2011 Ekim Anneleri

Zueleyha cım hayırlı uğurlu olsun prensesin. Cicişleri alırken birbirimize foto göndeririz artık :))

Rumuzcum senin kızla benimki de ahretlik olurlar artık Cicişler konusunda irtibatta kalalım umarım İstanbuldasındırrrr bir shopping fest düzenleyebiliriz kendi aramızda

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, çok keyifliydi sizinle sohbet.. Allah'a emanet..

kanımda varmış oğlum olacağını öğrendiğimden bei bastırmadığım bir kaynana var içimde

Eda nejlanın teklifini değerlendirmeye aldım, süt annesinden onay çıktı gibi vardır bir bildiği Nejlacım bizimkileri en kısa sürede karınlarımızı birbirine değdirmek suretiyle konuşturalım bizim kız tekme atmazsa bu iş oldu, ne de olsa sükut ikrardanmış :90::90::90:

aynen öyle valla edadan korkulur baksana daha doğurmadan böyleyse, bide emek verip doğurup büyütüp okutsa kim bilir neler yapar

Valla deniz ne yalan diyim ben de korktum Allahtan bizimkilere nikah düşmüyor Öğrendiğinden beri oğlum da oğluuum, gelinin üstünden çekip oğlunun üstüne yorganı örten cinsten bir kaynana olacak potansiyel sağlam

şimdilik böyledir edacım kıyamaz kızıma, gelini değil kızı bilir valla. dimi eda
yaa evet zehra öyle biri vardı kimdi burda, sen miydin yoksa. kayınvalidesi gelinin üstünden örtüyü alıp, oğluna örtüyordu. endleeslove ya da larissya mıydı acaba, uzunca bir isim vardı. hayy Allah ne insanlar var yahu. yanlış isim kullandıysam, cevap hakkınız doğdu arkadaşlar öyleyse kusuruma bakmayın :) hafızam yanıltabiliyor beni.

aynen öyle valla edadan korkulur baksana daha doğurmadan böyleyse, bide emek verip doğurup büyütüp okutsa kim bilir neler yapar

aaaa aaaa aaaaaaaaaaa
Kızlar darıldım size
Kaynanayız dediysek cadı kaynanalardan değiliz heraldaysa
Benim oğlumun getireceği kızı ben pamuklara sarar sarmalarım
kaçırdınız gül gibi kaynanayla aslan gibi oğlunu derdinize yanın

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bi yaşıma daha girdim
Komşu komşu huuuuuuuuuuuuuuuuu
Senin kız büyürde benim oğlanın peşinden koşar gelir ana diye elimi öperse hatırlatırım sana burda yazdıklarını

haha gidemedim acük daha burdayım

SENDE ÇOK YAŞA EMİ ESLEMCİM ALLAHA EMANET OLUN
BENİM AÇIMDAN ENDİŞELENME KALIN GİYİNMEKLE KALMAYIP BATTANİYE İLE RULO OLUP OTURUYORUM EVDE

aferin tuttum seni hep böyle hadi bakiiim 6 ay kaldı az kaldı azzz

yaa tamam ama eslem doktorum bana çokk terleme dedii üff tamam tamam sıkı sıkı giyincem ppoff.
sağol canım sen de bebişlerin de Allaha emanet olun yarın görüşürüz inşallah.

hade ordan doktoru terleme demişmiş ben dünden razıyım demiyoda ayyy ama yazık siz daha yeni evlisiniz demi acıdım sana sen geç raporlusun hadi git hafif bişeyler giy üstüne

Al benden de o kadar, yakında düz duvara tırmanacak garibim

bilmiyorum da benimkinin durum vahim her bulduğu yerde sıkıştırıp küçük çocuklar gibi gel bikere öpiimm diyo belkide iyi niyetlidir kuzum ama ben fesatım işteee

TUSEMİ VAR HAAA ayyy kızım olursa kesin tusem koycam inşallah doktor olurda günün birinde kızıma muayene olmak zorunda kalırsınız

Benim kayınvalidem pamuk gibidir yapmaz öyle şeyler ama ben de hatırlıyorum birisi öyle bir şey yazmıştı. Evlerden ırak Allah korusuuun :18:

ooyy canıımm. darılma sen. ama cadısııın bak haylaa oğluna aslan kaplan diyosun. neyse canım, kızımın pamuklara sarılacağı taahhüdünü aldım, biraz daha rahatım şimdi gül kayynanaaa :)

Denize rapor çıktı tusemin annesinden

ay napim kızlar görmemişin oğlu olmuş tutmuş çükünü koparmış diyebilirsiniz napim görmedim hakket

Ben ben ben benim o yorgansız gelin

Benim kızım herkesi peşinden koşturtacak hahaytttt Ahaha bu arada eşim geldi yazdıklarımıza baktı noluyorrr laynnn dedi Allahtan yukarıda yazılanları görmedi ahaha

tühh yemedi, neyse raporu kopardık
tamam canım benim sen tusem koy, gayet de güzel olur inşallah dr da olur, prof da olur. ama kendi doktoruna benzemesin mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…