oy oy maşallah erkek demek en büyük hayalimayşecim tünaydın karşılaşamıyoruz bayadır benim yavru aslanım erkekmiş bizim 2 li test yaıpldı sonuçları 30 nisanda ense kalınlığı 1,5 mm çıktı
Inşallah sende güzel haberlerle gelirsin
heeee bu arada bebeğinimi hissediyorsun benmi yanlış anladım
yaa benim hamile olmadan önce de atıyodu karnım doktor zayıfsın o yüzden damarlarının attığını hissediyosun demişti.şimdi de var öyle bi pıt pıt atma ama ben yine damarlara bağlıyordum daha erken diye:44:
oy oy maşallah erkek demek en büyük hayalimsağlıklı hayırlı bi evlat olucak maşallah..
saol cnm ben daha onu yaptırmadım az kaldı ama
hissediyorum pıt pıt atıyor hareket ettikten sonra oturunca vs
bende hiç olmazdı
kayınvalidem annem falan diyorlar 3 aylık oldu normaldir o pıt pıt oluyor kıpırdıyor bebek sonuçta sallandırıyor olduğu yeri
denizcim bu arada sen dijital tartı aldınmı veya eczanede falan kilonu ölçtürdünmü?
bende hiç olmazdı
kayınvalidem annem falan diyorlar 3 aylık oldu normaldir o pıt pıt oluyor kıpırdıyor bebek sonuçta sallandırıyor olduğu yeri
maşallah ya bence seninkide erkek zaten satlarımızda çok yakın bide erken hissettiriyosa erkek derler ya hoş ben hissetmedim daha bişi ama bence seninkide aslan parçasıı
maaşallah canım o zaman sana da bebeğine debende hiç olmazdı
benimkide aynıydı minicik ayaklarını ittiriyor kendini sallandırıyorduayşe yaa benimki acayip ayakları hiç durmuyo kendini itip duruyo ayaklarıyla hop hop hopluyo içerde tabi ultrasondan gördüğüm bu ama ben zerre kadar hissetmiyorum hatta 3 çocuk doğurmuş annem bile hissediyomusun diye sordu o kadar tepiklediki
bende bazen bişeyler hissediyorum karnımda ama bebek mi değilmi bilemiyorum tabi bana da daha erken geliyo belki bi kaç hafta sonra daha netleşir neden olduğu
yok canım işim yoktu ziyaretçi olarak sabahın köründen beri aşşadayım
Dediğin gibi nazlı günümdeyim heraldaysa öyle bi test ettim topiği bakim aranacakmıyım diye ama hepiniz sınıfta kaldınızOh çektiniz tabi buldunuz topiği sessiz yeşilsiz zeytinsiz
Dediğin gibi belki evde dinleniyodur belkide işleri yoğundur ama şu dediğin sistemi oturtsak iyi olur böyle habersiz kalmıyalım birbirimizden
inşallah canım ya seninki nası gösterdi erkenden 14.haftadan önce olmaz pazarlık yok diyip duruyor benim dr
ama erkek hissediyorum ben
ayşecim tünaydın karşılaşamıyoruz bayadır benim yavru aslanım erkekmiş bizim 2 li test yaıpldı sonuçları 30 nisanda ense kalınlığı 1,5 mm çıktı
Inşallah sende güzel haberlerle gelirsin
canım çok güzel bi tartı almışsın seninki de benimki gibi akıllıymışobezite sınırına yaklaşınca koşa koşa gidip dijital tartı aldım canım. sadece 3 kilo aldın, dert ettiğin şeye bak diyor bana, çok sevdim çook
sen ne durumdasın?
ööyle mii demek bizi gözetliyordun gizli gizliii. peki yeşilim zeytinim aklımızda olsun bi daha seni göremezsek çobanın hikayesi gibi yapalım o zaman
olsun canım nolacak, nazlı gününde ol nazlarız senin gönlünü. rahat ol
tel no işini de yapalım, özelden mesaj atarım ben sana numaramı. sakınca görmezsen sen de bana verirsin. ben de seni gece gündüz çaldırır, arar, mesaj atar, gönlünü nazlarım
böyle böyle ufaktan başlayalım sistem oluşturmaya.
çok saol cnm asıl önemli olan 2li testi bi atlatalımda alahın izniylemaaşallah canım o zaman sana da bebeğine deçok şanslısın keşke bende hissetsem artık yavrumu
ben sormadım canım hatta belli değildir diye sormak aklıma bile gelmedi annem sordu doktorda şurda ufak bi çıkıntı var pipiyi andırıyo dedi yüksek ihtimal erkek dedi radyoloji doktoruna da ben sordum bakim o ne diycek diye kendi doktorumdan sonra oda erkek deyince ilan ediverdik bizde
erkek senin ki erkek
kızlar nasılsınız keyifler nasıl. kızlar sizde bebiş kıpırdamaya basladımı kelebek cırpınıtısını duyan oldumu:) benim bebişde bir tık yok
çok saol cnm asıl önemli olan 2li testi bi atlatalımda alahın izniyle
canım Allahın izniyle çok güzel çıkacak sonuçlar içini ferah tut sen...
niye o kadar geç çıkıyor, çok oldu sen yaptıralı? hem sen kalp atışını da çok geç duydun, niye bu kadar ağırdan alıyosunuz neden neden nedenn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?