2011 Ekim Anneleri

canım bizde durum çok vahim benimkiside eczacı ama berbat haldeyiz.fiyatlar çok pahallı ancak yavaş yavaş alcam oda zorla napim.takılma sen belki bizde alamıycaz

Neyse bereketiyle gelir inş yavrularımız, dert etmiyorum zaten. Girdim iki odalı eve istesemde alamam şimdi koyacak oda yok burda yıllık veriyoruz ya kiraları. Şimdi beşiği bile nereye koycağımı düşünüyorum valla:97:

benimkisi şehzade canım malesef kız istedik ama olmadı.kocamannnnn pipisi var teyzesi.isim aklınıza gelirse fikirlere açığım

hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bizim içimize de erkek doğuyo ama hayırlısı bakalım. bu isim konusu çok karışık ya:44: son güne kadar kararsızlık yaşarız gibi geliyo çok güzel isimler var.

canım benim gözün aydın hayırlısı olsun inşallah..ya acaba benim kızıma da erkek derlermi sonradan kendimi çok alıştırdım ben:26:

tünaydın kızlar

ben bu sabah namazdan sonra yattığımda bi rüya gördümm... rüyamda bebek vardı kucağımda.. bayaa bi zaman sonra aklıma geldi emzireyim die.. emzirdim önce soldan sonra sağdan.. emip emmediğini kontrol için ağzını falan kokladım.. sonra birazcık dışarı çıkardı süt o zaman inandım bembeyaz bir erkek çocuğuydu kucağımdaki.. ama hem eşim hem ben esmeriz hayır olsun inşallah diyelim önce

hadi yorum yapın bana

bende dün eşime söyledim sana sehzade dogurcam diye sevindi ama sonra kesinmi bak herkese söyledikten sonra kız çıkmasın diyo ay pipiyi gören benim yaww bugunde gidicez doktora rica edicem kocamda pipiyi görsün inanmıyo diye

Hoşgeldin esfacım, hayr olsun diyelim güzel bi vakitte görmüşsün çok mu dua ettin:) Genel inanış itibariyle oğlan çocuğu iyidir derler. Müjde filan, ama bilemiyorum :) sizin cinsiyet belli miydi??

Kızlar doktorumun bana önerdiği kremler fikrinizi alim lütfen daha almadım

*bella b
*mostela
*phytolastil jel

bunları yazmış :26:

Canım ben korunmanın yanı sıra adet düzensizliği içinde hap kullanıyorum. Kullanmadığım zaman 3-4 ayda bir regl olduğum zamanlar oluyor dayanamıyorum o yüzden doğum yapana kadar kullanmamı önerdi dr. O zaman bende doktorun yönlerdirmesini bekliyim kendi kafana ilaç almıyım şimdiden. Çok sağol canım.

canım hamile kalmayı planlamaya başladığın zaman folik asit plus kullanıcaksın demişti bana doktorum ama benimki süpriz olduğu için ancak hamile olduğumu öğrendiğim an içmeye başladım...

Ayy maşallah bizde şehzadem diye seviyoruz
Eşim hürrem taklidi yapa yapa geliyo şehzadem nerde oğlumu verinn banaaa

Son düzenleme:

Amin canım inşallah kısmet olur. Umre zaten kısa sürüyor, sütten kesilince maddi durumda elverirse atarım anneanneye giderim inş. Hayırlısı Allahtan.
Not: artık idealist falan değilim. İnsan kazık yiye yiye öğreniyor, insanoğluna yaranılmayacağını.

Kargolar şirketten siz gönderin adresleri:81:
Keşke normal doğum da dikiş işi olmasa kesi yapılmadan alsalar bebeği

Belki de dikiş olmaz tatlım. Suyun önden gelmezse panik de yapmazsan dikişsiz olan çoook duydum ben. Leyna gibi çatır çatır doğururum ben psikolojisiyle gidersen dikişsiz de olabülüüü

canım benim gözün aydın hayırlısı olsun inşallah..ya acaba benim kızıma da erkek derlermi sonradan kendimi çok alıştırdım ben:26:

Sorma beni de bir endişe aldı. bende kıza pek alıştırdım kendimi ama...Benim kontrolüm 2 Mayısta. bakalım kızı teyit edecek mi? Amaaan erkek dese ona da alıştırırım kendimi yaa. Dimi ama? Şehzadem derim bağrıma basarım sağlıklı olsunda

Hoşgeldin esfacım, hayr olsun diyelim güzel bi vakitte görmüşsün çok mu dua ettin:) Genel inanış itibariyle oğlan çocuğu iyidir derler. Müjde filan, ama bilemiyorum :) sizin cinsiyet belli miydi??

allah razı olsun canım. cinsiyet belli değil henüz. doktorumuz biraz inatçı 16 yı doldurmadan söylemicek sanırım.. ama bize hep kız gibi gelio...

Eşim dünden razı o yüzden onu katmadım işim içine. :) bende bi dr muayene olayım ay şimdiden heycan yapmaya başladım ben birde hayırlısıyla hamile kalırsam deymeyin keyfime..

Ayy maşallah bizde şehzadem diye seviyoruz
Eşim hürrem taklidi yapa yapa geliyo şehzadem nerde oğlumu verinn banaaa

verdikleri resimde bile çıkmış serçe parmağam kadar zaten ilk ben gördüm doktorda şaşırdı kuban olsun annesi ben aaa pipi var deyince elini yüzüne kapad şok olduk.edep sahibi yavrum

ha o zaman ayrı tabii. Dediğin gibi sen en iyisi doktoruna git, o söylesin sana. Hadi hayılısı bakalım.

allah razı olsun canım. cinsiyet belli değil henüz. doktorumuz biraz inatçı 16 yı doldurmadan söylemicek sanırım.. ama bize hep kız gibi gelio...

canım banada 16 hafta diyolardı iki gün önce söylediler daha doğrusu ilk önce ben gördüm bugünler gidersen söylerler

hımm, bak ben test yapmadan önceki gece rüyanda bi oğlan bebeği görmüştüm kucağımda ohh mis gibi güzel mi güzel Uyanıp test yaptım süpriizzz ak pak bi oğlan gelicek belki size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…