Hoşgeldin aramıza keşke önceden yazsaydın canın sıkkınsa moral verirdik sıkıntılarını paylaştıkça rahatlardın daha rahat atlatırdın o günleri Listeyi ben düzenliyorum eklerim senide eksik bilgilerini yazarsın tamamlarım
Günaydınnn duygucum. Günaydın kızlarr.. Cumartesi çalışanlardan bir ben varım heralde. Biz de bugün 12. haftaya girdikKaldı en fazla 28 hafta inş.
cumartesileri çalışmak istemiyo insan pek ama eğer kalabalık bi yerde çalışıyosan güzel oluyodur Önceden çalıştığım yerde cumartesileri çok eğlenceli geçiyodu
Bende kocamı işe yolladım bi dahada yatmadım
Teşekkür ederim arkadaşım, sohbetlerinizin bi kısmını okudum. Çok hoş gerçekten. Bende dr.a genellikle kanamalarla gittiğim için cinsiyet sormak aklıma bile gelmiyor. Burdan bazılarının belli olduğunu okudum da acaba dr.um bana kasıtlı mı yani riskli ya ondan mı söylemiyor diye korktum.Artık yattığım yerden kafaya takacak şeyler aramaya başladım galiba.
Canım dr. belki bizi düşünerek söylemiyorlardır. Hani biz sağlığından endişe ettiğimiz için, onlarda bizi daha çok üzmek istemiyorlardır belkide... Bizim bunu merak etmediğimizi sağlığından endişe ettiğimizi anlıyor olabilirler. Ben sorsaydım dr. söylerdi diye düşünüyorum. Sormadığım için oda söylemiyor :) Ne hissettiğimizi anlıyorlar merak etme.. Kafana takmamaya çalış, 9 ay kanamalı olup doğum yapan bir çok kadın var :) İyi olucak inşallah...
Yok duygucum hiç hoş bi duygu değilHele ki sabah trafiğin her zaman ki gibi yoğun olmadığını görmek sabahtan sinir yapıyor. Herkes evinde, yatağından çıkmamış ben buradayım diye hayıflanıyorsun. Öğleye kadar çalışsam yine neyse diyeceğim ama full gün inan adamı işten soğutuyor. Üstelik tek tatil günü pazarda insan ne yapacağını şaşırıyor. Alışveriş mi yapalım, evi mi temizleyelim, tembellik mi yapalım, kendimizi mi eğlendirelim?... Liste uzar gider. (Bir dokun, bin ah işit olmuş ya )
kızlar umarım herşey iyi olur benim ablam 9 ay boyunca yattı sureklı serumla beslendı ve haftada bırkez en azından aciledeydik çocuk düşüyor öldü gitti diye ama yiğenim inatcı çıktı ve sağsalim doğdu herkes hayret etmişti nasıl doğdu diye ben okadar problemli birini daha görmemiştim... şimdi maşallah 17 yaşında delikanlı o yüzden içinizi ferah tutun ve allah istedikten sonra herşey boş....
allahım sen herkesin gönlüne göre ver....
her keze günaydın.dün bir gezmeye gittim burnumdan geldi.arkadaşlar eşimin ailesinin bana yaşattığı bazı şeyleri hatırlattılar.ben bu duygularımı bastırmıştım unutmaya çalışıyordum yine kinlendirdiler beni.eşimden ayrı uydudum halada kötüyüm sakinleşmeye çalışıyorum
Günaydın kızlar iyi haftasonları hepinize, bende sabah 8 de kalktım. Eşim sağ olsun ilacımı almam gerekiyor diye zorla kaldırdı. Sonra sarımsak koktuğunu iddia ettiğim için, anlaşıldı sen takıntı yaptın ben bi duş alayım diye banyoya girdi. Yazık ya halbuki belkide kokmuyor ama bana kokuyor ya( O duş alırken bende güzel bir kahvaltı hazırladım. Yayıla yayıla ancak kalktım masadan az önce eşim çıktı iş için. Bende çayımı yudumluyordum ki bakayım bizim kızlar ne yapıyor kim var kim yok diye geldim. Ev alt üst, yatak odamın nevresim takımlarını değiştiricem. Evin havası bir değişsin.. Biraz toparlayacağım akşamda eşim gelince silip süpürücek..
Zeynep sen iyimisin canım? Neden yapıyorsun bunu kendine? O arkadaşlarınızda çok iyi niyetlilermiş maşallah. Senin bu durumunu düşünüp bu tür konulara girmemeleri gerekir, hadi giriyorlar sen kapat, gerek yok olmuş bitmiş de.. Niye seni üzmelerine izin veriyorsun? Yazık değilmi şu hassas zamanında eşinle ayrı uyuyorsun... Çok üzücü yapma böyle gerekirse gitme kimseye şu dönemde, görüşme... kimse hiç bir şey bebeğinden önemli değil, kendi duygularını bebeğin için bastırıp unutucaksın... Hele bi al kucağına, sorna bakarsın gerisine... Niye başkaları yüzünden kendi aile huzurunu kendi huzurunu bozuyorsun herkes keyfinde canım olan sana oluyor bunu anlayamıyormusun?
Ohhh nazar demesin size
Ben bu gün öğleye kadar çalışıyorum akşam dan işlerimi toparladım sabah camları açtım ev güneş alsın havalansın diye eve gidip süpürüp silicem camaşırları asıcam sonra gezmeye
her keze günaydın.dün bir gezmeye gittim burnumdan geldi.arkadaşlar eşimin ailesinin bana yaşattığı bazı şeyleri hatırlattılar.ben bu duygularımı bastırmıştım unutmaya çalışıyordum yine kinlendirdiler beni.eşimden ayrı uydudum halada kötüyüm sakinleşmeye çalışıyorum
Canım işyerine söylesende en sana pozitif ayrımcılık yapsalar, gerçekten çok zor bana 2 gün bile yetmiyor.. Pazartesi zor gidiyorum işe.. Çok zor sana böyle haftanın 6 günü çalışmak..
Bende çok sorunlar yaşadım eşimin ailesi ile bir dönem çok kötüydü aramız ve bana yapılan bir yanlışı asla unutmam ama evlendikten sonra çok değiştim eşime benzedim eşim hiç kimseyle küs kalamaz bende öyleyim artık akşam çok büyük kavga etsek gece ayrı uyuyamam küsemem bazen düşünüyorum da böylesi daha iyi bazende kızıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?