2011 Ekim Anneleri

kızlar hepinize sağlıklı hamilelikler ve günler diliyorum
ya ben bi arkadaşım için soruyorum acaba face de grubunuz var mı

Sayenizde dünden beri bende artık hamile kalmayı ciddi ciddi düşmeye başladım. Şuanda korunma amaçlı hap kullanıyorum kısmetse 1-2 aya kadar bırakıp hamile kalmaya çalışıcam fakat hamile kalmadan önce kullanmam gereken vitamin vs.gibi bişeyler var mıdır? Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

bebişlerinizin cinsiyetini öğrenenler var mı arkadaşlar aranızda biz daha öğrenemedik haftaya kontrolüm var inşallah o zaman öğreneceğiz heyecanla bekliyorum.

Var evet hala demirbaşlarımızdan öğrenmeyenler, onlarda sabırsızca bol merakla bekliyorlar inş sizde haftaya öğrenir, sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz yavrunuza

Bi daha ki kontrolde bi anormallik olmazsa yslzytn le benim ki oğlan

maşallah yavruna endleeslove cum ama şuan bende şoka girdim demek kızçen olacakmış heee Tebrik ederim ilk cisiyet karışıklığı kurbanı sen oldun bakalım belkide sıradaki benimdir :18:

Bir sürüde mavili kıyafet almıştım yapıcak bir şey değiştiremem

Yazmıştım aslında kontrole gideceğimi sen gözden kaçırmış olmalısın.Doğumumum böyle sakin olacağını hiç sanmıyorum benden çok eşimle annem endişe içinde bu kız nasıl doğurucak diye adet sancısı çekerken bile hastanelik olurdum ne olacak benim halim bilmem ama normal yapıcamAfp Alfa Feto Protein tahlili üçlü testin içerisinde var.

Amin canım benim. Bizde biraz zor kavuştuk diyebilirim. Benim aklımda kariyer vardı ama eşim rahat rahat gezelim, tozalım istedi. ben eskiden işkolik biriydim. Okulda bile yaz tatilinde çalışırdım. Benim için tatil ctesi-pazar gidilen işimi aksatmıyacak küçük gezilerdi. Eşim ise gezmeyi çok seven bir tip. Tanıştığımızda gittiği yerleri anlattığında ağzım açık dinlermişim. Bunu farkettiği için evlendikten sonra beni şehir şehir gezdirdi sağolsun. İşten izin almanın normal olduğunu öğretti. Hamileyken de umre yapma isteğimiz vardı ama düşük riskimden dolayı kısmet olmadı.

Ya benim de içim gidiyor da malum memuruz biz:) fiyatlar çok uçuk alıyım hevesim gitsin desem. Ama yok, ben biraz büyüyünce genç odası alırım yatsın içinde evlenen kadar

canım bizde durum çok vahim benimkiside eczacı ama berbat haldeyiz.fiyatlar çok pahallı ancak yavaş yavaş alcam oda zorla napim.takılma sen belki bizde alamıycaz

Ahh canım ya hiç endişelenme sen, onları edayla bana paylaştırıver kargo bizden:82:

İnş bi sıkıntı çekmeden rahatça atlatırsın doğumu şimdi jeller çıkmış, bi kaç ay önceden kullanmaya başlıyormuşsun o ağrıyı sızıyı çatlağı ne varsa engelliyouş, dün eşim demişti

bebişlerinizin cinsiyetini öğrenenler var mı arkadaşlar aranızda biz daha öğrenemedik haftaya kontrolüm var inşallah o zaman öğreneceğiz heyecanla bekliyorum.

benimkisi şehzade canım malesef kız istedik ama olmadı.kocamannnnn pipisi var teyzesi.isim aklınıza gelirse fikirlere açığım

canımcım niye hap falan kullanıyosun? Kullanma öyle şeyler. Eşin korunsun, ne gerek var da vücudunu kirletiyosun. Üstelik hamile kalmayı düşünüyorsan hemen bırak hapı, 1-2 ay vücut kendine gelsin.

Hamile kalmayı düşünenler genelde folik asit içiyorlar 1-2 ay öncesinden. Ama ben hamile kalmayı düşünürken doktora ne kullanmalıyım diye sormaya gittiğimde "Hiçbirşey kullanma, hamile kalınca ne kullanacağını ben sana söylerim" deyip geri göndermişti.

yoo öğretmen değiller ama memleket hasreti canım :) babamın kendi işi olduğu için kafasına göre alıp başını gidebiliyor, buraya da geliyor, sivasa da gidiyor rahat yani. babamdan yola çıkarak anlatayım, memleket : sivas, ikametgah : mersin. benim çok yıllar önce ikametgah: mersindi, şimdi ankara :) ama hepsini de yakın görüyorum kendime, çok yönlü :) sen iyisimi beni sivaslı bil tamam, bağrına bas, sev :)
vallahi melek gibiymiş eşin maşallah. Annen bile öyle diyebiliyorsa :)

benimkisi şehzade canım malesef kız istedik ama olmadı.kocamannnnn pipisi var teyzesi.isim aklınıza gelirse fikirlere açığım

cok degısık ve guzel kız ısımlerı var ama erkek ıcın cok fazla degısık ısımler yok dun ınternetten baktım bıraz ama pek bırsey bulamadım gercı bız rüzgar koymayı dusunuyoruz ısmını ben cağın ısmınıde begenıyorum ama esım pek yanasmadı ona

inşallah ya teşekkür ederim. hayırlı olsun sizin oğlanlarda
ya ben bide birşey sormak istiyorum ben çok iştahsızım doğru düzgün yiyemiyorum doktor normal bir ay sonra düzelir dedi. hamile kaldığımda 63 kiloydum şimdi 57.sizdede böyle durum yaşayan var mı

Maşallah, idelist bi anne var ha karşımızda eşim de gezmeyi pek sever bende ama tatil dönemi anca ailelere vakit ayırdık, bi kaç yere ancak gidebildik. Bizde arada dr randevuları okul saatinedenk gelse eşim sıkıla sıkıla izin alıyor, çocuklar dersten kalıyor diye:) Ahh ahh o umreyi sorma bizde ilk yıl gidelim dedik kısmet olmadı sonra dedik ama nasip artık, ben bebeği bi de ondan erteliyordum, bebek oluncada gidersiniz dediler. Bakalım artık Allah size de bize de tüm bu aşkla yanala tez zamanda nasib eder inş...

Kargolar şirketten siz gönderin adresleri:81:
Keşke normal doğum da dikiş işi olmasa kesi yapılmadan alsalar bebeği

Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Kız bebekler çok tatlı oluyor süsle püsle sal ortaya seyret sonra, hımmm tadından yenmez valla.. :)

aaa memleketlim birini buldum bende sivaslıyım şuan sivasın ilçesinde ikamet ediyorum ama .eşimin işi nedeniyle.

Başladım demişsin, tek taraflı düşündürüp gaza getirmeyelim seni :)
Hamilelik kararı verdiğimizde doktora gittik, normal muayene oldum, kan tahlili yapıldı, eksik bi şey var mı diye bakıldı, idrar yolu enfeksiyonu vs var mı ona bakıldı, demir ve folik asit içmeye başladım iki ay, sonrasında geldi minnoş. demir ihtiyacın yoksa bile, folik asit içmeye başlaman lazım. hap işini de hiç sevmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…