Günaydın, hoşgeldiniz.. Bizi sevdiğinize sevindik, neşeli muhabbetler eşliğinde bilgi yumağıyız biz:82:
herkese günaydın arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. benimde herşey yolunda giderse 6 ekimde bebişim gelecek. bo topici çok sevdim
bebişlerinizin cinsiyetini öğrenenler var mı arkadaşlar aranızda biz daha öğrenemedik haftaya kontrolüm var inşallah o zaman öğreneceğiz heyecanla bekliyorum.
maşallah yavruna endleeslove cum ama şuan bende şoka girdim demek kızçen olacakmış heeeTebrik ederim ilk cisiyet karışıklığı kurbanı sen oldun bakalım belkide sıradaki benimdir :18:
Bak seenn. demek bizden gizli gizli doktorlara gittiiiin :) Niye söylemedin şekercim hiç heyecanın da yoktu, biz meraktan ölüyoruz gideceğimiz zaman :) Serin kanlılığına hayran kaldım doğrusu maşallahSen doğumu da böyle sessiz sedasız yaparsan hiç şaşırmam:)
Maşallah bebeğine, sürecinin sonuna kadar hep böyle sağlıklı olsun inşallah canım
Allah bağışlasın kızınızı, sağlıcakla gelsin inşallah annesi :) Ömrü uzun, bahtı açık olsun.
AFP nedir? biz de yaptıracak mıyız ben hiç duymadıım :44:
Eda duyydunn muuu, erkekmiş deee kızzz olmuuşş :) Bilmem anlatabildim mii :)
Rumuzcum dönemlerimiz aynı seninle, ama ben biraz evliliğin tadını çıkaralım demişti, eşimle zor kavuşmuştuk da birazbaşbaşa kalalım diye. Ama bu mutluluğu keşke daha önce tatsaymışım diyorum bende:82: Allah herkese nasib etsin inş.
Ya benim de içim gidiyor da malum memuruz biz:) fiyatlar çok uçuk alıyım hevesim gitsin desem. Ama yok, ben biraz büyüyünce genç odası alırım yatsın içinde evlenen kadar
Bir sürüde mavili kıyafet almıştım yapıcak bir şey değiştiremem
Yazmıştım aslında kontrole gideceğimi sen gözden kaçırmış olmalısın.Doğumumum böyle sakin olacağını hiç sanmıyorum benden çok eşimle annem endişe içinde bu kız nasıl doğurucak diye adet sancısı çekerken bile hastanelik olurdum ne olacak benim halim bilmem ama normal yapıcamAfp Alfa Feto Protein tahlili üçlü testin içerisinde var.
bebişlerinizin cinsiyetini öğrenenler var mı arkadaşlar aranızda biz daha öğrenemedik haftaya kontrolüm var inşallah o zaman öğreneceğiz heyecanla bekliyorum.
Sayenizde dünden beri bende artık hamile kalmayı ciddi ciddi düşmeye başladım. Şuanda korunma amaçlı hap kullanıyorum kısmetse 1-2 aya kadar bırakıp hamile kalmaya çalışıcam fakat hamile kalmadan önce kullanmam gereken vitamin vs.gibi bişeyler var mıdır? Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
denizcim annen ya da baban öğretmen mi ne kadar çok şehir adı geçiyor kafam karıştı yahu ben en iyisi seni sivaslı bilim öyle bağrıma basim yoksa kafam basmadı fazlasınaBizde bu sene orduya niyetliydik ama aynen senin gerekçelerin bende de geçerli sanırım gidemeyeceğiz seneye inşallah Eşimin hala aklına geldikçe güler o şaşkın halime Bende daha ne aşırı tepkiler var bilsen adamın gıkı çıkmıyor
Annemde der hep başkası olsa 6 ayda geri getirirdi diye hemfikirim bu konuda annemle
benimkisi şehzade canım malesef kız istedik ama olmadı.kocamannnnn pipisi var teyzesi.isim aklınıza gelirse fikirlere açığım
Var evet hala demirbaşlarımızdan öğrenmeyenler, onlarda sabırsızca bol merakla bekliyorlarinş sizde haftaya öğrenir, sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz yavrunuza
Bi daha ki kontrolde bi anormallik olmazsa yslzytn le benim ki oğlan
Amin canım benim. Bizde biraz zor kavuştuk diyebilirim. Benim aklımda kariyer vardı ama eşim rahat rahat gezelim, tozalım istedi. ben eskiden işkolik biriydim. Okulda bile yaz tatilinde çalışırdım. Benim için tatil ctesi-pazar gidilen işimi aksatmıyacak küçük gezilerdi. Eşim ise gezmeyi çok seven bir tip. Tanıştığımızda gittiği yerleri anlattığında ağzım açık dinlermişim. Bunu farkettiği için evlendikten sonra beni şehir şehir gezdirdi sağolsun. İşten izin almanın normal olduğunu öğretti. Hamileyken de umre yapma isteğimiz vardı ama düşük riskimden dolayı kısmet olmadı.
Ahh canım ya hiç endişelenme sen, onları edayla bana paylaştırıverkargo bizden:82:
İnş bi sıkıntı çekmeden rahatça atlatırsın doğumu şimdi jeller çıkmış, bi kaç ay önceden kullanmaya başlıyormuşsun o ağrıyı sızıyı çatlağı ne varsa engelliyouş, dün eşim demişti
Günaydın
Dün akşam kontrole gittik kocaman olmuş benim miniğim kıpır kıpır
her şey gayet iyi bir problem yok çok şükür 141 gr.olmuşikili testimiz iyi çıktığı için üçlüye gerek duymadı doktorumuz sadece afp için kan verdik sonucu önümüzdeki hafta alacağız.Miniğim elleriyle yüzünü kapattı hiç göstermedi kendini öyle sağlam tekmeler atıyor ki babamız da şok oldu öyle oynarken
Asıl büyük bomba erkek olduğu kesinleşen bebeğime %95 kız dedi.Şok oldukhep kız istemiştim ama erkek bebeğe alıştırmıştım kendimi dün akşamdan bu yana havada yürüyorum kızım olucak diye
yoo öğretmen değiller ama memleket hasreti canım :) babamın kendi işi olduğu için kafasına göre alıp başını gidebiliyor, buraya da geliyor, sivasa da gidiyor rahat yani. babamdan yola çıkarak anlatayım, memleket : sivas, ikametgah : mersin. benim çok yıllar önce ikametgah: mersindi, şimdi ankara :) ama hepsini de yakın görüyorum kendime, çok yönlü :) sen iyisimi beni sivaslı bil tamam, bağrına bas, sev :)
vallahi melek gibiymiş eşin maşallah. Annen bile öyle diyebiliyorsa :)
Sayenizde dünden beri bende artık hamile kalmayı ciddi ciddi düşmeye başladım. Şuanda korunma amaçlı hap kullanıyorum kısmetse 1-2 aya kadar bırakıp hamile kalmaya çalışıcam fakat hamile kalmadan önce kullanmam gereken vitamin vs.gibi bişeyler var mıdır? Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Hoş geldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?