Ee yani şimdiden belli zatenHatta bu gidişle bi kaç takım kurarız futbol, basketbol
Bence deniz senden kız haberi gelcek bize, leyna ve hanzededen de erkek gibi geliyor bana
içime öyle doğuyor sanki:82:
yeşimcim aman dikkat et. Geçmiş olsun canım. Bu son olur inşallah.
Ben 13. Haftaya girince risk azaldı diye biraz rahatlamıştım demek ki rahatlamamam gerekiyor
Kız yok öyle deme bizimki de oralı ama bizde de tık yok dahaSözde bana herkes oğlan siparişi veriyordu şimdi arayıp hayırlı olsun bile diyen olmadı. Bi de bizim ki soy devam ettirecek, ailedeki ilk erkek torun yani:82:
rahatlamayın helede kendinizi sakın yormayın...ben c.tesi arı gibiydim ama yatarken belim kırılacak gibi oldu...arı gibi derken yemek yaptım mutfağı topladım...keşke yapmasaydımm...pazar günüde nevresimi değiştirirken eşimi beklemedim yatağı oynattım sonra olanlar oldu belki olacaktı...
bana da tam tersi gibi geliyor, doğu kültürümüzde özellikle erkekler tebrik konusunda yer almıyorlar. çekinme çok fazla oluyor, benim eşimin erkek kardeşi ya da kayınpederim bana bir kez olsun hamilelik nasıl gidiyor demediler, ayıp onlarda. nasılsın derler ama hamilelikle ilgili tek kelime konuşulmaz. çok seviniyorlar ama belli edemiyorlar. sizde de öyle bi şey olmuştur belki.
ama sizinki de tam veliahtmış şimdi, aranması lazımdı o ayrı :)
Kız yok öyle deme bizimki de oralı ama bizde de tık yok dahaSözde bana herkes oğlan siparişi veriyordu şimdi arayıp hayırlı olsun bile diyen olmadı. Bi de bizim ki soy devam ettirecek, ailedeki ilk erkek torun yani:82:
bizde hiç kız yoookki ama olsa bende olcaktı olmadı.
ooo güzelim ama bak olmadı şimdiYok bi daha sana iş miş.. Aman bırak pasaklı deyiversinler sağlığınızdan önemli mi, olmadı tut birini. Nevresimden filan bişi olmada yatak işi zorlamıştır seni, fark etmiyoruz ama acayip yoruluyor insan. Ben bi ev süpürüp mutfak topladım dün akşma belimimn ağrısından uzanamadım bile, kımıldarken tek tek kırıldı sanki kemiklerim.. Dikkat et aman
aynen öyle yapıcam bundan sonra evi ne götürürse götürsün dedim umrumda değil...bu korku bana yetti...aman diyeyim sakın sizde yapmayın...bu aralar kendimizi iyi hissediyoruz....dikkat etmeliymişiz..
önce sağlık yeşimcim. Bundan sonra amann diyim. En az zararla atlatmışsındır inşallah
Kızlar topikte bi ziyaretçimiz var, aşağıya bakın
merhaba zeytinlimon
Kızlar topikte bi ziyaretçimiz var, aşağıya bakın
merhaba zeytinlimon
evet bende farkettim acaba bizim yeşilzeytinle akrabalığı varmı
Vala canım çektiçeeekk bi ekmek arası limonlu çizik
Vala canım çektiçeeekk bi ekmek arası limonlu çizik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?