2011 Ekim Anneleri

vay seni angaralıııı siteleride bilirmişşşşşş

Ay bilmem mi canımcım, bizim akrabaların çoğu orda şimdi iş durumlar nedir bilmiyorum ama. Babam üniversiteli mağaza sahibiydi orda, hatta adımı koymuştu filan:82: Benim mobilyalarım istikbalden ama hiç kaliteli değil bence, soygun gibi onca para alıyorlar ama kalite sıfır. inş ev alınca değiştiricem hepsini.

Rumuzcum senin kızla benimki de ahretlik olurlar artık Cicişler konusunda irtibatta kalalım umarım İstanbuldasındırrrr bir shopping fest düzenleyebiliriz kendi aramızda

Canım ben İstanbul da değilim. Kayseri'deyim. Eşimde bende tam bir İstanbul manyağıyız Eskiden 2 aya bir İstanbula gelirdim. Bu sene yazlığa bile gidemicem.Ama olsun sonra kızıma pembe bikini alıp, doğunca ana-kız beraber gideriz inşallah.
Ama ben aldığım cicişlerin fotoğraflarını gönderirim sana. Şimdilik hiçbişey almadım. Ama anneannesi minik-şirin bir yelek örmüş. rengi cart turuncu+beyaz karışımı Bende sarı bir yelek ördüm. 2 tane cicişi oldu kızımın. Düğmelerini falan dikeyim, sizinle paylaşıcam

sorma canım sorma, oğlan nereye anası oraya, bırakmıyor peşini çocuğun :) napalım artık gençler anlaşırsa annesine de razı olucaz bir şekilde :)
evet harika şeyler var ahestee bayılıyorum hepsine, ben zaten karar veremeyen bir insanım alırken ne yapıcam bilmiyorum. başta biz de bir beşik bir kıyafet dolabı alıcaz, ilerisi için düşünüyorum ben de.
tabi canım beşik kalkmadan bir tane daha yapılmalı, beşiğe yer bakmakla uğraşmayalım :) bu bulantı işi devreye girmeseydi bir ömür hamile gezebilirdim oysa :) sevdim valla ben. sabır, sevgi, ilgi, maddiyat gücümüz oldukça çocuk yapmak istiyoruz ama yaş aldı başını gidiyor :)

bebek odalarının fiyatları henelde 3000-4000

Son düzenleme:

aayy :) bir hemşehrimi daha bulduum. canıım ben sivaslıyım aslen. annem babam ve büyük büyük büyük dedelerimiz orda doğmuş büyümüşler,ben doğmadan adanaya taşınmışlar. sivas şarkışlalıyım

kan çekiyo kann
Ben görmedim hiç sivası annem ve babamda görmemişler ama her sene niyetlendik bi turla gidelim diye kimseler kalmamış çünkü bizden oralarda nasip olmadı
Ilk ve tek gördüğüm köy eşimin memleketi ordu pekte sevdim
Kimliğimde istanbul üsküdar yazmasını çok seviyordum evlenince değişeceğinide blmiyordum nüfus müdürlüğünde kimliğimde istanbul yerine ordu yazdığını görünce ağlamıştım eşim çok gülmüştü

Aynen denizcim. hamile olmak çok güzel bir duyguymuş. Bir de bulantı olmasa, daha harika bir duygu olacaktı Ancak geç evlendiğimiz ve çocuk için beklemeyi tercih ettiğimiz için yaş epey ilerledi. Tanışalı 5 yıl, evleneli 3 yıl oldu. Şimdi kariyer peşinde koşup çocuğu ertelediğim için çok pişmanım. Aklım yokmuş

ay sorma aynen, eşim diyo zaten sen sevdin bu işi gerisi çabuk gelir diye tam sana göreymiş bu hamilelik filan. Dün araba alam fikri üzerine konuşurken, bi iki yıla alsak da olur bi kaç tane olursa bizim çocuklar diyordu, ayy çıldırmış olmalısın her sene bi tane düşünüyorsun heralde dedim:83:

ha bi de dün endleeslove nin bize gösterdiği beşiği gördüm bi mağazada üstüne 479 ytl etiket koyup üstünü çizmişler 379 ytl yazmışlar ay bişisi de yok o o kadar şişmiş fiyat yazıyolar. Eskiden oymalı filan olurdu da işçilik sayarlardı şimdi herşey modern adı altında dümdüz. Keresteyi boyayıp verniklemişler, bide iki puf içine tamam. bu kadar fiyat çok fazla bence.

Bi de çok hoş hastane çıkşları vardı, yumuşacık 90 lira filandı galiba. iyice bi bakmak lazım:97:

herkese günaydın arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. benimde herşey yolunda giderse 6 ekimde bebişim gelecek. bo topici çok sevdim

Bende bu samimiyet nerden geliyor diyorum, meğer toğrağım muhabbeti varmış sizde:82:

Eda sorma canım benimki de diyarbakır oldu, sanki çok tuhaf bişeymiş gibi değiştirme aşamasında herkes önce kimliğe sonra bize bakıp ne alak diyorlardı

evet kesinlikle, ben de inandım bu çekime :)
sivas a 7 yaşında gittim en son, babam her yaz gider. hatta şuanda da orda, mersin-ankara-sivas arası mekik dokur. bu yaz eşimle gitmeyi istiyorduk ama hamilelik engel olur mu bilmiyoruz, çünkü gidersek annemin babamın köyüne gidicez, acil bir şey olsa dr imkanı filan sınırlıdır, bu sene gidemeyiz herhalde gelecek yıl gidicez.
adana doğumluyum ben ama babam şarkışla yazdırmış, yıllarca öyle yazdı şimdi bayburt lu oldum ama çok değişik gelmedi bana, seninki gibi olmadım. eşin anlayışlıymış valla, ağlamak çok aşırı bi tepki olmuş canıım :)

Rumuzcum dönemlerimiz aynı seninle, ama ben biraz evliliğin tadını çıkaralım demişti, eşimle zor kavuşmuştuk da birazbaşbaşa kalalım diye. Ama bu mutluluğu keşke daha önce tatsaymışım diyorum bende:82: Allah herkese nasib etsin inş.

bebek odalarının fiyatları henelde 3000-4000

leyna hiç sorma iki gündür sefil oldum çok pahallı.ankarada 2000-2500 istanbul2500-3000arası 200 milyon kargo parası istiyolar ama bunlar mdf ve bebekler için özel boyalı ben karar verdim yavaş yavaş alcam cinsiyet belli oldu çünkü çünkü hepsini biranda almaya gücüm yetmez

günaydın
listeye bakıyorum da 23 erkek 11 kız var . Bu sene erkek yılı oldu.Bizde yarın öğrenicez kız populasyonunu arttıralım diyoruz ama hayırlısı

kızlar burda bebek odası takımı sordum sonra fabrikasını buldum mobilyanın tam 1000 lira fark var arada fabrikaları bulun bence

Ya benim de içim gidiyor da malum memuruz biz:) fiyatlar çok uçuk alıyım hevesim gitsin desem. Ama yok, ben biraz büyüyünce genç odası alırım yatsın içinde evlenen kadar

denizcim annen ya da baban öğretmen mi ne kadar çok şehir adı geçiyor kafam karıştı yahu ben en iyisi seni sivaslı bilim öyle bağrıma basim yoksa kafam basmadı fazlasına Bizde bu sene orduya niyetliydik ama aynen senin gerekçelerin bende de geçerli sanırım gidemeyeceğiz seneye inşallah Eşimin hala aklına geldikçe güler o şaşkın halime Bende daha ne aşırı tepkiler var bilsen adamın gıkı çıkmıyor
Annemde der hep başkası olsa 6 ayda geri getirirdi diye hemfikirim bu konuda annemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…