gunaydın herkeze
dun doktordan bıraz gec geldım o yuzden nete gıremedım ugrastırdı bıraz bebısım doktorun ıstedıgı pozısyona bıraz zor geldı pek keyfıne duskun olcak bebısm sanırım :))) ultrason sonucumuz gayet guzel cıktı kan verdım onun sonucuda cuma cumartesı gıbı alıcam sımdılık hersey yolunda allahıma sukur ve bı sehzade haberıde bende olsun topıge
gunaydın herkeze
dun doktordan bıraz gec geldım o yuzden nete gıremedım ugrastırdı bıraz bebısım doktorun ıstedıgı pozısyona bıraz zor geldı pek keyfıne duskun olcak bebısm sanırım :))) ultrason sonucumuz gayet guzel cıktı kan verdım onun sonucuda cuma cumartesı gıbı alıcam sımdılık hersey yolunda allahıma sukur ve bı sehzade haberıde bende olsun topıge
Sabah sabah ciddi bir konuyu açmak istiyorum.Son zamanlardaki normal doğum desteklemelerini görüp izliyoruz.Bu konudan ne düşünüyorsunuz.Doğumu nasıl yapmalıyız ya da sizde annenin doğum şeklini seçmeye hakkı var mı?
Normal?
Epidural Normal?
Epidural Sezeryan?
Sezaryan?
Ben blogcuanne sitesini yakından takip ediyorum.Yazılarını okumanızı tavsiye ederim.Hem katılmak hem karşı görüş bildirmek için hiç farketmez.Bugünkü yazı ve yorumları aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
Blogcu Anne – Kadının nasıl doğuracağını seçme hakkı vardır
Sabah sabah ciddi bir konuyu açmak istiyorum.Son zamanlardaki normal doğum desteklemelerini görüp izliyoruz.Bu konudan ne düşünüyorsunuz.Doğumu nasıl yapmalıyız ya da sizde annenin doğum şeklini seçmeye hakkı var mı?
Normal?
Epidural Normal?
Epidural Sezeryan?
Sezaryan?
Ben blogcuanne sitesini yakından takip ediyorum.Yazılarını okumanızı tavsiye ederim.Hem katılmak hem karşı görüş bildirmek için hiç farketmez.Bugünkü yazı ve yorumları aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
Blogcu Anne Kadının nasıl doğuracağını seçme hakkı vardır
günaydın kızlar.
zeynep ve usluem şehzadeleriniz hayırlı olsun. Zeynep kız istiyodu gerçi ama inş. ikincisine :))
ayyy ben de öğrensem yaaaa
ben mecburi bir durum olmadığı sürece normal doğum istiyorum korkmuyorumda doğum yapmaktan allahın izniyle alnımın akıyla çıkarım bu işten de
Normal?
Epidural Normal?
Epidural Sezeryan?
Sezaryan?
Normal?
Epidural Normal?
Epidural Sezeryan?
Sezaryan?
Yazıyı senin olduğunu görmeden okudum. "alnımın akıyla çıkarım bu işten" yazısını görünce bu kesin Leyna dedim.Yaparsın sen başarırsın Leyna'cım merak etme.
günaydın kızlar bende epidural normal doğum istiyorum..iğnesiz sancıya dayanamam gibi geliyor..of şu doğumu bir atlatsak düşününce insan stres oluyor..
Hayırlı sabahlar kızlar:80:
bol enerji patlamalı, aydınlık bi adana sabahı, dışarda baygın portakal çiçeği kokuları ohh mis gibi
günaydın kızlar bende epidural normal doğum istiyorum..iğnesiz sancıya dayanamam gibi geliyor..of şu doğumu bir atlatsak düşününce insan stres oluyor..
çok doğru söyledin bakalım zaman neler gösterecek anı yaşayalımYa canlar bence bunları konuşmak için çok erken. arkadaşın verdiği linki okudum ama yarıda kestim. Şimdiden onun korkusuna hiiiiç gerek yok.Allah nasıl bir doğum nasip etti ise o şekilde olacak. Kısmetten öteye yol gitmez.
Size bir örnek. Benim ablam 37. haftada erken doğum yaptı. O zamana kadar normal, sezeryan arasında gidiyor ve acısına dayanamayacağını düşünerek sezeryana karar vermeyi düşünüyordu ki, yeğenim ablama sürpriz yaptı. Suyu gidip, rahimde yeterli açıklık olunca suni sancı ile normal doğuma aldılar. Bir arkadaşımda normal istiyorum diye tuttururken, çocuk dönmedi ve annenin kordonu yaşlandı. Mecburen sezeryan oldu.
Velhasıl şimdiden kaygı etmeyin. Sadece Allah'tan hayırlı ve kolay doğum nasip etmesini isteyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?