2800 falan fiyatlar nasıl sen inan varya aynı markanın takımı 3900 burda ben markayı aradım buldum
hoş buldum canım.iyiolmana sevindim.hayırlısı olsun canım.o yeşil zeytini yerim çok tatlı yaa:))merhaba nejla hoşgeldin canım ben iyiyim, şükür idare ediyoruz. bir sıkıntımız yok şimdilikhaa, mide bulantısı hariç diyeyim, sabah sabah içim açılıyor ohh miisss
evet yeşil zeytin pek fenaonun diline düşmeyegörsün insan :)
sanırım 14 mayısta cinsiyet öğrenicez biz
sen nasılsın neler yapıyorsun? hayat nasıl orda? tatil var mı, geliyo musunuz türkiye ye?
ikinizde çok hoşsunuz.sizi keyifli vakit geçirtebiliyosam ne mutlu bana
Ama ahestemin hakkını yemem saolsun bütün malzeme ondan çıkıyor bende dayanamıyorum
kızlar nasılsınız keyifler nasıl. kızlar sizde bebiş kıpırdamaya basladımı kelebek cırpınıtısını duyan oldumu:) benim bebişde bir tık yok
hoş buldum canım.iyiolmana sevindim.hayırlısı olsun canım.o yeşil zeytini yerim çok tatlı yaa:))
bende iyiyim şükür sağol canım.bende sizlerle burd ynlızlığımı gideriyorum.burda hyat çok sıkıcı.inş mayıs sonu temelli dönüş var canım.
ikinizde çok hoşsunuz.
sağol canım bizler iyiyz.benim bebişim kıpırdanya başladı teyzesi.bir hafta sonra falan sendede olur merak etme.
ayy kıyamam size
Olsun sende babasına pipoşun resmini verseydin ne büyük bişi kaçırdığını anlardı
Benim eşim cumartesi 13,00 e kadar çalışıyor allahta her randevuya gelebildi tam gün çalışsa zor
denizim ya bak bu saate kadar girmedim bakim dedim beni merak eden olucak mı :26:
Bazen çenem çok düşüyo zaten canınızıda zeytin çektiriyorum diye kendimi kötü hissediyorumMaşallah 1 kişi demedi nerde kaldı bu kız diye
Bu arada hanzade nerde yaaa :26:
canım ben gyno ferro sanol diye bi ilaç içiyorum aç karnına ama doktorum portakal suyuyla beraber iç dedi emilimi c vitaminiyle beraber hızlı olsun diye hatta bazı sabahlar kocam portakal suyumu yatağıma getiryo çok iyi oluyo öylemerhabalar nasılsınız ekim anneleri.bişey sorucam geynofen adlı kan ilacı kullanan varmı.bu ilaç beni çok kötü ediyor.bide aç karnına içiliyor fena.birde vitamin var elevit diye.siz de kullanıyormusunuz bu ilaçları.
seyma seninle aynı haftadayız 14 4 ne tesadüfff çokk hoş
ayy kıyamam size
Olsun sende babasına pipoşun resmini verseydin ne büyük bişi kaçırdığını anlardı
Benim eşim cumartesi 13,00 e kadar çalışıyor allahta her randevuya gelebildi tam gün çalışsa zor
ahh kuzum benim nazlı günündeymiişVallahi bakındım, zaten her gün sıradan bi bakıyorum, kadro tamam mı diye, işin vardır diye düşündüm şekercim nasıl olsa gelir dedim.
Bu seferlik affola canım ikincisi olmaz :) sen yine de sabah gelip bi ceee yapıp git bize, işin varsa da uğra yani.
Işe gitmedi mi acaba, evde dinleniyordur belki. Kötü bir şey oylamıştır umarım. Aslında böyle zamanlar için bir iki cep no edinsek, birbirimizden bilgi alsak iyi olur. Bir kişi birine haber verse yeter, o da topiğe duyurur merak etmeyiz sanki.
tünaydın kızlae nasılsınız ben iyiyim çok şükür pıt pıt atıyor içimde miniğim hissediyorum23 nisanda 13.haftamda 2li test için gidicez belki cinsiyetinide görürüz
tünaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür pıt pıt atıyor içimde miniğim hissediyorum23 nisanda 13.haftamda 2li test için gidicez belki cinsiyetinide görürüz
tünaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür pıt pıt atıyor içimde miniğim hissediyorum23 nisanda 13.haftamda 2li test için gidicez belki cinsiyetinide görürüz
ayşecim tünaydın karşılaşamıyoruz bayadır benim yavru aslanım erkekmiş bizim 2 li test yaıpldı sonuçları 30 nisanda ense kalınlığı 1,5 mm çıktı
ınşallah sende güzel haberlerle gelirsin
saol canım inşallah ya çok merak ediyorum sen 16 haftalık olunca kesin görürsün normalde 14.haftada gözükmesi lazımmışne güzel inşallah görürsünüz cnm bizimki tam göstermedi dr bi kız dedi bi erkek dedi bende 10 mayısta gidicem 16 haftalık oluyo o zaman belli olur inşallah
tünaydın canım ben de iyiyim çok şükür...sen hissedebiliyomusun bebişini? ilk hamileliğin mi peki?
saol canım inşallah ya çok merak ediyorum sen 16 haftalık olunca kesin görürsün normalde 14.haftada gözükmesi lazımmış
evet hissediyorum günde 4.5 kere oluyor göbek deliğinin az altında pıt pıt bi başlıyo içim bi tuhaf oluyo
bugüne kadar hiç bulantım olmadı ama böyle pıt pıt atınca içimde canlı bişey var diye içim karışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?