2011 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar.
Yine periyodum değişti. Gece boyunca wc yi bekledim. Terazi burcu dengesiz olur derler ya sanırım bizim bıdık şimdiden dengesizliğini kanıtlamaya çalışıyor bana

günaydın herkeslere..........

Günayydıınn güüzelleerr :89:

günaydın kızlarrr....kızlar bebeğinizin hareketşlerini hissediyormusunuz acaba

AMA ÇİĞ YENMEMeli die biliyorum.. pişince de mi yiyemem...

Günaydın kızlar.
Yine periyodum değişti. Gece boyunca wc yi bekledim. Terazi burcu dengesiz olur derler ya sanırım bizim bıdık şimdiden dengesizliğini kanıtlamaya çalışıyor bana

günaydın herkese mutlu bir gün diliyorummmmmm

merhabalar bende ekim annesiyim kismetse dogum 9 ekim henuz cinsiyet belli degil yurtdisindayim randevuma epey var meraktan olmek uzereyim bir kizim var bakalim hayirlisi olsun

:bende varımm 5 ocak sat ekim başı yada eylül sonu inşallah bebişim gelir hepimize allah kolaylık versin arkadaşlar

hoşgeldiniz arkadaşlar, hayırlı olsun bebekleriniz

günaydın kızlarrr....kızlar bebeğinizin hareketşlerini hissediyormusunuz acaba

günaydın edut, ben henüz hissedemiyorum, hafif kıpırtılar oluyor ama bebeğimin kas hareketi olduğunu düşünmüyorum. çok biz daha çook küçüğüz teyzesii.

Günaydın kızlar.

kuzu benim kocamda terazi dengesizdir felan ama çok zeki ve yakışıklı oluyorlarrr......ah ah 4 aydır kocam bana bacı ben ona kardaş dediğimizden solayı bana her geçen gün daha yakışıklı geliyorda olabilir tabi....işin kötüsü ben ona daha şişiko geliyorum kesin:)))

ben elimi karnıma koyunca bazen kalp atışımı duyuyorum....keşke hissetsem ..belki endişelerim azalır( bide millet aaa nasıl hissetmezsin diyince anormalim sanmaya başladım yafu

Günaydın kızlar.

geçmiş olsun rumuzcum. benim sabah mesailerim devam ediyor ama gece bir kez uyandım şimdiye kadar. geçer inşallah canım yakında. bıdığını sevsinler seniin. canı sağ olsun annesi, iyi olsun da

ben elimi karnıma koyunca bazen kalp atışımı duyuyorum....keşke hissetsem ..belki endişelerim azalır( bide millet aaa nasıl hissetmezsin diyince anormalim sanmaya başladım yafu

yok yok stres&endişe yapma, eninde sonunda hissedicez, hatta çok çılgın hareketleri olduğu için uyuyamayacağız bile. onun için rahat zamanlarımız şimdinin tadını çıkar canım sen. bunları söyleyenlere de kulak asmamak lazım, herkesin hamileliği kendine göredir, birbirinden farklıdır boşver sen.

Bilmiyorum acaba benim hissetiğim de seninkinden mi bende elimi koyup gezdirince sanki kalp atışı gibi bişiler oluyor ama emin değilim ama çok hoş bişey Arada bi de kelebek uçuşur gibi oluyor ilk zamankilerden farklı sanki..

Aaa edutcum senle aynıymışız biz mama bizim oğlan iki gün önde gidiyormuş sata göre

Sahi dün hiç gelmedi mi hanzade, en son evde istirahat edecekti heralde. İnş sıkıntılı bi durum yoktur, evde dinlenip keyfine bakıyordur:97:

Ben de baktım ama akşam da yazmamış, kötü bir şey mi oldu acaba

günaydın ahesteciğim
hanzadenin evinde internet yoktur belki olabilirmi?

Bu arada kızlar herkes iyi mi, keyifler nasıl

Ben iyiyim ahestecim sağol. Çok şükür bir sıkıntımız yok. Sabah geç uyandım, 10 dk da hazırlanıp çıktım işe geldim. az önce kahvaltı yaptım, keyfim yerinde :)
Sen nasılsın? oğluşun nasıl? sağlığınız, keyfiniz iyi mi?

ayyyyyyyyyyy yazmim yazmim dedim aama göbeğim çatladı
Eslemmmmmmmmmmm krize girdim çok yaratıcıydı bu tebrik koyuyorum sana

Kız eda nereye kayboldun yine, dün beni sormadınız diye sitem etmişsin ama benim aklımdaydın:)
bi yarım ekmeğe atlıcağını biliyodum cicim Evet eslemi kutluyorum Zaten ben erkek olduğunu öğrenince bi tosuncuk doğurmalıyım dedim eşime

günaydın ahesteciğim
hanzadenin evinde internet yoktur belki olabilirmi?

Var gibi geliyor bana sanki ama inş dediğim gibi istirahattedir, zaten en dr gelince herşey normaldi, iki günde anormal bi durum olmaz heralde. Hanzadeye burdan sevgilerimizi yollayalım, kanatlanıp gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…