2011 Ekim Anneleri

bilemiceycem vallahi ben senden yorum beklerken sen arsız arsız kendine tahminde bulunuyosun

hadi ben arsızlık yaptım önce kendimi yorumladım o zaman sen neden bana yorum yapmıyosun hıııı söyle bakıyımmmm ben sana yaptım sonuçta dimi ama

hadi ben arsızlık yaptım önce kendimi yorumladım o zaman sen neden bana yorum yapmıyosun hıııı söyle bakıyımmmm ben sana yaptım sonuçta dimi ama

kız ben sana kaç gündür oğlun olacak diyorum da, sende bana biz kız bekliyoduk demiyomusun yok yok ben bi ankaraya gelicem sana özel sen beni ve konuştuklarımızı hep unutuyosun olmuyo

küsmüştümde hemencecik geçti Hayde bakalım senle kızı 4 ledik
Ben nasıl kız imajı çizdim merak ettim ayol Gevezeliğimdenmi acaba :78:

kız ben sana kaç gündür oğlun olacak diyorum da, sende bana biz kız bekliyoduk demiyomusun yok yok ben bi ankaraya gelicem sana özel sen beni ve konuştuklarımızı hep unutuyosun olmuyo

aman bacım ben boşamı diyorum uykum var diye sarhoş gibiyim hoş gör bari uyku haline ver
ankaraya mı geliyosun gel ger herzaman beklerim

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım neyin vardı? İyi olmana sevindim :) çok gevezeyiz evet akşamı bulur bitirmen sanırım :)
canım doktor çok büyük ihtimalle viral bi şey olduğunu söyledi. salgın varmış o yüzden siz de dikkat edin Allah hepinizi korusun...aşırı kusmalarım ve biraz ateşim vardı. 2 gün böyle devam etti sonrasında da muhtemelen kaybettiğim sıvı ve minerallerden halsiz düştüm ve 3-4 gün de evden dışarı çıkamadım ama şimdi bomba gibiyim. buraya o kadar alışmışım ki girmeyince çook büyük eksikliğini hissediyorum

herkeslere merhabaa,

hummalı bir cinsiyet tahmini çalışması var sanırımm :)...

pazartesi doktora gittiğimizde cinsiyetini sordum. doktor baktı, %10 yanılma payım var ama kız gibi duruyor annesi dedi.. :)

10gün sonra renkli ultrason kontrolüm var artık orda daha da netleşir sanırm.. :):)

HOŞGELDİN CANIM MAŞALLAH
ARAYI KAPATMANI TAVSİYE ETMEM CANIM 1 HAFTA DAHA GÖRÜŞEMEYİZ YOKSA, BİZİM KADAR ÇENESİ DÜŞÜK Bİ TOPİK DAHA GÖRMEDİM BEN
canım zaten denedim ama mümkün değil ancak geceleri uyumazsam falan arayı kapatabilicem en iyisi ben kaldığınız yerden devam edeyim ...

canım bende çok doktor değiştirdim bursadayım tam beni anlayan bir doktor buldum derken tayini devlet hastanesine çıktı şimdi birde osmangazi tıp merkezinde ibrahim bey varmış 2 hafta sonra ona gideceğim hayırlısı olur inşallah...

herkese selamlarrr kızlarr nasılsınız neler yapıyosunuzz
ıkılı test yaptıranlar deneyımlerını yazabılırmı yarın dr gıdıcemm bana da yaparmı 2 li test acaba

inşallah kötü bırsey yokturr

aman bacım ben boşamı diyorum uykum var diye sarhoş gibiyim hoş gör bari uyku haline ver
Ankaraya mı geliyosun gel ger herzaman beklerim

haziran gibi kısmetse gelmeyi düşünüyoruz canım hatta biz bu sene yılbaşınada ankarada girdik eşimin yengesi orda yaşıyor eşimin annesi biz evlenmeden 1 sene önce vefat etmiş Yengesini annesi gibi sever tabi bende sıkça gelmeye çalışırız bundan ötürü kısmetse bu yaz göbekleri tokuştururuz

yaaa banada yapın tahmin

benim doktorda cinsiyetini sormadınız diyo her defasında neymiş diyoruz daha belli değil diyo çatlak profesör gibi doktorum var

Son düzenleme:

çok isterim seninle tanışmayı haziranada az kaldı haberleşelim tamammı

yaaa banada yapın tahmin

benim doktorda cinsiyetini sormadınız diyo her defasında neymiş diyoruz daha belli değil diyo çatlak profesör gibi doktorum var

Hay allah ne alemmiş doktorun eslem
Aklıma dün otobüste yaşadığım geldi yer boşaldı kadının biri oturmadan önce bana yer verdi gözlerimi kırpıpı gülümsedim tam oturucaktım hooop kendi oturdu eve geldim eşime anlattım şok şekilde yarıla yarıla güldü adam
Bu arada ya ikiside erkek yada bir erkek bir kız canım hissiyatım

slm kızlar göbişle ilgili bişey sorcam size 14 haftalık olduk ama bizde daha göbiş çıkmadı ama göbek deliğimin şekli değişti ve acıyo artık dışa doğru çıktı sanki şiş gibi duruyo böyle olan varmı aranızda (

çok isterim seninle tanışmayı haziranada az kaldı haberleşelim tamammı

bende çok isterim canım sen ankaradaki tayfayı toplarsın artık malum topiğin yarısı ankadan gelmişken hepinizi görim
Ay düşünsene ankara sokaklarında bir sürü koca göbekli hatun manşetlere düşeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…