Edoş onları bir de süt kardeş yaptık mı benden değil sizden isterler sana da anne der
korkarım yeşilim zeytinim sen almayı düşünüyosun zehranın kızını hem o öyle değil seninkiyle değil nejlanın oğlunun zehranın kızıyla dışarı çıkması gerekmiyomu benmi karıştırıyorum..
ayyy annesi tabiki kıymetlidir senin cici kızın ama sen evet dedikten sonra babada onay verir.
Rabbim bütün anne adaylarının bebeklerini hayırlısıyla kuçağına almayı nasip etsin inşallah.
Darısı benim gibi bebek isteyenlere de olsun. Çok özendim sizlere inşallah rabbim bugünleri bana da gösterir.
çocuklar bilir ben karışmam
bizimki önce bi test etcek heralda
benim kuzenlerim eşimi bi gece çıkarmışlardı da evlenmeden önce bilinç altıma işlemiş heralde
kızlar şimdi size bi soru sorucam sizce kız ismi olarak "alin" nasıl bi isim? anlamı: ışığın kaynağı. eşim çok beğeniyo bu ismi ama ben kararsızım ne dersiniz?
çok hızlısın yaaa bende baya oldu zannettim evleneli
Amin Özde. İnşallah en kısa zamanda sana da kısmet olur. Darısın senin başına olsun arkadaşım.
evet miray hoş bi isimmiş..peki miray isminde tanıdığın hiç var mı deniz?ben isimlerin karakteri etkilediğini düşünüyorum mesela Alin isminde hiç yakınen tanıdığım yok..Bi de Alin ismi ileride karışıklığa sebep olurmu Ali zannederler mi mesela?ben sevdim :) güzel isim. buna benzer bir isim konuştuk dün eşimle. ben beğendim, anlamı önemli dedi, anlamını bilmiyordum bugün baktım türk dil kurumunun sayfasından.
isim Miray. anlamı : ay ışığı gibi ışık saçan bey demekmiş. pek beğenmedi eşim ama bilmiyorum, bakıcaz dedik.
bizim de 6 ay sonra oldu. olmalıydı :) çünkü biz de çok genç evlenmedik:) zaman yok napalım bir an önce olsun dedik, geldi hemen yavrumuz sağ olsun.
önce bir seninkiyle benimki başbaşa dışarı çıksınlar bakalım test edelim tanıyalım dimi yani
zordur almak bizden kızı
zehra kız senin kızı fena sahiplendik biz ana oğul
oo çocuklar bilir anladım ben seni anladım
ee çıkardılar nolmuş sana onlarmı dedi beğendik evlen diye:))))
bizim de 6 ay sonra oldu. olmalıydı :) çünkü biz de çok genç evlenmedik:) zaman yok napalım bir an önce olsun dedik, geldi hemen yavrumuz sağ olsun.
Ben çok beğendim çok sade ve kibar bi isim.
zehra bak senin kızına bi ortak çıktı benden söylemesi. böyle yavaş yavaş yaklaşıp alıverir bunlar bi anda elinden
evet miray hoş bi isimmiş..peki miray isminde tanıdığın hiç var mı deniz?ben isimlerin karakteri etkilediğini düşünüyorum mesela Alin isminde hiç yakınen tanıdığım yok..Bi de Alin ismi ileride karışıklığa sebep olurmu Ali zannederler mi mesela?
benim gözüm senin kızda anası unuttunmu
onlar kardeş kardeş
ben o yaş ayrıntısını düşünemedim cnm bide ben ilk evlendiğimde çok büyük konuştm heralde bi evim olmadan doğurmam diye Allah da gösterdi bana biz gerçekten o güne kadar bekledik sonra nasip etti yapın yapın kuzum 5 ay 6 ay hiç beklemeyin benim gibi salaklık yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?