canım bizde durum çok vahim benimkiside eczacı ama berbat haldeyiz.fiyatlar çok pahallı ancak yavaş yavaş alcam oda zorla napim.takılma sen belki bizde alamıycaz
benimkisi şehzade canım malesef kız istedik ama olmadı.kocamannnnn pipisi var teyzesi.isim aklınıza gelirse fikirlere açığım
Günaydın
Dün akşam kontrole gittik kocaman olmuş benim miniğim kıpır kıpır
her şey gayet iyi bir problem yok çok şükür 141 gr.olmuşikili testimiz iyi çıktığı için üçlüye gerek duymadı doktorumuz sadece afp için kan verdik sonucu önümüzdeki hafta alacağız.Miniğim elleriyle yüzünü kapattı hiç göstermedi kendini öyle sağlam tekmeler atıyor ki babamız da şok oldu öyle oynarken
Asıl büyük bomba erkek olduğu kesinleşen bebeğime %95 kız dedi.Şok oldukhep kız istemiştim ama erkek bebeğe alıştırmıştım kendimi dün akşamdan bu yana havada yürüyorum kızım olucak diye
tünaydın kızlar
ben bu sabah namazdan sonra yattığımda bi rüya gördümm... rüyamda bebek vardı kucağımda.. bayaa bi zaman sonra aklıma geldi emzireyim die.. emzirdim önce soldan sonra sağdan.. emip emmediğini kontrol için ağzını falan kokladım.. sonra birazcık dışarı çıkardı süt o zaman inandımbembeyaz bir erkek çocuğuydu kucağımdaki.. ama hem eşim hem ben esmeriz hayır olsun inşallah diyelim önce
hadi yorum yapın bana
canımcım niye hap falan kullanıyosun? Kullanma öyle şeyler. Eşin korunsun, ne gerek var da vücudunu kirletiyosun. Üstelik hamile kalmayı düşünüyorsan hemen bırak hapı, 1-2 ay vücut kendine gelsin.
Hamile kalmayı düşünenler genelde folik asit içiyorlar 1-2 ay öncesinden. Ama ben hamile kalmayı düşünürken doktora ne kullanmalıyım diye sormaya gittiğimde "Hiçbirşey kullanma, hamile kalınca ne kullanacağını ben sana söylerim" deyip geri göndermişti.
Sayenizde dünden beri bende artık hamile kalmayı ciddi ciddi düşmeye başladım. Şuanda korunma amaçlı hap kullanıyorum kısmetse 1-2 aya kadar bırakıp hamile kalmaya çalışıcam fakat hamile kalmadan önce kullanmam gereken vitamin vs.gibi bişeyler var mıdır? Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
bende dün eşime söyledim sana sehzade dogurcam diye sevindi ama sonra kesinmi bak herkese söyledikten sonra kız çıkmasın diyo ay pipiyi gören benim yawwbugunde gidicez doktora rica edicem kocamda pipiyi görsün inanmıyo diye
hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahbizim içimize de erkek doğuyo ama hayırlısı bakalım. bu isim konusu çok karışık ya:44: son güne kadar kararsızlık yaşarız gibi geliyo çok güzel isimler var.
Ayy maşallahbizde şehzadem diye seviyoz, Eşim hürrem taklidi yapa yapa geliyo şehzadem nerde oğlumu verinn ban aaa
Maşallah, idelist bi anne var ha karşımızdaeşim de gezmeyi pek sever bende ama tatil dönemi anca ailelere vakit ayırdık, bi kaç yere ancak gidebildik. Bizde arada dr randevuları okul saatinedenk gelse eşim sıkıla sıkıla izin alıyor, çocuklar dersten kalıyor diye:) Ahh ahh o umreyi sorma bizde ilk yıl gidelim dedik kısmet olmadı sonra dedik ama nasip artık, ben bebeği bi de ondan erteliyordum, bebek oluncada gidersiniz dediler. Bakalım artık Allah size de bize de tüm bu aşkla yanala tez zamanda nasib eder inş...
Kargolar şirketten siz gönderin adresleri:81:
Keşke normal doğum da dikiş işi olmasa kesi yapılmadan alsalar bebeği
canım benim gözün aydın hayırlısı olsun inşallah..ya acaba benim kızıma da erkek derlermi sonradan kendimi çok alıştırdım ben:26:
Hoşgeldin esfacım, hayr olsun diyelim güzel bi vakitte görmüşsün çok mu dua ettin:) Genel inanış itibariyle oğlan çocuğu iyidir derler. Müjde filan, ama bilemiyorum :) sizin cinsiyet belli miydi??
Başladım demişsin, tek taraflı düşündürüp gaza getirmeyelim seni :)
Hamilelik kararı verdiğimizde doktora gittik, normal muayene oldum, kan tahlili yapıldı, eksik bi şey var mı diye bakıldı, idrar yolu enfeksiyonu vs var mı ona bakıldı, demir ve folik asit içmeye başladım iki ay, sonrasında geldi minnoş. demir ihtiyacın yoksa bile, folik asit içmeye başlaman lazım. hap işini de hiç sevmedim
Ayy maşallahbizde şehzadem diye seviyoruz
Eşim hürrem taklidi yapa yapa geliyo şehzadem nerde oğlumu verinn banaaa
Canım ben korunmanın yanı sıra adet düzensizliği içinde hap kullanıyorum. Kullanmadığım zaman 3-4 ayda bir regl olduğum zamanlar oluyor dayanamıyorum o yüzden doğum yapana kadar kullanmamı önerdi dr. O zaman bende doktorun yönlerdirmesini bekliyim kendi kafana ilaç almıyım şimdiden. Çok sağol canım.
allah razı olsun canım. cinsiyet belli değil henüz. doktorumuz biraz inatçı 16 yı doldurmadan söylemicek sanırım.. ama bize hep kız gibi gelio...
allah razı olsun canım. cinsiyet belli değil henüz. doktorumuz biraz inatçı 16 yı doldurmadan söylemicek sanırım.. ama bize hep kız gibi gelio...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?