- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
AH YERİM BEN O YİĞİDİ ALLAH BAĞIŞLASIN
ERKEK HABERLERİ ÇOĞALDIKÇA KEYİFLENİYORUZ OĞLUMLA ARKADAŞLARI ÇOĞALIYO
selam kızlar nasılsınız?geçmişi okurken bayağı güldüm.yeşil zeytin bizim topiğin maskotu oldu.cinsiyet öğrenen arkadaşlr gözünüz aydın sağlıkla gelsin bebişler inş.yeşimm sanada geçmiş olsun inş en kısa zamanda düzelirsin canım.
istanbulbebegenc.com bana fikir verin
selam kızlar nasılsınız?geçmişi okurken bayağı güldüm.yeşil zeytin bizim topiğin maskotu oldu.cinsiyet öğrenen arkadaşlr gözünüz aydın sağlıkla gelsin bebişler inş.yeşimm sanada geçmiş olsun inş en kısa zamanda düzelirsin canım.
kızlar inanmazsınız biz pipisini görünce eliyle yüzünü kapadı eşim şok oldu
kızlar nasılsınız keyifler nasıl. kızlar sizde bebiş kıpırdamaya basladımı kelebek cırpınıtısını duyan oldumu:) benim bebişde bir tık yok
senindemi erkek ben zar zor ögrendim sen hangi ara ögrendin maşallahhhhh vay utanmaz erkencikten göstermiş pipişi
merhabalar nasılsınız ekim anneleri.bişey sorucam geynofen adlı kan ilacı kullanan varmı.bu ilaç beni çok kötü ediyor.bide aç karnına içiliyor fena.birde vitamin var elevit diye.siz de kullanıyormusunuz bu ilaçları.
kızlar nasılsınız keyifler nasıl. kızlar sizde bebiş kıpırdamaya basladımı kelebek cırpınıtısını duyan oldumu:) benim bebişde bir tık yok
kızlar inanmazsınız biz pipisini görünce eliyle yüzünü kapadı eşim şok oldu
Bende hiç hissedemiyorum:44:
yoksa ben duygusuz bir annemiyim koca oğlan oldu ben onu hiç hissetmiyorum
depresyondayım filizzz kız dedi herkez kocaman pipi çıktı
ben hemen siteye baktım zeynepciğim. inci bebe,melek bebe,fiyoglu bebe modellerini beğendim. şehzadenden sonra prensesinde gelince oda çok rahat kullanabilir. önce kulplarını mavi falan yaptırırsın kızın oluncada pembeye çevirirsin
selam kezoss. şükür canım iyiyiz, sen nasılsın? hissetmeye başlamışsın anlaşılan emin olmaya çalışıyosun :)
ama ben çok hissetmiyorum, hatta topiğin en küçüklerinden benim bebişim o yüzden daha çook var bizim kıpraşmamıza :)
merhaba nejla hoşgeldin canım ben iyiyim, şükür idare ediyoruz. Bir sıkıntımız yok şimdilikHaa, mide bulantısı hariç diyeyim, sabah sabah içim açılıyor ohh miisss
Evet yeşil zeytin pek fena :d onun diline düşmeyegörsün insan :)
sanırım 14 mayısta cinsiyet öğrenicez biz
Sen nasılsın neler yapıyorsun? Hayat nasıl orda? Tatil var mı, geliyo musunuz türkiye ye?
sorma teyzesi bende beklemiyodum 12. Haftada öğrenmeyi hem kendi doktorumuz hem radyolojideki doktor çok yüksek ihtimal erkek dediler ben bişi görmedim ama olsun yiğit oğlum amcalarına gösterdi demek ki
ay benim doktorum görünmüyo falan dedi radyolojıdeki doktor pat diye söyledii şerçe parmagımın yarısı kadar bişi çıktı bak pipisi dedi doktor bu anı yanlız yaşamak kötü ama olsun kocişim yanımda değildii ama kaçamaz dogumuma girecekk hahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?