Yok canım Ayşe Armanın kızının adı Alyaydı. Çok sağol denizcim görüşlerin için...hayır canım tanıdığım, karakteriyle uyumlu olup olmadığını gözlemlediğim kimse yok. duydum sadece, çok beğendim ama babamız biraz dudak büktü. olmayabilir yani.
isimlerin karakteri KESİNLİKLE etkilediğine inanıyorum.
bir de alin, ayşe arman ın kızının adı mıydı? eğer oysa annesinden pek haz etmem de ben
Alin artık duyulan bir isim, Ali ile karıştırılacağını sanmıyorum. kulak aşinalığı oluyor insanların yavaş yavaş, sorun olmaz bence.
çok sağol özdecim fikir beyan ettiğin için çünkü isim çok önemli mümkün olduğu kadar çok insanın görüşünü almak istiyorum..
aa evet, size sözümüz vardı dimikızımız oldu da beşik kertmesi kaldı
onlar kardeş tabi canım, mahallenin kızına yan gözle bakmak olur muhiç yakıştıramadım oğluna :) yapmaz o öyle şey yapmaz annesi.
miray ve alin güzel isimler tabi soyadıda önemli uyumlu olursa çok güzel olur
cinsiyet belli değil ama benimde bi isim var aklımda TUSEM
hayır canım tanıdığım, karakteriyle uyumlu olup olmadığını gözlemlediğim kimse yok. duydum sadece, çok beğendim ama babamız biraz dudak büktü. olmayabilir yani.
isimlerin karakteri KESİNLİKLE etkilediğine inanıyorum.
bir de alin, ayşe arman ın kızının adı mıydı? eğer oysa annesinden pek haz etmem de ben
Alin artık duyulan bir isim, Ali ile karıştırılacağını sanmıyorum. kulak aşinalığı oluyor insanların yavaş yavaş, sorun olmaz bence.
canım çok güzelmiş anlamına baktım cennette esen ılık rüzgar demekmiş. Alin ismi bizim soyadımızla uygun değil ama bakalım...miray ve alin güzel isimler tabi soyadıda önemli uyumlu olursa çok güzel olur
cinsiyet belli değil ama benimde bi isim var aklımda TUSEM
Amin canım inşallah, şimdilik sizin güzel yazışlaranızı okuyup sanki bende hamileymişim gibi sisnle beraber heycanlanıyorum. :)
Ne mutlu sana inşallah hayırlısıyla kucağına aldığı günleri de görürsün, muhteşem bi duygu olmalı. :)
Nejlacıım biz düşünelim de dönelim sizeBir de edanın oğlunun onayı olsun ne de olsa kardeşi sayılır bir baksın damt adayı iyi midir
ayyy ben napıcm bir gelin buldum diye sevindim.gelinim birde süt annesi çıktı sizden kız almak zor olacak ama ben alırım nede olsa oğlak burcuyum.
Baya cinsiyet haberi gelmiş yine Gözünüz aydın kızlar Yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgelmişler
Ben unnadodan dün bi park yatak aldım 135e
Eki Görüntüle 181279
Sizce nasıl Kızda Erkekde kullanabilir diye düşündüm ama siz ne dersiniz???
Bu psikoloji seni olumlu etkiler biliyorsun değil mi Özde? Kendini hamilelerin arasında hamile gibi hissetmek, hamileliği istediğiniz dönemde bu süreci kolaylaştırır diye düşünüyorum ben, hatta buna inanıyorum. Çünkü her şey enerji. Sen o enerjiyi bizden aldıysan, alıyorsan seni de bir şekilde etkileycektir eninde sonunda. Oysa karamsarlık olumsuzluğu getirir. Sen de bu mutluluğu kısa zamanda yaşar, bizlerle paylaşırsın inşallah canım.
Baya cinsiyet haberi gelmiş yine Gözünüz aydın kızlar Yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgelmişler
Eki Görüntüle 181279
Eki Görüntüle 181279
Yok canım Ayşe Armanın kızının adı Alyaydı. Çok sağol denizcim görüşlerin için...
Kızlar lütfen olumlu da olsa olumsuz da olsa fikirlerinizi söyleyin bana isim konusunda..
Miray ismini ben de çok beğeniyorum, ama eşim pek beğenmedi anlamı da fonetiği de hoş bir isim bana göre
Nejlacıım biz düşünelim de dönelim sizeBir de edanın oğlunun onayı olsun ne de olsa kardeşi sayılır bir baksın damt adayı iyi midir
canım çok güzelmiş anlamına baktım cennette esen ılık rüzgar demekmiş. Alin ismi bizim soyadımızla uygun değil ama bakalım...
Annişler kız ismi olarak Sahra nasıl sizce?
Bencede çok önemli kaba olucak belki kusura bakma ama insanın hayatı boyunca taşıyacağı damgası gibi bişey. insan herseyde olduğu gibi isim olarak bebeğine en güzel en özel isimi seçmek istiyor. benim alin isminde tanıdığım bi yakınımın kızı var nasıl sevinli nasıl tatlı bişey görmen lazım. belkide o yüzden alin ismini cok severim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?