2011 Ekim Anneleri

leyna zaten sorunlu gebelikler yaşıyoruz iğce depresyona sokuyolar

biliyorum işte o yüzden söylüyorum zamanında zaten yeterince üzülmüşsün ne gerek var şimdi onun bunun söylediğine bakıpta canını sıkacaksın kapını kapat herkes dışarda kalsın sen nasıl mutlu olacaksan öyle davran...

cnm o ilacından kaynaklanıyo bende içiyorum kan ilacı benimkide öyle çok koyu yada koyu yeşil gibi

gyneferon bende kulanıyorum demır hapı ama ben oglen yemeklerınden 1 saat once ısıyorum o yuzdende mıde bulantım olmuyo dıgerı ıcınde kabızlık problemı cekıyosan o yuzden olabılır

Ya leyna bayılıyorum sana yaa Çok haklısın.
canımcım sen nasıl istiyorsan öyle davran. Sonuçta sen mutlu olduğun zaman bebişinde mutlu oluyor. Kapını kapat,herşeyi de herkese söyleme.
Herkesin görüşü ayrı sonuçta. Bende epey büyüyene kadar bişey almak istemiyorum. Tabiki bu benim kendi düşüncem. Ama kendimi kısıtlamıyorum da. Sevdiğim bişey görsem kesin alırım heralde.

canım ilk gebeliginse anlaşılmaya bilir benim bu 3 gebeligim inanın pıt:26::26: pıt atıyo birşey yesem yolsa bnedemi gariplik var nasip olusa haftaya cumartesi özele gidicem bakalım o ne dicek

evet ilk gebeliğim ondandır umarım, şimdi de ben niye bişi hissetmiyorum diye strese girmeye başladım. bugun kontrol var inş. hepimiz güzel şeyler duyarız.

Ben geldimm güzel anneler, 3 gündür raporluydum yatak döşek yatıyordum uğrayamadım buralara. Geçmişi biraz okuyayıp dedim ama hızınıza yetişilmiyor. Ağır bir faranjit geçirdiğimden dolayı kadın doğum doktoruma 1 hafta erken kontrole gitmek zorunda kaldım. Çok şükür bebişte birşey yok dedi. Ve dopler istedi. veee bir cinsiyet haberi de ben vereyim yoğunn kız hissiyatıma ve isteiğime rağmen ayrıntılı ultrasyonda bebişimiz bana el kol sallayaraktan ben erkekim dedi

canım demir hapı rengi koyu yapıyo benimki de öyle merak etme yani..

Kızlar çatlak kremleri hakkında bi yazı gördüm ama kim yazmıştı unuttum. mustela iyiymiş galiba, biraz tuzlu ama napalım artık.

kızlar hepinize merhaba

ben yeni üye oldum,duygu hanıma mesaj atamıyorum buraya yazayım dedim
31 yaş,istanbul,11 ocak hamilelik,kalp atışlarını duydum,cinsiyeti iki hafta sonra inşallah öğreneceğim ve ilk bebişimm

size birşey sorucam bir de
ikili testi yaptırdım ben,olasılık düşük çıktı
ama değerlerden hcg mom olması gerekenden yüksekmiş doktorun söylediğine göre ve dörtlü test istedi. Başına böyle birşey gelen var mı? Yani düşük risk olduğu halde 4lü test yaptırılması istenen var mı merak ettim..
Allah'ım hepimize hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah

Benim de birara iki hafta geçti ama tekrar başladı.
Vitamini sabah erken saatte içip yatmanı tavsiye ederim. Ben de uyanınca midem çok bulanıyor, içtiğim ilacı çıkarmamak için sabah 5 te içip tekrar yatıyorum, o arada sindiriyorum.
Bulantın da normaldir bence çok evham yapma. Pimpirik iyi değil çünkü, rahat olsan daha iyi olur canım geçmiş olsun.

EYTTTT BEEEE KEYİFLENDİM GENE
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM

hastane çıkışı alim diyorum herkez daha erken alma diyor çok kızıyorum ya sanki benim çocuğum ölcek gibi yapıyolar

ben uyuz oluyorum o muhabbete...dedim en son kardeşim bebeğime bişi olsa kıyafeti var diye daha çokmu üzüleceğim....allah korsun öyle bişi olsa ben elmeden biri onları yok eder yani...beğeniyorsan al bacım...insan mutlu oluyor

kızlar çatlak kremleri hakkında bi yazı gördüm ama kim yazmıştı unuttum. Mustela iyiymiş galiba, biraz tuzlu ama napalım artık.

:79: Ben ben
kafam karışık ya ben bu gidişle ne alcam diye düşünürken bebeğimi alcam kucağıma

canım hastalığın için çok geçmiş olsun...Allah oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

Oof off :) Normalimiz oldu artık, napalım şikayet etmeden tıpış tıpış wc nin yolunu tutucaz napalım durum bu demek ki.
Benim terazi olmuyor galiba, burçlarla aram yoktur hiç anlamam ama sanırım akrep olucaz biz. 31 Ekim gözüküyor doğum. Babamız da akrep. neyse ki akreplerle çok iyi anlaşırım ben :)

genelde para için yapıldığına inadığım bir şey ama insanın evladı söz konusu oluncada doktor ne derse yapıyoruz bacım....

:79: Ben ben
kafam karışık ya ben bu gidişle ne alcam diye düşünürken bebeğimi alcam kucağıma

heeee eevet zeytin, arkadaşım kullanmış mustelayı memnun kalmış, bende aynı sen gibi alana kadar çocuk iki yaşına gelecek. ama bugün dr.a gidecem alacam artık bişi, benim göbüş baya büyüdü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…