kız eda nereye kayboldun yine, dün beni sormadınız diye sitem etmişsin ama benim aklımdaydın:)
bi yarım ekmeğe atlıcağını biliyodum cicimEvet eslemi kutluyorum Zaten ben erkek olduğunu öğrenince bi tosuncuk doğurmalıyım dedim eşime
var gibi geliyor bana sanki ama inş dediğim gibi istirahattedir, zaten en dr gelince herşey normaldi, iki günde anormal bi durum olmaz heralde. Hanzadeye burdan sevgilerimizi yollayalım, kanatlanıp gelsin
Ben iyiyim ahestecim sağol. Çok şükür bir sıkıntımız yok. Sabah geç uyandım, 10 dk da hazırlanıp çıktım işe geldim. az önce kahvaltı yaptım, keyfim yerinde :)
Sen nasılsın? oğluşun nasıl? sağlığınız, keyfiniz iyi mi?
regl dönemi olduğu için ağrısı vardı yarında böyle olursam gelmem yazmıştı en son heralde dinleniyor evde hanzadeye
Kıskanmayın buda size
maşallah, bende erkenden uyandım, kahvaltı yapmaya çalıştım ama pek başarılı olamadım.
Dün burdan çıkınca eşim geldi hadi dışarda yiyelim dedi bi güzel hazırladım, çıkyım hem oluşuma hem kendime ciciler filanda alırım dedim ama nerdeee.. Hiç bişey yiyemedim, bi bulantı tuttu, soğuk terler halsizlik.. Neyse bi iki bişey alıp eve nasıl geldik bilmiyorum. şimdi iyyiz çok şükür
hımm doğru, inş diyelim. Bu arada kıskanan kim çıkaramadım ben
Bende seni seviyorum edacım, iyi ekibiz biz:82: Sen, ben ve bizim oğlanlar
yok yok stres&endişe yapma, eninde sonunda hissedicez, hatta çok çılgın hareketleri olduğu için uyuyamayacağız bile. onun için rahat zamanlarımız şimdinin tadını çıkar canım sen. bunları söyleyenlere de kulak asmamak lazım, herkesin hamileliği kendine göredir, birbirinden farklıdır boşver sen.
Aaa edutcum senle aynıymışız bizmama bizim oğlan iki gün önde gidiyormuş sata göre
Sahi dün hiç gelmedi mi hanzade, en son evde istirahat edecekti heralde. İnş sıkıntılı bi durum yoktur, evde dinlenip keyfine bakıyordur:97:
geçmiş olsun ahesteeecim
burdan bakınca sen gibi gördüm o kıskançlıktan göbee çatlayan ama yanlış görmüşüm belkide leynadır
Ekibe bak beee
millet deli ya...insanı zorla huzursuz ediyorlar dimi
kızzz ne diyon bakiim sen bana kimi kıskanmışım ben heee yetişemiyorum bile size cinsiyetleri bi öğrendiniz coştunuz çocukları bile evlendirmeye kalktınız
Günaydın
Dün akşam kontrole gittik kocaman olmuş benim miniğim kıpır kıpır
her şey gayet iyi bir problem yok çok şükür 141 gr.olmuşikili testimiz iyi çıktığı için üçlüye gerek duymadı doktorumuz sadece afp için kan verdik sonucu önümüzdeki hafta alacağız.Miniğim elleriyle yüzünü kapattı hiç göstermedi kendini öyle sağlam tekmeler atıyor ki babamız da şok oldu öyle oynarken
Asıl büyük bomba erkek olduğu kesinleşen bebeğime %95 kız dedi.Şok oldukhep kız istemiştim ama erkek bebeğe alıştırmıştım kendimi dün akşamdan bu yana havada yürüyorum kızım olucak diye
Günaydın
Dün akşam kontrole gittik kocaman olmuş benim miniğim kıpır kıpır
her şey gayet iyi bir problem yok çok şükür 141 gr.olmuşikili testimiz iyi çıktığı için üçlüye gerek duymadı doktorumuz sadece afp için kan verdik sonucu önümüzdeki hafta alacağız.Miniğim elleriyle yüzünü kapattı hiç göstermedi kendini öyle sağlam tekmeler atıyor ki babamız da şok oldu öyle oynarken
Asıl büyük bomba erkek olduğu kesinleşen bebeğime %95 kız dedi.Şok oldukhep kız istemiştim ama erkek bebeğe alıştırmıştım kendimi dün akşamdan bu yana havada yürüyorum kızım olucak diye
değiştirmiş valla profil resminiçok güzel olmuş ahesteee :)
gunaydın cnm cok sevındım herseyın yolunda olmasına masallah bebısınede cnmbebekler kucukken yapılan cınsıyet tahmınleırnın tutmadıgını soyluyolar senınkıde oyle olmus en azından gonlune gore olmus cnm yenı sultanımızda hayırlı olsun :81:
kızzz ne diyon bakiim sen bana kimi kıskanmışım ben heee yetişemiyorum bile size cinsiyetleri bi öğrendiniz coştunuz çocukları bile evlendirmeye kalktınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?