2011 Ekim Anneleri

Günaydınnn duygucum. Günaydın kızlarr.. Cumartesi çalışanlardan bir ben varım heralde. Biz de bugün 12. haftaya girdik Kaldı en fazla 28 hafta inş.

Günaydın, daha doğrusu tünaydın hanımlar, kahvaltı falan derken ancak gelebildim...
Rumuz17 biz aynıyız hafta olarak, 12. haftayı bitirince gideceğim kontrole de...

Bende aynı fikirdeyim, 2 hft sonra çağırdı kontrole, unutmasamda sorsam bari =)) Benim yavrucuğun plasentasında sorun var, dr. 2 hft sonra düzelme olabilir demişti. Şimdi yatıp kalkıp dua ediyorum iyi haberler almak için. Sürekli yatmak çok zormuş, 9 ay yatanlar var, Allah'ım yardım eder inşallah hepimize.

Günaydın, daha doğrusu tünaydın hanımlar, kahvaltı falan derken ancak gelebildim...
Rumuz17 biz aynıyız hafta olarak, 12. haftayı bitirince gideceğim kontrole de...

Eveet bir kızımız daha geliyor topiğe desene:) uMARIM SENİN GÖNLÜNDEN ERKEK GEÇMİYORDU ?

Ahhhh sorma sibelcim bende yattım iyi bilirim o duyguyu.Çoooook zor. Allah kimseye yatak ömrü vermesin Rabbim. Bize de bidaha göstermesin hayırlısıyla inşallah.

Ahhhh sorma sibelcim bende yattım iyi bilirim o duyguyu.Çoooook zor. Allah kimseye yatak ömrü vermesin Rabbim. Bize de bidaha göstermesin hayırlısıyla inşallah.

Ah canım inş. kalkarım artık bende, havalarda güzelleşti artık, böyleyken yatmak daha da zor geliyor. Ama pozitif düşünmeye çalışıyorum, en yakın zamanda düzelicem inş.

bılmıyorum hayatım neden tıccerım oyle satım 21 ocak ama

bu arada dun kımlerle tatıl hakında konustuk hatırlamıyorm ama beraya karar verdım gıbı hazıranın 2. haftası ıcın sıcak olurmu acaba alanya ozamanlar en uygun zamanı ozaman fıyat olarak cunku

Benim de yüzümde deli gibi sivilce çıktı her gün biri bir yerden çıkıveriyor ve doktor %60 kız dedi

Cumartesi çalışanlara üzüldüm ya hanzade nin dediği gibi eğer izin alma olanağınız varsa çok iyi olur, ben 2 günde çok zor kendimi toparlıyorum. Sabah kalktım mutfağı salonu topladım çöpleri dışarı çıkardım sonra kız kardeşimle dışarı kahvaltıya gittik ve ölüyorum şu an yorgunluktan. Hanzade bu arada benim de kasıklarımda bir ağrı var doktora sordum normal olduğunu belirten bir açıklama yaptı rahim kasları ile falan ilgili mümkün olduğunca çok ayakta kalma ve aynı pozsiyonda oturmamaya gayret et dedi

Bu arada zeynep1982 hayata pozitif bakmaya çalış canım mesajlarına denk gelip okudukça çok üzülüyorum kaldı ki bebeğin bu duygularından ne kadar da çok etkileniyordur tahmin et, mümkün olduğunca seni üzen şeyleri düşünme mutluluk verecek insanlarla beraber ol, belki söylemek kolaydır ama en azından bebeğin için çabala bence. Annem en ufak kardeşimin hamileliğinde çok stresli zamanlar geçirmişti çoğunlukla sinirli kızgın bir yapısı vardı inan bana kardeşim doğduğunda acayip çatık kaşlı bir şeydi şu anda sinirli bir çocuk dikkat etmek lazım.

bu arada dun kımlerle tatıl hakında konustuk hatırlamıyorm ama beraya karar verdım gıbı hazıranın 2. haftası ıcın sıcak olurmu acaba alanya ozamanlar en uygun zamanı ozaman fıyat olarak cunku

Ben de Beraya gidicem tatile ama temmuz başı en uygun zamanım haziran ortasında terfi sınavım var hem sınavdan sonra rahatlamak için iyi olacak Geçen sene de Bera ya gitmiştik bence muhafazakar kesime hitap eden otellerin arasında en iyisi derim tavsiye ediyorum herkeşe

baya farkedıyo fıyat dıye ben hazıran bası sectım esım otellerden pek hoslanmadıgından ıkna edemedım annemler kuzenlerım gelıcekler 5 gece kalırız sanırım henuz rezevasyon yaptırmadım bakalım begenırız bızde umarım :)
sıvılcelıler kız dıyınce cok mutlu oluyorum :) sıvılcem cıktı dıye bu kadar sevınecegım aklıma gelmezdı :)

Bende de sivilceler çıkıyor ama 1 hftdan beri her gün çekirdek yediğimden olabilir mi acaba =))

Normalde haziran başı daha iyi tabi eğer zaman olarak size uyuyorsa fiyat bakımından da çok cazip bir dönem memnun kalırsınız inşallahh güneşlenmek yasak bu arada kalıcı izler bırakabiliyormuş vücutta

Benim sivilce sorunum ara ara oluyordu zaten, ama bu sabah yeni bir tane vardı... )

Bu arada ben doktora önümüzdeki hafta gitmeye karar verdim, okulda haftada 2 nöbet tutuyorum, o da çok yoruyor beni, doktorumdan nöbet tutmamak için rapor isteyeceğim... İşten kaçan biri olmadım hiç bir zaman ama bebeğimden önemli değil ya, kim ne derse desin...

Teşekkür ederim rumuzcum çok sağol. dün saat 3 ten sonra dayanamadım, ilaç içtim eşime de söylemedim, inşallah kötü bi şey olmaz. kayınpederimi de aradım, işten aldı beni sağ olsun eve erken geldim, dinlendim bu sabaha kadar sürdü ağrım. bugün daha iyiyim.
suyun faydasını bana bir dr anlatmıştı. suyun içindeki oksijeni beyne ve hücrelere taşımak iyi geliyormuş, bunun için sık sık su iç demişti babanda doğru söylemiş canım. ilaç içmeseydim keşke yaa off ama dayanamadım, gözlerim zonkluyordu. off çok kötü hissediyorum kendimi, keşke içmeseydim

Ben dün akşam leke'den keten pantolon aldım beli lastikli beni dokuz ay idare eder dağumdan sonrada giyebilrim üstelik 20 TL.

hayırlı olsun güle güle giy. oxxo nunkiler de çok rahat, bende aldım ama 9 ay idare etmez. 5 -6 ay filan giyebilirim sanki.

Topik boşaldı İş çıkış saati gelince herkes yok oldu

ben den saat 4 civarı kaçtım. erken çıktım işten.

sende şanslıymışsın uzak olanlara çok zor olur..

evet canım. benim ailem mersinde neyse ki ablam ve kız kardeşim burdalar evliler.

hoşgeldin sybell3. bebeğin hayırlı olsun. kısa zamanda sıkıntıların geçer ve sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah. ikili teste gitmedim ben daha. cinsiyeti bilmiyorum çok merak etmiyorum ama kız olcak sanki.

neden guneslenınce kalıcı ız kalıorkı tuh ya olmazkı guneslenmeden bı tatıl ama okul oncesı gıdıcegım ııcn kalabalık olmayacagını umıt edıyorum bakalım hala esımındegelmesı ıcın ısrar edıyorum haftaya yaparım rezevasyonu artık nısan ayı ıcın gecerlıymıs bu fıyatlar cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…