2011 Ekim Anneleri

Teşekkür ederim arkadaşım, sohbetlerinizin bi kısmını okudum. Çok hoş gerçekten. Bende dr.a genellikle kanamalarla gittiğim için cinsiyet sormak aklıma bile gelmiyor. Burdan bazılarının belli olduğunu okudum da acaba dr.um bana kasıtlı mı yani riskli ya ondan mı söylemiyor diye korktum.Artık yattığım yerden kafaya takacak şeyler aramaya başladım galiba.

Kızlar bugün ikili test için doktora gittim, ikili testi yapan doktor ultrason değerlerine göre sağlıklı dedi çok şükür laboratuvar sonuçları da haftaya çıkacakmış

Sonraaa kendi doktoruma geçtim, bizim ufaklık bağdaş kurmuş duruyordu, sonra da horon tepmeye başladı sağolsun doktor teyzesi tam göremedi ama %60 kız dedi tam olarak bir sonraki kontrolde belli olacakmış 1 ay sonra yanii

Bebişimin babasıı çok garip oldu bebeği görünce heyecanlandı onun tipini görünce de beni aldı bir gülmee doktora rezil oldum

Doktor saç boyatmama bitkisel olmak kaydı ile izin verdi, emla kremi sordum kullanabilir miyim diye kullan yok bir sakıncası dedi, toksoplasma değerim pozitif çıktığı için sakatat, çiğ köfte istediğin kadar ye dedi

Bir de iş yerindeki hamile bir arkadaşımdan çatlak için formül aldım kakao yağı, menekşe yağı, susam yağı, badem yağı ve bi yağ daha var karışımda ben günde 2 defa uyguladım hiç çatlağım yokı dedi 8.ayın içinde bu arada Böyle işte cinsiyeti kesinleşsin cicilerini de almaya başlıcam inşallaaah

komşuuu komşu huuu huu koy bi çayda gözaydına geleyim
maşallah yavrucuğuna 41 bin kere
sonuçlarında iyi çıkmış ohh senden iyisi yok darısı başımıza inşallah

komşuuu komşu huuu huu koy bi çayda gözaydına geleyim
maşallah yavrucuğuna 41 bin kere
sonuçlarında iyi çıkmış ohh senden iyisi yok darısı başımıza inşallah

Gel tatlım beklerim zaten Real e gidesim var canım çok fena bir meyve çekti de orada var mıdır bilmediğimden üşeniyorum Sonuçlar daha belli değil ama doktor kan sonuçlarının da güzel çıkacağını düşünüyorum dedi bakalımm kısmet komşucuum

biz pazar günü alışverişteydik henüz yoktu o malum meyve
her haftasonu gideriz reale belkide gezinirken kaç kere yanyana geçtik

ben en iyi arkadaşlarımdan birini burda edindim mesela kocalarımızda çok iyi anlaştı hatta bir kere onlar bizde bizde onlarda bile kaldık ve tesadüfe bakki benim çalıştığım firmanın müşterisiymiş onun çalıştığı firma şirket maillerinden mailleşince ortaya çıktı dünya hakikaten küçük

haaa bişi daha ikimizde şubat ayında hamile kaldık aramızsa 10 gün fark var o kasım annelerinde :)

Son düzenleme:

ahh canım ahhhh ben o kazıntı yüzünden kafayı yedim.... öyle böyle değildi artık psikolojim bozuldu.... dengem kayboldu ... hiç bir çaresini bulamadım yavas yavas azalıyor.... çok yemek yeme sanki yiyince düzeliy9or gibi oluyorsun ama daha çok kazınıyor su içmesi zor oluyor ama içmeye zorla ve bol bol elma ye bayagı iyi geliyor.....

ahh canım çok tatlı bir heyecan değilmi...... test sonuçlarında iyi çıkar umarım.... benımkıler cıktı doktor bir sorun yok dedı cok rahatlamıstım .... allah herkese hayırlı haberler nasıp etsın bebişlerini kucagına almayı nasip etsin.....

oyyy maşalllaaah harikaymış özel mesaj yazabilsem sorucam tam nerdesin diye çok merak ediyorum

Evet yaa bugün çok mutlu geçti ama mutluluk çarptı sanırım öğleden sonra revire inmek zorunda kaldım iş yerinde Bunlar bir şey değil, evladım sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum ya

Çok güzelmiş duygu sen kıza şimdiden adapte ediyorsun kendini bakıyorumda, :) klasik ama zeynep berra naz gibi isimleri beğeniyorum :) iki isimmi düşünüyorsun duygu?
İsim konusunda kıza hamile kalmadan adapte oldum çünkü erkek olursa eşim kız olursa ben koyucam adını diye anlaşmıştık bende aylar önceden başlamıştım isim aramaya
Tek isim düşünüyorum bide kısa en fazla 4 çok hoşuma giderse 5 harf olabilir naz ismini bende severim ama naz diye diye çok nazlı olur diye korkuyorum

Hoşgeldin aramıza keşke önceden yazsaydın canın sıkkınsa moral verirdik sıkıntılarını paylaştıkça rahatlardın daha rahat atlatırdın o günleri Listeyi ben düzenliyorum eklerim senide eksik bilgilerini yazarsın tamamlarım

bu sene kız senesi olucak galiba benimde kıza yakınmış öyle dedi dr. Bizimki uyuyodu galiba hiç hareket etmedi sen görmüşsün hareketlerini ne güzel sonuçlarında güzel çıkmış maşallah

bizim doktor cinsiyet hakkında birsey demiyor... doktorumuzda eşimin arkdaşı oldugu için aman ne yapacaksınız zaten kac sene sonra buldunuz bebeği diyor söyliyecegi varsada söylemiyor aslında bende pek merak etmiyorum... çok bekletti annesini yaramaz... :)
ama son ultrasonda okadar haraketliydiki anlatamam kıpır kıpır maşallah doktor amcası futbol macı yapıyor sizinki iki dakika sabit kalsa da enseyi ölçeksek diye uğrastı okadar heyecanlandım ki onun hareketlerini görünce... allahım ne büyük mutluluk...

Sende gördün demek hareket ederken Ben 1 ay nasıl beklerim

Dün sabahtan beri çok midem ağrıyor, gece boyunca ağrıdı uyku tutmadı. Delinecek gibi ağrı var. Bu ağrılar normal mi? Doktora gittim Rennie şurup ve Buscopan plus verdi, ama çok az faydası var. Bu gece uyumak istiyorum ne yapabilirim. Ne yesem geçer. (((

Sende gördün demek hareket ederken Ben 1 ay nasıl beklerim

Duygucuum anormal bir şey olsa zaten doktorun söylerdi sen uykucu anına denk gelmişsin bebişinin Ben kıza hazırladım kendimi tak diye bir sonrakine erkek derse şok olurum

Edaa mesajını gördüm ama cevap yazamıyorum şu an o dediğin programa girmiyorum ben 3 sene oldu galiba Foruma 17 mesaj daha atayım özel mesajları coşturucam

Canım çok geçmiş olsun bence mutlaka doktoruna cep telefonundan ulaş ilaçların çok faydalı olmadığını söyle, burada bizim herhangi bir şey dememiz doğru olmayabilir.

Herşey çok iyiymiş zaten güzel dedi kalbide atıyodu meleğimin Dedesine biraz zorlanarak kız olucağını söyledim çok sevindi çünkü abimden erkek torunu var ben biliyodum zaten benim içime doğmuştu demeye başladı

bütün yazılanları okudum o topikteki nanelimon içmiş birisi iyi gelmiş ama oda rahim kasılmasına sebep oluyo diye yazmışlar fazla bişey yokmuş canım

bu gun sohbet almıs basını gıtmıs hepsını tek tek okudum kızlar cogunlukta ınsallah banada bı kız nasıp eder rabbım ılkındede kız ıstemıstım oglum oldu ınsallah bukız olur
kızlar maydonoz dusuk rıskını artırıyo bılgınız olsun bu arada bnımde dusuk rıskım vardı bılıyosunuz ılk hafta bı yerde 2. hafta 2 yerde ve buyuktu ben kullanmadım progstan sadece 4 5 gun kullandım ıcıme sınmedı onu ıcmek ama sımdı tamamen gectı arastırdımda kesın ıyı gelır dıye bırsey yok kesın bı zararı olmaz dıyede kafa karıstırmayım sakın bana uymayın nasıpte varsa dogacaklar nasılsa tedbırınızı alın ama ben hormon ılaclarından cok korktugum ıcın ıcmedım bıde ya erkekse bebegım bu kadınlık hormonu bı zararı olurmu dıyede korktum rabbımde kalbıme gore verdı gectı sorunumuz cunku ılacın stresınden dusuk yapıcaktım artık kanamadan deyıldı onumuzdekı cuma benım konturolum heycanın yanında korkuyorum ya olurda erkek derse dıye 12 haftalık olucaz bırde ondan sonrakı hafta kendı doktoruma gıdıcem rabbım saglıklı sıhatlı herkesın gonlune gore hayırlı evlatlar versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…