2011 Ekim Anneleri

aman Allahım merhamet yarabbim

aaaa leyna senin simge lazım oldu buraya ama bulamadım bendeki ifadelerde yok.
kavun karpuz değil ki bu can. Allah vermiş onu sana. bu bozuk deyip atamazsın ki off ben de kızdım!!

kızlar tvde su bı hastane vardıya bebeklerı yogun bakıma alıyoruz dıyıp hemsıre lojmanlarında saklıyan onu ızledım bızım kıyamadıgımız yavrularımızın ustune bı badı altı cıplak bız pamuklara sararız onları annelerınden uzak ıgrenc ınsaların elınde bırınede makyaj yapmıslar bız aman derız yuzune krem sursek ıncınırmı ruj surmusler kasını boyamıslar en kotusu gozunun ıcıne kalem surmusler bızımkı bıle acıyo surerken bıde tokat atıyo pahalı bı ozel hastaneymıs bıde nasıl vıcdan allah belalarını versın baska dıyecek bırsey bulamıyorum
ozel hastanelere guvenım azaldı para ıcın herseyı yapıyolar aman dıkkat kızlar kuvezdede yatsa bebegınız gorme ıznınız var unutmayın rabbım dusurmesın ama olası bı durum artık benım oglumda 2 3 saat yattı kuvezde rabbıme emanetız

şahsen başında nöbet tutarım

kavun karpuz değil ki bu can. Allah vermiş onu sana. bu bozuk deyip atamazsın ki off ben de kızdım!!

Allah her anne babaya hayırlı evlat.dünyaya gözlerini açan her bebeğe de hayırlı ebeveynler versin.

yaa iyiki bulmuşum onu artık kızgınlığımızı ifade ederiz 3. sıranın en sonunda yemek zamanı simgesinin yanında canım...

Anlamadım bebeği hasta olan kadınmı face te aşk mesajları yazıp bri tane daha yapıcaz bişey olmaz diyormuş? yanlış anladım galiba ben. Yada konunun başınımı kaçırdım

o zaman bebek evlilikten öncemi yapılmış yani :97:yazık yavrum allah yardımcısı olsun daha çok küçük bir an önce iyileşir inş.

Evet çeyiziyle birlikte getirmiş
Şaka bir yana içim kan ağlıyor.
Allahım vakti zamanın da sağlıcakla gelsin bebeklerimiz bunca heves heyecan hasret le geçen günlerin ardından bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıp çıkalım hastaneden başka bir şeyde gözüm yok sadece sağlık...

ooooy çay dedinizde dün eşimle kaybedenler kulübüne gittik filmde nasıl sigara içiyolar çatır çatır nasıl canım çekti tiksinmeye başlamıştım film tekrar depreştirdi ama sonra mola içip gelenlerin kokusunu alınca vazgeçtim özlememişim

efkarı bahane edip aldın çayı dimiii içme güzelim bu kadar içme ayy ben bi tuhaf oluyorum sen böyle içtikçe.

vallahi bu sabahtan beri 2. bardağım sabah evde içmiştim buda son olsun artık zaten işyerinde bıraktım sayılır çayı arada bir canım isterse içiyorum şimdide öyle oldu işte

evlendikten sonra bıraktık biz. ama eşim benim kadar iradeli değil. şuan önümüzde sigara içen biri gitse, kokarca gibi bıraktığı izi koklayarak gidecek nerdeyse. champix ile bıraktı o, ben kendi isteğimle bıraktım. bugün yarın tekrar başlayacak sigaraya. onun için bir kutu daha champix alacak yakında.

ne kadar güzel tiksinmişsin bende ters tepti maalesef gündüzleri iğrenç geliyor kokusu ama akşam olup ta eve girince allahımmmmçıldırıyorum doktora da söyledim günlük 3 tane içiyorum biliyorum bana şimdi kızanlar olacak ama onuda içmesen çok strese girerim doktor 3 e izin verdi sadece 1 aya kadar sonra bırakıcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…