vay seni angaralıııı siteleride bilirmişşşşşş
Rumuzcum senin kızla benimki de ahretlik olurlar artıkCicişler konusunda irtibatta kalalım umarım İstanbuldasındırrrr bir shopping fest düzenleyebiliriz kendi aramızda
ay çok hoşsun eda, deniz sen kız vermeyen ana oğul alacan bu gidişle. Cidden ne güzel şeyler var ya:97: ama biz sanırım bi beşik ve şifonyer alıcaz. bi kaç seneye de genç odası alırım, nerde olursak artık duruma göre. Beşiği kaldırmadan da kardeş yaparız
offffff ahesteee nası bi halmiş öyle limitin dolmasına sesi çıkmıycak kadar hemen ayrıntılarıyla bekliyorum anlat alışverişim geldide
Canım ben istanbul üsküdar doğumluyum
annem babamda üsküdarlılar
dedelerimde 3 yaşında getirilmişler istanbula yani 3 kuşak istanbul ama gidip görmeği çok istediğim 3 kuşak ötem sivas/zara
Eşimden ötürüde ordulu oldum şimdi
Istanbul sivas ordu karışımı yani
aayy :)Bir hemşehrimi daha bulduum. canıım ben sivaslıyım aslen. Annem babam ve büyük büyük büyük dedelerimiz orda doğmuş büyümüşler,ben doğmadan adanaya taşınmışlar. Sivas şarkışlalıyım
sorma canım sorma, oğlan nereye anası oraya, bırakmıyor peşini çocuğun :) napalım artık gençler anlaşırsa annesine de razı olucaz bir şekilde :)
evet harika şeyler var ahestee bayılıyorum hepsine, ben zaten karar veremeyen bir insanım alırken ne yapıcam bilmiyorum. başta biz de bir beşik bir kıyafet dolabı alıcaz, ilerisi için düşünüyorum ben de.
tabi canım beşik kalkmadan bir tane daha yapılmalı, beşiğe yer bakmakla uğraşmayalım :) bu bulantı işi devreye girmeseydi bir ömür hamile gezebilirdim oysa :) sevdim valla ben. sabır, sevgi, ilgi, maddiyat gücümüz oldukça çocuk yapmak istiyoruz ama yaş aldı başını gidiyor :)
sorma canım sorma, oğlan nereye anası oraya, bırakmıyor peşini çocuğun :) napalım artık gençler anlaşırsa annesine de razı olucaz bir şekilde :)
evet harika şeyler var ahestee bayılıyorum hepsine, ben zaten karar veremeyen bir insanım alırken ne yapıcam bilmiyorum. başta biz de bir beşik bir kıyafet dolabı alıcaz, ilerisi için düşünüyorum ben de.
tabi canım beşik kalkmadan bir tane daha yapılmalı, beşiğe yer bakmakla uğraşmayalım :) bu bulantı işi devreye girmeseydi bir ömür hamile gezebilirdim oysa :) sevdim valla ben. sabır, sevgi, ilgi, maddiyat gücümüz oldukça çocuk yapmak istiyoruz ama yaş aldı başını gidiyor :)
kızlaarr günaydıınn kocaman öpüyorum hepinizi
kan çekiyo kann
Ben görmedim hiç sivası annem ve babamda görmemişler ama her sene niyetlendik bi turla gidelim diye kimseler kalmamış çünkü bizden oralarda nasip olmadı
Ilk ve tek gördüğüm köy eşimin memleketi ordu pekte sevdim
Kimliğimde istanbul üsküdar yazmasını çok seviyordum evlenince değişeceğinide blmiyordum nüfus müdürlüğünde kimliğimde istanbul yerine ordu yazdığını görünce ağlamıştım eşim çok gülmüştü
kan çekiyo kann
Ben görmedim hiç sivası annem ve babamda görmemişler ama her sene niyetlendik bi turla gidelim diye kimseler kalmamış çünkü bizden oralarda nasip olmadı
Ilk ve tek gördüğüm köy eşimin memleketi ordu pekte sevdim
Kimliğimde istanbul üsküdar yazmasını çok seviyordum evlenince değişeceğinide blmiyordum nüfus müdürlüğünde kimliğimde istanbul yerine ordu yazdığını görünce ağlamıştım eşim çok gülmüştü
Aynen denizcim. hamile olmak çok güzel bir duyguymuş. Bir de bulantı olmasa, daha harika bir duygu olacaktıAncak geç evlendiğimiz ve çocuk için beklemeyi tercih ettiğimiz için yaş epey ilerledi. Tanışalı 5 yıl, evleneli 3 yıl oldu. Şimdi kariyer peşinde koşup çocuğu ertelediğim için çok pişmanım. Aklım yokmuş
herkese günaydın arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. benimde herşey yolunda giderse 6 ekimde bebişim gelecek. bo topici çok sevdim
bebek odalarının fiyatları henelde 3000-4000
leyna hiç sorma iki gündür sefil oldum çok pahallı.ankarada 2000-2500 istanbul2500-3000arası 200 milyon kargo parası istiyolar ama bunlar mdf ve bebekler için özel boyalı ben karar verdim yavaş yavaş alcam cinsiyet belli oldu çünkü çünkü hepsini biranda almaya gücüm yetmez
evet kesinlikle, ben de inandım bu çekime :)
Sivas a 7 yaşında gittim en son, babam her yaz gider. Hatta şuanda da orda, mersin-ankara-sivas arası mekik dokur. Bu yaz eşimle gitmeyi istiyorduk ama hamilelik engel olur mu bilmiyoruz, çünkü gidersek annemin babamın köyüne gidicez, acil bir şey olsa dr imkanı filan sınırlıdır, bu sene gidemeyiz herhalde gelecek yıl gidicez.
Adana doğumluyum ben ama babam şarkışla yazdırmış, yıllarca öyle yazdı şimdi bayburt lu oldum ama çok değişik gelmedi bana, seninki gibi olmadım. Eşin anlayışlıymış valla, ağlamak çok aşırı bi tepki olmuş canıım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?