2011 Ekim Anneleri

çocuklar bilir ben karışmam
bizimki önce bi test etcek heralda
benim kuzenlerim eşimi bi gece çıkarmışlardı da evlenmeden önce bilinç altıma işlemiş heralde

Amin Özde. İnşallah en kısa zamanda sana da kısmet olur. Darısın senin başına olsun arkadaşım.

çocuklar bilir ben karışmam
bizimki önce bi test etcek heralda
benim kuzenlerim eşimi bi gece çıkarmışlardı da evlenmeden önce bilinç altıma işlemiş heralde

oo çocuklar bilir anladım ben seni anladım

ee çıkardılar nolmuş sana onlarmı dedi beğendik evlen diye:))))

evet miray hoş bi isimmiş..peki miray isminde tanıdığın hiç var mı deniz?ben isimlerin karakteri etkilediğini düşünüyorum mesela Alin isminde hiç yakınen tanıdığım yok..Bi de Alin ismi ileride karışıklığa sebep olurmu Ali zannederler mi mesela?

bizim de 6 ay sonra oldu. olmalıydı :) çünkü biz de çok genç evlenmedik:) zaman yok napalım bir an önce olsun dedik, geldi hemen yavrumuz sağ olsun.

Ne mutlu sana inşallah hayırlısıyla kucağına aldığı günleri de görürsün, muhteşem bi duygu olmalı. :)

önce bir seninkiyle benimki başbaşa dışarı çıksınlar bakalım test edelim tanıyalım dimi yani
zordur almak bizden kızı
zehra kız senin kızı fena sahiplendik biz ana oğul

zehra bak senin kızına bi ortak çıktı benden söylemesi. böyle yavaş yavaş yaklaşıp alıverir bunlar bi anda elinden

oo çocuklar bilir anladım ben seni anladım

ee çıkardılar nolmuş sana onlarmı dedi beğendik evlen diye:))))

biz eşimle tanıştığımız ay evlenmeye karar verdik yıldırım aşkı 4. ayımızda nişanlandık 6. ayımızda evlendik
herkes o kadar paniklediki eslemcim bi şekilde tanımak istediler öyle bir organizasyon ayarladılar
sonrasında efendi çocukmuş deyip babama rapor verdiler

bizim de 6 ay sonra oldu. olmalıydı :) çünkü biz de çok genç evlenmedik:) zaman yok napalım bir an önce olsun dedik, geldi hemen yavrumuz sağ olsun.

ben o yaş ayrıntısını düşünemedim cnm bide ben ilk evlendiğimde çok büyük konuştm heralde bi evim olmadan doğurmam diye Allah da gösterdi bana biz gerçekten o güne kadar bekledik sonra nasip etti yapın yapın kuzum 5 ay 6 ay hiç beklemeyin benim gibi salaklık yapmayın

hayır canım tanıdığım, karakteriyle uyumlu olup olmadığını gözlemlediğim kimse yok. duydum sadece, çok beğendim ama babamız biraz dudak büktü. olmayabilir yani.
isimlerin karakteri KESİNLİKLE etkilediğine inanıyorum.
bir de alin, ayşe arman ın kızının adı mıydı? eğer oysa annesinden pek haz etmem de ben
Alin artık duyulan bir isim, Ali ile karıştırılacağını sanmıyorum. kulak aşinalığı oluyor insanların yavaş yavaş, sorun olmaz bence.

ayyy ben napıcm bir gelin buldum diye sevindim.gelinim birde süt annesi çıktı sizden kız almak zor olacak ama ben alırım nede olsa oğlak burcuyum.

benim gözüm senin kızda anası unuttunmu
onlar kardeş kardeş

aa evet, size sözümüz vardı dimi kızımız oldu da beşik kertmesi kaldı
onlar kardeş tabi canım, mahallenin kızına yan gözle bakmak olur mu hiç yakıştıramadım oğluna :) yapmaz o öyle şey yapmaz annesi.

Kısmetten ötesi yalan valla.. Kocayı geç buldum inşallah bebeğim babası gibi fazla bekletmez beni. :) Haksızda sayılmazsın ama eslem insan bazı seyleri ister istemez bebeğine güzel gelecek sağlamak için düşüyor. Neyseki o günler geride kalmış senin için. Bundan hep iyi şeyler ailenizde inşallah.

miray ve alin güzel isimler tabi soyadıda önemli uyumlu olursa çok güzel olur

cinsiyet belli değil ama benimde bi isim var aklımda TUSEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…