2011 Ekim Anneleri

yarım ekmeğe atlıycağımı he
Ahestecim çok tatlısın ya seviyorum senii

var gibi geliyor bana sanki ama inş dediğim gibi istirahattedir, zaten en dr gelince herşey normaldi, iki günde anormal bi durum olmaz heralde. Hanzadeye burdan sevgilerimizi yollayalım, kanatlanıp gelsin

regl dönemi olduğu için ağrısı vardı yarında böyle olursam gelmem yazmıştı en son heralde dinleniyor evde hanzadeye
Kıskanmayın buda size

Maşallah, bende erkenden uyandım, kahvaltı yapmaya çalıştım ama pek başarılı olamadım.
Dün burdan çıkınca eşim geldi hadi dışarda yiyelim dedi bi güzel hazırladım, çıkyım hem oluşuma hem kendime ciciler filanda alırım dedim ama nerdeee.. Hiç bişey yiyemedim, bi bulantı tuttu, soğuk terler halsizlik.. Neyse bi iki bişey alıp eve nasıl geldik bilmiyorum. Şimdi iyyiz çok şükür

regl dönemi olduğu için ağrısı vardı yarında böyle olursam gelmem yazmıştı en son heralde dinleniyor evde hanzadeye
Kıskanmayın buda size

hımm doğru, inş diyelim. Bu arada kıskanan kim çıkaramadım ben

Bende seni seviyorum edacım, iyi ekibiz biz:82: sen, ben ve bizim oğlanlar

geçmiş olsun ahesteeecim

hımm doğru, inş diyelim. Bu arada kıskanan kim çıkaramadım ben

Bende seni seviyorum edacım, iyi ekibiz biz:82: Sen, ben ve bizim oğlanlar

burdan bakınca sen gibi gördüm o kıskançlıktan göbee çatlayan ama yanlış görmüşüm belkide leynadır
Ekibe bak beee

millet deli ya...insanı zorla huzursuz ediyorlar dimi

benim kuzumda önde ama ona takmamk lazımmış....son adetim 5 ocak....

geçmiş olsun ahesteeecim

Sağool canımcım geçti çok şükür..

Veee yoğun istek üzerine bol iştah artıran yeni avatarımla karşınızdayımmm

çok sevdim ben bunu, teşekkürler edacım.. Bu arada geçenlerde ben klavyeye çay dökmüştüm, kendinden geçmiş garibim. Kelimelerim bu yüzden bozuk oluyor kusura bakmayın emi

Günaydın
Dün akşam kontrole gittik kocaman olmuş benim miniğim kıpır kıpır
her şey gayet iyi bir problem yok çok şükür 141 gr.olmuşikili testimiz iyi çıktığı için üçlüye gerek duymadı doktorumuz sadece afp için kan verdik sonucu önümüzdeki hafta alacağız.Miniğim elleriyle yüzünü kapattı hiç göstermedi kendini öyle sağlam tekmeler atıyor ki babamız da şok oldu öyle oynarken
Asıl büyük bomba erkek olduğu kesinleşen bebeğime %95 kız dedi.Şok oldukhep kız istemiştim ama erkek bebeğe alıştırmıştım kendimi dün akşamdan bu yana havada yürüyorum kızım olucak diye

Son düzenleme:
burdan bakınca sen gibi gördüm o kıskançlıktan göbee çatlayan ama yanlış görmüşüm belkide leynadır
Ekibe bak beee

kızzz ne diyon bakiim sen bana kimi kıskanmışım ben heee yetişemiyorum bile size cinsiyetleri bi öğrendiniz coştunuz çocukları bile evlendirmeye kalktınız

kızzz ne diyon bakiim sen bana kimi kıskanmışım ben heee yetişemiyorum bile size cinsiyetleri bi öğrendiniz coştunuz çocukları bile evlendirmeye kalktınız

Dün bunu sormadık ya inceden sitem ediyor kıskanıyonuz diye, kendi ortada leynacım baksana
Sahi dün ne muhabbet etmişsiniz öyle, oku oku bitmiyor maşallah

Ciddi misin canım, Neyse gönlüne göre olmuş

gunaydın cnm cok sevındım herseyın yolunda olmasına masallah bebısınede cnm bebekler kucukken yapılan cınsıyet tahmınleırnın tutmadıgını soyluyolar senınkıde oyle olmus en azından gonlune gore olmus cnm yenı sultanımızda hayırlı olsun :81:

Mini mini etkeler elbiseler bizi bekliyor yaşasın

oh be sıft senden bir tepki gelsin diye yazdım kuzum kaç gündür özledim napim sesin çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…