birde üzücü olan benim hiç kanamam fln olmadı 1 bucuk hafta fln önce ölmüş meğerse ama bana hiçbir etkisi olmadı doktora gittim 2li test olacak fln aklımın ucundan geçmedi tabiki şok oldum kaldımm
kızlar ben geldim doktordan .bebişimiz erkekmiş .demiştim şehzade doğurcam size
maşallah canımmmkızlar ben geldim doktordan .bebişimiz erkekmiş .demiştim şehzade doğurcam size
birde üzücü olan benim hiç kanamam fln olmadı 1 bucuk hafta fln önce ölmüş meğerse ama bana hiçbir etkisi olmadı doktora gittim 2li test olacak fln aklımın ucundan geçmedi tabiki şok oldum kaldımm
arkadaslar bende cıkıyorum doktora gıdıcem stres yapıyorum bıraz hele bıde boyle uzuntulu haberler alınca stresım dahata artıyo zeynepcım senın adına cok sevındım gozun aydın cnm
arkadaslar bende cıkıyorum doktora gıdıcem stres yapıyorum bıraz hele bıde boyle uzuntulu haberler alınca stresım dahata artıyo zeynepcım senın adına cok sevındım gozun aydın cnm
Kızlar ıkılı testlerınızı nerde yaptırdınız ve fiyatlar nasılll
kızlar ben geldim doktordan .bebişimiz erkekmiş .demiştim şehzade doğurcam size
merhaba arkadaslar daha dün aranıza katıldım 12 + 6 haftalık hamileydim cinsiyeti ne zaman belli olacak fln telaş içindeydim bugun kontröle gittim bebegim gelişmemiş ve 1 bucuk hafta önce kalbi durmuussss şoktayım özgünümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?