2011 Ekim Anneleri

Bu yazılanların %80i bende tutuyor ve ben hep kızım olacak ilk derdim. Ama gelin görünki herkes erkek diyo babası, annem, arkadaşlarım mubarek herkes rüyasında oğlum olduğunu görmüş. Sağlıklı sıhatli olsun önemli değil gerisi. Acep ne olcak

Bir kız bir erkek tahmini almışım ben bu belirtilerden kızdakinide erkektekinide yaşıyorum :) Allah bizim için hangisi hayırlı olucaksa onu nasip etsin ve biz hangisine hayırlı anne baba olabileceksek onu versin hepimize :)

bazen iki özellikte taşınabiliyo cnm ama mutlaka biri daha ağır basıyo Allahım hayırlı sağlıklı versin
ama bende aşırı derecede et aşeriyorum ki kırmızı eti sevmezdim ve eskiye göre yüzüm çok daha parlak gözüküyo falan gibi

huhuuu komşu komşuuu akşam yemeğe gelde utandırayım seni
Benim kocam daha iyi yemek yapıyor bi kerem gerçi topikten dedin ama olsun ben onu temsil ederim

Benim eşim de fena sayılmaz ama makarna, patates kızartması türevlerinde Ben başka bir şey soracaktım canınız çekmesin diye söyleyemiyorum

benim eşim de fena sayılmaz ama makarna, patates kızartması türevlerinde Ben başka bir şey soracaktım canınız çekmesin diye söyleyemiyorum

ben çok beceriksizim mutfakta sevmiyorumda zaten bişiler yapmayı
Eşimde tam tersi bayılır çeşit çeşit yemekler yapar çok ta keyif alır
Evede benden erken gidinceeeeeeeee direk hazır sofraya oturuveriyorum
Sen sor ben akşam sorarım eşime alırım tarifi

Benim hiç sabah yataktan kalkar kalkmaz bulantım olmadı 2 hafta oldu oda öğlen saatlerinde, ama berbat baş dönmesi yaşadım, tatlı hiç yemedim yemek istemiyorum içim almıyor, ekşiyede deli gibi düşmedim, ama tuzluyu çok çekiyor.. Böyle ferah serin şeyler canım çekti, portakal suyunu çok içtim, eti benimde çok canım istedi yedim,göbeğim yoktu şimdi var ama alt karnım büyüdükçe göbeğim sanki daha sivriliyor yukarı çıkıyor gibi sipsivri değil aşırı yayıkta değil, kalçalarımdan çok hafif kilo aldım ve çok hafif belim kalınlaştı en çok ağrıyı kasıklarımda hissettim belimdede ağrım oldu hamileliğimi kimse bilmediği için yakınlarımdan tahmin alamadım :)) Hıı yüzüm ilk hamile kaldığım ay berbattı sivilceler kurumalar vs.. birazda ben bakmadım kendime tabi o halsizlikle, ama şimdi güzelleşti gibi.. Bakalım artık ne olcak...

merhaba 2011'in en güzel anneleri....
1 haftaya yakın süredir evde yatıyodum şükürler olsun ki kendimi iyi hissediyorum ve bugün işe gelebildim. hepinizi çok özledim umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir...sayfalar çok ilerlemiş şimdi arayı kapatmaya çalışıcam...

HOŞGELDİN CANIM MAŞALLAH
ARAYI KAPATMANI TAVSİYE ETMEM CANIM 1 HAFTA DAHA GÖRÜŞEMEYİZ YOKSA, BİZİM KADAR ÇENESİ DÜŞÜK Bİ TOPİK DAHA GÖRMEDİM BEN

is yogunlugundan anca fırsat bulup gırebıldım ddun doktora gıden arkadaslar guzel haberlerle gelmısler cok sevındım darısı benım basıma

Geçmiş olsun canım neyin vardı? İyi olmana sevindim :) çok gevezeyiz evet akşamı bulur bitirmen sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…