2011 Ekim Anneleri

hahaah eslem çok güldüm sana yaa süpermiş yöntemin

özde bu kadar konuşmanın üstüne güzel bir performans bekliyoruz senden hadi bakalım bize bebek haberiyle gel öyle kalınları falan çıkar üzerinden

özde bu kadar konuşmanın üstüne güzel bir performans bekliyoruz senden hadi bakalım bize bebek haberiyle gel öyle kalınları falan çıkar üzerinden

leyna ben bu gazla cumaya kadar haberdar ederim sizi, kendimi hızlandırılmış hamilelik proramına aldım.. :)

deniz ya ben senin ağzını yüzünü yerim sen ne kadar güzel konuşuyorsun ne şanslı oğlum var senin gibi bir kaynanası olacak
Sen kızçemize eda ismini ver bende oğluşuma deniz dünür dayanışması

ay kızlar siz çok yaşayın emi doping oluyo burası bana Allah size sevdiklerinizle sağlıklı ömürler nasip eylesin akşamları sıkı sıkı giyinmeyi unutmayın emi:)) sağlığınız açısından
hadi bakalım Allaha emanet olun iyi akşamlar güzeller

SENDE ÇOK YAŞA EMİ ESLEMCİM ALLAHA EMANET OLUN
BENİM AÇIMDAN ENDİŞELENME KALIN GİYİNMEKLE KALMAYIP BATTANİYE İLE RULO OLUP OTURUYORUM EVDE

yaa tamam ama eslem doktorum bana çokk terleme dedii üff tamam tamam sıkı sıkı giyincem ppoff.
sağol canım sen de bebişlerin de Allaha emanet olun yarın görüşürüz inşallah.

leyna ilahi yaa ilk sayfadaki tabloya bakıyordum da sen daha bebeğin cinsiyeti belli olmadan adını ayşe naz koymuşsun
benim de kendi yaptığım listedeki isimlerden biri bu arada naz..

Al benden de o kadar, yakında düz duvara tırmanacak garibim

kanımda varmış oğlum olacağını öğrendiğimden bei bastırmadığım bir kaynana var içimde

edacım biz bizim kızın babasıyla düşündük taşındık, daha önünde okulu var, doktor çıkacak kısmetse. bunun uzmanlığı var, tusem i vaar :) işimiz çok daha, biz sizi bekletmeyelim iyisimi. kısmetine mani olmayalım sizin oğlanın.
(napim yaa yalan söylemek zorunda kaldım. kadının içinde bir kaynana semraa vaar, kıyamam yavruma)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…