2011 Ekim Anneleri

07 Eslemcim alttaki kaç hafta ka günlük olduğunu yazan resimler nasıl çıkıyor ben de istiyorum bana da anlatır mısın nasıl çıktığını?

Iyi aksamlar Kizlar

cok takip edemiyorum burayi :83: Yarin minigimi görmeye gidicem yine... Cinsiyetini belli eder mi acaba?

Bu arada yaptirdigim testin sonucu belli oldu ( Ense kalinligi ölcümü-ikili tarama ) hersey yolunda, hersey normal Allah'a sükür.

Umarim bebisim kendini gösterir yarin :) sizlerle paylasicam ögrenirsem

kaç haftalık oldun sen cnm???

bebişin hareketliyse olur herhalde tatlım hareketli bebişlerde 12. haftadan itibaren öğrenenler oldu bende haftaya gideceğim inş. bende öğrenebilirim

Ay Insallah cnm ögrensek iyi olur dimi artik....

Ben simdiden bebek odalarina bakmaya basladim.... hatta bebislerimizin odaciklari diye bi konu acip begendigimiz odalarin resimlerini yükleyelim diye düsündüm ama :83: nerdeyse 2000 e yakin mesaj yazmisim ama konu acmayi beceremedim

evet cnm ya insan bi yandan sadece sağlıklı olsun yeter diyor ama bi yandan da kızmı erkekmi diye düşünmekten kendini alamıyor :))) bilsek ona göre hazırlık yapsak yavastan

evet cnm ya insan bi yandan sadece sağlıklı olsun yeter diyor ama bi yandan da kızmı erkekmi diye düşünmekten kendini alamıyor :))) bilsek ona göre hazırlık yapsak yavastan

evet ya haklisin :) Ben kizda olsa erkekte olsa odayi beyaz düsünüyorum.... Öfff biri yardim etsin lütfen konu acmaya veya birisi aciversin Allah rizasi icin :81:

İyi Akşamlar;

Çok yorgunum, yine de buraya bir bakayım dedim annelerimiz bugün neler yazışmış diye.

Dün gece çok kötü bir rüya gördüm bebeğim ölüyordu onu morga götürüyorlardı annem de kızım bebeğin öldü diye haber veriyordu bana. Gidip bakıyorum üzeri buz tutmuş ama kalbi atıyor. Kucağıma alıp ısıtmaya çalışıyordum. Tam uyanmadan da sarılıyordum bebeğime kokluyordum uyandığımda hala etkisindeydim . Tüm gece böyle sıkıntılı rüyalar gördüm, dua edin hayra çıksın inşallah.

offfffffff bu nasil rüya cnm ya... Allah korusun... Sen hayra yor rüyalarin tersi cikar derler, bebisin saglikli ve uzun ömürlü olcak demek ki

Kızlar merhaba beni listeden silebilirsiniz zorunlu olarak cuma günü kürtaj olucam Allah hepinize sağlıklı gebelik dönemi geçirmenizi nasip etsin kendinize iyi bakın ....

arkadasım allah sabır ve saglık versin üzülme demeye bile dilim varmıyor ama allah en kısa zamanda yeni bir bebeğini kucagına almayı nasıp eder inş......
umutsuzluga kapılma benim 7 yıldan sonra aşılamalardan tüp bebekten sonra dogal halde oldu dualarım seninle....

bebekle ilgili rüyaların üzerinde fazla düşünme.bu tür rüyalara hazırla kendini çünkü bunlar doğal.hele sona doğru dahada artıyor.ilkinde de çok gördüm abuksabuk.çok şükür sağ salim doğdu.şimdi de bunda başladı.hiiçç bırakma etkisinde kendini.insan uyanınca nası seviniyo.rüya olduğuna değil mi

bu günün ilk günaydını benden olsun Ekim anneleri hepinize kucak dolusu sevgiler

istanbulun bu bulutlu ve yağmurlu gününde içinizi ısıtsın bu çiçekler ruhunuzu güneş gibi doğsun inşallah. istanbula baharın geleceği yok,bari ben çiçeklerle yardımcı olayım dedim

kızlar herkese günaydınlarr..öncelikle her birinize tek tek sağlıklı gebelik ve hayırlı doğumlar diliyorum.
Rabbim hepinize kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

topiğinizi biraz okuma fırsatım oldu ve .HANZADE. arkadaşımızın tedirginliği ve korkuları dikkatimi çekti.

arkadaşım bende 2009 ekim annesiyim ve 9 ay boyunca heparin iğne kullandım 2008 yılında benimde bi bebek kaybım olduğu için ikinci bebeğime hamile kalmadan bir sürü test yapıldı ve sonucunda bu iğneyi kullanmama karar verildi.
ve ben doğuma 4 gün kalaya kadar kullandım bu iğneyi... yanlış hatırlamıyorsam 5-6 aylık olana kadar göbekten yaptım ama göbek iyice büyüdü ve gerilmişti artık son bi kaç ay bacaktan yapmıştım
sen acıma kanama ve morarmadan şikayet etmişsin canım iğneyi yanlış kullanıyo olabilirmisin acaba bence en yakın sağlık olcağından bi yardım al..Sakın üzülme, stresten mutlaka ve mutlaka uzak dur canım iyi düşün iyi olsun.

sana bir link vericem müsait olduğunda bu siteyi mutlaka incele gör bak onlarca arkadaşımız aynı dertten muzdarip ve bir çoğunun melekleri kollarında bir çoğuda sona çok yaklaşatı darısı sana canımm. sormak istediğin bi şey olursa ister bana özelden yaz istesen bu linkten yardım all.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eniyle-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…