kocam bunu duysa çok kızar zira tedavi süreciyle birlikte tam 4,5 aydır evdeki bütün hafif şeyleri saklayıp bulduğum en kalın şeyleri üstüme giyip karnım başım ve daha biçok benzer yerlerimin ağrıdığı bahanesiyle onu geri püskürtüyorum sanada böyle bi akıl veriyorumm
yok canım niye zor olsun en kötü ihtimalle kayınvalideyle kayınpederin ismini koyarız dermişim.....
hahahaha zaten malum kış soğuk geçtiğinden bende birkaç aydır hep kalın seylerde dolaşıyordum kocam "sana ulaşamıyorum nolur bu kadar üstüste seyler giyme" diyordu.. yazıııııık şimdi onun için daha çok üzüldüm bak bunlar iyi günleriymiş desen. :)
Heh aferim eslem bir kaynana adayı olarak gurur duydum bu söyleminle
özde bu kadar konuşmanın üstüne güzel bir performans bekliyoruz senden hadi bakalım bize bebek haberiyle gel öyle kalınları falan çıkar üzerinden
alin için yazmıştım
evet canım senin oğlun :) senin güzeller güzeli oğlun yapacak tüm bunları inşallah annesi.
Ben de ismimi çook seviyorum. Kız erkek fark etmez, deniz koyalım olsun bitsin bizimkine deBir aile geleneği olsun sonra
Heh aferim eslem bir kaynana adayı olarak gurur duydum bu söyleminle
özde bana sanki simla sahradan daha kibar bi isimmiş gibi geldi...tıp uzmanlık sınavı edindirme merkezi süper olmuş eslem bayıldım :).
Simla ismini de çok severim ben, hindistan da bir şehir ismiymiş.
öhüm öhümm! Hanıım hanım siz kaynanasınız da biz neyiiz, oğlunuza kaynanalık yaparsak görürsünüz. (ayy yazık, nasıl yapılır ki, yapamam ben)
ay kızlar siz çok yaşayın emi doping oluyo burası bana Allah size sevdiklerinizle sağlıklı ömürler nasip eylesin akşamları sıkı sıkı giyinmeyi unutmayın emi:)) sağlığınız açısından
hadi bakalım Allaha emanet olun iyi akşamlar güzeller
kaynanlığa iyiyce ısındın bakıyomda hiç zolanmadın kanındamı vardı senin yavru ceylan yoksa bilinçaltındamı
özde bana sanki simla sahradan daha kibar bi isimmiş gibi geldi...
ay kızlar siz çok yaşayın emi doping oluyo burası bana Allah size sevdiklerinizle sağlıklı ömürler nasip eylesin akşamları sıkı sıkı giyinmeyi unutmayın emi:)) sağlığınız açısından
hadi bakalım Allaha emanet olun iyi akşamlar güzeller
kocam bunu duysa çok kızar zira tedavi süreciyle birlikte tam 4,5 aydır evdeki bütün hafif şeyleri saklayıp bulduğum en kalın şeyleri üstüme giyip karnım başım ve daha biçok benzer yerlerimin ağrıdığı bahanesiyle onu geri püskürtüyorum sanada böyle bi akıl veriyorumm
kanımda varmış oğlum olacağını öğrendiğimden bei bastırmadığım bir kaynana var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?