2011 Ekim Anneleri

Benim kızım herkesi peşinden koşturtacak hahaytttt Ahaha bu arada eşim geldi yazdıklarımıza baktı noluyorrr laynnn dedi Allahtan yukarıda yazılanları görmedi ahaha

aa ben az önce telde kahkahalarla anlattım bile :) biraz öhüm öhüm oldu ama bozuntuya vermedi, bizim kıza talip var dedim. (ortada kız mız yok daha ) kimmiş kimlerdenmiş, ultrason ölçüsü normal miymiş, ikili testi yaptırmış mı, annesi iyi besleniyo muymuş dedi valla baba biraz sert bizde edacım. daha çok süt ve su içmen lazım canım, oğluşunu çok sağlıklı istiyoruz.

Ben oğlum oğlum diyorumda o pipi diye gördükleri kordon çıkmasın
30 nisanda buraya gelip kuruğunu kıstırmış bir yeşilzeytin görürseniz bilin ki o benim
Anamm dillere düşerim

sohbet çooook güzeldi bugün, ama çıkmam lazım. kayınpederim gelir az sonra. eve gidiyorum. kendinize ve meleklerinize çok iyi bakın. öpüyorum hepinizi.

Babalar öyle napalım artık onu da dünürler düşünsüün Deniz yalnız böyle konuşup konuşup bir de oğlun olursa ne gülerim

Eda erkek dediklerinde yanılma çok az oluyor, yani %80-90 değişmez bence Kızlar ben de ufak ufak kaçayım eşime yemek hazırlayayım da Cem Yılmaz a gidicez akşam, şöyle çok güleyim de bir rahatlayayım. Herkesi öpüyorum kocaman

canlarım bir müddet giremedim kusura bakmayın ni hayet evime geldim işşallah daha sık giricem buraya bizde ikili testimizi yaptırdık sonuçlar salı belli olucak ense kalınlıgına baktırdık 3 kere ultrosona girmek zorunda kaldım keratanın keyfi yerine gelmedi 3 anca geldi sizde benim gibi oldunuzmu merak ettim birde bir şey sorucam araınıda hiç benim başıma gelen varmı sanki bebegin oldugu yer pıt pıt atıyo sizlerede oluyomu yoksa arkadaşın dedigi gibi gazmı merak ettim

canım geçmiş olsun inşallah hayırlı güzel haberlerini alırsın salı günü. ben ikili testimde hiç öyle sorun yaşamadım.evet pıt pıt ediyo seğirme gibi benim ilk gebeliğim hissetmem için erkenmiş ikinci hamileliği olanlar daha çabuk hissediyomuş. ama gaz galiba olsun yakında hissedeceğiz inşallah sonra sürekli varlığını hissettirecek yaramaz bıdıklar heyecanla bekliyorum bende.

benımkınde de zaman almıştı ölçü için, ama başardı sonunda dr.um. pıt pıta sıra gelince baya erken hissetmişsin, gazdır belkide, yoksa bende mi bi gariplik var anlamadım. ben 17. hftnın içindeyim, daha 2 gün önce bişey hissettim ama daha hissetmedim

Canım bu takımı google dan buldum beğendim yatagida sonradan büyüyenlerden :) fiyatını araştırdım bugün, dudağım uçukladi :18: 2000 Euronun üzerinde fiyatı yani bana abartılı geldi.. Başka odalara bakmaya devam edicem :) beyaz antik bi oda istiorum aslında.

TSK ederim canım :) ben dün doktordaydim ve dün öğrendim cinsiyetini, 14+5 ken yani... Erkekler çok daha erken belli ediyolarmis kendilerini öyle dedi doktorum. İnsallah gönlünden ne geciyosa o olur cnm

canım benim 3 gebeligim malsefef 2 oglumuda 7 sene arayla kaybettim erken dogumdan 5 aylıkken ikiside bırakıp gittiler annelerini rahim açıklıgı varmış bende 2 mayısda dikiş atılıcak rahime nasipse bakalım şu testlerim temiz çıksın sonra serklaja işşallah dua edinde sorun çıkmöasın yerim ben o bıdıkları ikinci gebeligimde anladım 3 buçuk aylıktı hatta eşimede dedim erkek bu bakta gör doktora dedim oglum nasıl nasıl yani biliyomusunuz dedi evet dedim kıpırdadı ikinci gebeliklerde anlaşılıyomuş buda erkek geliyo ban bakalım belli olucak işşallah saglıklı olsunda gerisi boş

canım ilk gebeliginse anlaşılmaya bilir benim bu 3 gebeligim inanın pıt:26::26: pıt atıyo birşey yesem yolsa bnedemi gariplik var nasip olusa haftaya cumartesi özele gidicem bakalım o ne dicek

merhabalar bende ekim annesiyim kismetse dogum 9 ekim henuz cinsiyet belli degil yurtdisindayim randevuma epey var meraktan olmek uzereyim bir kizim var bakalim hayirlisi olsun

daha önce de yazdım mı bilmiyorum ama ben de Adana'dayım... hangi doktora gidiyorsunuz?

:bende varımm 5 ocak sat ekim başı yada eylül sonu inşallah bebişim gelir hepimize allah kolaylık versin arkadaşlar

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr....kızlar bebeğinizin hareketşlerini hissediyormusunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…