*Allaha emanetimsin bebgim,Allahın emanetisin -diye yazarsan sevinirim .cok tesekurrler :))
Bende sana sarılır ağlardım zeynep, yarın kontrolüm var ben yine dut yemiş bülbül gibi kaldımKendime gelmeye çalışıyorum ağrılar sızılar ve iki gündür iğnenin acısı... Olsun be zeynep, iyi olsunlar da biz dayanırız ağlaya ağlaya, göbüşlerimiz kanaya morara dayanırız inşallah... yeterki tek iyi olsunlar yavrularımız canım benim. Sende onu düşün inan nasıl acıdığını çok iyi biliyorum benimde gözlerimden yaş geliyor acısından artık. Ama çare buysa bunada razıyım yeterki kavuşalım allahın izniyle. Hepsi geçicek inşallah kucağımıza aldıımızda mis kokularını çektiğimizde hepsini unutucaz bu acıların.. Beterin beteri var, bunada şükür zeynepim dermanımız var inşallah bu defa yüzümüz gülecek. Sık dişini az kaldı arkadaşım bak 3 ay geride kaldı... Birde zeynep sürekli ağtestli gez canım bende geçe nb ir arkadaş yazmıştı denedim sinir sistemimizi rahatlatıyor gerçekten, namaza başlıcam hala duruyorum çok üzülüyorum böyle bi boşlukta bir garibim...
Zeynep belki göbüşlerimiz büyüdükçe gerildiğinden acıyordur, ben yarın doktora sorarım niye böyle oluyor diye resmen kan fışkırıyor artık, acaba kanımız iyice sulandı diyemi? Artık zor giriyor iğne etime hızlıda yapsam aynı yavaşta yapsam aynı. Birde artık bacaktan filan yap derse öyle deneyeceğim çünkü göbeğimin heryeri mosmor...
ama sen sucuk, salam, sosis yememelisin biliyorsun değil mi cnm.
kime yapıyoruz bir de sat ı ne canım ben yapayım bir de..
leynacım ben verdiğin linten yaptım ama sayfama nasıl ekliyeceğim onu bi söylersen iyi olur.orasını çözemedim.yorumlarımın alt ısmına nasıl gelece bu çizelge ?
kız allah sana ne diyim emiii nereye yapıştırmış :)))çıkışın yanında kontrol paneli var oraya tıkla çıkan yerden aşağı doğruu ilerledikçe çizelge kutusu var oraya kaydet hadi bakiim göreyim seni...
yaşasın oldu nihayettt çok tesekkurler mellss :)))
yaşasın oldu nihayettt çok tesekkurler mellss :)))
ayyy canm yeşil zeytin istediii
tesekkurler arkadaslar.ben rizeliyim.29 yaşındayım.8 yıllık evliyim ve bu ilk bebeğim.hayırlısıyla doğsun inşaallah.bu siteye çok bakıyorum her konuda çok yardımı dokundu.sizlerle tanısmak da cok güzel :)))
dur tahmin edeyim yslzytn buralarda:)) bu anı sanki daha önce yaşamıştımmmm
evet tabikide ama Allahtan hazırlıklıyım işyerine canımın çekebileceği herşeyi getirdim ohhh yedim rahatladım...
HEeeeeyyy yslzytn nbrrr yedimmmmm
her yslzytn i görünce bi yeşil zeytin mi atıyon ağzına napyon.senin bebiş yeşil zeytinci olcak bu gidişle
her yslzytn i görünce bi yeşil zeytin mi atıyon ağzına napyon.senin bebiş yeşil zeytinci olcak bu gidişle
tesekkurler arkadaslar.ben rizeliyim.29 yaşındayım.8 yıllık evliyim ve bu ilk bebeğim.hayırlısıyla doğsun inşaallah.bu siteye çok bakıyorum her konuda çok yardımı dokundu.sizlerle tanısmak da cok güzel :)))
ben sürekli giremiyorum.hangi vakitler daha kalabalık muhabbetli oluyor burası.belirli bi vakit var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?