2011 Ekim Anneleri

canım sivilcelerden dolayı mı doktorun kız dedi.. bende bi yerde okumuştum ergenlik sivilceleriniz geri dönebilir diye... bayaaa sevinmiştim çünkü benim ergenliğimde hiç sivilcem olmamıştı... ama şimdi çıkyo ya alnımda.... 2 3 tane çıktı... (( bu arada benim doktorumun asistanı vardı hamileydi şimdi doğum yaptı oğlu oldu. ama 6. ayında falan gördüğümde yüzünde acayip sivilce vardı? belki bünyeye göre değişiyodur..???

Yok doktor ultrason görüntüsüne göre %60 kız dedi sivilce olayının kız erkekten ziyade hormonal değişikliklerden kaynaklandığını düşünüyorum Gönlünden ne geçiyor, ben geyik olsun diye çin takvimine baktım erkek diyor ama ben kıza hazırladım 2 gündür kendimi

ben o takvime bi doğru düzgün bakamadım ... bazen kız istiyorum bazen erkek... ama erkeği kesinlikle çevre baskısından istediğimi düşünüyorum...yoksa istiyceemi sanmıyorum (tövbe tövbe...) 5 tane erkek kardeş büyütmüş biir olarak aslında erkek bebeğe doydum

ama çocuğun cinsiyetini benim belirlediğimi sanan eşimin akrabalarına kapak olsun die sanırım arada erkek istiyorum:2::2::2::2:

ama tabiki rabbim ne yazdıysa AMENNA... işin esprisi... yoksa kızım yada oğlum olunca hürrem gibi al bu BENIM DEYIL demiycem tabikideeee

rabbim bana 2 yıl neleeer neeeler gördükten sonra bi bebek bahşedecek inşallah... hamilelik bile bir lütuf... doğuma gelene kadar bizim beğenmediğimiz ( belirti ve şikayetlerden dolayı) bu zamanları yaşamak isteyen, bütün varını yoğunu bu uğurda feda edebilecek.... o kadar çok insan var ki....ELHAMDÜLİLLAH... EŞŞÜKRÜLİLLAH....RABBİMDEN NE GELİRSE BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE... (taraf tutmuyorum şimdilik..)

Aslında doğru söylüyorsun. Bizim şikayet ettiklerimizi 9 ay boyunca çekmeye razı ne kadar insan var... Aslında hayatımızın her aşaması teşekkürü hak ediyor.
Bizim daha yaklaşık 3 aydır çektiğimizi şikayetleri annelerimizin 9 ay çektiğini, üstüne bizi dünyaya getirirken ki acısını düşünüp anneye daha bir sevgi ve saygı, sağlıklı olup ta kıymetini bilmediğimiz şikayetsiz günlerimize daha bir şükür, içinde bir fabrika olduğunu ve senin hiçbirşey planlamadan, hesaplamadan bu fabrikanın içinde gün be gün bir hayat yarattığını görüp Allah'a daha bir şükretmeli insan.

merhabalar bende 5 ekimde doğum yapacağım son adet tarihim 30 aralık
3. bebeğim olacak 2 kızım var cinsiyetini öğrenemedik henüz
Allah hepimizin gönlüne versin

İnşallah geçmiştir, hayırlı güzel haberler alırısn... Evet yatmak çok zor bende bir süre yattım ama sağlıkları iyi olsunda yatmaksa yatılırda.. Ne gerekiyorsa yaparız :)

Teşekkür ederim cnm, Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Cinsiyeti artık bende merak etmeye başladım, neyse sağlıklı olsunlarda önemli değil aslında.

İnşallah geçmiştir, hayırlı güzel haberler alırısn... Evet yatmak çok zor bende bir süre yattım ama sağlıkları iyi olsunda yatmaksa yatılırda.. Ne gerekiyorsa yaparız :)

Kesinlikle ne gerekiyorsa yaparız tabi. Sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah.

Hanzade bu arada benim de kasıklarımda bir ağrı var doktora sordum normal olduğunu belirten bir açıklama yaptı rahim kasları ile falan ilgili mümkün olduğunca çok ayakta kalma ve aynı pozsiyonda oturmamaya gayret et dedi

Teşekkür ederim canım bazen çok rahatsız ediyor bende dinleniyorum. Sadece mutfağı toparlayabildim. Çamaşır katlayacaktım ki kanepede içim geçmiş, uyumuşum neredeyse akşam olmuş bari yemek yapayım geri kalanı yarın yaparım artık...

Hadi bakalım hayırlı olsun. Ayrıca Duygucum teşekkür ederim listeye eklemişsin beni =)) Cinsiyeti belli olunca haber veririm...
Rica ederim İnşallah bi an önce cinsiyetide öğrenirsin
merhabalar bende 5 ekimde doğum yapacağım son adet tarihim 30 aralık
3. bebeğim olacak 2 kızım var cinsiyetini öğrenemedik henüz
Allah hepimizin gönlüne versin

2 kızdan sonra sanırım erkek istiyosundur Rabbin gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallah

selam kızlar
bugün ikili testimizi olduk,
doktor bir çıkıntı görüyorum erkeğe benziyor ama net birşey söylemek içinde erken dedi :)

ultrasonda ense kalınlığımız organlarımız vs herşey normal çıktı , ense kalınlığı 1.7mm
ancak kan değerleri 1 hafta sonra çıkacakmış, haftaya tekrar gidicez yani doktora, o zaman tekrar ultrasona sokmasını rica edicem bakalım cinsiyet daha net görünecek mi diye..

bebiş 2 gün önden gidiyor, normalde tam 12 hafta olmasına rağmen ultrasona göre 12+2 çıktı
5,5 cm olmuşuz teyzeleri,, sırt üstü yatmış ama kıpır kıpırdı :))

bu arada

folik asiti bıraktık çok şükür, eski elevit ilacıma geri dönmekle beraber ek olarak hiç balık yemediğim için balık yağı ve demir hapı verdi.

umarım bu yeni ilaçlarda folik asit gibi midemi bozmaz

Son düzenleme:
herkese merhaba
ben bugün kendime bir kot etek ve eşofman altı aldım, sonunda kafama göre hailelik kıyafeti bulmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. bir kot almıştı eşim ama bacakları çok sıkıyordu, eteğim ve eşofmanımsa çok rahat
şimdi üzerine body alacağım ama lcw den başka nerede bulurum ki? kıyafetleri aldığım yerde çok yaşlı işiydi üstler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…