2011 Ekim Anneleri

canım çok güzelmiş anlamına baktım cennette esen ılık rüzgar demekmiş. Alin ismi bizim soyadımızla uygun değil ama bakalım...

eslem senin fikrin, sizin beğeniniz önemli tabiki ama bana TUSEM sanki bir kurumun, bir yerin kısaltma adıymış gibi geldi. ilk kez duydum, belki o yüzden.

gayt güzel duygucum tam istedğim gibi bende capada görmüştüm güzel modeller içim gidiyor ama korkuyorum daha erken...
Ben çok sabırsızımdır bide kampanya bitiyodun bugün sondu
duygu benimde bir arkadaşım temmuzda doğum yapacak bende aldım ona unnado dan pazartesi günü lacivert mavili olanı doğum hediyesi diye. inşallah iyi çıkar canım. görünüşü çok güzel.

Güzeldir herhalde video vardı sitede kuruluşunu felan gösteriyodu onu izledim dandik bişey gibi durmuyodu Ben dün sabah aldım akşamda kocama almamışım gibi naz yapmaya başladım alalım mı diye Allahtan kandırdımda al dedi

Nejlacıım biz düşünelim de dönelim size Bir de edanın oğlunun onayı olsun ne de olsa kardeşi sayılır bir baksın damt adayı iyi midir
tamam dünürm siz düşünün ama olumlu yönde olsun emi.

benim oğlumda heyecanlandı deniz teyzesi annesinin göbüşünde kıpırdanmaya başladı.ama eminimki beni oğlumda babasına çekerse zehranın kızını alır eda teyzesinin oğlundadnda onay alırr

OF YA BÖYLE KONUŞUNCA DAHA Bİ TUHAF OLUYORUM
BENİM OĞLUM DİMİ EDANIN OĞLU ALLAHIM NE GÜZL YA ŞÜKÜRLER OLSUN
DEVRELERİM YANDI GENE
DENİZCİM BENİM İSMİMDE KURA SONUCU DEDEM ÇEKMİŞ EDA ÇIKMIŞ İYİKİDE EDA OLMUŞ ÇOK SEVİYORUM İSMİMİ İNŞALLAH BENİM BULACAĞIM İSMİDE OĞLUM SEVER NE ZOR ŞU İSİM KONUSU YA

eslem senin fikrin, sizin beğeniniz önemli tabiki ama bana TUSEM sanki bir kurumun, bir yerin kısaltma adıymış gibi geldi. ilk kez duydum, belki o yüzden.

hadi ya ciddimi bunu hiç düşünmemiştim tıp uzmanlık sınavı edindirme merkezi gibimi mesela
ayy olabilir dur ben biraz daha düşüneyim ama önce cinsiyetlerini öğreneyim demi ama fikrin için saol cnm olumlu olumsuz bütün fikirlere aşığımm arkedeşler

Son düzenleme:
demek tanıdığın biri var ne güzel özdecim bende alin isimli birini bulsam valla sokakta çevirip konuşucam nerdeyse:)

Bizim fıstığı gönderiyim sana canım sabaha kadar konuşursun artık. bir muhabbet var onda ben bile seninle o kadar saat konusamam yani gerisini sen düşün. :)

eda teyzesi koparır yer onun bi taraflarını

Benim bi komşum oğluna isim koyarken cinsiyeti öğrendikten sonra isim listesi yapmış ve her akşam işten geldikten sonra eşiyle oturup isimleri tekrar tekrar okumuşlar artık bazıları hoş gelmemeye başlayınca elemişler son 1 isim kalmış Bu şekilde yapabiliriz Liste yapıp doğuma kadar ordan elemeyle isim koyabiliriz

valla ne yalan söyleyeyim öyle oldu, kısaltmanın açılımı da güzel oldu :)
evet evet ikimiz de bi cinsiyet öğrenelim hayırlısıyla. ayy esleemm kız biz bir isim düşünücez, sen ikiii :) hayy Allahım ne zooor :)

evet evet sizinle karşılaşmam en çok kocama yarayacak sanırım. :)

kocam bunu duysa çok kızar zira tedavi süreciyle birlikte tam 4,5 aydır evdeki bütün hafif şeyleri saklayıp bulduğum en kalın şeyleri üstüme giyip karnım başım ve daha biçok benzer yerlerimin ağrıdığı bahanesiyle onu geri püskürtüyorum sanada böyle bi akıl veriyorumm

tıp uzmanlık sınavı edindirme merkezi süper olmuş eslem bayıldım :).
Simla ismini de çok severim ben, hindistan da bir şehir ismiymiş.

yok canım niye zor olsun en kötü ihtimalle kayınvalideyle kayınpederin ismini koyarız dermişim.....

evet canım senin oğlun :) senin güzeller güzeli oğlun yapacak tüm bunları inşallah annesi.
ben de ismimi çook seviyorum. kız erkek fark etmez, Deniz koyalım olsun bitsin bizimkine de bir aile geleneği olsun sonra

hahahaha zaten malum kış soğuk geçtiğinden bende birkaç aydır hep kalın seylerde dolaşıyordum kocam "sana ulaşamıyorum nolur bu kadar üstüste seyler giyme" diyordu.. yazıııııık şimdi onun için daha çok üzüldüm bak bunlar iyi günleriymiş desen. :)

ilahi kızlar ya isim hoş gelmişti bana ama tıpta uzmanlık sınavı gelicek bu ismi duyunca aklıma hep:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…