Canım ben ilmihalde önceleri kadınlardaki bu akıntıların pis olarak değerlendirildiği için abdesti bozduğunun düşünüldüğünü fakat aslında abdesti bozmadığını çünkü pis olmadığını okumuştum. Yine de günlük pedle şikayetini azaltabilirsin, hijyenik de oluyor.
Kızlar bebişlerimizin sağlığı açısından 118 33 reklamlarını izlemeyelim lütfen. İçtiğimiz folik asitler boşa gitmesin di mi amaaa
canım ben normalde ozur halıne gırdıgı ıcın abdest bozluyo her vakıt ıcın abdest alınması gerektıgını bılıyorum.. sonucta vucuddan kan ıdrar ırın gıbı maddelerın cıkması vucuddan abdestı bozuyo..
Kızlar bebişlerimizin sağlığı açısından 118 33 reklamlarını izlemeyelim lütfen. İçtiğimiz folik asitler boşa gitmesin di mi amaaa
az önce bi yerde bu akıntıların gözyaşı ter gibi temiz olduğunu okudum
kafam karıştı ya(
hiç sorma ya o salak reklam çıkınca kanalı değiştiriyorum ne gıcık bi adam o
ama mesela ben iki öğün okuldayım haftanın 3 günü ve akıntım çok fazla bazen çamaşırım bile kirlneiyo. napim o zaman namaz mı kılmayayım şimdi.((
canım temız olsa rahım onu dışarıya neden atsın kı.. hanı ben oyle duusnuyorum.. zaruret durumnunda ne olur bılmıyorum ama senın ıcın arastırrım..ılmıhal kıtaplarıma bakarım bı..
Henüz öğrenemeyenler için ilk tahminler de sizden gelecek hanımlaarrr. Gerçi leyna kızımın müjdesini verdi çoook önceden
evet deniz bana kimse tahminde bulunamıyor çevremdekilerde ve bende çok ilginç :)
koca apartman bir katta eltim bir katta kayınvalidem misafir dairesinedede teyzesigil gelip aylarca kalıyor.diğer daireleride satmıyolar.içiçesin mecburen zor çok zor.sen adananın neresinde oturuyosun.benim evim t.özalda cadde üzerinde
Evet deniz bana kimse tahminde bulunamıyor çevremdekilerde ve bende çok ilginç :)
Kızlar aranızda tüy dökücü krem kullanan var mı? Hamilelikte sakıncası oluyor mu, bilen var mı?
ya benim kafama bi şey takıldı.
ben de hamilelik başladığından beri çok fazla akıntı oluyo. bi de doktor idrar yolu enfeksiyonun var dedi. bi de mantaryani durum içler acısı.
ben şunu merak ediyorum. her akıntı oludğunda abdestim bozuluyo mu acaba? iç çamaşırıma gelmemesine dikkat ediyorum. zaten günde iki çamaşır değiştiriyorum. bi de leyna yazmıştı kağıt havlu işe yarıyo diye. onu da kullnaıyorum ve her namazda değiştiriyorum ama her seferinde abdesti bozuyo mu acaba bu akıntılar???
çünkü dışarı çıktığımda ya da evde bazen iki vakti tek abdestle kılıdığım oluyo. bilgisi olan var mıdır acep??
kızlarrr bıde bana tahmınde buluun yarın doktora gıdıcem ıns gosterırı pıtısını kuzumm.. eee benım neyım olacak sızce:):):)
kızlarrr bıde bana tahmınde buluun yarın doktora gıdıcem ıns gosterırı pıtısını kuzumm.. eee benım neyım olacak sızce:):):)
bebeğinizin kız mı, erkek mi olduğunu merak ediyorsanız, işte size bir sürü ipucu…
gebeliğinizin erken döneminde mide bulantılarınız olduysa,
bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 atış ise,
basen ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
sol memeniz, sağ memenizden daha büyükse,
saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
bebeğinizi karnınızda yüksek taşıyorsanız,
karnınız karpuz gibi görünüyorsa,
tatlı yiyeceklere aşeriyorsanız,
meyvelere aşeriyorsanız,
bebeğiniz karnınızın solunda ise,
portakal suyuna aş eriyorsanız,
hamilelik döneminiz boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
normalden daha huysuzsanız,
yüzünüz normalden daha çok patlak görünüyorsa,
gebeliğinizde aldığınız kilolar kalça ve basenlerde birikiyorsa,
• ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
memeleriniz gerçekten büyüdüyse,
idrarınız donuk sarı rengindeyse,
alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa doğru hareket ediyorsa,
yaşınıza hamile kalma tarihinizi, hamile kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa, bebeğinizin cinsiyeti muhtemelen kız dır…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?