eslem doğru söylüyor bebek mağazalarında bu modellerin çeşitleri o kadar çok ki çok da güzeller bence hiç kendini strese sokma ama yinede sen bilirsin tabi çok hevesin varsa al gitsin
park yatakları bende çok beğenmyorum ama çok kullanışlı olduğunu duyuyorum bu konuda bir de yaram var da ondan böyle konuşuyorum ; benim evim cadde üstü çok tozlu oluyor bende koltuklarımı beyaz aldım durdukları yerde sararıyorlar üstüne oturmaya kıyamıyorum halbuki şöyle kahverengi falan alsaydım yan gel yatohh içimi döktüm senin vesilenle
Ahhh ah koltuklar benim koltuklarıda çamaşır suyuyla bile silsem temiz görünmüyor
Aslında park yataklar daha mantıklı çok uzun süre de kullanılabiliyor.Ama ben bir türlü sevemedim.
eslem doğru söylüyor bebek mağazalarında bu modellerin çeşitleri o kadar çok ki çok da güzeller bence hiç kendini strese sokma ama yinede sen bilirsin tabi çok hevesin varsa al gitsin
park yatakları bende çok beğenmyorum ama çok kullanışlı olduğunu duyuyorum bu konuda bir de yaram var da ondan böyle konuşuyorum ; benim evim cadde üstü çok tozlu oluyor bende koltuklarımı beyaz aldım durdukları yerde sararıyorlar üstüne oturmaya kıyamıyorum halbuki şöyle kahverengi falan alsaydım yan gel yatohh içimi döktüm senin vesilenle
kızlar kosla sıvı ıle her lekeyı cıkarabılıyorum ayrıca benım koltuklar krem ılık omomatıklı suyla sılıyor kadın her gelmesınde pırıl pırıl oluyo
loc denedinmi peki?
ah keşke krem olsaydı eşim sağolsun kadınlara falan bırakmaz kendi siler silince tertemiz oluyor salonda oturmamamıza ragmen belirli bir süre sonra sandalyelerde dahil hepsi kirleniyor üstelik antilop kumaş leke tutmaz diye yaptırmıştıkbu seferde omomatikli ılık suyu deneyelim bakalım...
denedim koltuklarımın kumaşı sert acayip bir kumaş ne yaparsam yapayım temizlenmiyor.Kolları ahşap kenarları deri sırt yastıkları fermuarlı makineye atılıyor yıkamıştım pırıl pırıl oldu oturma yerleri şimdi bir ton koyu görünüyor
geçen çocuklardan biri halıma sakız yapıştırmış nasıl çıkarıcam ben onu leke kaldı bide turuncu sakız krem halı üzerinde
merhaba arkadaslar daha dün aranıza katıldım 12 + 6 haftalık hamileydim cinsiyeti ne zaman belli olacak fln telaş içindeydim bugun kontröle gittim bebegim gelişmemiş ve 1 bucuk hafta önce kalbi durmuussss şoktayım özgünümmmm
merhaba arkadaslar daha dün aranıza katıldım 12 + 6 haftalık hamileydim cinsiyeti ne zaman belli olacak fln telaş içindeydim bugun kontröle gittim bebegim gelişmemiş ve 1 bucuk hafta önce kalbi durmuussss şoktayım özgünümmmm
çok teşekkür ederim arkadaşlar allah kimseye yaşatmasın sağlıkla gelsin bebişleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?