tühh yemedi, neyse raporu kopardık
tamam canım benim sen tusem koy, gayet de güzel olur inşallah dr da olur, prof da olur. ama kendi doktoruna benzemesin mümkünse
Benim kızım herkesi peşinden koşturtacak hahayttttAhaha bu arada eşim geldi yazdıklarımıza baktı noluyorrr laynnn dedi Allahtan yukarıda yazılanları görmedi ahaha
aa ben az önce telde kahkahalarla anlattım bile :) biraz öhüm öhüm oldu ama bozuntuya vermedi, bizim kıza talip var dedim. (ortada kız mız yok daha ) kimmiş kimlerdenmiş, ultrason ölçüsü normal miymiş, ikili testi yaptırmış mı, annesi iyi besleniyo muymuş dedi valla baba biraz sert bizde edacım. daha çok süt ve su içmen lazım canım, oğluşunu çok sağlıklı istiyoruz.
canlarım bir müddet giremedim kusura bakmayın ni hayet evime geldim işşallah daha sık giricem buraya bizde ikili testimizi yaptırdık sonuçlar salı belli olucak ense kalınlıgına baktırdık 3 kere ultrosona girmek zorunda kaldım keratanın keyfi yerine gelmedi 3 anca geldisizde benim gibi oldunuzmu merak ettim birde bir şey sorucam araınıda hiç benim başıma gelen varmı sanki bebegin oldugu yer pıt pıt atıyo sizlerede oluyomu yoksa arkadaşın dedigi gibi gazmı merak ettim
canlarım bir müddet giremedim kusura bakmayın ni hayet evime geldim işşallah daha sık giricem buraya bizde ikili testimizi yaptırdık sonuçlar salı belli olucak ense kalınlıgına baktırdık 3 kere ultrosona girmek zorunda kaldım keratanın keyfi yerine gelmedi 3 anca geldisizde benim gibi oldunuzmu merak ettim birde bir şey sorucam araınıda hiç benim başıma gelen varmı sanki bebegin oldugu yer pıt pıt atıyo sizlerede oluyomu yoksa arkadaşın dedigi gibi gazmı merak ettim
pinax çok sade ve güzel bir takımmış.ben beğendim canım, yanlız yatağı büyüyenlerden değil galiba,eğer öyle bir seceneğin varsa ve büyüyebilen karyola alırsan oğlun abi olunca bile genç odası olarak kullanabilir bu takımı. nerede satılıyor,bizimde bir fikrimiz olsun.
canım ben yeni gördüm hayırlısı olsun tatlım Allah tamamına
erdirsin. bi arkadaş daha sormuş bende srayım kaç haftalıktın öğrendiğinde bende haftasnu gitçem de merak ediyorum ben tam 16 yı doldurmuş olcam o gün öğrenebilir miyim acaba???
Teyzoşşlarrr;
Bu kadar şehzade haberinden sonra sultan haberi vericem sizeKızım oluyormuş tutusunu gösterdi utanmazzz
canım benim 3 gebeligim malsefef 2 oglumuda 7 sene arayla kaybettim erken dogumdan 5 aylıkken ikiside bırakıp gittiler annelerini rahim açıklıgı varmış bende 2 mayısda dikiş atılıcak rahime nasipse bakalım şu testlerim temiz çıksın sonra serklaja işşallah dua edinde sorun çıkmöasın yerim ben o bıdıkları ikinci gebeligimde anladım 3 buçuk aylıktı hatta eşimede dedim erkek bu bakta gör doktora dedim oglum nasıl nasıl yani biliyomusunuz dedi evet dedim kıpırdadı ikinci gebeliklerde anlaşılıyomuş buda erkek geliyo ban bakalım belli olucak işşallah saglıklı olsunda gerisi boşcanım geçmiş olsun inşallah hayırlı güzel haberlerini alırsın salı günü. ben ikili testimde hiç öyle sorun yaşamadım.evet pıt pıt ediyo seğirme gibi benim ilk gebeliğim hissetmem için erkenmiş ikinci hamileliği olanlar daha çabuk hissediyomuş. ama gaz galiba olsun yakında hissedeceğiz inşallah sonra sürekli varlığını hissettirecek yaramaz bıdıklar heyecanla bekliyorum bende.
benımkınde de zaman almıştı ölçü için, ama başardı sonunda dr.um. pıt pıta sıra gelince baya erken hissetmişsin, gazdır belkide, yoksa bende mi bi gariplik var anlamadım. ben 17. hftnın içindeyim, daha 2 gün önce bişey hissettim ama daha hissetmedim
olur mu sohbetleri beğenmemek :)))))
ben de 15. haftanın içindeyim.yazmaya vaktim olmuyor pek kusura bakmayın.tecrübe ve bilgileriniz çok faydalı oluyor.yarışmaya adana'dan katılıyorum:)) portakal çiçeklerinin kokusunu içime çekiyorum...
daha önce de yazdım mı bilmiyorum ama ben de Adana'dayım... hangi doktora gidiyorsunuz?
hard disc bende adanadayım sana daha önce hangi doktora gittiğini sormuştum canım okumadın heralde özel olmazsa öğrenebilirmiyim
daha önce de yazdım mı bilmiyorum ama ben de Adana'dayım... hangi doktora gidiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?