bilemiceycem vallahi ben senden yorum beklerken sen arsız arsız kendine tahminde bulunuyosun
hadi ben arsızlık yaptım önce kendimi yorumladım o zaman sen neden bana yorum yapmıyosun hıııı söyle bakıyımmmm ben sana yaptım sonuçta dimi ama
çok tatsız bir durum yaşamışsın ama iltihabının geçmesi de harika olmuşTekrarlanmaz inşallah.
Ankara'daysan ya da ankara'da olsan güzel tavsiyelerde bulunabilirim ama söylediğin isim ve yerleri bilmiyorum canım. Gönlüne göre birini bulursun umarım, dr çok önemli. Sadece karnımız şişip fizyolojik olarak değişmiyoruz ki, psikolojimizi de yoluna sokacak, moral verecek, bizi anlayacak bir doktora ihtiyacımız var. Böyle bir doktora denk gelmeni diliyorum kısa zamanda.
Aynısının tıpkısından bende bir tane varHerkese kısmet olur umarım.
Ahh canım yslzytnciimm küstürdük mü senii, kıyamam. Benim seninle ilgili hissim kızın olacağından yana canım. Hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur.
kız ben sana kaç gündür oğlun olacak diyorum da, sende bana biz kız bekliyoduk demiyomusun yok yok ben bi ankaraya gelicem sana özel sen beni ve konuştuklarımızı hep unutuyosun olmuyo
canım doktor çok büyük ihtimalle viral bi şey olduğunu söyledi. salgın varmış o yüzden siz de dikkat edin Allah hepinizi korusun...aşırı kusmalarım ve biraz ateşim vardı. 2 gün böyle devam etti sonrasında da muhtemelen kaybettiğim sıvı ve minerallerden halsiz düştüm ve 3-4 gün de evden dışarı çıkamadım ama şimdi bomba gibiyim. buraya o kadar alışmışım ki girmeyince çook büyük eksikliğini hissediyorumGeçmiş olsun canım neyin vardı? İyi olmana sevindim :) çok gevezeyiz evet akşamı bulur bitirmen sanırım :)
canım zaten denedim ama mümkün değil ancak geceleri uyumazsam falan arayı kapatabilicemHOŞGELDİN CANIM MAŞALLAH
ARAYI KAPATMANI TAVSİYE ETMEM CANIM 1 HAFTA DAHA GÖRÜŞEMEYİZ YOKSA, BİZİM KADAR ÇENESİ DÜŞÜK Bİ TOPİK DAHA GÖRMEDİM BEN
kızlar ben dün doktoruma gittim. aslında bir ay sonra çağırmıştı ama bende iltihap çıkmıştı 4 nisanda gittiğimde ilaç vermişti ve fitil... 7 günlük kullanım içindi.. onları çok az kullandım 3 -4 tane.. fitil ayrı zor.. antibiyotik ayrı iğrenç... kaç kere çıkardım onu içebilmek için... ama sirkeli suyla temizlik yaptım bayaaa bi... ve yapmaya da devam edicem.. içimden bi ses geçti diyodu... ona güvenerek gittim tekrar idrar tetsi yaptırmak için. yaptırdım.. şükür temiz çıktı.. bakteri makteri yok artık... en ilaçlara değilde.. sirkeye bağlıyorum.. düzenli kulanamadım çünkü ilaçları...
kaynanamı da götüreyüm göstereyimdedim.. doktora gittim dedim böyel böyle iltihap için tekarr babaklım bide bebeğimizi görmek istiyoruz dedim.. ama böyle her hafta her hafta görcen mi dedi... dedim 8 gün oldu. ayrıca annemi getirdim göstermek için. dedik ve baktık... hayret bişi ya... devlet hastanesinde bu kadar tafra yapmazlar sanırım... yok ben bu doktoru değiştircem ... gıcık... parasıyla değilmi kardeşim yaaaa..... zaten ne 2li istedi ne bişi....
bunu yazarken ara vermiştim biraz.. kuzenle konuştum bu arada... tekrar tekra ziya beyi methetti... zübeyde hanımda ziya çetin die biri varmış.. ona gidebilirim sanırım son zamnalarda...
ya bu hamilelerde meşhur mu bu doktor değiştirme sendromu...
aman bacım ben boşamı diyorum uykum var diye sarhoş gibiyim hoş gör bari uyku haline ver
Ankaraya mı geliyosun gel ger herzaman beklerim
Evet canım. Şükürler olsun ilk aşama sorunsuzdu.Haftaya daha da güzel olacak inşallah kan sonucuyla birlikte :) Yaa ne yazmış doktorun söylemediiiin :)
haziran gibi kısmetse gelmeyi düşünüyoruz canım hatta biz bu sene yılbaşınada ankarada girdik eşimin yengesi orda yaşıyor eşimin annesi biz evlenmeden 1 sene önce vefat etmişYengesini annesi gibi sever tabi bende sıkça gelmeye çalışırız bundan ötürü kısmetse bu yaz göbekleri tokuştururuz
bir tahminde bana yapın barime :)))
yaaa banada yapın tahmin
benim doktorda cinsiyetini sormadınız diyo her defasında neymiş diyoruz daha belli değil diyo çatlak profesör gibi doktorum var
çok isterim seninle tanışmayı haziranada az kaldı haberleşelim tamammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?