2011 Ekim Anneleri

ben sürekli giremiyorum.hangi vakitler daha kalabalık muhabbetli oluyor burası.belirli bi vakit var mı

vahideciğim o pek belli olmuyor yani anne adaylarının baş ağrısı mide bulantısı uyku halleri bitkinlikleri neşeli halleri hemen yaşadıklarını anlatma hevesleri soru sorma arzuları.........zamana göre değişiklik gösteriyor ama mesai saatleri içerisinde yani yaklaşık 09:30 18:00 civarlarında daha yoğun sohbetler oluyor gibi görüyorum

Ama ama benim bu nickle kk ya üye olduğum tarihe bir bakarmısınız o zaman hamile değildim ve hamile kalacağıma dair umudumuda yitirmiştim 2 sene bekletti benim oğlum anasını
Düşünemedim yani af ola bacılaaar Isterseniz çeker giderim ama

ayy kıyamam duygu sömürüsüde yaparmışşşş bak böyle şeyler yapma oğlanda sana yapar ilerde duygu sömürüsü

evet vahide, leyna doğru söylüyor. psikolojik, ruhsal, fiziksel durumumuza göre değişkenlik gösteriyor sohbet yoğunluğu. bakınız ben : baş ağrısından ölüyorum, gıkım çıkmıyor bu yüzden dut yemiş bülbül gibiyim, ekrana bakamıyorum çünkü, gözlerim ağrıyor ekran parladıkça. ama genelde sabah öğlen ve akşama doğru yoğun olur :) hoşgeldin topiğimize, bebişin hayırlı olsun.

ye beni diye diye canını çektiriyosun milletiiin :) yiycem şimdi seni o olacaak :)
ankarada gönlümce kırık yeşil zeytin bulamıyorum, turşu gibi oluyor, salamura istiyorum ama ııh. bir yerde buldum şimdi, gittikçe alıyorum ama kırık yeşil zeytinin hasını mersine sipariş edicem bu sene, bir bidon göndersin bizimkiler :) çizik yeşil zeytin pek seemiyorum daaa

benimde başım çok kötü denizim yaa ateşimde çıktı gözlerimin içi zonkuyor her şeye sinir oluyorum burda konuşmalara bakışlara herkesi çok pis dövesim var ben cıvıtmadan şu mesaiyi bi bitirseydik...
burda derken işyerimden bahsettim aman ha yanlış anlaşılmasın

Son düzenleme:

Sağol Eslemcim iğneler hazır enjektör zaten, çok kalında değil ama ilacı feci yakıyor ve sanırım artık sürekli vurmaktan etimiz daha çok acımaya başladı.

nickimi değiştiriyorum krkyslzytn
Denizimcim vallahi art niyetle koymadım
Ben bu nicki alırken bilemezdim birgün hamile kalıcamda ekim anneleri topiğine gelicemde beni gören annelerimizin canı yslzytn istiycek pehhh

aaa aynı ben olmuşsun vallahi aynıyız canım benim geçmiş olsun. gözlerime biber dökülmüş gibi yanıyor, boğazım kaşınıyor, ateşim var, sinir küpüyüm. hem de ne sinir. bizim şirketten ayrılan eski müdürüm hala özel işlerini bana yaptırmaya kalkıyor, çok kızdım yapmadım işini. bugün zaten sinirim tepemde, adam kullanmaya kalkan birini hiiç kaldıramazdım valla, gıcık herif yapmıyorum işte
yok tatlım anladım ben.

hiii vallahi mi eyvahhh size yaptıklarım neysede babasına yaptıklarım nolcak yandım ben :18:

BİLMEM ARTIK BENİ ÇOK UYARDILAR bu konuda aman sakin ol aman huzurlu ol aman sakın yalan söyleme onu yapma bunu yapma bak çocuğa geçer artık dikkat etmeye çalışıyorum hem sen merak etme onlar iki erkek bir olup seni delirtirler çamaşırları sepetin içine değil üstüne atarlar mutfaktan bişey aldıklarında mutfak tezgahı çingene sergisi gibi olur dişlerini fırçalarken aynaya su sıçratırlar hehehe daha sayimmi???

denis ve leyna geçmiş olsun size eve gidince ılık bi duş alın ayaklarınızı uzatın kocişlerinizi çalıştırın iyi gelir:)))

yok canım daha neler :) çeker gidermiş. buraya giriş var çıkış yokk kızımm gidemezsin bi yere artık yeşil meşil idare edicez seni :)
ne demişler, ömür biter umut bitmeez. yok öyle umut yitirmek falan aaa

klozetin kapağını kaldırsınlarda ben gerisine rağzıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…