- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
Benim de yüzümde deli gibi sivilce çıktı her gün biri bir yerden çıkıveriyor ve doktor %60 kız dedi
Cumartesi çalışanlara üzüldüm ya hanzade nin dediği gibi eğer izin alma olanağınız varsa çok iyi olur, ben 2 günde çok zor kendimi toparlıyorum. Sabah kalktım mutfağı salonu topladım çöpleri dışarı çıkardım sonra kız kardeşimle dışarı kahvaltıya gittik ve ölüyorum şu an yorgunluktan. Hanzade bu arada benim de kasıklarımda bir ağrı var doktora sordum normal olduğunu belirten bir açıklama yaptı rahim kasları ile falan ilgili mümkün olduğunca çok ayakta kalma ve aynı pozsiyonda oturmamaya gayret et dedi
Bu arada zeynep1982 hayata pozitif bakmaya çalış canım mesajlarına denk gelip okudukça çok üzülüyorum kaldı ki bebeğin bu duygularından ne kadar da çok etkileniyordur tahmin et, mümkün olduğunca seni üzen şeyleri düşünme mutluluk verecek insanlarla beraber ol, belki söylemek kolaydır ama en azından bebeğin için çabala bence. Annem en ufak kardeşimin hamileliğinde çok stresli zamanlar geçirmişti çoğunlukla sinirli kızgın bir yapısı vardı inan bana kardeşim doğduğunda acayip çatık kaşlı bir şeydi şu anda sinirli bir çocuk dikkat etmek lazım.
canım sivilcelerden dolayı mı doktorun kız dedi.. bende bi yerde okumuştum ergenlik sivilceleriniz geri dönebilir diye... bayaaa sevinmiştim çünkü benim ergenliğimde hiç sivilcem olmamıştı... ama şimdi çıkyo ya alnımda.... 2 3 tane çıktı...(( bu arada benim doktorumun asistanı vardı hamileydi şimdi doğum yaptı oğlu oldu. ama 6. ayında falan gördüğümde yüzünde acayip sivilce vardı? belki bünyeye göre değişiyodur..???
Yok doktor ultrason görüntüsüne göre %60 kız dedi sivilce olayının kız erkekten ziyade hormonal değişikliklerden kaynaklandığını düşünüyorumGönlünden ne geçiyor, ben geyik olsun diye çin takvimine baktım erkek diyor ama ben kıza hazırladım 2 gündür kendimi
ben o takvime bi doğru düzgün bakamadım ... bazen kız istiyorum bazen erkek... ama erkeği kesinlikle çevre baskısından istediğimi düşünüyorum...yoksa istiyceemi sanmıyorum (tövbe tövbe...) 5 tane erkek kardeş büyütmüş biir olarak aslında erkek bebeğe doydum
ama çocuğun cinsiyetini benim belirlediğimi sanan eşimin akrabalarına kapak olsun die sanırım arada erkek istiyorum:2::2::2::2:
ama tabiki rabbim ne yazdıysa AMENNA... işin esprisi... yoksa kızım yada oğlum olunca hürrem gibi al bu BENIM DEYIL demiycem tabikideeee
rabbim bana 2 yıl neleeer neeeler gördükten sonra bi bebek bahşedecek inşallah... hamilelik bile bir lütuf... doğuma gelene kadar bizim beğenmediğimiz ( belirti ve şikayetlerden dolayı) bu zamanları yaşamak isteyen, bütün varını yoğunu bu uğurda feda edebilecek.... o kadar çok insan var ki....ELHAMDÜLİLLAH... EŞŞÜKRÜLİLLAH....RABBİMDEN NE GELİRSE BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE... (taraf tutmuyorum şimdilik..)
Bende aynı fikirdeyim, 2 hft sonra çağırdı kontrole, unutmasamda sorsam bari =)) Benim yavrucuğun plasentasında sorun var, dr. 2 hft sonra düzelme olabilir demişti. Şimdi yatıp kalkıp dua ediyorum iyi haberler almak için. Sürekli yatmak çok zormuş, 9 ay yatanlar var, Allah'ım yardım eder inşallah hepimize.
hoşgeldin sybell3. bebeğin hayırlı olsun. kısa zamanda sıkıntıların geçer ve sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah. ikili teste gitmedim ben daha. cinsiyeti bilmiyorum çok merak etmiyorum ama kız olcak sanki.
İnşallah geçmiştir, hayırlı güzel haberler alırısn... Evet yatmak çok zor bende bir süre yattım ama sağlıkları iyi olsunda yatmaksa yatılırda.. Ne gerekiyorsa yaparız :)
Rica ederim İnşallah bi an önce cinsiyetide öğrenirsinHadi bakalım hayırlı olsun. Ayrıca Duygucum teşekkür ederim listeye eklemişsin beni =)) Cinsiyeti belli olunca haber veririm...
merhabalar bende 5 ekimde doğum yapacağım son adet tarihim 30 aralık
3. bebeğim olacak 2 kızım var cinsiyetini öğrenemedik henüz
Allah hepimizin gönlüne versin
Benimde oğlum olacakmış kısmetse teyzeleri
Hayırlı olsun, o kadar kız haberine karşılık dengeyi sağlamak için geliyor herhalde küçük bey...))
Kızlar, nasıl bir yatak almayı düşünüyorsunuz bebek için?
Benimde oğlum olacakmış kısmetse teyzeleri
maşallah ne zaman belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?