canım ben mustela kullanıyorum bana bi tek bunun ismini verdi..Kızlar doktorumun bana önerdiği kremler fikrinizi alim lütfen daha almadım
*bella b
*mostela
*phytolastil jel
bunları yazmış :26:
hımm, bak ben test yapmadan önceki gece rüyanda bi oğlan bebeği görmüştüm kucağımda ohh mis gibi güzel mi güzelUyanıp test yaptım süpriizzz ak pak bi oğlan gelicek belki size de
Eşim dünden razı o yüzden onu katmadım işim içine. :) bende bi dr muayene olayım ay şimdiden heycan yapmaya başladım ben birde hayırlısıyla hamile kalırsam deymeyin keyfime..
Hımmm, %20lik şanslı kısımda değilsen bulantıyla tanışınca görürüm ben o keyfi
şaka şaka bulantı da önemli diil. bebiş çok ayrı bişi canım yaaa. Bugün ablam yeni doğmuş bir çocuğu kucağına almış, hareketlerini falan anlattı. Ayy çocuğu görmeden kanım kaynadı. Saatlerce anlatsa dinlerdim, o derece yani. allah ayrı bir sevgi veriyor sanki içine
bende ruyamda hep erkek bebegım oldugunu goruyodum boyle bembeyaz sımsıyah saclı sonra doktorda oglum olcagını soyledı annelere malum oluyo dıyolar bızımkılerde olye oldu sanırım
hastane çıkışı alim diyorum herkez daha erken alma diyor çok kızıyorum ya sanki benim çocuğum ölcek gibi yapıyolar
Midem bulanıyor iki gündür kızlarnormalmidir? 2 haftadır hiç yoktu. Dün sabah aç karna vitamin ilacını içtim 15 dk. sonra geri kustum mide kabul etmedi. Dr sordum bişey olmaz dedi. ama MİDE BULANTIM NORMALMİ ACABA? off pimpirikli ben bıktım artık senden!!!
hastane çıkışı alim diyorum herkez daha erken alma diyor çok kızıyorum ya sanki benim çocuğum ölcek gibi yapıyolar
Normaldir tatlım. Deniz'inde 2 hafta bulantısı bitti, geri başladı. Hem bulantı, bebişin sağlıklı ve yerinde olduğunu gösterir diyorlar.
Benim bulantım da 2 gün kesildi, aman nasıl sevindim. Sonra geri başladı.Terazi burcu bunlaaaarrr. Dengesiz olacaklar diyorumda inanmıyosunuz bana
hayatım bir sana değil inan çoğumuza yapılıyor bu batıl inançlar işte 4 ay dan önce çocuğa bişey alınmaz derler iş arkadaşlarım bile yelek örecekler 4. ayı bekliyolar sen bakma kimseye almak istiyosan al tabi senin çocuğun senin heyecanın kimse bişey diyemez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?