2011 Ekim Anneleri

kızlarrr bıde bana tahmınde buluun yarın doktora gıdıcem ıns gosterırı pıtısını kuzumm.. eee benım neyım olacak sızce:):):)

erkek sanki şeymacım. hayırlısı tabi hepimiz için. atmasyonlarım her zaman doğru yeri vurmaz, hatta çoğunlukla tutmaz ama şu anki enerji dalgalarım senden bunu alıyor :)

denisss benim neyim olacak acabaaaa :)

bir hedef tutturuşum var ki sorma gitsin yeşimcim :) madem tam adamına sordun, hemen söyleyeyim : senin de erkek. hem de çok yakışıklısından :82:

evetttt benim oğluşum babası gibi yakışıklı olucak inşallahhhh :))

Benim eşim de fena sayılmaz ama makarna, patates kızartması türevlerinde Ben başka bir şey soracaktım canınız çekmesin diye söyleyemiyorum

bu bile güzel canım. benim eşim hiç bilmez yemek, arasıra haftasonları ben kahvaltı hazırlarken yumurta kırar. adı bile var, klasik sahanda yumurtanın adı oldu Yasin (eşimin ismi) spesiyal

selam hanımlar
çok sık yazamasamda yazdıklarınızı zevkle takip etmeye çalışıyorum
1 kızım 1 oğlum olduğu için heralde ben cinsiyetini sormadım doktora,doktorunda dikkatini çekti galiba siz sormadınız ama ben not alıyorum gördüğümü dedi:))

is yogunlugundan anca fırsat bulup gırebıldım ddun doktora gıden arkadaslar guzel haberlerle gelmısler cok sevındım darısı benım basıma

teşekkürler usluem çok sağol canım darısı başına. kan sonucunu almadım daha ama iyi haberler alırız inşallah hepimiz.

Geçmiş olsun canım neyin vardı? İyi olmana sevindim :) çok gevezeyiz evet akşamı bulur bitirmen sanırım :)

advocate onca sayfayı okumayı göze alamayıp pc yi kapadı ve gitti sanırım :) çıkmış topikten, ben bahsedeyim kısaca, gıda zehirlenmesi olmuş sanırım virütik bir durum vardı geçen hafta. ofise gelen yemekten olabilir demişti, başkaları da yemiş ama yalnızca o etkilenmiş maalesef.

eşim erkek istiyor içten içe ama tabiki sağlıklı olsunda ne olursa olsun diyoruz...babasını 5 ay önce kaybetti onun adını koyucak o yüzden çok heyecanlı....

içten içee, dıştan dışaaa bence her şekilde erkek istiyor babalar. benim eşim de hiiiç önemli değil, sağlıklı olsun yeter diyor ama ara sıra seziyorum birlikte kampa, maça vs gitme isteği oluyor ama direkt söylemiyor tabi. ama ben çekinmeden söylüyorum valla minnoş bir cimcime istiyorum deyince de kızıyor

Kızlar bebişlerimizin sağlığı açısından 118 33 reklamlarını izlemeyelim lütfen. İçtiğimiz folik asitler boşa gitmesin di mi amaaa
allahımmm o adamı her gördüğümde allah belanı versin dememek için kendimi zor tutuyorum hatta bazen ağzımdan kaçtığındada ağzıma bi tokat atıyorum
aa bi tek onun için mi canım hepimiz akıl, beden ve ruh sağlığımız için izlemeyelim!! acaip sinirlerimi bozuyor o ibiş. çıktığında televizyona terlik fırlatmak istiyorum
terlik fırlatmak nedir televizyonu yerlere vurmak istiyorum ama ne fayda bide verince 2 reklamını birden veriyolar ya 33 33 33 neymiş o öyle 33 ten bile nefret ettim ya hu
ibişşşş tamam artık onun adı süper yaaaa

Son düzenleme:

ne yazmış ne yazmış :)

neymiş neymiş söyle hadi sormadınmı yoksa

Ya bugün benim içimden hep erkek geçiyor senin de oğluşun olucakmış gibi geldi

ayy cok mutlu oldum kızlar ya ıns erkek olur tabı oncelık hayırlı evlat olsunda.. ama ıcımden gecen benımde hep erkek:):) ıns yarın ogrenırımmm.. cok sagolun kızlar.. ha tabı kızım olsada cok sevınırım ava ne bıleyım gonlumden gecen hep erkek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…