Ohhh nazar demesin size
Ben bu gün öğleye kadar çalışıyorum akşam dan işlerimi toparladım sabah camları açtım ev güneş alsın havalansın diye eve gidip süpürüp silicem camaşırları asıcam sonra gezmeye
ben çok hassaslaştım ya.şu ekonomik sorunlarda iğce yıprattı beni, geçer inş
günaydın bizde girdik 13. haftamızanapıyosunuz kızlar iyimisiniz..
Canım işyerine söylesende en sana pozitif ayrımcılık yapsalar, gerçekten çok zor bana 2 gün bile yetmiyor.. Pazartesi zor gidiyorum işe.. Çok zor sana böyle haftanın 6 günü çalışmak..
her keze günaydın.dün bir gezmeye gittim burnumdan geldi.arkadaşlar eşimin ailesinin bana yaşattığı bazı şeyleri hatırlattılar.ben bu duygularımı bastırmıştım unutmaya çalışıyordum yine kinlendirdiler beni.eşimden ayrı uydudum halada kötüyüm sakinleşmeye çalışıyorum
kız annelerıne sorum olucaktı unutuyorum he cıldınız bozuldumu ben oglumda guzellesmıstım sımdı sıvılcelendım ergen gıbı :) sızde durumlar nasıl
benim fena bozuldu her yerim sivilce
cnm bende çalışıyorum cumartesileri ama çok sinir oluyorum bugün erken çıkmak istiyorum kociş tatil ne güzel yatıyo ben buralardaaaa ama bunada şükür napalım
cnm bence boşuna kendine ve eşine eziyet etme heleki şu dönemde hepimiz bazı şeyler yaşadık ama şimdi bunları düşünmek ve kini depreştirmek için en kötü zaman bebişini düşün her sinirlendiğinde dua oku sen na kadar stres yaparsan bebeğine yansır unutma sonra bebişin seni sabahlara kadar uyutmaz ruh gibi gezersin:)))
1 ay geçsin söylemeyi düşünüyorum. Ama izin verirler mi bilmiyorum canım ya. Sen de çok oldun derler mi diye düşünmüyor değilim.
kız annelerıne sorum olucaktı unutuyorum he cıldınız bozuldumu ben oglumda guzellesmıstım sımdı sıvılcelendım ergen gıbı :) sızde durumlar nasıl
Herkese merhaba, iyi haftasonları...
Doktordan yeni geldik güzel haberler aldım bebişim çok sağlıklı
Hiç bir sorunumuz yok çok şükür. Sadece demir hapı verdi...
Doktorum plasentanın yerinin de iyi olduğunu, kanama riski olmadığını, doğumu zorlaştırmayacağını söyledi
Normalde bugün itibariyle 12+3 üm ama bebişim 1 hafta önde gidiyormuş 13 haftalığım...
İkili testimizi 15. haftada yapacak.
Bun arada bebişim doktoru bile şaşırttı, o kadar hareketli ki ultrason fotoğrafını zar zor aldık. Hareketli bebekler tercihimiz ama bu da hiç durmuyor dedi. Bacak bacak üstüne atmış, bir elini yumruk yapıp başına koymuş yatıyordu
Cinsiyet için bir ara kıza benziyor ama belli olmaz attım ağzımdan öyle dedi.
Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin...
Ayyy tam gün kötü ben yarım gün çalışıyodum güzel geliyodu bana Allah yardımcınız olsunYok duygucum hiç hoş bi duygu değilHele ki sabah trafiğin her zaman ki gibi yoğun olmadığını görmek sabahtan sinir yapıyor. Herkes evinde, yatağından çıkmamış ben buradayım diye hayıflanıyorsun. Öğleye kadar çalışsam yine neyse diyeceğim ama full gün inan adamı işten soğutuyor. Üstelik tek tatil günü pazarda insan ne yapacağını şaşırıyor. Alışveriş mi yapalım, evi mi temizleyelim, tembellik mi yapalım, kendimizi mi eğlendirelim?... Liste uzar gider. (Bir dokun, bin ah işit olmuş ya )
alsın guzellıgımıde kızım olsun razıyım :) evet 2 lı testı 12 hafta 5 gunluk olana kadar yaptırmak gerekıyo ben aslında yaptırmak ıstemedım 2lı test oglumda yaptırmadım ama bu seferı doktorum esımın ıs arkadası yanı aynıbınadalar bısey dıyemedım neden bılmıyorum ama ıtıtraz edemedım yoksa aldırmayacagım bı bebek ıcın acaba down sendurmlu olma olasılıgı kac dıye baktırmak bana sacma gelıo sonuclarda kesın deıl 9 ayı kotu gecırmeye gerek yok yanı eger oyleysede dogurucam cunku tabı rabbım hepımıze saglıklı bebekler gelsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?