zeynepcim oğlun olacakmış duydum ve çok sevindim göğsünü gere gere gez erkek anası olcam diye oohh sefan olsunnn
depresyondayım filizzz kız dedi herkez kocaman pipi çıktı
sevindim canım gözün aydın. test sonucun da güzel çıkıcak inşallah
topiğin adını değiştirelim artık, erkekler imparatorluğu olsun yahu. bu kadar şehzadeyi nereye sığdırıcaz yoksa :)
Ben kesin bir karar vermiş değilim,doktorumlada konuşmadım.Ama normal doğurabileceğimi hiç sanmıyorum.Ama ne olursa olsun seçme hakkımızın olması gerektiğini düşünüyorum.Normal doğum dikte ettirilince korkusundan hiç çocuk sahibi olmak istemeyecek kadınlar olduğunu düşünüyorum.Anne ve anneannelerimiz kadar sağlam mıyız ki? Ev işlerinde bile farkediyorum ben bunu...Annem hem çalışıp hem ev işi yapıp hemde bizleri büyüttü.Ama ben sadece çalışan ev hanımı olmakta bile o kadar zorlanıyorumki...
yesimm nerelerdesin? Yok yazıyorum seni de haberin olsun.
zeynepcim oğlun olacakmış duydum ve çok sevindim göğsünü gere gere gez erkek anası olcam diye oohh sefan olsunnn
millet ne adaklar adıyo o pipiyi görmek için biliyo musun:)) geçen okuldan bi arkadaş bile erkek olsun daha asil dedi düşün artık okuyan okumayan fark etmiyo
Allah biliyo ya ben kız istiyorum ama eşim erkek istediği için biraz o tarafa kayıyorum. bu aralar da içime hep erkek doğuyo. bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...
Deniz teyzesi takım kuracaz biz, başına da antranör olarak eda geçecek
leyna canım darısı başınıza.doktora gittik beklemiyodum söylemesini ben kalp atışına bakıyodum ekranda.aman bir baktım ortada kapkara uzun bişey ayy bu pipi diye bir bağırmışım doktor güldü evet bebeğin erkek dedi.kimse beni kınamasın ama kız çok hayalimdeydi ama olmadı.rabbim sağlık versin
millet ne adaklar adıyo o pipiyi görmek için biliyo musun:)) geçen okuldan bi arkadaş bile erkek olsun daha asil dedi düşün artık okuyan okumayan fark etmiyo
Allah biliyo ya ben kız istiyorum ama eşim erkek istediği için biraz o tarafa kayıyorum. bu aralar da içime hep erkek doğuyo. bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...
canım ben zeynep değilim rumuzlar karıştı galiba..gerçi bana doktor sanki pipiye benzetttim dedi ama daha kesin değil benim yani..
portakalmıııı ahhh olsada yesem soğuk soğuk
günaydın arkadaşım ankaradan selamlar
canım hepinize günaydın....arada bakıyorum...sormayın kanamam oldu pazar günü...dr hastaneye geldi sağolsun kontrol etti...yine proluton vuruldum çok şükür bugün iyiyim..kanam durdu...kesede galiba yanlış anlamadıysam kan var bu çıkacak panik yapma demişti....düşük riskim varmış bu hafta çok dikkatli ol dedi...böyle işte..allahım kimseye yaşatmasın...
hahahahhbu kadar oyuncuyla süper lige bile çıkarız valla
canım hepinize günaydın....arada bakıyorum...sormayın kanamam oldu pazar günü...dr hastaneye geldi sağolsun kontrol etti...yine proluton vuruldum çok şükür bugün iyiyim..kanam durdu...kesede galiba yanlış anlamadıysam kan var bu çıkacak panik yapma demişti....düşük riskim varmış bu hafta çok dikkatli ol dedi...böyle işte..allahım kimseye yaşatmasın...
Olsa da göndersem, ama artık iç kalmadı mevsimi geçiyor ya tatlımcım
günaydınlar canımcım:82:
eşime dedim doğuda olsaydım ayağıma koç keserlerdi ne bu sende tık yok dedim.o hep erkek istedi işlerinde ona yardımetcekmiş.oturan boğa sanki çok çalışıyoda
öyle miiiCanım çok geçmiş olsun, çok çok dikkat et kendine bu hafta. Bol bol istirahat et dinlen sürekli. Allah yardımcınız olsun yeşimcim ilacını kullan, istirahat et ve sabırla, duayla bekle canım. Bizim de dualarımız seninle. Kendine çok iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?