2011 Ekim Anneleri

rabbım yardımcınız olsın saglıkla bebegınızı kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah

ısımı bıtırdım evde rahat rahat oturmak yerıne markete ordan anneme gıttım aynı sıtedeyız ama arada bı yokus var bebek arabasıyla oraya cıkana kadar canım cıkıyo geldım ahmetı uyuttum yemegımı yapıp alısverısımı yerlesırdım sımdı oturdum ayak bılegım korkunc agrıyo bırden oldu ne oldu anlamadım netten bı ıkı sey bakıp ıstırahat edıcem

kime yapıyoruz bir de sat ı ne canım ben yapayım bir de..

bana yapacakktı ama olmadı ya.son a.tarihi 8 0cak.doğacağı tarih 15 ekim. şu yazıyı yazarsanız birde "Allahin emanetisin bebegim,Allaha emanetimsin" birde yaptıktan sonra benim yorumlarımın altında nasıl gözükecek bu.yardımcı olursanız sevinirim

leynacım ben verdiğin linten yaptım ama sayfama nasıl ekliyeceğim onu bi söylersen iyi olur.orasını çözemedim.yorumlarımın alt ısmına nasıl gelece bu çizelge ?

kız allah sana ne diyim emiii nereye yapıştırmış :)))çıkışın yanında kontrol paneli var oraya tıkla çıkan yerden aşağı doğruu ilerledikçe çizelge kutusu var oraya kaydet hadi bakiim göreyim seni...

ay sizi farketmedim önce bilerek yapıştırmış zannettim güzeel olmuş ama kardelencim yeni stikerlarını güle güle kullan

tesekkurler arkadaslar.ben rizeliyim.29 yaşındayım.8 yıllık evliyim ve bu ilk bebeğim.hayırlısıyla doğsun inşaallah.bu siteye çok bakıyorum her konuda çok yardımı dokundu.sizlerle tanısmak da cok güzel :)))

rizemii çok güzel yerdesin maşallah..inşallah sağlıkla huzurla kavuşursun yavruna memnun oldum bende ankaradayım...

evet tabikide ama Allahtan hazırlıklıyım işyerine canımın çekebileceği herşeyi getirdim ohhh yedim rahatladım...

HEeeeeyyy yslzytn nbrrr yedimmmmm

her yslzytn i görünce bi yeşil zeytin mi atıyon ağzına napyon.senin bebiş yeşil zeytinci olcak bu gidişle

her yslzytn i görünce bi yeşil zeytin mi atıyon ağzına napyon.senin bebiş yeşil zeytinci olcak bu gidişle

yok cnm ilk defa cnm istedi eğer her yeşil zeytini gördüğümde atsaydım nolurdu bilemiyorum hergün yarım kilo zeytin yemem lazımmm

Son düzenleme:

bir onunki olsa iyi daha onun gibi niceleri var burda ben bir gün akşamı zor ettim iş çıkışındada markete koştum hatun hala yslzytn diye geziyo ortalarda huuu bacım senin yüzünden hepimiz birer yeşil zeytin tutkunu olcazzz oooo hiç duymuyo biziii görüyomusun vahide

amin inşallah.ben de 30 yaşındayım.4 yıllık evliyim benim de 2.bebeğim.ilki oğlan 2,5 yaşında.bunu da 4 mayısta öğrencem inşallah.

ben sürekli giremiyorum.hangi vakitler daha kalabalık muhabbetli oluyor burası.belirli bi vakit var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…