2011 Ekim Anneleri

Kizlar ben Hollanda'da yasiyorum ve bu ikili test dediginiz nedir? down sendromlu olup olmadiginin sansi buyukmu diye bakilan testmidir?

O testse eger bana burda sordular yaptiracakmisiniz diye bende gerek duymadim. Cunki bu testin hic bir garantisi yok sans uzerine kurulu oldugu icin.

Ailemde down sendromlu biri yok, yas 25, saglikliyim esimde oyle o yuzden bu sans cok dusuk.

Hem bu sans yuksek ciksa bile saglikli bir bebek dogurabilirsiniz, yani bu bilgi ise yaramiyor.. Hem yuzde yuz bilsek bile bu bilgiyle ne yapabiliriz ki??

kızlar sizleride üzdüm çok özür dilerim ama benim bunları paylasacak pek kimsem yok bende buraya yazıp sizi uzmek istemezdim ama destek arıyor insan (

Evet ikili test down sendromu taraması.Bir çok kişi var yaptırmayan,acabalarımız olmasın diye yaptırıyoruz.Risk yüksek çıksa bile yapılacak bir şey yok ama ohh riskimiz düşük diyebiliyoruz en azından.

neden oldu acaba yapcaklarmı test falan neden olduguna daırrr

yarın kürtajla alınacak sonrada patolojiye gidecek nedeni o zaman anlasılacak ama doktor plesanta bebegi beslememiş dedi[/QUOTE]

Zor bir dönem senin için inşallah çabuk atlatırsın.Patoloji sonucun da önemli sebepler çıkmaz umarım.Bundan sonra hamileliklerinde böyle tatsızlıklar yaşamazsın.

kızlar sizleride üzdüm çok özür dilerim ama benim bunları paylasacak pek kimsem yok bende buraya yazıp sizi uzmek istemezdim ama destek arıyor insan (

Canımm öyle düşünmehep iyi günlerimizi mi payalaşacağız tabi ki üzüldük ama önemli olman senin iyi olman lütfen üzülme vardı yaradanın bir sebebi.

boy olarak 1 yasına kadar sıgarmı bılmem ama bebegın gelısımıne gore belkı hareketıne gore degısır donen tutunup kalkan yanı hareketlı bı bebegı yatırmak ıcın derın deıl benımde var 6 aydan fazla kulananmadım donmedı dusme egılımı olmadı ama boyu sıgmadı rahatsızgozuktu oyle 1 yas dıye sakın duusnmesın bu tıp besıkler ıcın

canım rabbım sabırversın bıdahakını korusun ınsallah zor bı durum ama ecrını alıcaksın ınsallah omru okadarmıs mınıgının allah sabır versın canım cok gecmıs olsun

tıp fakültesinde yaptırdım hiç para vermedim
bende bugun çapa tıp fakultesınden randevu aldımm bedava yaptırıcam ama daha 1 hafta daha beklıcemmm
Nerede ikamet ediyorsun?
ist sefaköy tarafı
Canım ben özel hastanede yaptırdım ikili testin yanında başka testlerde istedi 105 lira tuttu.
evet bugun bakırköy çamlık hastanesını aradım o da 105 dedı
neden kı canım ben üniv. hast çok güvenıyorum onun için4 lüyüde kesınlıkle çapada isterım yapılsın

canım inşallah en kısa zamanda sağlıkla gebe klaırsın ama sebebi çokk önemlıı 2, gebelıgınde kontroller sık olmalı bence

Canim sacmalama oyle seymi olur beraber uzulecegiz beraber sevinecegiz, herseyi paylasiyoruz burda iyisiyle kotusuyle.. Allah sabir versin canim, kendini cok uzmemeye bak, herseyin hayirlisi diyelim ve duamizi eksik etmeyelim.. Kendine cok iyi bak canim yipratma kendini olurmu?

Eger ailede yoksa ve cok gencseniz zaten cok dusuk bu risk. Ben sormustum ve cok cok dusuk bir ihtimal dedi doktor. Yine de icinin rahatlamasi icin yaptirabilirsin tabii. Ama yuksek risk cikarsa da insanin morali bozulur. Halbuki saglikli bir bebek tasidigi halde olabilir bu, hic belli olmuyormus yani..
Sahsi fikrim ama bence gereksiz..

Canım çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm. Umarım sonraki hamileliklerinde böyle bir problemle karşılaşmazsın.

Estağfrullah mia böyle düşünme. sadece müjdeli haberler vermiyoruz burda birbirimize. gönül ister bunu elbtette ama hayat bu. bugün senin başına geldi, yarın biz de aynı durumla karşılaşabiliriz o zaman paylaşmayalım mı canım. burda ailemizden daha yakın olduğumuz kişiler oldunuz, olduk birbirimize. bu da kötü haberi paylaşmayı gerektirir.
Bundan sonra canını sıkmamaya gayret et, çok zor olmalı. Umarım bir daha Allah yaşatmaz sana, bize ve sevdiklerimize. Bundan sonra da ihtiyaç duyduğun her an gel ve konuş bizimle.

birde üzücü olan benim hiç kanamam fln olmadı 1 bucuk hafta fln önce ölmüş meğerse ama bana hiçbir etkisi olmadı doktora gittim 2li test olacak fln aklımın ucundan geçmedi tabiki şok oldum kaldımm

Çok geçmiş olsun Allah sabır versin mia, düşükle bebeğin gelişmeyip kalbinin durması farklı şeyler canım, kanama düşükte olur. Ama kalbi durduğunda malesef anlayamıyoruz. Ağrı bile olmuyor rabbim birdaha aynı acıyı yaşatmadan hayırlısıyla evladına kavuştursun inşallah seni..

ben ikili testi özel bir labaratuarda 60 tlye yaptırdımm
mia inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın,burda herşeyi paylaşmalıyız sevincide üzüntüyüde,ne zaman başımıza ne geleceği belli olmaz,sağlıkla sıhatle doğsun doğacak olan bebişler

Yazıcaksın tabikide paylaşıcaksın canım, yoksa nasıl azalır ki acın sen bunları düşünme kendine iyi bak yarın için Allah sana kolaylık versin...

Maşallah, hayırlı olsun pinaxcım Bizimkine arkadaş bol olcak desene, duygu ekim ayı kız ayı olacak diyordu ama oğlanlar aldı başını gidiyor

Kız dedim ama erkekler aldı başını gidiyo valla

Miacım çok üzüldüm sanada Topikte duymaktan en çok korktuğum haberi verdin Her şerde bi hayır vardır dua et Rabbim inşallah zamana geldiğinde sağlıklı sıhatli hayırlı bi evlat nasip etsin sana İstediğin zamanda bize sıkıntını üzüntünü sevincini herşeyini yazabilirsin her zaman yanındayız Hatta hamile kaldığında haberini ilk bize ver

merhaba arkadaşlar ben forumun çoookk eskilerindenim
sat 30 aralık 2010
henüz cinsiyet belli değil
2 li taramayı anadolu sağlık merkezinde yaptırdım 250tl
t.d.tarihi 6 ekim inşallah
ilk 3 ayımı yatarak geçirdim
hamdolsun şimdi iyiyiz ......

herkese sağlıklı sorunsuz bir gebelik diliyorum
rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
rabbim olmayanlara tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

ha bu arada eski nick im gizem_im
tüpçiler topiğinden :)

Son düzenleme:
Öyle bir geçer zaman ki yi izlemeyi tüm hamilelere yasaklıyorum artıkkkk

Bende bende... berrin le ahmete ağlamaktan öldüm, metenin öğretmeni hasta diye üzüldüm sonere aferim diyodum iyi yaptı oda gitti mesudeye evlenme teklif etti çok sinir oldum, hele o ali yokmuuu onu hadım edip muhteşem yüzyıla harem ağası yapmak lazım izlememek en iyisi bencede..

Son düzenleme:

Benim kalbim sıkıştı izlerken, bebeciğim kimbilir ne strese girdi Her hafta her haftaa oyyy içim şiştiii

ayyyy hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde bi öğrenebilseydik kaç haftalıksın sen

gözün aydın cnm hayırlı olsun oğlusun :))

gözün aydın canım. sen kaç haftalıktın??

gözünaydın cnm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

gözün aydın pinax.sağlıkla doğsun inşaallah oğlun....

pinarcigim inan cok mutlu oldum .kendim ögrenmis kadar sevindim.teyzesi yer onun pipisini yerrr.kiz dr una sordunmu benim durumu .ins kabul etmistir hemn haftaya gelirim oraya

kuşunu yesin annesi yaa :)) sağlıkla hayırla gelsin bebeğin inşallah.. :)

Maşallah, hayırlı olsun pinaxcım Bizimkine arkadaş bol olcak desene, duygu ekim ayı kız ayı olacak diyordu ama oğlanlar aldı başını gidiyor

PİNAX ,

oğluşun hayırlı olsun güle güle büyüt canım. darısı tüm cinsiyeti öğrenemeyenlerin başına

Cok cok cok tesekkür ederim canlar nerdeyse benim kadar sevinmissiniz hepiniz cok mutlu oldum! Burda paylasimlar bu kadar icten iste, üzülenle üzülüyor, sevineninde sevincine ortak olmaya calisiyoruz Aman nazar degmesin topikimize kizlaaaaaarrr Tüm bebislere ve annelerine saglik sihhat diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…