Allah yardımcın olsun ben korkumdan karşıya iş başvurusu yapmadım bir ara Ama şimdi kocaeli/dilovasında çalışıyorum evimde istanbul maltepede. Tek şansım otobüsle gitmiyorum servisimiz var ama yined sarsıyor özellikle son 1 aydır. Bebekim kız dizini evinde otur diyor sanırsam
Günlük ped kullanırsan abdestin akıntı geldiği an bozulur canım. Pamuk veya peçete tutunursan ve akıntı dışına tşmassa abdestin bozulmaz. Rahimden temiz akıntıda, pis akıntıda gelebilir bunu biz anlayamayız. onun için abdestin bozulmamasını önlemek istiyorsak bu şekilde yaparız. Peçete artık beni kesmiyor. Ben pamuğu serçe parmağım kalınlığında rulo yapıp koyuyorum(içine sokmuyorum yanlış anlama) ama ordan oynamıyorda. Eğer pamuk dışına çıkmışsa akıntı abdestin bozulur.
Kadın ilmihali dersi aldım ordan biliyorum.
bu ara ben rüyamda hep erkek bebek gördümmm
Allah yardımcın olsun ben korkumdan karşıya iş başvurusu yapmadım bir ara ama şimdi Kocaeli/Dilovasında çalışıyorum evimde İstanbul Maltepede. Tek şansım otobüsle gitmiyorum servisimiz var ama yined sarsıyor özellikle son 1 aydır. Bebekim kız dizini evinde otur diyor sanırsam
Kızlarrr birde bana doğum tarimi verdi 23 ekim dedi :)) ama ben 10 ekim gibi çıkartırım diyorum gülüyor dr..
Benim de ev-iş arası mesafe çok uzun. Toplu taşımayla günde 3 saati buluyor neredeyse. Ama her zaman olduğu gibi kayınpederim :) sağolsun ve eşim dönüşümlü olarak işe getirip götürüyorlar beni. Belli bir yere kadar servisimiz var. Ordan sonra dolmuşa binmem lazım. Bizim semtin (Ankara Keçiören) dolmuş şoförleri ralli ya da formula pilotu gibi kullanıyorlar araçlarını. o yüzden böyle rahatım şimdilik ama şu 12. haftayı bir atlatayım kendim gidip gelmeye başlıycam. Çok zahmet veriyorum insanlara. Ya da cesaretimi toplayıp bir an önce trafiğe çıkmam lazım. Araba kullanmaya korkuyorum da.
Benim de ev-iş arası mesafe çok uzun. Toplu taşımayla günde 3 saati buluyor neredeyse. Ama her zaman olduğu gibi kayınpederim :) sağolsun ve eşim dönüşümlü olarak işe getirip götürüyorlar beni. Belli bir yere kadar servisimiz var. Ordan sonra dolmuşa binmem lazım. Bizim semtin (Ankara Keçiören) dolmuş şoförleri ralli ya da formula pilotu gibi kullanıyorlar araçlarını. o yüzden böyle rahatım şimdilik ama şu 12. haftayı bir atlatayım kendim gidip gelmeye başlıycam. Çok zahmet veriyorum insanlara. Ya da cesaretimi toplayıp bir an önce trafiğe çıkmam lazım. Araba kullanmaya korkuyorum da.
Kızlar bebişlerimizin sağlığı açısından 118 33 reklamlarını izlemeyelim lütfen. İçtiğimiz folik asitler boşa gitmesin di mi amaaa
sen hangi doktora gidiyorsun arkadaşım?
Bence biran önce topla cesaretini bebişten sonra büyük kolaylık olur sana tam zamanı bence. Bu arada Ankaraya 2 senede bir gelirim halamı ziyarete keçiörende oda seviyorum ilçenizi:87:
DENİZCİM MAŞALLAH EŞİNİN AİLESİNE GIPTEYLE OKUYORUM VALLAHİ
BENCE ASIL BUNDAN SONRA YELTENME KENDİN GİTMEYEBENCE SEVE SEVE GÖTÜRÜP GETİRİYORLAR SENİ
ARAÇ KULLANMAKTA NE DURUMDASIN BİLMİYORUM AMA TRAFİĞE ÇIKMAK İÇİN ACELE ETMEMELİSİN2 AY EN AZ KENDİNİ HAZIRLAMALISIN TEST SÜRÜŞLERİYLE EE ZATEN SONRADA İZNİMİZ GELİCEK SEN BÖYLE İYİSİN ARKADAŞIM KARIŞTIMA ARABA OTOBÜS MİNÜBÜS FALAN
bende cesaret edemiyorum araba kullanmaya 6 yıldır ehliyetim var ama bende tık yok halbuki eşimin işyeri benimkinden önce ben kullanmayı bilsem onu bırakırdım akşamda alırdım geçerdik garibim önce beni buraya bırakıyo geri gönüyo bide akşam almaya geliyo bence araba kullanamamk büyük eksiklik her açıdan....
bende de hem araba hem motosiklet ehliyeti var keşke bu günleri düşünüp motor kullanmayı öğreniceğime araba kullanmaya ağırlık verseydim keza motoru satıp araba almayı düşünüyoruz
adana başkent hastanesinde ayşe parlakgümüş birde mersinde dr. Um var ikisi birbirinden habersizler yalnız..:))
sizin motorunuzmu varrr bayılırım motora ama hayatımda hiç motorum olmadııı yaz olsada antalyaya gitsem amcaoğluyla şöyle bir macera yapsak diye beklerim hep çok heyecanlııı
BEN ÇOK MERAKLISIYDIM EŞİMLE EVLENİRKEN SÖZ VERDİRTMİŞTİM MOTOR ALICAĞIMIZA O ARABAYA DÜŞKÜNDÜ ŞİMDİ BENDEN DÜŞKÜN MOTOSİKLETİMİZE3 SENEDİR KULLANIYORUZ ÇOK ŞÜKÜR Bİ KAZAMIZ BELAMIZ OLMADI
HAYATIMIZDA YAPTIĞIMIZ EN BÜYÜK ÇILGINLIK İSE İSTANBULDAN FETHİYEYE GİTMEKTİ MOTORLA GÜNLERİMİZ YOLLARDA GEÇTİ KARANLIK ÇÖKÜNCE AÇTIK ÇADIRIMIZI YATTIK VS..
NİYETİMİZ BU YAZ ANKARAYA MOTORLA GELMEKTİ ASLINDA AMA BEBEKLE GELMEK VARMIŞ KISMETTE
BEN ÇOK MERAKLISIYDIM EŞİMLE EVLENİRKEN SÖZ VERDİRTMİŞTİM MOTOR ALICAĞIMIZA O ARABAYA DÜŞKÜNDÜ ŞİMDİ BENDEN DÜŞKÜN MOTOSİKLETİMİZE3 SENEDİR KULLANIYORUZ ÇOK ŞÜKÜR Bİ KAZAMIZ BELAMIZ OLMADI
HAYATIMIZDA YAPTIĞIMIZ EN BÜYÜK ÇILGINLIK İSE İSTANBULDAN FETHİYEYE GİTMEKTİ MOTORLA GÜNLERİMİZ YOLLARDA GEÇTİ KARANLIK ÇÖKÜNCE AÇTIK ÇADIRIMIZI YATTIK VS..
NİYETİMİZ BU YAZ ANKARAYA MOTORLA GELMEKTİ ASLINDA AMA BEBEKLE GELMEK VARMIŞ KISMETTE
seni çıllgın senii :)
bebeğiniz de sizin gibi olursa ona minik kolları püsküllü bir deri ceket, miki mause lu kask, deri pantolon, çizme giydirip gezdirirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?