Hiç güleceğim yoktu eda ömrüne bereket canım yaa :))
Kıyamam ben size yaaHepinize ayrı ayrı geçmiş olsun. Allah dermansız dert vermesin hiçbirimize, sağlıklı gebeliğin tek yolu buysa azıcık daha sıkın dişinizi arkadaşlar. Sonrasında minik eller gelip, o acıyan yerleri cicciii cicciii diye sevip iyileştirecek inşallah.
Işte mutfakta bi iş yapmadığımı söyliyenler utansın ben her zaman kocamın arkasındayımOna hep desteğim tam desteğim
Alıntı yapmayın
ayy inanmıyorum çok tatlısınız ama alıntı yapsakta eşlerimize örnek göztersek olmazmı cnm:)))
ohhh nasıl mutlu oldum anlatamam
Inşallah ahestecimde aynı tepkiyi verir
mutfakta başarılı erkeğin arkasındaki güçlü kadın :)çok da acıkmış olacak ki yemeye bir yerlerden başlamış :)
yslzytn eşimle beni yansıtmışsın benim eşimde yapar bütün işleri sağolsun özellikle hamile kaldığımdan beri hiç bişey yaptrmıyo bana mide bulantılarımdan dolayı bi ara yapamadım ama şimdi çok şükür geçiyo yavaş yavaş sizde çok tatlı çıkmışsınız
bulantıyı artık olağan karşılıyorum ben, o yüzden söylemiyorum bileher sabah mütemadiyen safrayla başlıyorum güne, 12. haftayla birlikte bitecek demişti dr, sabırsızlıkla bekliyorum artık bitmesi lazım bugün itibariyle...
baharın etkisi de olabilir, dikkat etmek lazım. bir de senin haytalar yorduysa ondandır.geçmiş olsun canım.
ben haftasonu da dinlenemedim pek, kayınvalidemler gelmişti... gece de iyi uyuyamadım, sabah da midem tetikledi başağrısını, hala da ağrıyor... doktor minoset içebilirsin ağrın olduğunda demişti ama, yine de içmemeye çalışacağım...
ben haftasonu da dinlenemedim pek, kayınvalidemler gelmişti... gece de iyi uyuyamadım, sabah da midem tetikledi başağrısını, hala da ağrıyor... doktor minoset içebilirsin ağrın olduğunda demişti ama, yine de içmemeye çalışacağım...
GEÇMİŞ OLSUN CANIM KARANLIK SESSİZLİK UYKU KESİN ÇÖZÜM
teşekkür ederiz eslemcim biz evde hep böyleyiz
Kocama kuala gibi yapışmayı çok seviyorum
anlıyorum. istirahat çok önemli. kayınvalidenler döndüyse bugün yarın hiç yorma kendini, bol bol dinlen. seni korkutmak istemem ama ben iki gündür ağrım olunca çok okudum bugün, farmakoloji uzmanları gebelikte ağrı kesici kullanmanın bebeğin organ gelişimini engellediğini, gelişmiş bir organ varsa çalışmamasını sağladığını söylüyorlar. linki bulursam göndereyim sana, içmemekte fayda var. geçen gün bir tane içtim ama çok pişmanım. bugün de içmemek için zor tutuyordum kendimi, onu okuyunca iyi ki içmemişim dedim.
bişey sorucam ya minosetin hangisi içiliyor sanırım iki tane var ondan dr.bana parol verdi ağrı kesici ama içerken mide bulanıyor çıkartıyorum içemiyorum bi türlü onu
ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. kendinize iyi bakııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?