2011 Ekim Anneleri

birde üzücü olan benim hiç kanamam fln olmadı 1 bucuk hafta fln önce ölmüş meğerse ama bana hiçbir etkisi olmadı doktora gittim 2li test olacak fln aklımın ucundan geçmedi tabiki şok oldum kaldımm

birde üzücü olan benim hiç kanamam fln olmadı 1 bucuk hafta fln önce ölmüş meğerse ama bana hiçbir etkisi olmadı doktora gittim 2li test olacak fln aklımın ucundan geçmedi tabiki şok oldum kaldımm

Allah sabırlar versin mia. İnşallah tez vakitte Rabbim Anneliği yeniden tattırsın sana.

arkadaslar bende cıkıyorum doktora gıdıcem stres yapıyorum bıraz hele bıde boyle uzuntulu haberler alınca stresım dahata artıyo zeynepcım senın adına cok sevındım gozun aydın cnm

kızlar ben geldim doktordan .bebişimiz erkekmiş .demiştim şehzade doğurcam size
maşallah canımmm

neden oldu acaba yapcaklarmı test falan neden olduguna daırrr

kıyamam ben iki kere yaşadım canım,rabbim sabrını verir inş .

çok geçmiş olsun canım Allah sağlıklı bebekler versin inşallah

arkadaslar bende cıkıyorum doktora gıdıcem stres yapıyorum bıraz hele bıde boyle uzuntulu haberler alınca stresım dahata artıyo zeynepcım senın adına cok sevındım gozun aydın cnm

selametle git usluem ikiniz de Allaha emanet olun. güzel haberlerle gelin inşallah.
mia nın haberi üzücü oldu evet. hatta bende soğuk duş etkisi yarattı. Allah sabır versin.
Ama şimdi güçlü ol, toparlan ve sakin sakin git. akşam da yazma imkanın olursa iyi olur, fırsat bulup bakarım. kendine iyi bak iyi akşamlar.

canım bak akşam senin için girip bakçam müsait olursan yazarsan sonucu sevinirim

Geçmişi okuyana kadar 3 sayfa ilerlediniz hanımlar maşallah...

Son sayfalara kadar güzel haberler ve yeni katılımları görüp sevindim ama mia07 arkadaşımızın kaybını görünce çok üzüldüm... İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamaz ve en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alır...

daha bugün demiştik kötü haber artık hiç almayalım diye. Allah sabır versin kardeşim. Bir dahakine sağlıklı bir gebeliğin olur inşallah.

Bir arkadaşım üçlü test 2 düzey usg bir kaç tahlile 430tl.ödemişhiç niyetim yok o kadar ücret ödemeyeÜmraniye devlet hastanesinde akşam polikliniği varmış her bir testi ultrasonu yapıyorlarmış çok da güzel ilgileniyorlarmış yarın akşam için randevu aldım sonuçları alıp kendi doktoruma götüreceğim.

Son düzenleme:
Kızlar ıkılı testlerınızı nerde yaptırdınız ve fiyatlar nasılll

Özel labaratuarda 110 TL ye Doktorda özel muayenesi var o yüzden labaratuara gittim.Devlete gitmek aklıma bile gelmedi şimdi dörtlü test istiyor o da aynı paraymış...Ama labaratuarlarda kendi aralarında çok farklı fiyatlar istiyor bundan daha pahalı ve ucuzları da var.Semte göre bile değişiyor baktım netten telefonlar felan ettim...

neden oldu acaba yapcaklarmı test falan neden olduguna daırrr[/QUOTE]

yarın kürtajla alınacak sonrada patolojiye gidecek nedeni o zaman anlasılacak ama doktor plesanta bebegi beslememiş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…