canım çok güzelmiş anlamına baktım cennette esen ılık rüzgar demekmiş. Alin ismi bizim soyadımızla uygun değil ama bakalım...
Ben çok sabırsızımdır bide kampanya bitiyodun bugün sondugayt güzel duygucum tam istedğim gibi bende capada görmüştüm güzel modeller içim gidiyor ama korkuyorum daha erken...
duygu benimde bir arkadaşım temmuzda doğum yapacak bende aldım ona unnado dan pazartesi günü lacivert mavili olanı doğum hediyesi diye. inşallah iyi çıkar canım. görünüşü çok güzel.
BUDA ÇOK GÜZEL bi isim eee sen bu kadr motive oldun artık geriye ne kalıyo üzerine hafif bişeyler giyip kocişini bekle 15 güne kadarda hbr verirsin artık
tamam dünürm siz düşünün ama olumlu yönde olsun emi.Nejlacıım biz düşünelim de dönelim sizeBir de edanın oğlunun onayı olsun ne de olsa kardeşi sayılır bir baksın damt adayı iyi midir
çok güzelmiş duygucum güle güle kullansın inşallahbiz de baktık akşam kraftın vardı, çok güzel ama mobilya fiyatına. sepet beşikler çoook küçük. bunlar kullanışlı, ben de alıcam sanırım sonra.
evet evet alya, benzettim. alin daha güzel. aklıma geldikçe söylerim yine.
Miray çook güzelbakalım, kura çekimi yaparız, birkaç tane atarım ben torbanın içine :)
edanın oğlusu nejlanın oğlusunu alsın bir akşam dışarı çıkarsın, yiyip içip konuşsunlar, sohbet etsinler gençler konuşsun anlaşsınlar :) her şey o gecenin sonunda belli olacak valla ben bile heyecanlandım, çocuk ne yapsın şimdi.
canım bencede çok hoş bir isim. ama sanki biraz yabancı isim havasında. sorun olmazsa gayet zarif bir isim. ben şimdiye kadar duymamıştım açıkcası.
çok güzelmiş duygucum güle güle kullansın inşallahbiz de baktık akşam kraftın vardı, çok güzel ama mobilya fiyatına. sepet beşikler çoook küçük. bunlar kullanışlı, ben de alıcam sanırım sonra.
evet evet alya, benzettim. alin daha güzel. aklıma geldikçe söylerim yine.
Miray çook güzelbakalım, kura çekimi yaparız, birkaç tane atarım ben torbanın içine :)
edanın oğlusu nejlanın oğlusunu alsın bir akşam dışarı çıkarsın, yiyip içip konuşsunlar, sohbet etsinler gençler konuşsun anlaşsınlar :) her şey o gecenin sonunda belli olacak valla ben bile heyecanlandım, çocuk ne yapsın şimdi.
eslem senin fikrin, sizin beğeniniz önemli tabiki ama bana TUSEM sanki bir kurumun, bir yerin kısaltma adıymış gibi geldi. ilk kez duydum, belki o yüzden.
demek tanıdığın biri var ne güzel özdecim bende alin isimli birini bulsam valla sokakta çevirip konuşucam nerdeyse:)
tamam dünürm siz düşünün ama olumlu yönde olsun emi.
Benim oğlumda heyecanlandı deniz teyzesi annesinin göbüşünde kıpırdanmaya başladı.ama eminimki beni oğlumda babasına çekerse zehranın kızını alır eda teyzesinin oğlundadnda onay alırr
hadi ya ciddimi bunu hiç düşünmemiştim tıp uzmanlık sınavı edindirme merkezi gibimi mesela
ayy olabilir dur ben biraz daha düşüneyim ama önce cinsiyetlerini öğreneyim demi ama fikrin için saol cnm olumlu olumsuz bütün fikirlere aşığımm arkedeşler
evet evet sizinle karşılaşmam en çok kocama yarayacak sanırım. :)
hadi ya ciddimi bunu hiç düşünmemiştim tıp uzmanlık sınavı edindirme merkezi gibimi mesela
ayy olabilir dur ben biraz daha düşüneyim ama önce cinsiyetlerini öğreneyim demi ama fikrin için saol cnm olumlu olumsuz bütün fikirlere aşığımm arkedeşler
canım alin için miydi yorumun tusem için mi?
ooo süpermiş bende kızımın bıcır bıcır konuşkan olmasını istemişimdir hep zaten annesine çekerse hiç susmaz:)Bizim fıstığı gönderiyim sana canım sabaha kadar konuşursun artık. bir muhabbet var onda ben bile seninle o kadar saat konusamam yani gerisini sen düşün. :)
valla ne yalan söyleyeyim öyle oldu, kısaltmanın açılımı da güzel oldu :)
evet evet ikimiz de bi cinsiyet öğrenelim hayırlısıyla. ayy esleemm kız biz bir isim düşünücez, sen ikiii :)hayy Allahım ne zooor :)
OF YA BÖYLE KONUŞUNCA DAHA Bİ TUHAF OLUYORUM
BENİM OĞLUM DİMİ EDANIN OĞLU ALLAHIM NE GÜZL YA ŞÜKÜRLER OLSUN
DEVRELERİM YANDI GENE
DENİZCİM BENİM İSMİMDE KURA SONUCU DEDEM ÇEKMİŞ EDA ÇIKMIŞ İYİKİDE EDA OLMUŞ ÇOK SEVİYORUM İSMİMİİNŞALLAH BENİM BULACAĞIM İSMİDE OĞLUM SEVER NE ZOR ŞU İSİM KONUSU YA
yok canım niye zor olsun en kötü ihtimalle kayınvalideyle kayınpederin ismini koyarız dermişim.....
kocam bunu duysa çok kızar zira tedavi süreciyle birlikte tam 4,5 aydır evdeki bütün hafif şeyleri saklayıp bulduğum en kalın şeyleri üstüme giyip karnım başım ve daha biçok benzer yerlerimin ağrıdığı bahanesiyle onu geri püskürtüyorum sanada böyle bi akıl veriyorumm
ilahi kızlar ya isim hoş gelmişti bana ama tıpta uzmanlık sınavı gelicek bu ismi duyunca aklıma hep:)valla ne yalan söyleyeyim öyle oldu, kısaltmanın açılımı da güzel oldu :)
evet evet ikimiz de bi cinsiyet öğrenelim hayırlısıyla. ayy esleemm kız biz bir isim düşünücez, sen ikiii :)hayy Allahım ne zooor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?