kızlar sızce yarın doktor bana tahmın yaparmı cınsıyet içinn 10+5 teyımm
ben medıcal parkbahcelıevlere gıdıyorumm
kızlar sağlık ocağından geldiler eve. Bilgilerimi sordular akraba evliliği mi, kan grubu, sat bilgilerini aldılar, tahlillerime baktılar, tansiyonumu ölçtüler hepsini kapıdan yaptılar içeri girmediler bayağı korktum kapıya geldikleri için, dedim böyle hırsızlıklar olmuş korkuyoruz artık diye, haklısınız dediler. Allah tan kayınvalidecikim evdeydi yalnız değildim. Sağlık ocağına gitme derdinden de kurtuldum 4 haziranda tetenos aşısı yapacaklarmış.
evet galiba beklesem daha iyi olucak leynacımcanım ben özel muayenehanesine gidiyorum doktorun şu anda hastanede çalışmıyo önceden bayındır ve hrs deydi.sen hangi hastaneye gidiyodun canım ben de kaçırmışım...yaa inşallah hayırlısıyla sağlıklı güzel bi kızım olur leynacım çok sağol
inşallah canım benimde gönlümden kız geçiyor denizinde kızı olacak 3 ankaralı kızları buluştururuz artık:)) ben akropol hastanesine gidiyorum bülent aydın a...
kızlar sızce yarın doktor bana tahmın yaparmı cınsıyet içinn 10+5 teyımm
ben medıcal parkbahcelıevlere gıdıyorumm
ohhh komşuu yattığın yerden hallettin işini ne güzel çıktı aradan
Bizede gelmişlermidir acaba :26:
Ya yazık ama bana ya anadoluda oturup avrupada çalışıyorum yiter ya
Onlarada böyle duygu sömürüsü yapsam şirkete gelmezlermi acaba :97:
Selam MiniEtek hoşgeldin. Ben iyiyim, şükür idare ediyoruz. Dün yaptırdım ben, normalde muayene ederken baktığından daha uzun süre bakıyor dr (karından). Eli, kolu, yüz hatları, organlarına filan baktı, ensesindeki saydam boşluğu ölçtü, bilgilendirdi. Kan aldılar, 1 hafta sonra sonuç çıkınca görüşücez yine. 3 mm ye kadar ense kalınlığı normal dedi, benimki 1 çıktı.
Evet tattlişşkoomm. dün gittim, şimdilik sorun gözükmüyor canım hepsi ve hepimizinki böyle geçer inşallah. Tekrar geçmiş olsun bu arada tekrar hoşgeldin muccks.
tahmine gelince : çok hareketli olan erkek, mazbut olan kibarcık kızımız
benim çıkmadı daha küçüğüz biz teyzesi. bi de benim göbeğim (göbek deliğim değil, genel olarak batın kısmım) akşam saatlerinde, gece daha çok çıkıyor, sabah düzleşiyor :44: size göstereceğim fotoyu akşam çekicem :)
evet evet çok güzel olur. ben de gelirim. bir restorana girdiğimizi düşünsenize, sahibi avuçlarını ovuşturur, gelsin paracıkklaar, bunlar çok yeer diye gün doğar adamlara
çok istiyorsan ben diyeyim ama erkek o bebiş
rüya rüya değil, uzun metrajlı film sanki. maşallah bilinç altına hayran kaldım eşinin advocate :) ama bu kadar da çok istemesin bak vallahi üzülür sonra günah çocuğa.
çok iyi denk gelmiş hepsi birden iyi olmuş, ayrı ayrı git gel yapmazsın. her şey yolunda gider inşallah yarın
ben hiç rüya görmedim, görmüyorum :44:
ohhh komşuu yattığın yerden hallettin işini ne güzel çıktı aradan
Bizede gelmişlermidir acaba :26:
Ya yazık ama bana ya anadoluda oturup avrupada çalışıyorum yiter ya
Onlarada böyle duygu sömürüsü yapsam şirkete gelmezlermi acaba :97:
ballıyım ballııııYa sen yine belli bir yerde çalışıyorsun ben sürekli geziyorum her hafta yer değiştiriyorum acımakta haklılar bana
inşallah canım benimde gönlümden kız geçiyor denizinde kızı olacak 3 ankaralı kızları buluştururuz artık:)) ben akropol hastanesine gidiyorum bülent aydın a...
çok güzelmiş ben de park yatak düşünüyorum .
bebişine de çok sevindim canım. ne güzel bi sorun yokmuş.
bacak arana neden yastık koy dedi ben onu anlamadım
sağol canım, 15 gün sonra kesin öğreneceğiz inşallah cinsiyetini... yastığı da, yatarken sağa sola döndüğümde bazen karnımın sağ tarafına yakın anlık ağrı hissediyorum, bir de yorulduğumda uyurken bacaklarım ağrıyor kaliteli bir uyku olmuyor dedim, ona istinaden dedi sanırım...
bebek arabasını araştırıyorum şimdi de...))
Hepsiburada.com : Pliko P3 Classico Puset | Anne / Bebek / Çocuk
Hepsiburada.com : Sunny Baby Star Çift Yönlü Puset (SB-327)
http://www.hepsiburada.com/Liste/ch...d=oyunca407922523&categoryId=305668#Gorseller
Hepsiburada.com : Aria Oh Completo | Anne / Bebek / Çocuk
arka tekerlekleri de çift olursa sürmesi daha kolay oluyormuş sanırım...
selam güzeller:)
galiba bir haftadan fazla oldu giremeyeli çünkü kızçem hastanlandı ve sürekli onunla uğraşmak zorunda kaldım, öksürük, hapşuruk, ateş, ne ararsanız vardı çocukta. ikincisi yolcu diye krese götürmeye başlamıştım, yavaş yavaş alışsın da seneye devamlı gönderdiğimde yadırgamasın diye. sanırım, alışma sürecinden olsa gerek sık sık hastalanmaya başladı, en azından doktoru ve okuldaki öğretmenleri bütün çocuklarda ilk sene öyle olduğunu söylüyor
neyse şimdilik biraz daha iyiyiz ama henüz evde, belki yarın gönderirim:)
cinsiyet öğrenen annişleri tebrik ederim, bizim dr garantici, ayın sonundaki kontrolde söylerim diyor, veya 22 haftalıkken, sanki amerikada yaşıyoruz...neyse nasip kısmet...bu kadar bekleyen biraz daha bekler...hiç cinsiyetini söylemezse bile 6 ay sonra kucağıma aldığımda zaten öğreneceğim, o yüzden takmıyorum...
denizcim, kontrolün iyi geçmiş, çok sevindim...
bu arada tahminler fora, herkes münecim olmuş:) bari birbirimize usg dr'u olalım di mi
leynacım mesela bence sana bir minik prens geliyor galiba...
deniz sana ise bir prenses:)
neyse off çok uzattım
ooooo karşıya geçmek ölüm gibi iş saatlerinde, nerde oturuyorsun yeşilzeytin.
Bana da gelmediler hoş benim adresim kayınvalidemin evinde görünüyor.Işten fırsat bulup yapamayınca birde brokrasi uzayınca oraya yazdırdı eşim daha kolay oldu o zamanlar. Ama şimdi bebiş olayını duyunca bu hafta değiştireceğim ve kayıt yaptıracağım. Evimin 30 metre ilerisinde. Kapıya gelmesinede gerek yok.
Evet tattlişşkoomm. dün gittim, şimdilik sorun gözükmüyor canım hepsi ve hepimizinki böyle geçer inşallah. Tekrar geçmiş olsun bu arada tekrar hoşgeldin muccks.
rüya rüya değil, uzun metrajlı film sanki. maşallah bilinç altına hayran kaldım eşinin advocate :) ama bu kadar da çok istemesin bak vallahi üzülür sonra günah çocuğa.
ben hiç rüya görmedim, görmüyorum :44:
sorma kardeşim ümraniye/tepeüstünde oturuyorum 4.leventte çalışıyorum 2 araç değiştiriyorum09:00 18:00 köprü trafiğinin müdavimiyim
canım cevabın ıcın çokk sağolll bende yarın gıdınce 3 mm e dıkkat edım kanı neden aldılar acaba inşallah sorun çıkmaz kımsede bebeğinde
ben zaten çok rüya görüyordum daha da fazla görüyorum gecede 5 kere gördum 3 gun önce ve hepsınıde hatırladım sabah
bırde babannem bana bır erkek cocugu gösterıyo aa bu senın oğlunmu dıyor bende benım oğlummu dıye soruyorum yıne o da tabıı kı senın oğlun dıoo öpüyo sarılıyo ve yanımızdan ayrılıyo
hoş geldin canım geçmiş olsun kızçenede kreşlerde çocuktan çocuğa dolaşıyor bu hastalıklar zaten umarım çabuk atlatır...yorumun için teşekkür ederim bana kız diyenlerle erkek diyenler aynı oranda çevremdekilerde çok değişik yorumlar yapıyorlar bide önümüzdeki ayı bekliycez bakalım herşeyin hayırlısı...selam güzeller:)
galiba bir haftadan fazla oldu giremeyeli çünkü kızçem hastanlandı ve sürekli onunla uğraşmak zorunda kaldım, öksürük, hapşuruk, ateş, ne ararsanız vardı çocukta. ikincisi yolcu diye krese götürmeye başlamıştım, yavaş yavaş alışsın da seneye devamlı gönderdiğimde yadırgamasın diye. sanırım, alışma sürecinden olsa gerek sık sık hastalanmaya başladı, en azından doktoru ve okuldaki öğretmenleri bütün çocuklarda ilk sene öyle olduğunu söylüyor
neyse şimdilik biraz daha iyiyiz ama henüz evde, belki yarın gönderirim:)
cinsiyet öğrenen annişleri tebrik ederim, bizim dr garantici, ayın sonundaki kontrolde söylerim diyor, veya 22 haftalıkken, sanki amerikada yaşıyoruz...neyse nasip kısmet...bu kadar bekleyen biraz daha bekler...hiç cinsiyetini söylemezse bile 6 ay sonra kucağıma aldığımda zaten öğreneceğim, o yüzden takmıyorum...
denizcim, kontrolün iyi geçmiş, çok sevindim...
bu arada tahminler fora, herkes münecim olmuş:) bari birbirimize usg dr'u olalım di mi
leynacım mesela bence sana bir minik prens geliyor galiba...
deniz sana ise bir prenses:)
neyse off çok uzattım
denizinki daha belli olmadı ben gönlümden geçeni söyledim canım....ayy inşallah ne güzel olur:)) Allah gönlüne göre versin inşallah leynacım bu arada denizinki kız mı doktor söylemiş mi?
ayy inşallah ne güzel olur:)) Allah gönlüne göre versin inşallah leynacım bu arada denizinki kız mı doktor söylemiş mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?