denis ve leyna geçmiş olsun size eve gidince ılık bi duş alın ayaklarınızı uzatın kocişlerinizi çalıştırın iyi gelir:)))
Sağol Eslemcim iğneler hazır enjektör zaten, çok kalında değil ama ilacı feci yakıyor ve sanırım artık sürekli vurmaktan etimiz daha çok acımaya başladı.
denis ve leyna geçmiş olsun size eve gidince ılık bi duş alın ayaklarınızı uzatın kocişlerinizi çalıştırın iyi gelir:)))
ayyy yemeğim yok amaaann eve gidip yemek yapcem ne yapsam acaaaba
şuan kocamında aynı şeyi düşündüğüne bahse girerim
rabbım yardımcınız olsın saglıkla bebegınızı kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah
ısımı bıtırdım evde rahat rahat oturmak yerıne markete ordan anneme gıttım aynı sıtedeyız ama arada bı yokus var bebek arabasıyla oraya cıkana kadar canım cıkıyo geldım ahmetı uyuttum yemegımı yapıp alısverısımı yerlesırdım sımdı oturdum ayak bılegım korkunc agrıyo bırden oldu ne oldu anlamadım netten bı ıkı sey bakıp ıstırahat edıcem
şuan kocamında aynı şeyi düşündüğüne bahse girerim
ben söylememmmm söylersem zararlı çıkarımama eminim güzel şeyler hazırlarsın afiyet olsun iyi akşamlar iyi dinlenmeler umarım yarın bomba gibi açarız topiği hepimiz birbirimizden iyi olurz sizi seviyorum pıtırcıkların analarııı
ben söylememmmm söylersem zararlı çıkarımama eminim güzel şeyler hazırlarsın afiyet olsun iyi akşamlar iyi dinlenmeler umarım yarın bomba gibi açarız topiği hepimiz birbirimizden iyi olurz sizi seviyorum pıtırcıkların analarııı
herkese günaydın arkadaşlar. miskin, uyuz bir selamlama ile karşılayayım sizi, berbat hissediyorum bugün kendimi. başım çatlıyor yine, geceden beri ağrıyor, uyuyamadım. 4 günlük enseden sonra işe başlamak feci derecede kötü geldi, evde olmanın tam zamanıymış meğer bugün.
sizler iyisinizdir umarım.QUOTE]
bulantılar geri döndü ve benim de başım ağrıyor... :-(((
muzur şey seni yemekleri adamamı yaptırıyonnnn
yarım ekmek yeşilzeytin yediğine bahse girerim
Ahesteee sakın alınma bana he takılıyorum seviyorum seniiiiiiiiiiiiiiiii
herkese günaydın arkadaşlar. miskin, uyuz bir selamlama ile karşılayayım sizi, berbat hissediyorum bugün kendimi. başım çatlıyor yine, geceden beri ağrıyor, uyuyamadım. 4 günlük enseden sonra işe başlamak feci derecede kötü geldi, evde olmanın tam zamanıymış meğer bugün.
sizler iyisinizdir umarım.QUOTE]
bulantılar geri döndü ve benim de başım ağrıyor... :-(((
bulantıyı artık olağan karşılıyorum ben, o yüzden söylemiyorum bileher sabah mütemadiyen safrayla başlıyorum güne, 12. haftayla birlikte bitecek demişti dr, sabırsızlıkla bekliyorum artık bitmesi lazım bugün itibariyle...
baharın etkisi de olabilir, dikkat etmek lazım. bir de senin haytalar yorduysa ondandır.geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?