Cok cok cok tesekkür ederim canlar nerdeyse benim kadar sevinmissiniz hepinizcok mutlu oldum! Burda paylasimlar bu kadar icten iste, üzülenle üzülüyor, sevineninde sevincine ortak olmaya calisiyoruz Aman nazar degmesin topikimize kizlaaaaaarrr Tüm bebislere ve annelerine saglik sihhat diliyorum
merhaba arkadaşlar ben forumun çoookk eskilerindenim
sat 30 aralık 2010
henüz cinsiyet belli değil
2 li taramayı anadolu sağlık merkezinde yaptırdım 250tl
t.d.tarihi 6 ekim inşallah
ilk 3 ayımı yatarak geçirdim
hamdolsun şimdi iyiyiz ......
herkese sağlıklı sorunsuz bir gebelik diliyorum
rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
rabbim olmayanlara tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
ha bu arada eski nick im gizem_im
tüpçiler topiğinden :)
gunaydın herkeze
dun doktordan bıraz gec geldım o yuzden nete gıremedım ugrastırdı bıraz bebısım doktorun ıstedıgı pozısyona bıraz zor geldı pek keyfıne duskun olcak bebısm sanırım :))) ultrason sonucumuz gayet guzel cıktı kan verdım onun sonucuda cuma cumartesı gıbı alıcam sımdılık hersey yolunda allahıma sukur ve bı sehzade haberıde bende olsun topıge
sevindim canım gözün aydın. test sonucun da güzel çıkıcak inşallah
topiğin adını değiştirelim artık, erkekler imparatorluğu olsun yahu. bu kadar şehzadeyi nereye sığdırıcaz yoksa :)
sevindim canım gözün aydın. test sonucun da güzel çıkıcak inşallah
topiğin adını değiştirelim artık, erkekler imparatorluğu olsun yahu. bu kadar şehzadeyi nereye sığdırıcaz yoksa :)
Prensenleri Eylül annelerinden alırız üzülme :) Bizim oğullarımıza kız çokkkkkk....Ay çok fena kaynana olcam ben heheyttttt
gunaydın herkeze
dun doktordan bıraz gec geldım o yuzden nete gıremedım ugrastırdı bıraz bebısım doktorun ıstedıgı pozısyona bıraz zor geldı pek keyfıne duskun olcak bebısm sanırım :))) ultrason sonucumuz gayet guzel cıktı kan verdım onun sonucuda cuma cumartesı gıbı alıcam sımdılık hersey yolunda allahıma sukur ve bı sehzade haberıde bende olsun topıge
gunaydın herkeze
Olsun bir daha ki sefere kız olur inş., üzülmehahah hep bize mi diyecekler, olsun birdaha ki sefere oğlun olur inş. diye.
şaka bir yana maşallah diyelim. Hayırlı evlat olur inşallah annişine oğlun.
Sabah sabah ciddi bir konuyu açmak istiyorum.Son zamanlardaki normal doğum desteklemelerini görüp izliyoruz.Bu konudan ne düşünüyorsunuz.Doğumu nasıl yapmalıyız ya da sizde annenin doğum şeklini seçmeye hakkı var mı?
Normal?
Epidural Normal?
Epidural Sezeryan?
Sezaryan?
Ben blogcuanne sitesini yakından takip ediyorum.Yazılarını okumanızı tavsiye ederim.Hem katılmak hem karşı görüş bildirmek için hiç farketmez.Bugünkü yazı ve yorumları aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
Blogcu Anne – Kadının nasıl doğuracağını seçme hakkı vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?