2011 Ekim Anneleri

seviceğine eminim denizcim komik velet ya
Tipi farata benzemesin aman hahahahah huyu suyu benzesin
O muhabbet dün şirkette yemekte oldu bebeğin monitöre benziycek dediler yaa
Onlara bende hastayım ya vazgeçemiyorum :122::122::122:

Yok canım benim ne hakkı:) biraz makara yapıyoruz işte.. İyi yapmışsınız güzel fikir cidden

aman fazla hamura girmeden ye leynacım, ilerleyen zamanlarda sıkıntı olmasın da. Bana maşallah da bi kaç gündür doğru düzgün bişey yemedim, acayip bi eksiklik hissediyorum:82:

kızın iştahı kapandı benim çenem kapanmıyor
Ahestecim çokmu yükleniyorum sana :78:

kızın iştahı kapandı benim çenem kapanmıyor
Ahestecim çokmu yükleniyorum sana :78:

Senden olsa olsa pozitif etki alırımm canım yok ben midemi filanda üşüttüm heralde acayip bi eşkime hissediyorum, buranın havası da çok kararsız evi havalandırırken de farkında olmadan alıyorum biraz heralde. Dünde biraz rüzgar yeyince hiç bişeyi kaldıramadım, biraz dışarda dolandım ama önüme gelen asabiyet yaptım valla hastalıktan

oy canım benimm
Dikkat et kendine canım sende varsın havalanmasın ev nisan ayındayız daha tehlikeli bu havalar allah korusun
Bende bir evimizde kocama böyleyim bide burda size :87:
şirkettekilere burdan fırsat buldukça kök söktürüyorum

leyna sen siteler e bakacak mısın canım? ev mobilyası alırken gezmemiştik, çeşit çok olunca kafam karışıyor benim, karar veremiyorum. ama bebek odası için gezmeyi düşünüyorum.

Sağol tatlım aynı bende, dün eşim pek garip oldu yazık geçici bişey sandı ama geçmedi üstümdeki hal. Hata bütün mağazaları gezecekti peşimde nerdeyse, kartın lişmitini aşsam sesi çıkmayacak vaziyetteydi

Ayy neyse bu geçmişi okurken başım döndü, oku oku bimedi, kalsın artık. Bu arada edacım sen nerelisin, deniz sende memleket zenginiymişisin maşallah

leyna sen siteler e bakacak mısın canım? ev mobilyası alırken gezmemiştik, çeşit çok olunca kafam karışıyor benim, karar veremiyorum. ama bebek odası için gezmeyi düşünüyorum.

ben bütüm mobilyalarımı koltuklarımı orda yaptırdım denizcim çeşit o kadar çok ki mutlaka gezicem orayıda müdavimi oldum nasılsa az gitmedim nişanlıyken her hafta sonu sitelerdeydim :)

wuhu çok havalı olurdu
Oğlumu direk içgüvey olarak yollar kendimde çaktırmadan o şatoya yerleşirdim sanırsam :26:

ay çok hoşsun eda, deniz sen kız vermeyen ana oğul alacan bu gidişle. Cidden ne güzel şeyler var ya:97: ama biz sanırım bi beşik ve şifonyer alıcaz. bi kaç seneye de genç odası alırım, nerde olursak artık duruma göre. Beşiği kaldırmadan da kardeş yaparız

offffff ahesteee nası bi halmiş öyle limitin dolmasına sesi çıkmıycak kadar hemen ayrıntılarıyla bekliyorum anlat alışverişim geldide
Canım ben istanbul üsküdar doğumluyum
annem babamda üsküdarlılar
dedelerimde 3 yaşında getirilmişler istanbula yani 3 kuşak istanbul ama gidip görmeği çok istediğim 3 kuşak ötem sivas/zara
Eşimden ötürüde ordulu oldum şimdi
Istanbul sivas ordu karışımı yani

ben bütüm mobilyalarımı koltuklarımı orda yaptırdım denizcim çeşit o kadar çok ki mutlaka gezicem orayıda müdavimi oldum nasılsa az gitmedim nişanlıyken her hafta sonu sitelerdeydim :)

Sitelere bakın tabi, hem uygun hem de istediğiniz şekilde bulursunuz. Ayrıca dilediğiniz modelleri yaptırma şansınızda var. Vitrini güzel diye pahalı mağazalara aldanmayın, normal seviyede işçiliği iyi olan mobilyacılara dilediğiniz modeli yaptırabilirsiniz.

Ay halime acıdı galiba neşem gelsin diye gıkı çıkmadı, ama ben eve gidelim diye tutturunca suya düştü hayallerim. Oğlumuza iki adet patikli pijama aldım sadece:)

Edacım meğer senin içinde bi istanbul hanımefendisi varmış da haberimiz yokmuş ayol

vay seni angaralıııı siteleride bilirmişşşşşş

çok seviyorum orayı ama bizim gezecek vakit yoktu, nişandan 3 ay sonra evlilik için gün aldık, düğünden 20 gün önce kpss ye girdim, kursa gidiyordum filan felaket bir dönemdi, çok gezemeden tepe mobilyadan aldık hepsini. ama şimdi vakit çook, gidicem kesin :) internette model beğenip yaptırırım olmazsa. ama çeşit çok olduğu için orda kesin bulurum diye düşünüyorum.

wuhu çok havalı olurdu
Oğlumu direk içgüvey olarak yollar kendimde çaktırmadan o şatoya yerleşirdim sanırsam :26:

:) :) damat alana gül gibi kaynana bedava :) gelin anacım hayal dünyası değil mi, bizim şato tam bir malikane, yerimiz çok ama ziyaretin kısa olanı makbuldür dünürcüm çok kalmazsın herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…