2011 Ekim Anneleri

kızlar nasılsınız keyifler nasıl. kızlar sizde bebiş kıpırdamaya basladımı kelebek cırpınıtısını duyan oldumu:) benim bebişde bir tık yok

sizi keyifli vakit geçirtebiliyosam ne mutlu bana
Ama ahestemin hakkını yemem saolsun bütün malzeme ondan çıkıyor bende dayanamıyorum

istanbulbebegenc.com bana fikir verin

ben hemen siteye baktım zeynepciğim. inci bebe,melek bebe,fiyoglu bebe modellerini beğendim. şehzadenden sonra prensesinde gelince oda çok rahat kullanabilir. önce kulplarını mavi falan yaptırırsın kızın oluncada pembeye çevirirsin

Son düzenleme:

merhaba nejla hoşgeldin canım ben iyiyim, şükür idare ediyoruz. bir sıkıntımız yok şimdilik haa, mide bulantısı hariç diyeyim, sabah sabah içim açılıyor ohh miisss
evet yeşil zeytin pek fena onun diline düşmeyegörsün insan :)
sanırım 14 mayısta cinsiyet öğrenicez biz
sen nasılsın neler yapıyorsun? hayat nasıl orda? tatil var mı, geliyo musunuz türkiye ye?

herkese merhabalar
benim birkaç gündür kollarımda sırtımda bacaklarımda korkunç kaşıntılarım vardı arkadaşlar, tekrar toksoplazma testi için doktora gittim dün. şu üç sayfalık testler yapmışlardı ya bize aslında onlarda bakılıyor toksoplazmaya ama ben tekrar yaptırmak istedim, çünkü dayanamayıp şarküteri ürünlerinden yemiştim. çok şükür temiz çıktı, bir şeyciğimiz yokmuş. ama epey korktum, siz siz olun sosis,salam,sucuk vs yemeyin.. pişirerek bile yemeyeceğim artık doğuma kadar
eh bu vesileyle oğlumu da görmüş oldum, allahım nasıl güzeldi :)) 10+6dayken çok net seçmiştim onu bir de dün.. yüz hatlarını bile seçtim tek tek, yavrukuşum babaya benzeyecek sanırım :))) kıpır kıpırdı.. doktor birden 116 gr. deyiverdi. kilo söylemesini hiç beklemiyordum afalladım kaldım, neyse en azından aldığım 7 kilonun 116 gramı bebeğimin boyu da 11 cm olmuş ama bundan sonra boyu çok net söyleyemiyorlarmış.
bir de bizim doktorumuz çok korkak, kesin erkek diyemedi yine ben gördüm, hemşire gördü doktor da gördü pipiyi kocaman, resmini de çekti ama o büyük bir klitoriste olabilir bekleyelim dedi eğer kızım olursa sırf kuku doğacak sanırım

senindemi erkek ben zar zor ögrendim sen hangi ara ögrendin maşallahhhhh vay utanmaz erkencikten göstermiş pipişi

sorma teyzesi bende beklemiyodum 12. Haftada öğrenmeyi hem kendi doktorumuz hem radyolojideki doktor çok yüksek ihtimal erkek dediler ben bişi görmedim ama olsun yiğit oğlum amcalarına gösterdi demek ki

ben kulanıyorum cnm ogeln yemekten bır saat once ıcıyorum benım hıcbı sıkayetım yok ama vıtamın olrak decavıt kulanıyorum ben

kızlar nasılsınız keyifler nasıl. kızlar sizde bebiş kıpırdamaya basladımı kelebek cırpınıtısını duyan oldumu:) benim bebişde bir tık yok

selam kezoss. şükür canım iyiyiz, sen nasılsın? hissetmeye başlamışsın anlaşılan emin olmaya çalışıyosun :)
ama ben çok hissetmiyorum, hatta topiğin en küçüklerinden benim bebişim o yüzden daha çook var bizim kıpraşmamıza :)

2800 falan fiyatlar nasıl sen inan varya aynı markanın takımı 3900 burda ben markayı aradım buldum

yok canım benim oğlan miskin galiba hiç birsey hisetdirmiyor annesine :)

denizim ya bak bu saate kadar girmedim bakim dedim beni merak eden olucak mı :26:
Bazen çenem çok düşüyo zaten canınızıda zeytin çektiriyorum diye kendimi kötü hissediyorum Maşallah 1 kişi demedi nerde kaldı bu kız diye
Bu arada hanzade nerde yaaa :26:

sorma teyzesi bende beklemiyodum 12. Haftada öğrenmeyi hem kendi doktorumuz hem radyolojideki doktor çok yüksek ihtimal erkek dediler ben bişi görmedim ama olsun yiğit oğlum amcalarına gösterdi demek ki

ay benim doktorum görünmüyo falan dedi radyolojıdeki doktor pat diye söyledii şerçe parmagımın yarısı kadar bişi çıktı bak pipisi dedi doktor bu anı yanlız yaşamak kötü ama olsun kocişim yanımda değildii ama kaçamaz dogumuma girecekk hahahahah

ayy kıyamam size
Olsun sende babasına pipoşun resmini verseydin ne büyük bişi kaçırdığını anlardı
Benim eşim cumartesi 13,00 e kadar çalışıyor allahta her randevuya gelebildi tam gün çalışsa zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…