2011 Ekim Anneleri

Ee yani şimdiden belli zaten Hatta bu gidişle bi kaç takım kurarız futbol, basketbol

Bence deniz senden kız haberi gelcek bize, leyna ve hanzededen de erkek gibi geliyor bana
içime öyle doğuyor sanki:82:

Hmmm öyle mi diyosun :) Böyle diye diye beni de meraklandırıcaksınız, daha 1 ayım var sabırsızlıktan çatlatıcak mısınız beni yahu :):18:
Bakalım, kız tahminlerini 4'ledik. Sağlıklı olsun da hiç fark etmiyor canım benim.

yeşimcim aman dikkat et. Geçmiş olsun canım. Bu son olur inşallah.
Ben 13. Haftaya girince risk azaldı diye biraz rahatlamıştım demek ki rahatlamamam gerekiyor

rahatlamayın helede kendinizi sakın yormayın...ben c.tesi arı gibiydim ama yatarken belim kırılacak gibi oldu...arı gibi derken yemek yaptım mutfağı topladım...keşke yapmasaydımm...pazar günüde nevresimi değiştirirken eşimi beklemedim yatağı oynattım sonra olanlar oldu belki olacaktı...

bana da tam tersi gibi geliyor, doğu kültürümüzde özellikle erkekler tebrik konusunda yer almıyorlar. çekinme çok fazla oluyor, benim eşimin erkek kardeşi ya da kayınpederim bana bir kez olsun hamilelik nasıl gidiyor demediler, ayıp onlarda. nasılsın derler ama hamilelikle ilgili tek kelime konuşulmaz. çok seviniyorlar ama belli edemiyorlar. sizde de öyle bi şey olmuştur belki.
ama sizinki de tam veliahtmış şimdi, aranması lazımdı o ayrı :)

Ooo güzelim ama bak olmadı şimdi yok bi daha sana iş miş.. aman bırak pasaklı deyiversinler sağlığınızdan önemli mi, olmadı tut birini. nevresimden filan bişi olmada yatak işi zorlamıştır seni, fark etmiyoruz ama acayip yoruluyor insan. ben bi ev süpürüp mutfak topladım dün akşma belimimn ağrısından uzanamadım bile, kımıldarken tek tek kırıldı sanki kemiklerim.. Dikkat et aman

Zaten ben bayanları kasdediyorum Kayınpederim Allah rahmet eylesin epey olmuş vefad edeli, ama kaynımlar dediğin gibi nasılsından öteye pek geçemiyoruz:) ama herkesten önce beni sorarlar sağolsunlar. Ben de abime söyleyememiştim, niye söylemiyosun dayı olucağımı demişti:)

Ya benim küçük ağam geliyor açılın:82:

bizde hiç kız yoookki ama olsa bende olcaktı olmadı.

aynen öyle yapıcam bundan sonra evi ne götürürse götürsün dedim umrumda değil...bu korku bana yetti...aman diyeyim sakın sizde yapmayın...bu aralar kendimizi iyi hissediyoruz....dikkat etmeliymişiz..

aynen öyle yapıcam bundan sonra evi ne götürürse götürsün dedim umrumda değil...bu korku bana yetti...aman diyeyim sakın sizde yapmayın...bu aralar kendimizi iyi hissediyoruz....dikkat etmeliymişiz..

önce sağlık yeşimcim. bundan sonra amann diyim. en az zararla atlatmışsındır inşallah

günaydın kızlar yeşimmm geçmiş olsun cnm bende dayanamadım pazar günü dip köşe temizlik yapmaya kalktım ama ertesi gün hemen ağrılarım oldu kendine dikkat et hepimiz dikkat edelim düşük riskini atlatsak bile başka risklervar.

Erkek kız cinsiyet haberleri alan bütün arkadaşlarımızında gözü aydın darısı başımıza en önemlisi bebişlerin sağlığı valla erkeğede kızada dünden razıyım yeterki sağ salim kucağımıza alalım..

zeytinlimon kaçtı mrdmlü bişey gördüm ziyaretçilerde canım mürdüm eriği istedi ayyy çok kötü oldum ben yaaaa

ÇOk hoşsunuz kızlar ama ben muhabbetin en civcivli yerinde kaçar
Bi balkonu yıkayımda koçişim gelir birazdan, gecikmiş kahvaltımızı yaparız

Bu arada evde de zeytin kalmamış ,neyse markete gidicektik zaten:82:
görüşürüz hadi öptüm siziii:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…