Heoşgeldin sybell3 çok geçmiş olsun bende ve bir çok arkadaşt akanamalı dönemler geçirdik. Çok iyi yapmışsın, bende senin gibi çekinceliydim buraya gelmekle ya biş olursa korkusundan ama iyiki gelmişim öyle güzel paylaşımlar yapıyoruz ki seninde çok hoş vakitler geçirmeni sıkıntını briazda olsa bizlerle unutmanı dilerim :) Ben henüz cinsiyet öğrenmedim ben sağlık açısından çok tedirgin olduğum için sormak istemiyorum bana sağlıklı desinde doktor gerisi ne olursa amenna :)
Kızlar bugün ikili test için doktora gittim, ikili testi yapan doktor ultrason değerlerine göre sağlıklı dedi çok şükür laboratuvar sonuçları da haftaya çıkacakmış
Sonraaa kendi doktoruma geçtim, bizim ufaklık bağdaş kurmuş duruyordu, sonra da horon tepmeye başladı sağolsun doktor teyzesi tam göremedi ama %60 kız dedi tam olarak bir sonraki kontrolde belli olacakmış 1 ay sonra yanii
Bebişimin babasıı çok garip oldu bebeği görünce heyecanlandı onun tipini görünce de beni aldı bir gülmee doktora rezil oldum
Doktor saç boyatmama bitkisel olmak kaydı ile izin verdi, emla kremi sordum kullanabilir miyim diye kullan yok bir sakıncası dedi, toksoplasma değerim pozitif çıktığı için sakatat, çiğ köfte istediğin kadar ye dedi
Bir de iş yerindeki hamile bir arkadaşımdan çatlak için formül aldım kakao yağı, menekşe yağı, susam yağı, badem yağı ve bi yağ daha var karışımda ben günde 2 defa uyguladım hiç çatlağım yokı dedi 8.ayın içinde bu aradaBöyle işte cinsiyeti kesinleşsin cicilerini de almaya başlıcam inşallaaah
komşuuu komşu huuu huu koy bi çayda gözaydına geleyim
maşallah yavrucuğuna 41 bin kere
sonuçlarında iyi çıkmış ohh senden iyisi yok darısı başımıza inşallah
Gel tatlım beklerim zaten Real e gidesim var canım çok fena bir meyve çekti de orada var mıdır bilmediğimden üşeniyorumSonuçlar daha belli değil ama doktor kan sonuçlarının da güzel çıkacağını düşünüyorum dedi bakalımm kısmet komşucuum
kızlar bir şey soracağım. benim 1 haftadır midem kazınıyor. yemek yesemde bu kazıntı devam ediyor.şimdi öğle yemeği yedim ama hala sanki 10 gündür yememişim gibi kazınıyor midem. durumu böyle olan varmı ? ne yapacağımı bilemedim :-(((((((( doktoruma mesaj attım biraz önce ama hala dönmedi.
Kızlar bugün ikili test için doktora gittim, ikili testi yapan doktor ultrason değerlerine göre sağlıklı dedi çok şükür laboratuvar sonuçları da haftaya çıkacakmış
Sonraaa kendi doktoruma geçtim, bizim ufaklık bağdaş kurmuş duruyordu, sonra da horon tepmeye başladı sağolsun doktor teyzesi tam göremedi ama %60 kız dedi tam olarak bir sonraki kontrolde belli olacakmış 1 ay sonra yanii
Bebişimin babasıı çok garip oldu bebeği görünce heyecanlandı onun tipini görünce de beni aldı bir gülmee doktora rezil oldum
Doktor saç boyatmama bitkisel olmak kaydı ile izin verdi, emla kremi sordum kullanabilir miyim diye kullan yok bir sakıncası dedi, toksoplasma değerim pozitif çıktığı için sakatat, çiğ köfte istediğin kadar ye dedi
Bir de iş yerindeki hamile bir arkadaşımdan çatlak için formül aldım kakao yağı, menekşe yağı, susam yağı, badem yağı ve bi yağ daha var karışımda ben günde 2 defa uyguladım hiç çatlağım yokı dedi 8.ayın içinde bu aradaBöyle işte cinsiyeti kesinleşsin cicilerini de almaya başlıcam inşallaaah
biz pazar günü alışverişteydik henüz yoktu o malum meyve
her haftasonu gideriz reale belkide gezinirken kaç kere yanyana geçtik
ben en iyi arkadaşlarımdan birini burda edindim mesela kocalarımızda çok iyi anlaştı hatta bir kere onlar bizde bizde onlarda bile kaldıkve tesadüfe bakki benim çalıştığım firmanın müşterisiymiş onun çalıştığı firma şirket maillerinden mailleşince ortaya çıktı dünya hakikaten küçük
haaa bişi daha ikimizde şubat ayında hamile kaldık aramızsa 10 gün fark var o kasım annelerinde :)
ahh canım çok tatlı bir heyecan değilmi...... test sonuçlarında iyi çıkar umarım.... benımkıler cıktı doktor bir sorun yok dedı cok rahatlamıstım .... allah herkese hayırlı haberler nasıp etsın bebişlerini kucagına almayı nasip etsin.....
İsim konusunda kıza hamile kalmadan adapte oldum çünkü erkek olursa eşim kız olursa ben koyucam adını diye anlaşmıştık bende aylar önceden başlamıştım isim aramayaÇok güzelmiş duygu sen kıza şimdiden adapte ediyorsun kendini bakıyorumda, :) klasik ama zeynep berra naz gibi isimleri beğeniyorum :) iki isimmi düşünüyorsun duygu?
Aynı zaman da hamile kalmışız, SAT 24 Aralık, ama problemlerden dolayı hiç böyle eğlenceli başlıklara girmemiştim. Kanamalı gebelik geçiriyorum maalesef, 2 aydan beri wc dışında kalkmıyorum. Yazdıklarınızı okudum artık biraz olsun bende normal bi gebe gibi muhabbetlere katılmak istedim. Sayfanın başında bi liste var, oraya nasıl ekleyecem kendimi kızlar. Bu arada benim bebişin cinsiyeti hakkında dr. hiç yorum yapmadı. Sizlere söyledimi dr.unuz.
bizim doktor cinsiyet hakkında birsey demiyor... doktorumuzda eşimin arkdaşı oldugu için aman ne yapacaksınız zaten kac sene sonra buldunuz bebeği diyor söyliyecegi varsada söylemiyor aslında bende pek merak etmiyorum... çok bekletti annesini yaramaz... :)
ama son ultrasonda okadar haraketliydiki anlatamam kıpır kıpır maşallah doktor amcası futbol macı yapıyor sizinki iki dakika sabit kalsa da enseyi ölçeksek diye uğrastı okadar heyecanlandım ki onun hareketlerini görünce... allahım ne büyük mutluluk...
Sende gördün demek hareket ederken Ben 1 ay nasıl beklerim
canım bu topiğe bak istersen bişeyler yazmışlar belki sanada iyi gelirDün sabahtan beri çok midem ağrıyor, gece boyunca ağrıdı uyku tutmadı. Delinecek gibi ağrı var. Bu ağrılar normal mi? Doktora gittim Rennie şurup ve Buscopan plus verdi, ama çok az faydası var. Bu gece uyumak istiyorum ne yapabilirim. Ne yesem geçer.(((
Dün sabahtan beri çok midem ağrıyor, gece boyunca ağrıdı uyku tutmadı. Delinecek gibi ağrı var. Bu ağrılar normal mi? Doktora gittim Rennie şurup ve Buscopan plus verdi, ama çok az faydası var. Bu gece uyumak istiyorum ne yapabilirim. Ne yesem geçer.(((
Duygucuum anormal bir şey olsa zaten doktorun söylerdi sen uykucu anına denk gelmişsin bebişininBen kıza hazırladım kendimi tak diye bir sonrakine erkek derse şok olurum
Edaa mesajını gördüm ama cevap yazamıyorum şu an o dediğin programa girmiyorum ben 3 sene oldu galibaForuma 17 mesaj daha atayım özel mesajları coşturucam
Dün sabahtan beri çok midem ağrıyor, gece boyunca ağrıdı uyku tutmadı. Delinecek gibi ağrı var. Bu ağrılar normal mi? Doktora gittim Rennie şurup ve Buscopan plus verdi, ama çok az faydası var. Bu gece uyumak istiyorum ne yapabilirim. Ne yesem geçer.(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?