2011 Ekim Anneleri

Ya aman dikkat et napıyosun? 1 güne bu kadar iş sığdırma derim ben. 16. haftaya kadar işleri günlere böl canım. Senden bebişinden kıymetli mi...

ben çok hassaslaştım ya.şu ekonomik sorunlarda iğce yıprattı beni, geçer inş

Anlıyorum zeynepçim seni inan anlıyorum ama artık birazcık kendini toparlaman lazım, çünkü bunların hepsinin zararı aslında sana oluyor canım.. İyi olucak. Bak benimde bugün kasığımda ağrı var huzursuzum biraz ama napalım artık dinlemiyorum kendimi.. Hayırlısı olsun diyorum ve günlük hayatıma devam ediyorum... Sende öyle yapmaya çalış canım..

Sana özelden msj atıcam okumanı tavsiye ediyorum. Ben çok etkilendim ve halime şükrettim. O yüzden belkide daha iyiyim... Sende oku ve şükret zeynepçim.. Ve duada et canım bizim gibi hastaların duası birbirine geçer ve o arkadaşın duaya çok ihtiyacı var....

Canım işyerine söylesende en sana pozitif ayrımcılık yapsalar, gerçekten çok zor bana 2 gün bile yetmiyor.. Pazartesi zor gidiyorum işe.. Çok zor sana böyle haftanın 6 günü çalışmak..

cnm bende çalışıyorum cumartesileri ama çok sinir oluyorum bugün erken çıkmak istiyorum kociş tatil ne güzel yatıyo ben buralardaaaa ama bunada şükür napalım

cnm bence boşuna kendine ve eşine eziyet etme heleki şu dönemde hepimiz bazı şeyler yaşadık ama şimdi bunları düşünmek ve kini depreştirmek için en kötü zaman bebişini düşün her sinirlendiğinde dua oku sen na kadar stres yaparsan bebeğine yansır unutma sonra bebişin seni sabahlara kadar uyutmaz ruh gibi gezersin:)))

gunaydın kızlar kalktım oglumun ve bızım nevresımımızı degıstırdım makıneye attım esımde oglumla borek aldı geldı onlar kahvaltı yapıyo bende net basında cagla yıyorum mıdem bulandı borektende napcam bılmıyorum garıplerım yalnız yıyolar
zeynepcım hıc bırsey ıcın yatagını ayırma bbence canım dayak kotu alıskanlık aldatma vs olmadıysa eger aıleler ıcın yatak ayrılmaz eger kayın valden sana koluk ettıyse senı sevmıyo ve mutsuz etmek ıstıyordur e sende onun ıstedıgınımı yapıcaksın ınadına ıyı ol mutlu ol herkese goster bosver gecmısı unut mutlu ol kocısınle uzmeyın bırbırınızı eve herzaman 3. kısıler mutsuluk sokar ızın verme buna

kız annelerıne sorum olucaktı unutuyorum he cıldınız bozuldumu ben oglumda guzellesmıstım sımdı sıvılcelendım ergen gıbı :) sızde durumlar nasıl

Eslemcim cts için izin istesen vermezlermi? vallahi üzüldüm cts çalışan arkadaşlara. Bence kendinizi düşünün eğer nazınız geçiyorsa gitmemeye çalışın... Yada o günlerin ücretini maşınızdan kesinler sizde dinlenin bu teklif biraz cazip olabilir hani ne kazar zorlandığınızı anlayabilirler bence :)

ılk cocugu olanlar sanslı cınsıet onemlı olmuyo ılkde ama ıkıncı farklı ıstenıyo ınsan oglu her meyveyı tatmak ıstıyo :) bakalımkız annelrı cırkınlesır tezı dogru cıkıcakmı bende

Herkese merhaba, iyi haftasonları...
Doktordan yeni geldik güzel haberler aldım bebişim çok sağlıklı
Hiç bir sorunumuz yok çok şükür. Sadece demir hapı verdi...
Doktorum plasentanın yerinin de iyi olduğunu, kanama riski olmadığını, doğumu zorlaştırmayacağını söyledi
Normalde bugün itibariyle 12+3 üm ama bebişim 1 hafta önde gidiyormuş 13 haftalığım...
İkili testimizi 15. haftada yapacak.
Bun arada bebişim doktoru bile şaşırttı, o kadar hareketli ki ultrason fotoğrafını zar zor aldık. Hareketli bebekler tercihimiz ama bu da hiç durmuyor dedi. Bacak bacak üstüne atmış, bir elini yumruk yapıp başına koymuş yatıyordu
Cinsiyet için bir ara kıza benziyor ama belli olmaz attım ağzımdan öyle dedi.
Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin...

kız annelerıne sorum olucaktı unutuyorum he cıldınız bozuldumu ben oglumda guzellesmıstım sımdı sıvılcelendım ergen gıbı :) sızde durumlar nasıl

Evet canım, benimde yüzümü sivilce bastı. Kız, annesinin güzelliğini alır kendi güzelleşir derler ya o hesap heralde.

Gözün aydın canım. Yalnız niye ikili testi 15. haftada yapıyor anlamadım. Benim doktorum 11. haftada yaptı. İnternetten araştırdığıma göre de 11- 15. hafta arası yapılan bu test için 11-12. hafta en ideali diyor.

alsın guzellıgımıde kızım olsun razıyım :) evet 2 lı testı 12 hafta 5 gunluk olana kadar yaptırmak gerekıyo ben aslında yaptırmak ıstemedım 2lı test oglumda yaptırmadım ama bu seferı doktorum esımın ıs arkadası yanı aynıbınadalar bısey dıyemedım neden bılmıyorum ama ıtıtraz edemedım yoksa aldırmayacagım bı bebek ıcın acaba down sendurmlu olma olasılıgı kac dıye baktırmak bana sacma gelıo sonuclarda kesın deıl 9 ayı kotu gecırmeye gerek yok yanı eger oyleysede dogurucam cunku tabı rabbım hepımıze saglıklı bebekler gelsın

Ayyy tam gün kötü ben yarım gün çalışıyodum güzel geliyodu bana Allah yardımcınız olsun

Bana kıza yakın dedi ve şuan suratım sivilce dolu Ergenlikde bu kadar sivilce çıkmamıştı yüzümde normaldede çıkmazdı

Ya sinemcim , sen 11+1 görünüyorsun ama bebişinin gelmesine 202 gün kaldı diyor. Bana niye fazla diyor, bu ticker yahu!

herkese mutlu haftasonları...
2li testim güzel çıktı çok şükür
buğün huzurla uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…