tabisii:79:
Irkekkkk
:86: hahah tamamdır kesin oğlum olacak galiba. Yahu bir kişide kız demez mi?eyyyt koç gibi bir oğlun olacak demedi deme
Hay allah ne alemmiş doktorun eslem
Aklıma dün otobüste yaşadığım geldi yer boşaldı kadının biri oturmadan önce bana yer verdi gözlerimi kırpıpı gülümsedim tam oturucaktım hooop kendi oturdu eve geldim eşime anlattım şok şekilde yarıla yarıla güldü adam
Bu arada ya ikiside erkek yada bir erkek bir kız canım hissiyatım
kızlar bu arada doktora bi önceki gidişimde % 55 kız demişti geçen perşembe hiç göstermedi bebişim doktorda bana 1 hafta 10 gün sonra gel kesin bi şey söyleyim dedi sizce yarın gideyim mi yoksa pazartesiye kadar bekleyimmi?ve benimle ilgili bi cinsiyet tahmininiz var mı?
eşim artık her gece rüyalarında bebek ve cinsiyetiyle ilgili bi şeyler görüyo. dün gece ultrason makinesi almış eve doktor kendi ultrason aletiyle göremiyomuş çünkü büyütemiyomuş ama eşimin aldığı makine ı-phone gibi ekranını büyütebiliyomuş o yüzden erkek olduğunu görüyomuş hay Allahım bana herkes kız diye tahminde bulundukça benimki de rüyalarında erkek görüyo
slm kızlar göbişle ilgili bişey sorcam size 14 haftalık olduk ama bizde daha göbiş çıkmadı ama göbek deliğimin şekli değişti ve acıyo artık dışa doğru çıktı sanki şiş gibi duruyo böyle olan varmı aranızda(
canım bekle istersen biraz daha hem bir nebze daha garanti olur bebeğinide özlemiş olursunkızlar bu arada doktora bi önceki gidişimde % 55 kız demişti geçen perşembe hiç göstermedi bebişim doktorda bana 1 hafta 10 gün sonra gel kesin bi şey söyleyim dedi sizce yarın gideyim mi yoksa pazartesiye kadar bekleyimmi?ve benimle ilgili bi cinsiyet tahmininiz var mı?
eşim artık her gece rüyalarında bebek ve cinsiyetiyle ilgili bi şeyler görüyo. dün gece ultrason makinesi almış eve doktor kendi ultrason aletiyle göremiyomuş çünkü büyütemiyomuş ama eşimin aldığı makine ı-phone gibi ekranını büyütebiliyomuş o yüzden erkek olduğunu görüyomuş hay Allahım bana herkes kız diye tahminde bulundukça benimki de rüyalarında erkek görüyo
cnm bende ilk zamanlar ikisinide erkek hissediyodum ama ikisi çok farklı bir sağtarafta biri sol birisi çok hareketli sürekli hissediyorum biri çok sakin ultrasonda bile öyleydi ben hep eşime sağdakinin sürekli hareket ettiğini söylüyodum ultrasonda kendisi bizzat gördü çok şaşırdı bu kadar farklılığa heralde cinsiyetleri aynı olamaz rabbim sağlıklı versin önce ama benimde kalbimden biri kız biri erkek geçiyo
Rüya süpermiş yalnız çok orjinalkızın olcak senin
bende rüyamda bir kız bir erkek gördüm inanılmaz bişeydi bu duygu yaaa anlatamam doğum yapmışım eve gelmişiz emziriyorum kız olanın boyu biraz daha kısaymış çok güzellerdi bembeyaz ertesi gün işe gidiyorum işten dönünce bi bakıyorum kayınvalidem eşim kayınpeder var diyorumki çocuklara bişey verdinizmi acıkmıştır onlar diyorum (sanki onlar emzircek rüya işte) hayır biz odaya kapattık hiç bakmadık diyolar deli oluyorum çok korkuyorum bişey oldu diye gidiyorum bakıyorum şükür iyiler çok etkilenmiştim.kayınvalideme anlattım hamilesin sen artık sürekli böyle rüyalar görürsün dedi:)))
evet galiba beklesem daha iyi olucak leynacımcanım bekle istersen biraz daha hem bir nebze daha garanti olur bebeğinide özlemiş olursun
hangi hastaneye gidiyorsun?söylediysen ben kaçırdım da...unutmadan bence sen güzel bir kız annesi olursun
Bu rüyayı kayınvalidene anlattınmı helal sana
eveeett ama onlarda bakmamışlar napiimm çok etkilendimmm
evet galiba beklesem daha iyi olucak leynacımcanım ben özel muayenehanesine gidiyorum doktorun şu anda hastanede çalışmıyo önceden bayındır ve hrs deydi.sen hangi hastaneye gidiyodun canım ben de kaçırmışım...yaa inşallah hayırlısıyla sağlıklı güzel bi kızım olur leynacım çok sağol
herkese selamlarrr kızlarr nasılsınız neler yapıyosunuzz
ıkılı test yaptıranlar deneyımlerını yazabılırmı yarın dr gıdıcemm bana da yaparmı 2 li test acaba
inşallah kötü bırsey yokturr
denizcim gözün aydın canım ben takip edemedim ama 2'li tarama için mi gittin?
yaaa banada yapın tahmin
benim doktorda cinsiyetini sormadınız diyo her defasında neymiş diyoruz daha belli değil diyo çatlak profesör gibi doktorum var
slm kızlar göbişle ilgili bişey sorcam size 14 haftalık olduk ama bizde daha göbiş çıkmadı ama göbek deliğimin şekli değişti ve acıyo artık dışa doğru çıktı sanki şiş gibi duruyo böyle olan varmı aranızda(
bende çok isterim canım sen ankaradaki tayfayı toplarsın artık malum topiğin yarısı ankadan gelmişken hepinizi görim
Ay düşünsene ankara sokaklarında bir sürü koca göbekli hatun manşetlere düşeriz
:86: hahah tamamdır kesin oğlum olacak galiba. Yahu bir kişide kız demez mi?
Rüya süpermiş yalnız çok orjinalkızın olcak senin
denızcım benım hem aylık kontrol hem 2li test hemde cınsıyet ogrenme ıns.. normalde gecen haftaydı kontrolum ama ben cınsıyet ıcın 1 hafta gecıkmelı gıdıcem ıns ogrenırım
bu ara ben rüyamda hep erkek bebek gördümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?