Bebeğinizin kız mı, erkek mi olduğunu merak ediyorsanız, işte size bir sürü ipucu
Gebeliğinizin erken döneminde mide bulantılarınız olduysa,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 atış ise,
Basen ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
Sol memeniz, sağ memenizden daha büyükse,
Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
Bebeğinizi karnınızda yüksek taşıyorsanız,
Karnınız karpuz gibi görünüyorsa,
Tatlı yiyeceklere aşeriyorsanız,
Meyvelere aşeriyorsanız,
Bebeğiniz karnınızın solunda ise,
Portakal suyuna aş eriyorsanız,
Hamilelik döneminiz boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
Normalden daha huysuzsanız,
Yüzünüz normalden daha çok patlak görünüyorsa,
Gebeliğinizde aldığınız kilolar kalça ve basenlerde birikiyorsa,
Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
Memeleriniz gerçekten büyüdüyse,
İdrarınız donuk sarı rengindeyse,
Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa doğru hareket ediyorsa,
Yaşınıza hamile kalma tarihinizi, hamile kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa, BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ MUHTEMELEN KIZ DIR
topiğimizin en maharetlisi leyna mıydı bir tarif sorucam da :)
Bir kız bir erkek tahmini almışım ben bu belirtilerden kızdakinide erkektekinide yaşıyorum :) Allah bizim için hangisi hayırlı olucaksa onu nasip etsin ve biz hangisine hayırlı anne baba olabileceksek onu versin hepimize :)
huhuuu komşu komşuuu akşam yemeğe gelde utandırayım seni
Benim kocam daha iyi yemek yapıyor bi kerem gerçi topikten dedin ama olsun ben onu temsil ederim
Evet deniz bana kimse tahminde bulunamıyor çevremdekilerde ve bende çok ilginç :)
benim eşim de fena sayılmaz ama makarna, patates kızartması türevlerindeBen başka bir şey soracaktım canınız çekmesin diye söyleyemiyorum
bazen iki özellikte taşınabiliyo cnm ama mutlaka biri daha ağır basıyo Allahım hayırlı sağlıklı versin
ama bende aşırı derecede et aşeriyorum ki kırmızı eti sevmezdim ve eskiye göre yüzüm çok daha parlak gözüküyo falan gibi
denisss benim neyim olacak acabaaaa :)
merhaba 2011'in en güzel anneleri....
1 haftaya yakın süredir evde yatıyodum şükürler olsun ki kendimi iyi hissediyorum ve bugün işe gelebildim. hepinizi çok özledim umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir...sayfalar çok ilerlemiş şimdi arayı kapatmaya çalışıcam...
İlk kız geçti içimden ama erkek diyorum :)
Ama canım sormadııınya da ben kaçırdım sor bak ne tahminler gelecektir :)
hatta ben sen sormadan söyleyeyim, bir annesinin nazlı kızı daha gelecek topiğimize.:89:
kızçen olucak[/QUOT
2. dr daki randevum 23/04 de sanırım o zaman öğrenirim...:))
merhaba 2011'in en güzel anneleri....
1 haftaya yakın süredir evde yatıyodum şükürler olsun ki kendimi iyi hissediyorum ve bugün işe gelebildim. hepinizi çok özledim umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir...sayfalar çok ilerlemiş şimdi arayı kapatmaya çalışıcam...
kızçen olucak[/QUOT
2. dr daki randevum 23/04 de sanırım o zaman öğrenirim...:))
Benimde 19/4 çok heyecanlanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?