kızlarrr bıde bana tahmınde buluun yarın doktora gıdıcem ıns gosterırı pıtısını kuzumm.. eee benım neyım olacak sızce:):):)
denisss benim neyim olacak acabaaaa :)
kızBenim için kız hayırlı olur oğlumu onca zorluktan sonra başka bir kadınla paylaşamam kıskanırım ya :)))
Kızbenim için kız hayırlı olur oğlumu onca zorluktan sonra başka bir kadınla paylaşamam kıskanırım ya :)))
erkek sanki şeymacım. hayırlısı tabi hepimiz için. atmasyonlarım her zaman doğru yeri vurmaz, hatta çoğunlukla tutmaz ama şu anki enerji dalgalarım senden bunu alıyor :)
bir hedef tutturuşum var ki sorma gitsin yeşimcim :) madem tam adamına sordun, hemen söyleyeyim : senin de erkek. hem de çok yakışıklısından :82:
Benim eşim de fena sayılmaz ama makarna, patates kızartması türevlerindeBen başka bir şey soracaktım canınız çekmesin diye söyleyemiyorum
aha erkekse acıdım senin geline kaynanaya bak şimdiden tırnakları çıkarttı
kızçen olucak[/QUOT
2. dr daki randevum 23/04 de sanırım o zaman öğrenirim...:))
23 nisanda çocuk haberi. cinsiyet öğrenme. tam bayram havası :)
is yogunlugundan anca fırsat bulup gırebıldım ddun doktora gıden arkadaslar guzel haberlerle gelmısler cok sevındım darısı benım basıma
Geçmiş olsun canım neyin vardı? İyi olmana sevindim :) çok gevezeyiz evet akşamı bulur bitirmen sanırım :)
eşim erkek istiyor içten içe ama tabiki sağlıklı olsunda ne olursa olsun diyoruz...babasını 5 ay önce kaybetti onun adını koyucak o yüzden çok heyecanlı....
allahımmm o adamı her gördüğümde allah belanı versin dememek için kendimi zor tutuyorum hatta bazen ağzımdan kaçtığındada ağzıma bi tokat atıyorumKızlar bebişlerimizin sağlığı açısından 118 33 reklamlarını izlemeyelim lütfen. İçtiğimiz folik asitler boşa gitmesin di mi amaaa
terlik fırlatmak nedir televizyonu yerlere vurmak istiyorum ama ne fayda bide verince 2 reklamını birden veriyolar ya 33 33 33 neymiş o öyle 33 ten bile nefret ettim ya huaa bi tek onun için mi canım hepimiz akıl, beden ve ruh sağlığımız için izlemeyelim!! acaip sinirlerimi bozuyor o ibiş. çıktığında televizyona terlik fırlatmak istiyorum
Ayyy banada tahmin banada tahmin canımı çektirdiniz
selam hanımlar
çok sık yazamasamda yazdıklarınızı zevkle takip etmeye çalışıyorum
1 kızım 1 oğlum olduğu için heralde ben cinsiyetini sormadım doktora,doktorunda dikkatini çekti galiba siz sormadınız ama ben not alıyorum gördüğümü dedi:))
ne yazmış ne yazmış :)
selam hanımlar
çok sık yazamasamda yazdıklarınızı zevkle takip etmeye çalışıyorum
1 kızım 1 oğlum olduğu için heralde ben cinsiyetini sormadım doktora,doktorunda dikkatini çekti galiba siz sormadınız ama ben not alıyorum gördüğümü dedi:))
deniss doktordan güzel haberlerle gelmişsin
eşim erkek istiyor içten içe ama tabiki sağlıklı olsunda ne olursa olsun diyoruz...babasını 5 ay önce kaybetti onun adını koyucak o yüzden çok heyecanlı....
Ya bugün benim içimden hep erkek geçiyor senin de oğluşun olucakmış gibi geldi
erkek sanki şeymacım. hayırlısı tabi hepimiz için. atmasyonlarım her zaman doğru yeri vurmaz, hatta çoğunlukla tutmaz ama şu anki enerji dalgalarım senden bunu alıyor :)
bir hedef tutturuşum var ki sorma gitsin yeşimcim :) madem tam adamına sordun, hemen söyleyeyim : senin de erkek. hem de çok yakışıklısından :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?