Hadi anne evde baba da evde çocuk tek hastanede kimse yokmuşi.Annesi face de aşk la ilgili mesajlar yazıyor bir insana bakınca ruh halini anlaşılmaz mı?ben bebeğe çok üzüldüm diyorum bir tane daha yapıcaz bir şey olmaz diyoooo töbe töbe
Hadi anne evde baba da evde çocuk tek hastanede kimse yokmuşi.Annesi face de aşk la ilgili mesajlar yazıyor bir insana bakınca ruh halini anlaşılmaz mı?ben bebeğe çok üzüldüm diyorum bir tane daha yapıcaz bir şey olmaz diyoooo töbe töbe
Yooo doğru yazdım 5 aylık evli 8 aylık doğmuş bebek
kızlar tvde su bı hastane vardıya bebeklerı yogun bakıma alıyoruz dıyıp hemsıre lojmanlarında saklıyan onu ızledım bızım kıyamadıgımız yavrularımızın ustune bı badı altı cıplak bız pamuklara sararız onları annelerınden uzak ıgrenc ınsaların elınde bırınede makyaj yapmıslar bız aman derız yuzune krem sursek ıncınırmı ruj surmusler kasını boyamıslar en kotusu gozunun ıcıne kalem surmusler bızımkı bıle acıyo surerken bıde tokat atıyo pahalı bı ozel hastaneymıs bıde nasıl vıcdan allah belalarını versın baska dıyecek bırsey bulamıyorum
ozel hastanelere guvenım azaldı para ıcın herseyı yapıyolar aman dıkkat kızlar kuvezdede yatsa bebegınız gorme ıznınız var unutmayın rabbım dusurmesın ama olası bı durum artık benım oglumda 2 3 saat yattı kuvezde rabbıme emanetız
aaaaleyna senin simge lazım oldu buraya ama bulamadım bendeki ifadelerde yok.
kavun karpuz değil ki bucan. Allah vermiş onu sana. bu bozuk deyip atamazsın ki off ben de kızdım!!
aaaaleyna senin simge lazım oldu buraya ama bulamadım bendeki ifadelerde yok.
kavun karpuz değil ki bucan. Allah vermiş onu sana. bu bozuk deyip atamazsın ki off ben de kızdım!!
yaa iyiki bulmuşum onu artık kızgınlığımızı ifade ederiz 3. sıranın en sonunda yemek zamanı simgesinin yanında canım...
Yooo doğru yazdım 5 aylık evli 8 aylık doğmuş bebek
o zaman bebek evlilikten öncemi yapılmış yani :97:yazık yavrum allah yardımcısı olsun daha çok küçük bir an önce iyileşir inş.
Allah her anne babaya hayırlı evlat.dünyaya gözlerini açan her bebeğe de hayırlı ebeveynler versin.
çok efkarlandım demli bir çay aldım
çok efkarlandım demli bir çay aldım
efkarı bahane edip aldın çayı dimiiiiçme güzelim bu kadar içme ayy ben bi tuhaf oluyorum sen böyle içtikçe.
ooooy çay dedinizde dün eşimle kaybedenler kulübüne gittik filmde nasıl sigara içiyolar çatır çatır nasıl canım çekti tiksinmeye başlamıştım film tekrar depreştirdi ama sonra mola içip gelenlerin kokusunu alınca vazgeçtim özlememişim
ooooy çay dedinizde dün eşimle kaybedenler kulübüne gittik filmde nasıl sigara içiyolar çatır çatır nasıl canım çekti tiksinmeye başlamıştım film tekrar depreştirdi ama sonra mola içip gelenlerin kokusunu alınca vazgeçtim özlememişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?