2011 Ekim Anneleri

zeynepcim oğlun olacakmış duydum ve çok sevindim göğsünü gere gere gez erkek anası olcam diye oohh sefan olsunnn

leyna canım darısı başınıza.doktora gittik beklemiyodum söylemesini ben kalp atışına bakıyodum ekranda.aman bir baktım ortada kapkara uzun bişey ayy bu pipi diye bir bağırmışım doktor güldü evet bebeğin erkek dedi.kimse beni kınamasın ama kız çok hayalimdeydi ama olmadı.rabbim sağlık versin

depresyondayım filizzz kız dedi herkez kocaman pipi çıktı

millet ne adaklar adıyo o pipiyi görmek için biliyo musun:)) geçen okuldan bi arkadaş bile erkek olsun daha asil dedi düşün artık okuyan okumayan fark etmiyo

Allah biliyo ya ben kız istiyorum ama eşim erkek istediği için biraz o tarafa kayıyorum. bu aralar da içime hep erkek doğuyo. bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...

Bizden önceki nesiller kadar güçlü olduğumuzu, ya da bireysel konuşayım kendi adıma güçlü oludğumu düşünmüyorum. Rahmetli annem atom karınca gibiydi. Bense mızmızın teki oldum çıktım. Sabah bulantılarını bile kaldıramıyorum, sabah evden çıkarken ağlayacak gibi oluyorum kaç gündür. Bitkin, halsiz, kırgın çıkıyorum. Annemi yatarken, dinlenirken bile gördüğümü hatırlamıyorum. Anneannemse sapasağlam, 80 küsür yaşında hala hayatta.
Bunları da yaşam biçimimize ve aldığımız gıdaların yapaylığına bağlıyorum. Genlerimizle oynandığını düşünüyorum hatta.
Hakkımızda hayırlısı hepimizin.

yesimm nerelerdesin? Yok yazıyorum seni de haberin olsun.

canım hepinize günaydın....arada bakıyorum...sormayın kanamam oldu pazar günü...dr hastaneye geldi sağolsun kontrol etti...yine proluton vuruldum çok şükür bugün iyiyim..kanam durdu...kesede galiba yanlış anlamadıysam kan var bu çıkacak panik yapma demişti....düşük riskim varmış bu hafta çok dikkatli ol dedi...böyle işte..allahım kimseye yaşatmasın...

eşime dedim doğuda olsaydım ayağıma koç keserlerdi ne bu sende tık yok dedim.o hep erkek istedi işlerinde ona yardımetcekmiş.oturan boğa sanki çok çalışıyoda

kimsenin seni kınamaya hakkı yok sen gönlünden geçirmişsin hep öyle istemişsin şimdide ona üzülüyorsun ama bi kaç güne alışırsın bu duruma daha çok yeni biz alıştırırız seni erkek anasııı

Haklısın filizcim.. Kendi adıma söylemek geekirse benim ki tamamen içgüdüsel bi istekti:)
Daha önce kız kız derken, bu sene birden bire erkek bebeklere, çocuklara ilgim yoğunlaştı, yani galiba içimde bi erkek bebek sevgisi patlaması yaşadım

canım ben zeynep değilim rumuzlar karıştı galiba..gerçi bana doktor sanki pipiye benzetttim dedi ama daha kesin değil benim yani..

şeymacım ben zeynepe yazmıştım bunu sanada mı gelmiş allah allah bundada vardır bi hayır allahın işine bak seninde oğlun olcak ben sana söyleyim:76:

öyle miii canım çok geçmiş olsun, çok çok dikkat et kendine bu hafta. bol bol istirahat et dinlen sürekli. Allah yardımcınız olsun yeşimcim ilacını kullan, istirahat et ve sabırla, duayla bekle canım. bizim de dualarımız seninle. kendine çok iyi bak.

Yeşimcim aman dikkat et. geçmiş olsun canım. Bu son olur inşallah.
Ben 13. haftaya girince risk azaldı diye biraz rahatlamıştım demek ki rahatlamamam gerekiyor

eşime dedim doğuda olsaydım ayağıma koç keserlerdi ne bu sende tık yok dedim.o hep erkek istedi işlerinde ona yardımetcekmiş.oturan boğa sanki çok çalışıyoda

Kız yok öyle deme bizimki de oralı ama bizde de tık yok daha Sözde bana herkes oğlan siparişi veriyordu şimdi arayıp hayırlı olsun bile diyen olmadı. Bi de bizim ki soy devam ettirecek, ailedeki ilk erkek torun yani:82:

çok teşekkürler arkadaşım...dua ediyorum sadece...allahım eger uygun gördüyse bebeğim beni bırakmayacaktır inşallah... 5 seneden sonra hediye etti onu bana...allahım hepimizinkini korusun inşallah...sağlıkla kucağımıza alalım...

Çok geçmiş olsun yeşimcim, aman dikkat et.. Stres filan yapma kendine istirahat et bolca, Allah ın izniyle bişeycik olmaz dua et sen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…