2011 Ekim Anneleri

oku oku bitiremedim yahu ne çenesi düşük hatunlarsınız işten kovulcaanızzzz
bir tane kız haberi aldım çok sevindim darısı tüüüüüm isteyenlerin başına inşallah birer prenses haberide biz verelim inşallahhhhh bu arada benimde randevum ayın 6 sında zaman geçmiyor gün sayar oldum :93:

Baya cinsiyet haberi gelmiş yine Gözünüz aydın kızlar Yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgelmişler

Ben unnadodan dün bi park yatak aldım 135e

Sizce nasıl Kızda Erkekde kullanabilir diye düşündüm ama siz ne dersiniz???

Yok canım Ayşe Armanın kızının adı Alyaydı. Çok sağol denizcim görüşlerin için...

Kızlar lütfen olumlu da olsa olumsuz da olsa fikirlerinizi söyleyin bana isim konusunda..

çok sağol özdecim fikir beyan ettiğin için çünkü isim çok önemli mümkün olduğu kadar çok insanın görüşünü almak istiyorum..

Bencede çok önemli kaba olucak belki kusura bakma ama insanın hayatı boyunca taşıyacağı damgası gibi bişey. insan herseyde olduğu gibi isim olarak bebeğine en güzel en özel isimi seçmek istiyor. benim alin isminde tanıdığım bi yakınımın kızı var nasıl sevinli nasıl tatlı bişey görmen lazım. belkide o yüzden alin ismini cok severim ben.

sabahtan beri neyin mücadesini ediyoruz oğlumun kaynanası mahallemizin kızına çıkan talipleri eliyoruz
offfffffffffffffffffff Allahım çiğerlerim patıycak çok seviyorum oğlumu

miray ve alin güzel isimler tabi soyadıda önemli uyumlu olursa çok güzel olur

cinsiyet belli değil ama benimde bi isim var aklımda TUSEM

Tusem bende düşünüyorum hatta bulduğum isimleri liste yapıyorum ona göre karr vericem
İREM: . Cennet bahçesi. 2. Ok veya kurşun atılan nişan tahtası. 3. Cenk denilen musiki aleti ve bunu icad edenin adı. 4. Ad kavmi zamanında, Şeddad tarafından cennete benzetilme amacıyla yapılan bahçe olup, Şam’da veya Yemen’de bulunduğu söylenir. Kur’an-ı Kerim’de Fecr Suresinde Geçmektedir
NİSA: 1. Kadınlar. 2. Kur’an-ı Kerim’in 4. suresi, özellikle kadın haklarından, onların hukûkî ve sosyal konumlarından bahsettiği için bu adı almıştır
İKRA : HZ. Muhammed (S.A.V) inen ilk Vahy. Oku Anlamına Geliyor
TUSEM: Cennette esen ılık rüzgar
HÜMA: Efsanelerde geçen, yere konmayıp sürekli gökte kaldığına inanılan cennet kuşu

Miray ismini ben de çok beğeniyorum, ama eşim pek beğenmedi anlamı da fonetiği de hoş bir isim bana göre

Amin canım inşallah, şimdilik sizin güzel yazışlaranızı okuyup sanki bende hamileymişim gibi sisnle beraber heycanlanıyorum. :)

Ne mutlu sana inşallah hayırlısıyla kucağına aldığı günleri de görürsün, muhteşem bi duygu olmalı. :)

Bu psikoloji seni olumlu etkiler biliyorsun değil mi Özde? Kendini hamilelerin arasında hamile gibi hissetmek, hamileliği istediğiniz dönemde bu süreci kolaylaştırır diye düşünüyorum ben, hatta buna inanıyorum. Çünkü her şey enerji. Sen o enerjiyi bizden aldıysan, alıyorsan seni de bir şekilde etkileycektir eninde sonunda. Oysa karamsarlık olumsuzluğu getirir. Sen de bu mutluluğu kısa zamanda yaşar, bizlerle paylaşırsın inşallah canım.

Nejlacıım biz düşünelim de dönelim size Bir de edanın oğlunun onayı olsun ne de olsa kardeşi sayılır bir baksın damt adayı iyi midir

gayt güzel duygucum tam istedğim gibi bende capada görmüştüm güzel modeller içim gidiyor ama korkuyorum daha erken...

Ay inşallah canım. oldum olası hep hamileliğe özenmişimdir, hamile birini gördüğümde gözlerimi ondan alamam. bana çok büyülü, çok kutsal bir dönem gibi gelmiştir ki öyle de zaten ve haklısın sizin aranızda kendimi hamile gibi hissetmeye başladım. Çekim yasası olayına bende çok inanırım inşallah dediğin gibi bende kolay bir şekilde hamile kalır sizin gibi mutlu haberlerimi buarada paylaşırım.

duygu benimde bir arkadaşım temmuzda doğum yapacak bende aldım ona unnado dan pazartesi günü lacivert mavili olanı doğum hediyesi diye. inşallah iyi çıkar canım. görünüşü çok güzel.

çok güzelmiş duygucum güle güle kullansın inşallah biz de baktık akşam kraftın vardı, çok güzel ama mobilya fiyatına. sepet beşikler çoook küçük. bunlar kullanışlı, ben de alıcam sanırım sonra.

Yok canım Ayşe Armanın kızının adı Alyaydı. Çok sağol denizcim görüşlerin için...

Kızlar lütfen olumlu da olsa olumsuz da olsa fikirlerinizi söyleyin bana isim konusunda..

evet evet alya, benzettim. alin daha güzel. aklıma geldikçe söylerim yine.

Miray ismini ben de çok beğeniyorum, ama eşim pek beğenmedi anlamı da fonetiği de hoş bir isim bana göre

Miray çook güzel bakalım, kura çekimi yaparız, birkaç tane atarım ben torbanın içine :)

Nejlacıım biz düşünelim de dönelim size Bir de edanın oğlunun onayı olsun ne de olsa kardeşi sayılır bir baksın damt adayı iyi midir

edanın oğlusu nejlanın oğlusunu alsın bir akşam dışarı çıkarsın, yiyip içip konuşsunlar, sohbet etsinler gençler konuşsun anlaşsınlar :) her şey o gecenin sonunda belli olacak valla ben bile heyecanlandım, çocuk ne yapsın şimdi.

canım çok güzelmiş anlamına baktım cennette esen ılık rüzgar demekmiş. Alin ismi bizim soyadımızla uygun değil ama bakalım...

canım bencede çok hoş bir isim. ama sanki biraz yabancı isim havasında. sorun olmazsa gayet zarif bir isim. ben şimdiye kadar duymamıştım açıkcası.

demek tanıdığın biri var ne güzel özdecim bende alin isimli birini bulsam valla sokakta çevirip konuşucam nerdeyse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…