- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
ama sen sucuk, salam, sosis yememelisin biliyorsun değil mi cnm.
günaydın herkeslere..........
Günayydıınn güüzelleerr:89:
günaydın kızlarrr....kızlar bebeğinizin hareketşlerini hissediyormusunuz acaba
AMA ÇİĞ YENMEMeli die biliyorum.. pişince de mi yiyemem...
Günaydın kızlar.
Yine periyodum değişti. Gece boyunca wc yi bekledim.Terazi burcu dengesiz olur derler ya sanırım bizim bıdık şimdiden dengesizliğini kanıtlamaya çalışıyor bana
merhabalar bende ekim annesiyim kismetse dogum 9 ekim henuz cinsiyet belli degil yurtdisindayim randevuma epey var meraktan olmek uzereyimbir kizim var bakalim hayirlisi olsun
:bende varımm 5 ocak sat ekim başı yada eylül sonu inşallah bebişim gelir hepimize allah kolaylık versin arkadaşlar
günaydın kızlarrr....kızlar bebeğinizin hareketşlerini hissediyormusunuz acaba
Günaydın kızlar.
Yine periyodum değişti. Gece boyunca wc yi bekledim.Terazi burcu dengesiz olur derler ya sanırım bizim bıdık şimdiden dengesizliğini kanıtlamaya çalışıyor bana
hoşgeldiniz arkadaşlar, hayırlı olsun bebekleriniz
günaydın edut, ben henüz hissedemiyorum, hafif kıpırtılar oluyor ama bebeğimin kas hareketi olduğunu düşünmüyorum. çok biz daha çook küçüğüz teyzesii.
Günaydın kızlar.
ben elimi karnıma koyunca bazen kalp atışımı duyuyorum....keşke hissetsem ..belki endişelerim azalır( bide millet aaa nasıl hissetmezsin diyince anormalim sanmaya başladım yafu
ben elimi karnıma koyunca bazen kalp atışımı duyuyorum....keşke hissetsem ..belki endişelerim azalır( bide millet aaa nasıl hissetmezsin diyince anormalim sanmaya başladım yafu
Hanzadeden haber varmıııııııııııııııı
Aaa edutcum senle aynıymışız bizmama bizim oğlan iki gün önde gidiyormuş sata göre
Sahi dün hiç gelmedi mi hanzade, en son evde istirahat edecekti heralde. İnş sıkıntılı bi durum yoktur, evde dinlenip keyfine bakıyordur:97:
Ben de baktım ama akşam da yazmamış, kötü bir şey mi oldu acaba
Bu arada kızlar herkes iyi mi, keyifler nasıl
ayyyyyyyyyyy yazmim yazmim dedim aama göbeğim çatladı
Eslemmmmmmmmmmm krize girdim çok yaratıcıydı bu tebrik koyuyorum sana
günaydın ahesteciğim
hanzadenin evinde internet yoktur belki olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?