:))
5 hafta sonraa,hadi ben neysede babada merak etmiyor
neymiş neymiş söyle hadi sormadınmı yoksa
ayy cok mutlu oldum kızlar ya ıns erkek olur tabı oncelık hayırlı evlat olsunda.. ama ıcımden gecen benımde hep erkek:):) ıns yarın ogrenırımmm.. cok sagolun kızlar.. ha tabı kızım olsada cok sevınırım ava ne bıleyım gonlumden gecen hep erkek:)
bence senin kızın olucak :)
bu bile güzel canım. benim eşim hiç bilmez yemek, arasıra haftasonları ben kahvaltı hazırlarken yumurta kırar. adı bile var, klasik sahanda yumurtanın adı oldu Yasin (eşimin ismi) spesiyal
allahımmm o adamı her gördüğümde allah belanı versin dememek için kendimi zor tutuyorum hatta bazen ağzımdan kaçtığındada ağzıma bi tokat atıyorum
terlik fırlatmak nedir televizyonu yerlere vurmak istiyorum ama ne fayda bide verince 2 reklamını birden veriyolar ya 33 33 33 neymiş o öyle 33 ten bile nefret ettim ya hu
ibişşşş tamam artık onun adı süper yaaaa
kızlarr kötü bir başağrısı var bende hep oluyordu ama bugün erken coştu kafamı masanın üstüne koyucam az kaldı...
Benimki kahvaltıda süper maşallah her pazar kahvaltılarımızı o hazırlar sağolsun ama başka alanlarda göremiyoruz aynı marifeti bir ütü de olsun bir temizlikte olsun
ayy cok mutlu oldum kızlar ya ıns erkek olur tabı oncelık hayırlı evlat olsunda.. ama ıcımden gecen benımde hep erkek:):) ıns yarın ogrenırımmm.. cok sagolun kızlar.. ha tabı kızım olsada cok sevınırım ava ne bıleyım gonlumden gecen hep erkek:)
Bi hanzadeciğim yorum yaptı koca topikte ahanda gönül koydum
Bi hanzadeciğim yorum yaptı koca topikte ahanda gönül koydum
kızlar ben dün doktoruma gittim. aslında bir ay sonra çağırmıştı ama bende iltihap çıkmıştı 4 nisanda gittiğimde ilaç vermişti ve fitil... 7 günlük kullanım içindi.. onları çok az kullandım 3 -4 tane.. fitil ayrı zor.. antibiyotik ayrı iğrenç... kaç kere çıkardım onu içebilmek için... ama sirkeli suyla temizlik yaptım bayaaa bi... ve yapmaya da devam edicem.. içimden bi ses geçti diyodu... ona güvenerek gittim tekrar idrar tetsi yaptırmak için. yaptırdım.. şükür temiz çıktı.. bakteri makteri yok artık... en ilaçlara değilde.. sirkeye bağlıyorum.. düzenli kulanamadım çünkü ilaçları...
kaynanamı da götüreyüm göstereyimdedim.. doktora gittim dedim böyel böyle iltihap için tekarr babaklım bide bebeğimizi görmek istiyoruz dedim.. ama böyle her hafta her hafta görcen mi dedi... dedim 8 gün oldu. ayrıca annemi getirdim göstermek için. dedik ve baktık... hayret bişi ya... devlet hastanesinde bu kadar tafra yapmazlar sanırım... yok ben bu doktoru değiştircem ... gıcık... parasıyla değilmi kardeşim yaaaa..... zaten ne 2li istedi ne bişi....
bunu yazarken ara vermiştim biraz.. kuzenle konuştum bu arada... tekrar tekra ziya beyi methetti... zübeyde hanımda ziya çetin die biri varmış.. ona gidebilirim sanırım son zamnalarda...
ya bu hamilelerde meşhur mu bu doktor değiştirme sendromu...
dur durrrr oğluşun olcak senin içimden geçen bu...
olamazzzz ben nasıl atladım seni dur kızz şimdi yorumum geliyor senin kızın olcak bak görürsün
kızlar ben dün doktoruma gittim. aslında bir ay sonra çağırmıştı ama bende iltihap çıkmıştı 4 nisanda gittiğimde ilaç vermişti ve fitil... 7 günlük kullanım içindi.. onları çok az kullandım 3 -4 tane.. fitil ayrı zor.. antibiyotik ayrı iğrenç... kaç kere çıkardım onu içebilmek için... ama sirkeli suyla temizlik yaptım bayaaa bi... ve yapmaya da devam edicem.. içimden bi ses geçti diyodu... ona güvenerek gittim tekrar idrar tetsi yaptırmak için. yaptırdım.. şükür temiz çıktı.. bakteri makteri yok artık... en ilaçlara değilde.. sirkeye bağlıyorum.. düzenli kulanamadım çünkü ilaçları...
kaynanamı da götüreyüm göstereyimdedim.. doktora gittim dedim böyel böyle iltihap için tekarr babaklım bide bebeğimizi görmek istiyoruz dedim.. ama böyle her hafta her hafta görcen mi dedi... dedim 8 gün oldu. ayrıca annemi getirdim göstermek için. dedik ve baktık... hayret bişi ya... devlet hastanesinde bu kadar tafra yapmazlar sanırım... yok ben bu doktoru değiştircem ... gıcık... parasıyla değilmi kardeşim yaaaa..... zaten ne 2li istedi ne bişi....
bunu yazarken ara vermiştim biraz.. kuzenle konuştum bu arada... tekrar tekra ziya beyi methetti... zübeyde hanımda ziya çetin die biri varmış.. ona gidebilirim sanırım son zamnalarda...
ya bu hamilelerde meşhur mu bu doktor değiştirme sendromu...
canım,insan bilğinin yanında ilğide istiyor
uyuşacağın bir dr bulmanı diliyorum
seni rahatlatıp yüzünde gülümsemeyle çıkartmalı bir hekim
Ayyy banada tahmin banada tahmin canımı çektirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?