ben sürekli giremiyorum.hangi vakitler daha kalabalık muhabbetli oluyor burası.belirli bi vakit var mı
dur tahmin edeyim yslzytn buralarda:)) bu anı sanki daha önce yaşamıştımmmm
her yslzytn i görünce bi yeşil zeytin mi atıyon ağzına napyon.senin bebiş yeşil zeytinci olcak bu gidişle
ye beni eslemmm
yaa sende hiç utanma yokmu bu kadar hamilenin içinde yslzytn nickiyle dolaşıyon ayyyyy yedim yedimde rahatladımmm
Kızlar bakın şimdiden söyliyim 2 gün sonra yeşilerik nickiyle biri daha gelirse hiç şaşırmayınnn
Ama ama benim bu nickle kk ya üye olduğum tarihe bir bakarmısınız o zaman hamile değildim ve hamile kalacağıma dair umudumuda yitirmiştim 2 sene bekletti benim oğlum anasını
Düşünemedim yani af ola bacılaaarIsterseniz çeker giderim ama
Ayy kıyamam duygu sömürüsüde yaparmışşşş bak böyle şeyler yapma oğlanda sana yapar ilerde duygu sömürüsü
vahideciğim o pek belli olmuyor yani anne adaylarının baş ağrısı mide bulantısı uyku halleri bitkinlikleri neşeli halleri hemen yaşadıklarını anlatma hevesleri soru sorma arzuları.........zamana göre değişiklik gösteriyor ama mesai saatleri içerisinde yani yaklaşık 09:30 18:00 civarlarında daha yoğun sohbetler oluyor gibi görüyorum
ye beni eslemmm
evet vahide, leyna doğru söylüyor. psikolojik, ruhsal, fiziksel durumumuza göre değişkenlik gösteriyor sohbet yoğunluğu. bakınız ben : baş ağrısından ölüyorum, gıkım çıkmıyor bu yüzden dut yemiş bülbül gibiyim, ekrana bakamıyorum çünkü, gözlerim ağrıyor ekran parladıkça. ama genelde sabah öğlen ve akşama doğru yoğun olur :) hoşgeldin topiğimize, bebişin hayırlı olsun.
KIZLAR BU İĞNELERİ GÖBEK DIĞINDA BİYERDE VURAMIYOMUSUNUZ BİRDE MİNİK BEBEK AŞILARININ ŞIRINGALARINDAN KULLANSANIZ ÇOK DAHA AZ ACITIR CANLAARIM aLLAH KOLAYLIK VERSİN
ANNEME DİYORUMKİ BU KADAR ŞEY ÇEKİYORUZ ASLA İSYAN ETMİYORUM BİDE BİZİM UFAKLIKLAR KARŞIMIZA GEÇİP SÜREKLİ KARŞI GELİRLERMİ DİYORUM ANNEM DİYOKİ NE ZANNETTİN DİYO TAAAMAM ANNECİM TAMAM BABACIM DİCEKLERİNİMİ ZANNEDİYON DİYO ALLAHIM İNŞALLAH SAĞ SALİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER...
ye beni diye diye canını çektiriyosun milletiiin :) yiycem şimdi seni o olacaak :)
ankarada gönlümce kırık yeşil zeytin bulamıyorum, turşu gibi oluyor, salamura istiyorum ama ııh. Bir yerde buldum şimdi, gittikçe alıyorum ama kırık yeşil zeytinin hasını mersine sipariş edicem bu sene, bir bidon göndersin bizimkiler :) çizik yeşil zeytin pek seemiyorum daaa
benimde başım çok kötü denizim yaa ateşimde çıktı gözlerimin içi zonkuyor her şeye sinir oluyorum burda konuşmalara bakışlara herkesi çok pis dövesim var ben cıvıtmadan şu mesaiyi bi bitirseydik...
burda derken işyerimden bahsettim aman ha yanlış anlaşılmasın
hiii vallahi mi eyvahhh size yaptıklarım neysede babasına yaptıklarım nolcak yandım ben :18:
konu yemekten açılmışken... Ahestee nerde acaba :44:
Ama ama benim bu nickle kk ya üye olduğum tarihe bir bakarmısınız o zaman hamile değildim ve hamile kalacağıma dair umudumuda yitirmiştim 2 sene bekletti benim oğlum anasını
Düşünemedim yani af ola bacılaaarIsterseniz çeker giderim ama
bilmem artık beni çok uyardılar bu konuda aman sakin ol aman huzurlu ol aman sakın yalan söyleme onu yapma bunu yapma bak çocuğa geçer artık dikkat etmeye çalışıyorum hem sen merak etme onlar iki erkek bir olup seni delirtirler çamaşırları sepetin içine değil üstüne atarlar mutfaktan bişey aldıklarında mutfak tezgahı çingene sergisi gibi olur dişlerini fırçalarken aynaya su sıçratırlar hehehe daha sayimmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?