2011 Ekim Anneleri

maşallah yavruna endleeslove cum ama şuan bende şoka girdim demek kızçen olacakmış heee Tebrik ederim ilk cisiyet karışıklığı kurbanı sen oldun bakalım belkide sıradaki benimdir :18:

Dün bunu sormadık ya inceden sitem ediyor kıskanıyonuz diye, kendi ortada leynacım baksana
Sahi dün ne muhabbet etmişsiniz öyle, oku oku bitmiyor maşallah

sorma şekercim dün çenem düştü benim de. sen de olsaydın süper olurdu. gerçi sen öğleden sonraları genelde gelmiyosun. hamarat hanımın hali başka tabi. iki gün evde kaldım raporluyken, planladığım pek çok şeyi yapamadım, zaman yetmedi yahu.

teşekkür ederim denizcim:82::82::82:

uğur gürsoyun karikatürü canım fırat adıda o kadar tatlıki okurken çığlıklar atıyorum Inşallah benim oğlumda fırak gibi bir çocuk olur Tavsiye ederim bi göz gezdir. AyRIca çok yakıştı bu avatar sana

Son düzenleme:
GÜnaydın hatunlar ben birazdan doktoruma ihanet etmeye gidiyorum bana dua edin sağ salim sağlıklı olsun bebişler

Ayy o hamarat hanım kim, nerde :82: bi kaç ay önce vardı öyle biri ama şimdi yerinde yeller esiyor. Bende genelde planlıyorum ama bünye kaldırmıyor, aklımda bitiriyorum pratikta bişey yok. akşama yemek çıkması büyük mükafat oluyor

Ben eksikken anca bu kadar olmuş bi de benim olduğumu düşünemiyorum, iyi açıldık biz.
Öğledne sonra eşim geliyor okuldan pek girip yazamıyorum canım, yapışık ikiz modunda olduğumuz için

Bak seenn. demek bizden gizli gizli doktorlara gittiiiin :) Niye söylemedin şekercim hiç heyecanın da yoktu, biz meraktan ölüyoruz gideceğimiz zaman :) Serin kanlılığına hayran kaldım doğrusu maşallah Sen doğumu da böyle sessiz sedasız yaparsan hiç şaşırmam:)
Maşallah bebeğine, sürecinin sonuna kadar hep böyle sağlıklı olsun inşallah canım
Allah bağışlasın kızınızı, sağlıcakla gelsin inşallah annesi :) Ömrü uzun, bahtı açık olsun.
AFP nedir? biz de yaptıracak mıyız ben hiç duymadıım :44:
Eda duyydunn muuu, erkekmiş deee kızzz olmuuşş :) Bilmem anlatabildim mii :)

cnm profil resmin süper seni yansıtıyooo

günaydın hatunlar ben birazdan doktoruma ihanet etmeye gidiyorum bana dua edin sağ salim sağlıklı olsun bebişler

Dur yapma eslemmmm doktorun duyarsa bunu kaldıramayabilir
Güle güle git güle güle gel sonrada güzel haberlerinle hepimizin yüzünü güldür dublee annemiz

Dün bunu sormadık ya inceden sitem ediyor kıskanıyonuz diye, kendi ortada leynacım baksana
Sahi dün ne muhabbet etmişsiniz öyle, oku oku bitmiyor maşallah
ay ben vallaha düşündüm yeşili aklımdan geçti ama söyleyemedim dilim varmadı yoksa ben şööyle herkesi bir gözden geçiriyorum
oh be sıft senden bir tepki gelsin diye yazdım kuzum kaç gündür özledim napim sesin çıkmıyor

anammmm yeşilimm beni özlemiş severim seni bennnnnn
sizi takip ediyodum bebeğimmm bide burda sizi okurken kendimi kaybedip homini gırtlak yiyorum ne olcak halim hiç bilemedim ye iç otur duba olcam yakında hele bu yarım ekmek muhabbetleri yokmuu bitiriyor beniiiii burda birsürü kadın var hepsi hamileyim diye bişeyler getirp veriyolar hiç birinide reddetmiyorum napiim doğamda yok pofffff nolcak halimmmmm

süpermiş valla :) tamam bakayım. oğlunun fırat gibi olmasını istiyorsan bol bol ona bakman lazım galiba :) öyle bir inanış var biliyor musun bilmiyorum, bebeğinin birine benzemesini çok istiyorsan benzemesini istediğin kişiye bön bön bakman lazımmış :
çok mersi şekerim :) senin hıppır zıppırlara hastayım ben de.

Ayy evet, yakıştı atık türevlerini de görebilirsiniz hımm bilgilendirdiğin iyi oldu canım baktım biraz

GÜnaydın hatunlar ben birazdan doktoruma ihanet etmeye gidiyorum bana dua edin sağ salim sağlıklı olsun bebişler

hahahah :) ben önceden kuaför değiştirirken bunu hissederdim :) anlıyorum seni. ama merak ediyosun napalım, yapacak bişe yok. hadi git güzel haberlerle gel eslemcim Allaha emanet olun, hayırlısıyla gel inşallah

dayanamadın dimiiiiii hadi bakalım git ama hemececik gel bizi merakta bırakma kuzucuklar nasıllarmış bizde öğrenelim....

GÖZLER ARAMIŞ AMA DİLE GELMEMİŞ DEMEK DENİZDE ÖYLE DEDİ AHESTEDE KEŞKE AZCIK DAHA ÇIKMAYAYDIM DAYANAMADIM ESLEMLE AHESTENİN MUHABBETİNE :78:

ÖZLEDİM TABİ AZ YEDE YANIMIZA GEL BAK BİLİYOSUN AHESTE BENİM DİLİMDEN NELER ÇEKİYO DİLİME DÜŞÜRTME KENDİNİ HER GELMEDİĞİNDE YİYİYO GENE BİZİM HATUN DERİM
ŞAKA Bİ YANA MAŞALLAH İŞTAHSIZLIKTAN İYİDİR LEYNAM AFİYET OLSUN YARASIN HEPSİ YAVRUCUĞUNA

ahesteciğiminde adını çıkardım yarım ekmek patates haşlamasıyla hakkını helal et bacımmmm
dün denizin numarasını aldım onla konuştuk hatta senden bahsettik seninkinide istiyorum ahesteninkinide alalım hanzade gelsin onunkinide alalım hatta kızlar hepinizinkini alalım arkadaş çevremiz genişlesin yahuuuuuu

Aman fazla hamura girmeden ye leynacım, ilerleyen zamanlarda sıkıntı olmasın da. Bana maşallah da bi kaç gündür doğru düzgün bişey yemedim, acayip bi eksiklik hissediyorum:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…