bişey sorucam ya minosetin hangisi içiliyor sanırım iki tane var ondan dr.bana parol verdi ağrı kesici ama içerken mide bulanıyor çıkartıyorum içemiyorum bi türlü onu
yalnızca minoset olan, minoset plus olan değil. benım de hergün başım ağrıyor. eskıden hiç ağrımazdı, hamılelıkten galiba o da ...
07 Eslemcim alttaki kaç hafta ka günlük olduğunu yazan resimler nasıl çıkıyor ben de istiyorum bana da anlatır mısın nasıl çıktığını?ben söylememmmm söylersem zararlı çıkarımama eminim güzel şeyler hazırlarsın afiyet olsun iyi akşamlar iyi dinlenmeler umarım yarın bomba gibi açarız topiği hepimiz birbirimizden iyi olurz sizi seviyorum pıtırcıkların analarııı
07 Eslemcim alttaki kaç hafta ka günlük olduğunu yazan resimler nasıl çıkıyor ben de istiyorum bana da anlatır mısın nasıl çıktığını?
Iyi aksamlar Kizlar
cok takip edemiyorum burayi :83: Yarin minigimi görmeye gidicem yine... Cinsiyetini belli eder mi acaba?
Bu arada yaptirdigim testin sonucu belli oldu ( Ense kalinligi ölcümü-ikili tarama ) hersey yolunda, hersey normal Allah'a sükür.
Umarim bebisim kendini gösterir yarin :) sizlerle paylasicam ögrenirsem
kaç haftalık oldun sen cnm???
14+515 haftaligim cnm :) belli olur mu ki simdiden?
bebişin hareketliyse olur herhalde tatlım hareketli bebişlerde 12. haftadan itibaren öğrenenler oldu bende haftaya gideceğim inş. bende öğrenebilirim
Ay Insallah cnmögrensek iyi olur dimi artik....
Ben simdiden bebek odalarina bakmaya basladim.... hatta bebislerimizin odaciklari diye bi konu acip begendigimiz odalarin resimlerini yükleyelim diye düsündüm ama :83: nerdeyse 2000 e yakin mesaj yazmisim ama konu acmayi beceremedim
evet cnm ya insan bi yandan sadece sağlıklı olsun yeter diyor ama bi yandan da kızmı erkekmi diye düşünmekten kendini alamıyor :))) bilsek ona göre hazırlık yapsak yavastan
İyi Akşamlar;
Çok yorgunum, yine de buraya bir bakayım dedim annelerimiz bugün neler yazışmış diye.
Dün gece çok kötü bir rüya gördüm bebeğim ölüyordu onu morga götürüyorlardı annem de kızım bebeğin öldü diye haber veriyordu bana. Gidip bakıyorum üzeri buz tutmuş ama kalbi atıyor. Kucağıma alıp ısıtmaya çalışıyordum. Tam uyanmadan da sarılıyordum bebeğime kokluyordum uyandığımda hala etkisindeydim. Tüm gece böyle sıkıntılı rüyalar gördüm, dua edin hayra çıksın inşallah.
offfffffff bu nasil rüya cnm ya... Allah korusun... Sen hayra yor rüyalarin tersi cikar derler, bebisin saglikli ve uzun ömürlü olcak demek ki
Kızlar merhaba beni listeden silebilirsiniz zorunlu olarak cuma günü kürtaj olucam Allah hepinize sağlıklı gebelik dönemi geçirmenizi nasip etsin kendinize iyi bakın ....
İyi Akşamlar;
Çok yorgunum, yine de buraya bir bakayım dedim annelerimiz bugün neler yazışmış diye.
Dün gece çok kötü bir rüya gördüm bebeğim ölüyordu onu morga götürüyorlardı annem de kızım bebeğin öldü diye haber veriyordu bana. Gidip bakıyorum üzeri buz tutmuş ama kalbi atıyor. Kucağıma alıp ısıtmaya çalışıyordum. Tam uyanmadan da sarılıyordum bebeğime kokluyordum uyandığımda hala etkisindeydim. Tüm gece böyle sıkıntılı rüyalar gördüm, dua edin hayra çıksın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?