2011 Ekim Anneleri

:))
5 hafta sonraa,hadi ben neysede babada merak etmiyor

5 hafta mıı. çokmuş daha
ama sizin tuzunuz kuru karı-koca ideal çocuk sayısını ve cinsiyetlerini tutturmuşsunuz zaten, niye merak etsin ki :) şaka bir yana ediyordur elbette ama ilk çocuk merakı gibi olmuyordur herhalde. bizim çoğumuzun ilk olduğu için çok meraklıyız :) iki, üçte biz de öyle olucaz herhalde :)

bencede senin erkek evladın olacak hadi bakalım sabırsızlıkla haberlerini bekliyoruz...

bu bile güzel canım. benim eşim hiç bilmez yemek, arasıra haftasonları ben kahvaltı hazırlarken yumurta kırar. adı bile var, klasik sahanda yumurtanın adı oldu Yasin (eşimin ismi) spesiyal

Benimki kahvaltıda süper maşallah her pazar kahvaltılarımızı o hazırlar sağolsun ama başka alanlarda göremiyoruz aynı marifeti bir ütü de olsun bir temizlikte olsun

inanın sormadım kızlar,aslında eşimin ailesi 1 kızımızın daha olmasını çok istiyorlar eşimde öyle istiyor
azıcık meraklansınlar demi

Benim sinirlerim zıplıyor tahammül edemiyorum kulağımda çınlıyor böyle ıyy

kızlar ben dün doktoruma gittim. aslında bir ay sonra çağırmıştı ama bende iltihap çıkmıştı 4 nisanda gittiğimde ilaç vermişti ve fitil... 7 günlük kullanım içindi.. onları çok az kullandım 3 -4 tane.. fitil ayrı zor.. antibiyotik ayrı iğrenç... kaç kere çıkardım onu içebilmek için... ama sirkeli suyla temizlik yaptım bayaaa bi... ve yapmaya da devam edicem.. içimden bi ses geçti diyodu... ona güvenerek gittim tekrar idrar tetsi yaptırmak için. yaptırdım.. şükür temiz çıktı.. bakteri makteri yok artık... en ilaçlara değilde.. sirkeye bağlıyorum.. düzenli kulanamadım çünkü ilaçları...
kaynanamı da götüreyüm göstereyimdedim.. doktora gittim dedim böyel böyle iltihap için tekarr babaklım bide bebeğimizi görmek istiyoruz dedim.. ama böyle her hafta her hafta görcen mi dedi... dedim 8 gün oldu. ayrıca annemi getirdim göstermek için. dedik ve baktık... hayret bişi ya... devlet hastanesinde bu kadar tafra yapmazlar sanırım... yok ben bu doktoru değiştircem ... gıcık... parasıyla değilmi kardeşim yaaaa..... zaten ne 2li istedi ne bişi....

bunu yazarken ara vermiştim biraz.. kuzenle konuştum bu arada... tekrar tekra ziya beyi methetti... zübeyde hanımda ziya çetin die biri varmış.. ona gidebilirim sanırım son zamnalarda...

ya bu hamilelerde meşhur mu bu doktor değiştirme sendromu...

kızlarr kötü bir başağrısı var bende hep oluyordu ama bugün erken coştu kafamı masanın üstüne koyucam az kaldı...

baş ağrısı mııı offf çok fena yeşim daha kötü olmadan önlemini al hemen. geçen haftaki halim gibi olmazsın inşallah, düşüncesi bile çok kötü. geçmiş olsun.

Benimki kahvaltıda süper maşallah her pazar kahvaltılarımızı o hazırlar sağolsun ama başka alanlarda göremiyoruz aynı marifeti bir ütü de olsun bir temizlikte olsun

İlk evlendiğimiz zamanlar mutfağa adım atmazdı, şimdi ilerleme kaydettik Bana erkek işi ver, benden erkek işi iste derdi hatta. ahh bu anneler aahh. neyse, zamanla, yavaş yavaş, yavaş yavaş derken şimdi annesinin yanında canım çamaşır bitmiştir kırışmadan asmaya inelim eve gidelim diyor yaa şöyle şeyleri annenin yanında deme diyorum kaç kere, sanki seni kırbaçlayarak çalıştırıyomuş gibi oluyorum diyorum ağzından kaçırıyor hep. ev işi yapmaya başladı canım benim sağ olsun ama yemekte zayıfız hala olsun, canı sağ olsun :)

şeyma sen yarın rutin kontrole mi gidiyosun yoksa testlerin mi var hayırdır? yoksa cinsiyet öğrenmeye diye bi bahane mi uydurup gidiyosun hıııı söyle bakiiiim :) Allah gönlüne göre versin.

Rumuz 17
Kayserilim karşılaşamıyoruz
Başbuğ hocaya gittim canım çok memnun kaldım,benim panikliğime kızdı rahatlattı

canım,insan bilğinin yanında ilğide istiyor
uyuşacağın bir dr bulmanı diliyorum
seni rahatlatıp yüzünde gülümsemeyle çıkartmalı bir hekim

bu arada dün 2 li test için para vermedim sadece muayene ücreti olan 43 tl ödedim o kadar...yalnız rutin hamilelik testleri varmış yarın sabah aç karnına yaptır dedi...ordan birşeyler alamaya çalıştılar...bende mersindeyim gelemem orda yaptırır getiririm dedim. hemşiresi ben bilemem dedi...zaten şu halk sağlığından yoğun istek var gitmem için bedava yaptırırım orda alla allah izin alıp bir sabah gidicem hatta vesikalık resimde bırakayım imzalayıp :)))

çok tatsız bir durum yaşamışsın ama iltihabının geçmesi de harika olmuş tekrarlanmaz inşallah.
Ankara'daysan ya da Ankara'da olsan güzel tavsiyelerde bulunabilirim ama söylediğin isim ve yerleri bilmiyorum canım. Gönlüne göre birini bulursun umarım, dr çok önemli. Sadece karnımız şişip fizyolojik olarak değişmiyoruz ki, psikolojimizi de yoluna sokacak, moral verecek, bizi anlayacak bir doktora ihtiyacımız var. Böyle bir doktora denk gelmeni diliyorum kısa zamanda.

canım,insan bilğinin yanında ilğide istiyor
uyuşacağın bir dr bulmanı diliyorum
seni rahatlatıp yüzünde gülümsemeyle çıkartmalı bir hekim

Aynısının tıpkısından bende bir tane var Herkese kısmet olur umarım.

Ayyy banada tahmin banada tahmin canımı çektirdiniz

Ahh canım yslzytnciimm küstürdük mü senii, kıyamam. Benim seninle ilgili hissim kızın olacağından yana canım. Hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…