Günaydınnn duygucum. Günaydın kızlarr.. Cumartesi çalışanlardan bir ben varım heralde. Biz de bugün 12. haftaya girdikKaldı en fazla 28 hafta inş.
Canım dr. belki bizi düşünerek söylemiyorlardır. Hani biz sağlığından endişe ettiğimiz için, onlarda bizi daha çok üzmek istemiyorlardır belkide... Bizim bunu merak etmediğimizi sağlığından endişe ettiğimizi anlıyor olabilirler. Ben sorsaydım dr. söylerdi diye düşünüyorum. Sormadığım için oda söylemiyor :) Ne hissettiğimizi anlıyorlar merak etme.. Kafana takmamaya çalış, 9 ay kanamalı olup doğum yapan bir çok kadın var :) İyi olucak inşallah...
Günaydın, daha doğrusu tünaydın hanımlar, kahvaltı falan derken ancak gelebildim...
Rumuz17 biz aynıyız hafta olarak, 12. haftayı bitirince gideceğim kontrole de...
Bende aynı fikirdeyim, 2 hft sonra çağırdı kontrole, unutmasamda sorsam bari =)) Benim yavrucuğun plasentasında sorun var, dr. 2 hft sonra düzelme olabilir demişti. Şimdi yatıp kalkıp dua ediyorum iyi haberler almak için. Sürekli yatmak çok zormuş, 9 ay yatanlar var, Allah'ım yardım eder inşallah hepimize.
herkese mutlu haftasonları...
2li testim güzel çıktı çok şükür
buğün huzurla uyandım
Eveet bir kızımız daha geliyor topiğe desene:) uMARIM SENİN GÖNLÜNDEN ERKEK GEÇMİYORDU ?
Valla ilk çocuk olunca çok da farketmiyor benim için ama, kız olacak gibi hissediyorum bu aralar...
Bakalım doktorumuz ne diyecek 19 nisan da gitmeyi düşünüyorum... Bu arada 2'li test için geç olmaz değil mi 13 + 3 olacağım o gün...
Ahhhh sorma sibelcim bende yattım iyi bilirim o duyguyu.Çoooook zor. Allah kimseye yatak ömrü vermesin Rabbim. Bize de bidaha göstermesin hayırlısıyla inşallah.
GÜNAYDIN ANNELERRRRRRRR
Biz bugün ikinci trimestere başladık
bu arada dun kımlerle tatıl hakında konustuk hatırlamıyorm ama beraya karar verdım gıbı hazıranın 2. haftası ıcın sıcak olurmu acaba alanya ozamanlar en uygun zamanı ozaman fıyat olarak cunku
baya farkedıyo fıyat dıye ben hazıran bası sectım esım otellerden pek hoslanmadıgından ıkna edemedım annemler kuzenlerım gelıcekler 5 gece kalırız sanırım henuz rezevasyon yaptırmadım bakalım begenırız bızde umarım :)
sıvılcelıler kız dıyınce cok mutlu oluyorum :) sıvılcem cıktı dıye bu kadar sevınecegım aklıma gelmezdı :)
Canım Allah iyiliğini versin. Ben yeni yeni kendime geldim. kendini kusmamak için çok mu tuttunda oldu acaba? Keşke hiç ayıp falan demesen de kayınpederini çağırıp evine gitsen. Migren ağrısı çok zordur. Benim babamda doktor. Bilirsin doktorlar ilacı hiç sevmez. Bol su için geçer der. Bilimsel açıklamasını yapmıştı ama unuttum. Hamile olduğumu öğrendikten sonra 2-3 kere benimde başağrım oldu. İlaç almadım, bol su içtim. Dene istersen.
Ben dün akşam leke'den keten pantolon aldım beli lastikli beni dokuz ay idare eder dağumdan sonrada giyebilrim üstelik 20 TL.
Topik boşaldı İş çıkış saati gelince herkes yok oldu
sende şanslıymışsın uzak olanlara çok zor olur..
Aynı zaman da hamile kalmışız, SAT 24 Aralık, ama problemlerden dolayı hiç böyle eğlenceli başlıklara girmemiştim. Kanamalı gebelik geçiriyorum maalesef, 2 aydan beri wc dışında kalkmıyorum. Yazdıklarınızı okudum artık biraz olsun bende normal bi gebe gibi muhabbetlere katılmak istedim. Sayfanın başında bi liste var, oraya nasıl ekleyecem kendimi kızlar. Bu arada benim bebişin cinsiyeti hakkında dr. hiç yorum yapmadı. Sizlere söyledimi dr.unuz.
Teşekkür ederim rumuzcum çok sağol. dün saat 3 ten sonra dayanamadım, ilaç içtimeşime de söylemedim, inşallah kötü bi şey olmaz. kayınpederimi de aradım, işten aldı beni sağ olsun eve erken geldim, dinlendim bu sabaha kadar sürdü ağrım. bugün daha iyiyim.
suyun faydasını bana bir dr anlatmıştı. suyun içindeki oksijeni beyne ve hücrelere taşımak iyi geliyormuş, bunun için sık sık su iç demişti babanda doğru söylemiş canım. ilaç içmeseydim keşke yaa off ama dayanamadım, gözlerim zonkluyordu. off çok kötü hissediyorum kendimi, keşke içmeseydim
Benim babam da doktor anlayamadığım 3 kadın doğum uzmanı ile konuştum 3 üde parol içebilirsin dedi ama babam yok içme yat uyu geçer diyor. Doktorum vücudun hiçbir yerinde hamilelik müddetince şiddetli ağrı istemeyiz rahimde kasılmalara neden olabiliyor, parol ün bilinen bir yan etkisi yok içmen içmemenden daha iyi dedi kararsızım ben de çok sık baş ağrım da oluyor.
Teşekkür ederim rumuzcum çok sağol. dün saat 3 ten sonra dayanamadım, ilaç içtimeşime de söylemedim, inşallah kötü bi şey olmaz. kayınpederimi de aradım, işten aldı beni sağ olsun eve erken geldim, dinlendim bu sabaha kadar sürdü ağrım. bugün daha iyiyim.
suyun faydasını bana bir dr anlatmıştı. suyun içindeki oksijeni beyne ve hücrelere taşımak iyi geliyormuş, bunun için sık sık su iç demişti babanda doğru söylemiş canım. ilaç içmeseydim keşke yaa off ama dayanamadım, gözlerim zonkluyordu. off çok kötü hissediyorum kendimi, keşke içmeseydim
Canım tekrar geçmiş olsun. Migrenim yok ama normal başağrısını bile çekemeyen bir insan olduğum için ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum. İşten erken çıktığın iyi olmuş. Bulantın ne alemde? umarım yoktur. Şükür benim bulantılar rayına oturdu. gece uyatmıyor ama sabahtan öğleye canım çıkıyor. 1'den sonra normale dönüyorum.
Canım tekrar geçmiş olsun. Migrenim yok ama normal başağrısını bile çekemeyen bir insan olduğum için ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum. İşten erken çıktığın iyi olmuş. Bulantın ne alemde? umarım yoktur. Şükür benim bulantılar rayına oturdu. gece uyatmıyor ama sabahtan öğleye canım çıkıyor. 1'den sonra normale dönüyorum.
tekrar teşekkürler rumuzcum. evet ağrı zor. sabah yüz üstü yatmayı ve apranax ı çok özledim diyordum kendi kendime. apranax içmeden geçmiyor normalde ama uzun süredir ilaç içmediğim için parol bile etkili oldu.
bulantım geçmişti benim bir haftadır rahattım ama migren ağrısı tutunca midem de bulanıyor. ağrım geçtiği için bugün bulantım da yok gayet iyiyim canım.her şeyin başı sağlık, Allah hepimize önce sağlık versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?