günaydın
dün akşam kontrole gittik kocaman olmuş benim miniğim kıpır kıpır
Her şey gayet iyi bir problem yok çok şükür 141 gr.olmuşikili testimiz iyi çıktığı için üçlüye gerek duymadı doktorumuz sadece afp için kan verdik sonucu önümüzdeki hafta alacağız.miniğim elleriyle yüzünü kapattı hiç göstermedi kendini öyle sağlam tekmeler atıyor ki babamız da şok oldu öyle oynarken
Asıl büyük bomba erkek olduğu kesinleşen bebeğime %95 kız dedi.şok oldukhep kız istemiştim ama erkek bebeğe alıştırmıştım kendimi dün akşamdan bu yana havada yürüyorum kızım olucak diye
Dün bunu sormadık ya inceden sitem ediyor kıskanıyonuz diye, kendi ortada leynacım baksana
Sahi dün ne muhabbet etmişsiniz öyle, oku oku bitmiyor maşallah
maşallah yavruna endleeslove cum ama şuan bende şoka girdim demek kızçen olacakmış heeeTebrik ederim ilk cisiyet karışıklığı kurbanı sen oldun bakalım belkide sıradaki benimdir :18:
teşekkür ederim denizcim:82::82::82:
bende bi an senin gibi düşündüm, düşünsene bizi artık
sorma şekercim dün çenem düştü benim de. sen de olsaydın süper olurdu. gerçi sen öğleden sonraları genelde gelmiyosun. hamarat hanımın hali başka tabi. iki gün evde kaldım raporluyken, planladığım pek çok şeyi yapamadım, zaman yetmedi yahu.
Günaydın
Dün akşam kontrole gittik kocaman olmuş benim miniğim kıpır kıpır
her şey gayet iyi bir problem yok çok şükür 141 gr.olmuşikili testimiz iyi çıktığı için üçlüye gerek duymadı doktorumuz sadece afp için kan verdik sonucu önümüzdeki hafta alacağız.Miniğim elleriyle yüzünü kapattı hiç göstermedi kendini öyle sağlam tekmeler atıyor ki babamız da şok oldu öyle oynarken
Asıl büyük bomba erkek olduğu kesinleşen bebeğime %95 kız dedi.Şok oldukhep kız istemiştim ama erkek bebeğe alıştırmıştım kendimi dün akşamdan bu yana havada yürüyorum kızım olucak diye
Ayy o hamarat hanım kim, nerde :82: bi kaç ay önce vardı öyle biri ama şimdi yerinde yeller esiyor.Bende genelde planlıyorum ama bünye kaldırmıyor, aklımda bitiriyorum pratikta bişey yok. akşama yemek çıkması büyük mükafat oluyor
Ben eksikken anca bu kadar olmuş bi de benim olduğumu düşünemiyorum, iyi açıldık biz.
Öğledne sonra eşim geliyor okuldan pek girip yazamıyorum canım, yapışık ikiz modunda olduğumuz için
günaydın hatunlar ben birazdan doktoruma ihanet etmeye gidiyorum bana dua edin sağ salim sağlıklı olsun bebişler
ay ben vallaha düşündüm yeşili aklımdan geçti ama söyleyemedim dilim varmadıDün bunu sormadık ya inceden sitem ediyor kıskanıyonuz diye, kendi ortada leynacım baksana
Sahi dün ne muhabbet etmişsiniz öyle, oku oku bitmiyor maşallah
oh be sıft senden bir tepki gelsin diye yazdım kuzum kaç gündür özledim napim sesin çıkmıyor
uğur gürsoyun karikatürü canım fırat adıda o kadar tatlıki okurken çığlıklar atıyorumInşallah benim oğlumda fırak gibi bir çocuk olur Tavsiye ederim bi göz gezdir. AyRIca çok yakıştı bu avatar sana
uğur gürsoyun karikatürü canım fırat adıda o kadar tatlıki okurken çığlıklar atıyorumInşallah benim oğlumda fırak gibi bir çocuk olur Tavsiye ederim bi göz gezdir. AyRIca çok yakıştı bu avatar sana
Hımm satlarımız aynı.. haklısın aklı karışıyor insanın iki türlü hesap yapıyor
GÜnaydın hatunlar ben birazdan doktoruma ihanet etmeye gidiyorum bana dua edin sağ salim sağlıklı olsun bebişler
GÜnaydın hatunlar ben birazdan doktoruma ihanet etmeye gidiyorum bana dua edin sağ salim sağlıklı olsun bebişler
ay ben vallaha düşündüm yeşili aklımdan geçti ama söyleyemedim dilim varmadıyoksa ben şööyle herkesi bir gözden geçiriyorum
anammmm yeşilimm beni özlemiş severim seni bennnnnn
sizi takip ediyodum bebeğimmm bide burda sizi okurken kendimi kaybedip homini gırtlak yiyorum ne olcak halim hiç bilemedim ye iç otur duba olcam yakında hele bu yarım ekmek muhabbetleri yokmuu bitiriyor beniiiiiburda birsürü kadın var hepsi hamileyim diye bişeyler getirp veriyolar hiç birinide reddetmiyorum napiim doğamda yok pofffff nolcak halimmmmm
GÖZLER ARAMIŞ AMA DİLE GELMEMİŞ DEMEK DENİZDE ÖYLE DEDİ AHESTEDE KEŞKE AZCIK DAHA ÇIKMAYAYDIMDAYANAMADIM ESLEMLE AHESTENİN MUHABBETİNE :78:
ÖZLEDİM TABİAZ YEDE YANIMIZA GEL BAK BİLİYOSUN AHESTE BENİM DİLİMDEN NELER ÇEKİYO DİLİME DÜŞÜRTME KENDİNİ HER GELMEDİĞİNDE YİYİYO GENE BİZİM HATUN DERİM
ŞAKA Bİ YANA MAŞALLAH İŞTAHSIZLIKTAN İYİDİR LEYNAM AFİYET OLSUN YARASIN HEPSİ YAVRUCUĞUNA
GÖZLER ARAMIŞ AMA DİLE GELMEMİŞ DEMEK DENİZDE ÖYLE DEDİ AHESTEDE KEŞKE AZCIK DAHA ÇIKMAYAYDIMDAYANAMADIM ESLEMLE AHESTENİN MUHABBETİNE :78:
ÖZLEDİM TABİAZ YEDE YANIMIZA GEL BAK BİLİYOSUN AHESTE BENİM DİLİMDEN NELER ÇEKİYO DİLİME DÜŞÜRTME KENDİNİ HER GELMEDİĞİNDE YİYİYO GENE BİZİM HATUN DERİM
ŞAKA Bİ YANA MAŞALLAH İŞTAHSIZLIKTAN İYİDİR LEYNAM AFİYET OLSUN YARASIN HEPSİ YAVRUCUĞUNA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?