2011 Ekim Anneleri

ama yarım ekmek aşağısı kurtarmaz aheste senin oğlan çıkınca meme falan istemicek yarım ekmek isticekkk...:)

ayyyyyyyyyyy yazmim yazmim dedim aama göbeğim çatladı
Eslemmmmmmmmmmm krize girdim çok yaratıcıydı bu tebrik koyuyorum sana

Eklentiler

• $FIRAT.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 22
merhabalar nasılsınız ekim anneleri.bişey sorucam geynofen adlı kan ilacı kullanan varmı.bu ilaç beni çok kötü ediyor.bide aç karnına içiliyor fena.birde vitamin var elevit diye.siz de kullanıyormusunuz bu ilaçları.

olur mu sohbetleri beğenmemek :)))))

ben de 15. haftanın içindeyim.yazmaya vaktim olmuyor pek kusura bakmayın.tecrübe ve bilgileriniz çok faydalı oluyor.yarışmaya adana'dan katılıyorum :)) portakal çiçeklerinin kokusunu içime çekiyorum...

ya kızlar bakın şimdi çıkıyorum çalışmam lazım yoksa zaten hamile diye vaktinden önce kovalıcaklar beni çok konuşmayın tamammı okuması zor oluyo öpüldünüzzzz..

selam kızlar nasılsınız?geçmişi okurken bayağı güldüm.yeşil zeytin bizim topiğin maskotu oldu.cinsiyet öğrenen arkadaşlr gözünüz aydın sağlıkla gelsin bebişler inş.yeşimm sanada geçmiş olsun inş en kısa zamanda düzelirsin canım.

merhaba kardelen. şükür, iyiyim ben sağol sen nasılsın?
elevit i kullanıyorum ben. öğlen yemekten sonra alıyorum, günde 1 tane.

teşekkürler arkadaşımm...cinsiyetler ortaya çıkıyor..inşallah bizimkide gösterir bu hafta....öğrenen arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun diyorummmmm. :)

zeytinim limonum bu topik beni topa tutuyo niye bi çıkıp meydana arka çıkmıyosun bana sonuçta ikimizde zeytiniz bunun yeşili siyahı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…