2011 Ekim Anneleri

bu arada kızlar hatırlarsanız 2 aylıkken karnı çıktı dediğim bir arkadaşım vardı şu anda 5.ayında ve karnında sanki bir basketbol topu var sipsivri sanırsın 7-8 aylık göbeğini kaşıya kaşıya dolaşıyo yavrum az önce beni ziyarete gelmişler oğluşuyla bizde daha o günleri görücezzzzz

* Hamile bir kadına elini göstermesini söylediğinizde, avcunun içini gösterirse kızı, elinin sırtını gösterirse oğlu olacaktır.

*Anne adayı bir diş sarımsak yediğinde, terinde sarımsak kokusu varsa bebek erkek, koku yoksa kızdır.

*Hamile kadın ekmeğin kenarlarını yemeyi tercih ediyorsa oğlu, ortasını seviyorsa kızı olur.

*Erken hamilelik döneminde iştah açıldıysa erkek, iştah yoksa kız olacaktır.

*Hamile bir kadına erkek bir bebek ilgili davranırsa, bebek kızdır.

* Annenin elleri kuruyorsa bebek erkek, yumuşak ve nemli ise kız olacak.

* Hamilelik döneminde annenin ayakları hep üşüyorsa bebek erkektir.

* Anne rüyasında hangi cinsiyette görüyorsa o olur.

Anne karnında tüyler çıktıysa bebek erkektir.
*Maya yöntemlerine göre, annenin hamile kaldığı yaş ve yıl, ikisi de çift ya da tekse bebek kız, biri tek diğeri çiftse erkek demektir.

*Annenin sol göz kapağını hafifçe aşağıya çektiğinizde 'V' şeklinde bir damar varsa kızı olur.

*Bir önceki çocuk önce 'anne' dediyse şimdiki çocuk kız, 'baba' dediyse erkektir.
*Annenin başına, o görmeden bir tutam tuz atılır. İlkönce burnunu ellerse oğlu, ağzını ellerse kızı olur.

*Arkadan bakıldığında annenin hamile olduğu anlaşılmıyorsa bebek erkektir.

*Hamile bir kadına masadaki anahtarı al dendiğinde, yuvarlak kısmından tutarsa erkek, uzun kısmından tutarsa kız bebeği olur. Eğer ortadan tutarsa ikizleri olacaktır.

* Ucunda nikah yüzüğü olan ince altın zincir anne adayının avcunun ya da karnının üzerinde asılı tuttuğunuzda, eğer yüzük yuvarlak çiziyorsa bebek erkek, ileri geri hareket ediyorsa kızdır.

allah razı olsun canım benim aslında işim evim 5dk idi yürüyerek ekim ayında taşındık karşıya bazı sebeplerden ötürü hele bide o kadar yakınken bu kadar uzaklaşmak Haala kendime gelemedim
Sanada maşallah canım ya serviste olsa çekilmez gibi o kadar allah yardımcın olsun kader arkadaşım

canım günlük pedi doktorlar tavsiye etmiyolar ki ben kullanmıyorum oyüzden.
kağıt havlu değişiyorum sık sık.
demin okulda bilirkişilere sordum, bu özür grubuna girer her vakit için abdest almak gerekir dediler.
mesela öğlen namazı için aldığın abdesti ikindide kullanamazmışım.

bu ara ben rüyamda hep erkek bebek gördümmm

ooo minietek hoş geldin öncelikle...
ben üç defa gödüm üçünde de erkekti. bakalım artıkın

Benim de ev-iş arası mesafe çok uzun. Toplu taşımayla günde 3 saati buluyor neredeyse. Ama her zaman olduğu gibi kayınpederim :) sağolsun ve eşim dönüşümlü olarak işe getirip götürüyorlar beni. Belli bir yere kadar servisimiz var. Ordan sonra dolmuşa binmem lazım. Bizim semtin (Ankara Keçiören) dolmuş şoförleri ralli ya da formula pilotu gibi kullanıyorlar araçlarını. o yüzden böyle rahatım şimdilik ama şu 12. haftayı bir atlatayım kendim gidip gelmeye başlıycam. Çok zahmet veriyorum insanlara. Ya da cesaretimi toplayıp bir an önce trafiğe çıkmam lazım. Araba kullanmaya korkuyorum da.

Bence biran önce topla cesaretini bebişten sonra büyük kolaylık olur sana tam zamanı bence. Bu arada Ankaraya 2 senede bir gelirim halamı ziyarete keçiörende oda seviyorum ilçenizi:87:

DENİZCİM MAŞALLAH EŞİNİN AİLESİNE GIPTEYLE OKUYORUM VALLAHİ
BENCE ASIL BUNDAN SONRA YELTENME KENDİN GİTMEYE BENCE SEVE SEVE GÖTÜRÜP GETİRİYORLAR SENİ
ARAÇ KULLANMAKTA NE DURUMDASIN BİLMİYORUM AMA TRAFİĞE ÇIKMAK İÇİN ACELE ETMEMELİSİN 2 AY EN AZ KENDİNİ HAZIRLAMALISIN TEST SÜRÜŞLERİYLE EE ZATEN SONRADA İZNİMİZ GELİCEK SEN BÖYLE İYİSİN ARKADAŞIM KARIŞTIMA ARABA OTOBÜS MİNÜBÜS FALAN

bende cesaret edemiyorum araba kullanmaya 6 yıldır ehliyetim var ama bende tık yok halbuki eşimin işyeri benimkinden önce ben kullanmayı bilsem onu bırakırdım akşamda alırdım geçerdik garibim önce beni buraya bırakıyo geri gönüyo bide akşam almaya geliyo bence araba kullanamamk büyük eksiklik her açıdan....

Bence biran önce topla cesaretini bebişten sonra büyük kolaylık olur sana tam zamanı bence. Bu arada Ankaraya 2 senede bir gelirim halamı ziyarete keçiörende oda seviyorum ilçenizi:87:

araba kullanımı çok gerekli. izne ayrıldığımda özellikle kendi işlerimi kendim yaparım. doğumdan sonra çocuk hastalansa doktora kendim götürürüm. öbür türlü eşime ya da kayınpederime bağlı olmak zorundayım, bu da hoş olmuyor tabi. izin döneminde çalışıcam bol bol, korkumu yenip çıkıcam artık. istemekten öte ihtiyaç çünkü.

sağol canım sizlerden iyi olmasınlar, hepsi birbirinden iyidir. kayınpederim emekli olduğu için evde, ona da yapacak bişeyler lazım zaten. yoksa kayınvalidemle birbirlerini yiycekler tüm gün :) beni bırakmaya diye çıkıp geziyor aynı zamanda. bir de yaşlılık psikolojisi galiba, kendini işe yarar hissediyormuş. estağfrullah diyoruz ama yapısı böyle, her yere koşturur sağolsun.
aslında çok masraflı da oluyor bizim için, onu düşünerek de ben kendim gidip geleyim diyorum. eşim bunu duysa çok kızar ama ekonomi yapmamız lazım artık, bebek geliyor benzin masrafından kıssak bebeğin birçok ihtiyacını alırız. hem okullar kapandıktan sonra trafik rahatlıyor. en azından hazirana kadar gidip geliyim o zaman böyle. sonra başımın çaresine bakim ben. gerçi haziranda bizim şirket taşınacak, belki o zaman işten çıkarırlar beni hamile oldum diye :) o zaman bunların hiçbirini düşünmeme gerek kalmaz :)

bende de hem araba hem motosiklet ehliyeti var keşke bu günleri düşünüp motor kullanmayı öğreniceğime araba kullanmaya ağırlık verseydim keza motoru satıp araba almayı düşünüyoruz

bende de hem araba hem motosiklet ehliyeti var keşke bu günleri düşünüp motor kullanmayı öğreniceğime araba kullanmaya ağırlık verseydim keza motoru satıp araba almayı düşünüyoruz

sizin motorunuzmu varrr bayılırım motora ama hayatımda hiç motorum olmadıııyaz olsada antalyaya gitsem amcaoğluyla şöyle bir macera yapsak diye beklerim hep çok heyecanlııı

sizin motorunuzmu varrr bayılırım motora ama hayatımda hiç motorum olmadıııyaz olsada antalyaya gitsem amcaoğluyla şöyle bir macera yapsak diye beklerim hep çok heyecanlııı

BEN ÇOK MERAKLISIYDIM EŞİMLE EVLENİRKEN SÖZ VERDİRTMİŞTİM MOTOR ALICAĞIMIZA O ARABAYA DÜŞKÜNDÜ ŞİMDİ BENDEN DÜŞKÜN MOTOSİKLETİMİZE 3 SENEDİR KULLANIYORUZ ÇOK ŞÜKÜR Bİ KAZAMIZ BELAMIZ OLMADI
HAYATIMIZDA YAPTIĞIMIZ EN BÜYÜK ÇILGINLIK İSE İSTANBULDAN FETHİYEYE GİTMEKTİ MOTORLA GÜNLERİMİZ YOLLARDA GEÇTİ KARANLIK ÇÖKÜNCE AÇTIK ÇADIRIMIZI YATTIK VS..
NİYETİMİZ BU YAZ ANKARAYA MOTORLA GELMEKTİ ASLINDA AMA BEBEKLE GELMEK VARMIŞ KISMETTE

gözümden uyku akıyor. eve gider gitmez uyuyasım var. 10-11. haftalarda geçen belirtiler şimdi en başa döndü, hamileliğin ilk günlerindeki halime döndüm. hem midem bulanıyor, hemde uykusuzluktan gözlerim kapanıyor.çok da erken uyumuştum dün.

seni çıllgın senii :)
bebeğiniz de sizin gibi olursa ona minik kolları püsküllü bir deri ceket, miki mause lu kask, deri pantolon, çizme giydirip gezdirirsiniz :)

ay çok güzel siz tam çılgınmışsınız artık bide erkek olursa anasıyla babası onu ne yapar çılgın 3 lü gezersiniz bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…