2011 Ekim Anneleri

2800 falan fiyatlar nasıl sen inan varya aynı markanın takımı 3900 burda ben markayı aradım buldum

yeri modoko daymış orası mobilyacılar çarşısı olduğu için fiyatlar daha uygun oluyor. çok güzel bebek odası mağazaları var. müsait olduğunuzda istanbula gelirseniz daha rahat incelersiniz. birde peşin alırsanız ve pazarlık yaparsanız biraz daha iniyorlar. 2 300 -2 400 gibi alırsınız peşin .

hoş buldum canım.iyiolmana sevindim.hayırlısı olsun canım.o yeşil zeytini yerim çok tatlı yaa:))
bende iyiyim şükür sağol canım.bende sizlerle burd ynlızlığımı gideriyorum.burda hyat çok sıkıcı.inş mayıs sonu temelli dönüş var canım.

sizi keyifli vakit geçirtebiliyosam ne mutlu bana
Ama ahestemin hakkını yemem saolsun bütün malzeme ondan çıkıyor bende dayanamıyorum
ikinizde çok hoşsunuz.
kızlar nasılsınız keyifler nasıl. kızlar sizde bebiş kıpırdamaya basladımı kelebek cırpınıtısını duyan oldumu:) benim bebişde bir tık yok

sağol canım bizler iyiyz.benim bebişim kıpırdanya başladı teyzesi.bir hafta sonra falan sendede olur merak etme.

inşallah canım dört gözle bekliyoruz bakalım annesine bir belirti versin :)

ya ben resmi almayıda unuttummmben acil gittim yoksa her randevuya gelirdi eşim

ahh kuzum benim nazlı günündeymiiş vallahi bakındım, zaten her gün sıradan bi bakıyorum, kadro tamam mı diye, işin vardır diye düşündüm şekercim nasıl olsa gelir dedim.
bu seferlik affola canım ikincisi olmaz :) sen yine de sabah gelip bi ceee yapıp git bize, işin varsa da uğra yani.
işe gitmedi mi acaba, evde dinleniyordur belki. kötü bir şey oylamıştır umarım. aslında böyle zamanlar için bir iki cep no edinsek, birbirimizden bilgi alsak iyi olur. bir kişi birine haber verse yeter, o da topiğe duyurur merak etmeyiz sanki.

canım ben gyno ferro sanol diye bi ilaç içiyorum aç karnına ama doktorum portakal suyuyla beraber iç dedi emilimi c vitaminiyle beraber hızlı olsun diye hatta bazı sabahlar kocam portakal suyumu yatağıma getiryo çok iyi oluyo öyle
elevit benim de midemi bulandırıyo onu valla gece yatmadan içiyorum aslında öğlen yemeğinden sonraymış ideal olanı..

bence ne kaçırdığını söylemek yetmez, eziyet değil mi, bilip de söylememek lazım hahahahh :) gellseeyydii dimi
şaka bir yana, imkanı olsa hepsine gelirler elbet. ben bir defa yalnız gittim, ona gelemedi geçen hafta seyahatteydi ama 14 mayısta birlikte gidicez inşallah. çok kötü hissediyor insan kendini yalnızken, mutsuz oldum resmen. ben de hep cumartesiye alıyorum randevuları, ikimiz de çalışmıyoruz rahat rahat gidiyoruz.

Günaydın;

İşe gitmedim mide bulantılarım yüzünden bugün halbuki 15 haftalık olduk artık ama anlayamadım neden geçmediğini. Doktor geçen pazartesi 10 gün sonra çikolata ye gel cinsiyetini öğrenelim demişti. Bugün tam 10 gün oldu buradan cinsiyet haberleri gelince ben de gaza geldim, hem gideyim rapor da yazdırayım

yok canım işim yoktu ziyaretçi olarak sabahın köründen beri aşşadayım
Dediğin gibi nazlı günümdeyim heraldaysa öyle bi test ettim topiği bakim aranacakmıyım diye ama hepiniz sınıfta kaldınız Oh çektiniz tabi buldunuz topiği sessiz yeşilsiz zeytinsiz
Dediğin gibi belki evde dinleniyodur belkide işleri yoğundur ama şu dediğin sistemi oturtsak iyi olur böyle habersiz kalmıyalım birbirimizden

tünaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür pıt pıt atıyor içimde miniğim hissediyorum 23 nisanda 13.haftamda 2li test için gidicez belki cinsiyetinide görürüz

Son düzenleme:
tünaydın kızlae nasılsınız ben iyiyim çok şükür pıt pıt atıyor içimde miniğim hissediyorum 23 nisanda 13.haftamda 2li test için gidicez belki cinsiyetinide görürüz

ne güzel inşallah görürsünüz cnm bizimki tam göstermedi dr bi kız dedi bi erkek dedi bende 10 mayısta gidicem 16 haftalık oluyo o zaman belli olur inşallah

tünaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür pıt pıt atıyor içimde miniğim hissediyorum 23 nisanda 13.haftamda 2li test için gidicez belki cinsiyetinide görürüz

tünaydın canım ben de iyiyim çok şükür...sen hissedebiliyomusun bebişini? ilk hamileliğin mi peki?

ayşecim tünaydın karşılaşamıyoruz bayadır benim yavru aslanım erkekmiş bizim 2 li test yaıpldı sonuçları 30 nisanda ense kalınlığı 1,5 mm çıktı
Inşallah sende güzel haberlerle gelirsin

heeee bu arada bebeğinimi hissediyorsun benmi yanlış anladım

ne güzel inşallah görürsünüz cnm bizimki tam göstermedi dr bi kız dedi bi erkek dedi bende 10 mayısta gidicem 16 haftalık oluyo o zaman belli olur inşallah
saol canım inşallah ya çok merak ediyorum sen 16 haftalık olunca kesin görürsün normalde 14.haftada gözükmesi lazımmış
tünaydın canım ben de iyiyim çok şükür...sen hissedebiliyomusun bebişini? ilk hamileliğin mi peki?

evet hissediyorum günde 4.5 kere oluyor göbek deliğinin az altında pıt pıt bi başlıyo içim bi tuhaf oluyo
bugüne kadar hiç bulantım olmadı ama böyle pıt pıt atınca içimde canlı bişey var diye içim karışıyo

yaa benim hamile olmadan önce de atıyodu karnım doktor zayıfsın o yüzden damarlarının attığını hissediyosun demişti.şimdi de var öyle bi pıt pıt atma ama ben yine damarlara bağlıyordum daha erken diye:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…