Kizlar ben Hollanda'da yasiyorum ve bu ikili test dediginiz nedir? down sendromlu olup olmadiginin sansi buyukmu diye bakilan testmidir?
O testse eger bana burda sordular yaptiracakmisiniz diye bende gerek duymadim. Cunki bu testin hic bir garantisi yok sans uzerine kurulu oldugu icin.
Ailemde down sendromlu biri yok, yas 25, saglikliyim esimde oyle o yuzden bu sans cok dusuk.
Hem bu sans yuksek ciksa bile saglikli bir bebek dogurabilirsiniz, yani bu bilgi ise yaramiyor.. Hem yuzde yuz bilsek bile bu bilgiyle ne yapabiliriz ki??
neden oldu acaba yapcaklarmı test falan neden olduguna daırrr
kızlar sizleride üzdüm çok özür dilerim ama benim bunları paylasacak pek kimsem yok bende buraya yazıp sizi uzmek istemezdim ama destek arıyor insan(
boy olarak 1 yasına kadar sıgarmı bılmem ama bebegın gelısımıne gore belkı hareketıne gore degısır donen tutunup kalkan yanı hareketlı bı bebegı yatırmak ıcın derın deıl benımde var 6 aydan fazla kulananmadım donmedı dusme egılımı olmadı ama boyu sıgmadı rahatsızgozuktu oyle 1 yas dıye sakın duusnmesın bu tıp besıkler ıcınBenim evim doğolgaz sobalı bebekte neredeyse kışa yakın doğacak.İlk zamanlar odasında yatıramam böyle bir beşik olması lazım hem salona hem yatak odama taşıyabilmem için.Yaza kadar idare etsin beni yeter ki boyutları da küçük sayılmaz en az bir yaşına kadar yatabilir diye düşünüyorum
merhaba arkadaslar daha dün aranıza katıldım 12 + 6 haftalık hamileydim cinsiyeti ne zaman belli olacak fln telaş içindeydim bugun kontröle gittim bebegim gelişmemiş ve 1 bucuk hafta önce kalbi durmuussss şoktayım özgünümmmm
bende bugun çapa tıp fakultesınden randevu aldımm bedava yaptırıcam ama daha 1 hafta daha beklıcemmmtıp fakültesinde yaptırdım hiç para vermedim
ist sefaköy tarafıNerede ikamet ediyorsun?
evet bugun bakırköy çamlık hastanesını aradım o da 105 dedıCanım ben özel hastanede yaptırdım ikili testin yanında başka testlerde istedi 105 lira tuttu.
neden kı canım ben üniv. hast çok güvenıyorum onun için4 lüyüde kesınlıkle çapada isterım yapılsınÖzel labaratuarda 110 TL yeDoktorda özel muayenesi var o yüzden labaratuara gittim.Devlete gitmek aklıma bile gelmedi şimdi dörtlü test istiyor o da aynı paraymış...Ama labaratuarlarda kendi aralarında çok farklı fiyatlar istiyor bundan daha pahalı ve ucuzları da var.Semte göre bile değişiyor baktım netten telefonlar felan ettim...
kızlar sizleride üzdüm çok özür dilerim ama benim bunları paylasacak pek kimsem yok bende buraya yazıp sizi uzmek istemezdim ama destek arıyor insan(
Kızlar ıkılı testlerınızı nerde yaptırdınız ve fiyatlar nasılll
Evet ikili test down sendromu taraması.Bir çok kişi var yaptırmayan,acabalarımız olmasın diye yaptırıyoruz.Risk yüksek çıksa bile yapılacak bir şey yok ama ohh riskimiz düşük diyebiliyoruz en azından.
birde üzücü olan benim hiç kanamam fln olmadı 1 bucuk hafta fln önce ölmüş meğerse ama bana hiçbir etkisi olmadı doktora gittim 2li test olacak fln aklımın ucundan geçmedi tabiki şok oldum kaldımm
Maşallah, hayırlı olsun pinaxcımBizimkine arkadaş bol olcak desene, duygu ekim ayı kız ayı olacak diyordu ama oğlanlar aldı başını gidiyor
Öyle bir geçer zaman ki yi izlemeyi tüm hamilelere yasaklıyorum artıkkkk
Bende bende... berrin le ahmeteağlamaktan öldüm, metenin öğretmeni hasta diye üzüldüm sonere aferim diyodum iyi yaptı oda gitti mesudeye evlenme teklif etti çok sinir oldum , hele o ali yokmuuu onu hadım edip muhteşem yüzyıla harem ağası yapmak lazım izlememek en iyisi bencede..
ayyyy hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde bi öğrenebilseydik kaç haftalıksın sen
gözün aydın cnm hayırlı olsun oğlusun :))
gözün aydın canım. sen kaç haftalıktın??
gözünaydın cnm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
gözün aydın pinax.sağlıkla doğsun inşaallah oğlun....
pinarcigim inan cok mutlu oldum .kendim ögrenmis kadar sevindim.teyzesi yer onun pipisini yerrr.kiz dr una sordunmu benim durumu .ins kabul etmistir hemn haftaya gelirim oraya
kuşunu yesin annesi yaa :)) sağlıkla hayırla gelsin bebeğin inşallah.. :)
Maşallah, hayırlı olsun pinaxcımBizimkine arkadaş bol olcak desene, duygu ekim ayı kız ayı olacak diyordu ama oğlanlar aldı başını gidiyor
PİNAX ,
oğluşun hayırlı olsungüle güle büyüt canım. darısı tüm cinsiyeti öğrenemeyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?