2011 Ekim Anneleri

Sağol Eslemcim iğneler hazır enjektör zaten, çok kalında değil ama ilacı feci yakıyor ve sanırım artık sürekli vurmaktan etimiz daha çok acımaya başladı.

Kıyamam ben size yaa Hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun. Allah dermansız dert vermesin hiçbirimize, sağlıklı gebeliğin tek yolu buysa azıcık daha sıkın dişinizi arkadaşlar. Sonrasında minik eller gelip, o acıyan yerleri cicciii cicciii diye sevip iyileştirecek inşallah.

denis ve leyna geçmiş olsun size eve gidince ılık bi duş alın ayaklarınızı uzatın kocişlerinizi çalıştırın iyi gelir:)))

yaa vallahi ne iyi söyledin gideyim üstümü değiştireyim yarım saat yatayım azcık kendime geleyim duş alayım allahtan yemeğim var dünden babamızda salatamızı yapar soframızı kurar oooh misss evim evim güzel evimmmm

denis ve leyna geçmiş olsun size eve gidince ılık bi duş alın ayaklarınızı uzatın kocişlerinizi çalıştırın iyi gelir:)))

sağol eslemcim çok teşekkürler ama meret gelince günlerce gitmiyor dün gece baş ve boyun ağrısıyla uyandım. fıtık beni mahvediyor. söylediğin gibi yapıcaz artık napalım, mecburiyetten :)

BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....
19 haftalık hamileyim
%99 doktorumuz erkek dedi, küçük şehzademiz için hazırlıklara başlamak henüz erken biliyoum ama içim rahat durmuyor mağazalara, netteki odalara bakmaya başladım...
ilk bebeğim ve herşey güzel olsun istiyorum, bulduklarımdan birkaç kare ekledim ama güzel fikirlere kesinlikle ihtiyacım var; mavilere saplantılı değiliz hatta beyaz düşünüyorum renk olarak aksesuarlarla hareket olabilir ve çok eşya düşünmüyorum....
ama derler ya kullananlar daha iyi bilir!!!!
Bende hazırladığımda mutlaka sonucu sizinle paylaşacağım :))) sözzzz
güzel anneler destek bekliyorummmmm...
öpüyoruz, sevgiler....

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma...l#post18750571 (BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....)
resimler verdiğim adreste ordan devam edelim mi??? :))

Geçmiş olsun sinem çok yorma kendinii o kadar bence otur evinde annen gelsin senin çocukla gitmen çok yorucu olur hamilesin...

ayyy yemeğim yok amaaann eve gidip yemek yapcem ne yapsam acaaaba

ben söylememmmm söylersem zararlı çıkarımama eminim güzel şeyler hazırlarsın afiyet olsun iyi akşamlar iyi dinlenmeler umarım yarın bomba gibi açarız topiği hepimiz birbirimizden iyi olurz sizi seviyorum pıtırcıkların analarııı

söyle söyle ama pratik bişey söyle

herkeze merhaba... benim dogum tarihimde ekim 21.. cinsiyet konusunda cok sabirsizim bi an once
ogrenmek istiyorum,. kendime gore tahminlerim oluyo tabii : ) herkeze saglikli bi dogum diliyorum

hadi hadi kulağıma söyle :) merak ettiiim.
sağol güzelim sana da afiyet olsun, geçmiş olsun. akşam güzelce dinlen, yarın bomba gibi gelelim inşallah. bugün patlamış bomba gibiydim, yarın çok daha güzel olacak umarım hepimiz için.
kendi adıma ben de seni seviyorum pıtırcığımızın anası :)

ayy canım bende kendi adıma seni seviyorum denis yazınca gördümmm kelebekli göbüşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…