2011 Ekim Anneleri

az önce bi yerde bu akıntıların gözyaşı ter gibi temiz olduğunu okudum
kafam karıştı ya (

Kızlar bebişlerimizin sağlığı açısından 118 33 reklamlarını izlemeyelim lütfen. İçtiğimiz folik asitler boşa gitmesin di mi amaaa

hiç sorma ya o salak reklam çıkınca kanalı değiştiriyorum ne gıcık bi adam o

ama mesela ben iki öğün okuldayım haftanın 3 günü ve akıntım çok fazla bazen çamaşırım bile kirlneiyo. napim o zaman namaz mı kılmayayım şimdi. ((

Kızlar bebişlerimizin sağlığı açısından 118 33 reklamlarını izlemeyelim lütfen. İçtiğimiz folik asitler boşa gitmesin di mi amaaa

aa bi tek onun için mi canım hepimiz akıl, beden ve ruh sağlığımız için izlemeyelim!! acaip sinirlerimi bozuyor o ibiş. çıktığında televizyona terlik fırlatmak istiyorum

canım temız olsa rahım onu dışarıya neden atsın kı.. hanı ben oyle duusnuyorum.. zaruret durumnunda ne olur bılmıyorum ama senın ıcın arastırrım..ılmıhal kıtaplarıma bakarım bı..

canım temız olsa rahım onu dışarıya neden atsın kı.. hanı ben oyle duusnuyorum.. zaruret durumnunda ne olur bılmıyorum ama senın ıcın arastırrım..ılmıhal kıtaplarıma bakarım bı..

sağ ol şeymacım.
ben çıkayım saat 1 de dersim var okuldaki bilgili arkadaşlara da bi sorayım dönünce paylaşırım burda.
önemli bi konu bence bu

canım hanefı mezhebıne gore on ve arka dıskılama yollarından cıkan her sey abdestı bozar dıyo

evet deniz bana kimse tahminde bulunamıyor çevremdekilerde ve bende çok ilginç :)

orda dur bakalım Ben varım :79:
Ben sana daha önce dünya güzeli bir kızın olacağını söylememişmiydim acabaaa
Gerçi tahmin sicilim pek berbat ama bak bu sefer 12 den vurdum bence

Zeynepçim kendini düşün ve gerekirse bencil ol aynı binadasın diey onlarla görüşmek zorunda değilsin neden bu kadar merhametsiz yada düşüncesiz davranırlar anlamıyorum. Çok sinir bozucu snei düşünmeleri lazım kendi kızlarının başına aynı durum gelse dört dönerler. Allah yardımcın olsun senin derdin sana zaten yetiyor birde onlarla uğraşmak zorunda kalıyorsun bence eşinle konuş gerekeni teyzesine annesine kim varsa söylesin eşimle düzgün konuşun desin uygun bir uslupla nedir canım bu böyle? Yazık sana ya..

Kızlar aranızda tüy dökücü krem kullanan var mı? Hamilelikte sakıncası oluyor mu, bilen var mı?

İyi bir konuya değindin nejla valla bende bir tane bile yoktu, 4 yıl önce lazer yaptırmıştım kalanlarıda iğne ile yaptırmıştım. Şimdi görsen tamam ilk zamanki gibi değil ama kıl çıkıyor her yerden, dr. sordum aldığım hormon ilaçlarının dozundanmış şanslıysam doğumdan sonra kendiliğinden dökülme ihtimali %80 miş inşallah dünyanın eziyeti ve parası lazer, hepsinin boşa gitmesini istemem... Bana ağda kesinlikle yasaktı. Oyüzden lazerle halletmek istemiştim. Tüy dökücü kullanan arkadaşlarım oldu ama dr sormak lazım.

kızlarrr bıde bana tahmınde buluun yarın doktora gıdıcem ıns gosterırı pıtısını kuzumm.. eee benım neyım olacak sızce:):):)

Günlük ped kullanırsan abdestin akıntı geldiği an bozulur canım. Pamuk veya peçete tutunursan ve akıntı dışına tşmassa abdestin bozulmaz. Rahimden temiz akıntıda, pis akıntıda gelebilir bunu biz anlayamayız. onun için abdestin bozulmamasını önlemek istiyorsak bu şekilde yaparız. Peçete artık beni kesmiyor. Ben pamuğu serçe parmağım kalınlığında rulo yapıp koyuyorum(içine sokmuyorum yanlış anlama) ama ordan oynamıyorda. Eğer pamuk dışına çıkmışsa akıntı abdestin bozulur.

Kadın ilmihali dersi aldım ordan biliyorum.

Bebeğinizin kız mı, erkek mi olduğunu merak ediyorsanız, işte size bir sürü ipucu…

Gebeliğinizin erken döneminde mide bulantılarınız olduysa,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 atış ise,
Basen ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
Sol memeniz, sağ memenizden daha büyükse,
Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
Bebeğinizi karnınızda yüksek taşıyorsanız,
Karnınız karpuz gibi görünüyorsa,
Tatlı yiyeceklere aşeriyorsanız,
Meyvelere aşeriyorsanız,
Bebeğiniz karnınızın solunda ise,
Portakal suyuna aş eriyorsanız,
Hamilelik döneminiz boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
Normalden daha huysuzsanız,
Yüzünüz normalden daha çok patlak görünüyorsa,
Gebeliğinizde aldığınız kilolar kalça ve basenlerde birikiyorsa,
• Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
Memeleriniz gerçekten büyüdüyse,
İdrarınız donuk sarı rengindeyse,
Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa doğru hareket ediyorsa,
Yaşınıza hamile kalma tarihinizi, hamile kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa, BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ MUHTEMELEN KIZ DIR…

Bebeğinizinkız mı, erkek mi olduğunu merak ediyorsanız, işte size bir sürü ipucu…

Gebeliğinizin erken döneminde mide bulantısı hissetmediyseniz,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha az ise,
Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
Bebeğinizi karnınızda daha düşük taşıyorsanız,
Tuzlu ve eksi yiyecekleri sürekli canınız çekiyorsa,
Proteine aşeriyorsanız (Etler ve peynir gibi),
Ayaklarınız hamileliğinizden önceki halinize göre daha soğuksa,
Bacaklarınızdaki kıllar her zamankinden daha çabuk uzuyorsa,
Elleriniz daha kuruysa,
Bebeğiniz kanınızın sağında ise,
Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
• Eşiniz de sizinle birlikte kilo alıyorsa,
Gebelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
Bununuz yüzünüzde yayılıyorsa,
Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
Baş ağrılarınız varsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamına eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa, BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ MUHTEMELEN ERKEK dir…

benim erkekmi acaba çoğu şey tutmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…