2011 Ekim Anneleri

Ahhh ah koltuklar benim koltuklarıda çamaşır suyuyla bile silsem temiz görünmüyor

Aslında park yataklar daha mantıklı çok uzun süre de kullanılabiliyor.Ama ben bir türlü sevemedim.

acaba bu fıyata varmıdır uyku setıde olan çok güzelmıss yaa

bende park yatakları hıc sevemedım ama evet fıkırler değişiyo bır gece için de mesela anneme gıdıcem dıyelım o koca park yatağı al götür getır kur kadır uğraşamam zaten bebekle pek bır yerde kalmak ısteyeceğimi sanmıyorum onun için şuanda park yatak düşünmüyorum

kızlar kosla sıvı ıle her lekeyı cıkarabılıyorum ayrıca benım koltuklar krem ılık omomatıklı suyla sılıyor kadın her gelmesınde pırıl pırıl oluyo

kızlar kosla sıvı ıle her lekeyı cıkarabılıyorum ayrıca benım koltuklar krem ılık omomatıklı suyla sılıyor kadın her gelmesınde pırıl pırıl oluyo

ah keşke krem olsaydı eşim sağolsun kadınlara falan bırakmaz kendi siler silince tertemiz oluyor salonda oturmamamıza ragmen belirli bir süre sonra sandalyelerde dahil hepsi kirleniyor üstelik antilop kumaş leke tutmaz diye yaptırmıştıkbu seferde omomatikli ılık suyu deneyelim bakalım...

benimde krem koltuklarım hemde şimdi sildim koltukları halıları canım çıktı..açık renk kir çok gösteriyor

loc denedinmi peki?

denedim koltuklarımın kumaşı sert acayip bir kumaş ne yaparsam yapayım temizlenmiyor.Kolları ahşap kenarları deri sırt yastıkları fermuarlı makineye atılıyor yıkamıştım pırıl pırıl oldu oturma yerleri şimdi bir ton koyu görünüyor

Son düzenleme:
geçen çocuklardan biri halıma sakız yapıştırmış nasıl çıkarıcam ben onu leke kaldı bide turuncu sakız krem halı üzerinde

bız oturuyoruz salonda ama dıkkat ederım çok senı sılındıgınde çarşaf örtüyorum kıyamıyorum

2 hafta önce krem rengı halıma çay döküldü omo matıklı suyla sıldı esım cıktı sandı ertesı gun bı baktım lekeler duruyo kosla sıvıyı döktüm lekeye 10 dak bekledım sonra omomatıklı suyla bastıra bastıra sıldımm cıktı ama baya ıslandı ama havlularla suyu cektırdım falan saçkurutma mak de kururttum süper oldu

merhaba arkadaslar daha dün aranıza katıldım 12 + 6 haftalık hamileydim cinsiyeti ne zaman belli olacak fln telaş içindeydim bugun kontröle gittim bebegim gelişmemiş ve 1 bucuk hafta önce kalbi durmuussss şoktayım özgünümmmm

bana beyaz kullananlar zamanında çok söyledi kullanışlı değil hele birde çocuk olursa diye ama kimseyi dinlemedim birde ben temizlik hastasıyım annemden kalma hiç iyi bir şey değil ama istediğim gibi olmalı herşey evimde çevremde bir çok bayanda böyledir ama ben biraz daha rahat olmayı isterdim doğrusu çünkü sadece kendime yapıyorum...

geçen çocuklardan biri halıma sakız yapıştırmış nasıl çıkarıcam ben onu leke kaldı bide turuncu sakız krem halı üzerinde

üzerıne baya buz gıbı su dök sakız çıkarr yada üzerıne buz torbası koy o da olur

sonra üzerıne kosla dök sonrada ılık omomatıklı su ıle sıl

çok geçmiş olsun sabır versin allah ama nasip değilmiş inşallah ilerleyen zamanlarda çok daha sağlıklı bir gebeliğin olur...

çokk kötü oldummm allah sabır versın kımsenın başına vermesın inş..

geçmiş olsun mia, çok üzüldüm. başın sağ olsun arkadaşım

başın sağolsun mia allah yardımcın olsun sabır versin inşallah tez zamanda yeniden gebe kalır sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

cnm geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi bebek kucağına alırsın eğer bişey olucaksa önüne geçemiyoruz Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…