leyna zaten sorunlu gebelikler yaşıyoruz iğce depresyona sokuyolar
kızlar ya bişi daha sorcam. 2 şey de olabilir..
1- doktorum gyneferon mu ne kan hapı mı demir hapı ondan verdi günde 1 tane aç karına. ama sabah içiyorum midemi bulandırıyo. dün aynen çıkardım ne varsa... o yüzden içmiyorum ya düzenli....
birde büyük tuvaletimin rengi acayip koyu venge diyebilrimneden kine... normalde açıktır.. kıvamı içi ama ne sulu ne kuru ortası.. ama rengi aklıma takılıyo???
kızlar ya bişi daha sorcam. 2 şey de olabilir..
1- doktorum gyneferon mu ne kan hapı mı demir hapı ondan verdi günde 1 tane aç karına. ama sabah içiyorum midemi bulandırıyo. dün aynen çıkardım ne varsa... o yüzden içmiyorum ya düzenli....
birde büyük tuvaletimin rengi acayip koyu venge diyebilrimneden kine... normalde açıktır.. kıvamı içi ama ne sulu ne kuru ortası.. ama rengi aklıma takılıyo???
biliyorum işte o yüzden söylüyorum zamanında zaten yeterince üzülmüşsün ne gerek var şimdi onun bunun söylediğine bakıpta canını sıkacaksın kapını kapat herkes dışarda kalsın sen nasıl mutlu olacaksan öyle davran...
canım ilk gebeliginse anlaşılmaya bilir benim bu 3 gebeligim inanın pıt:26::26: pıt atıyo birşey yesem yolsa bnedemi gariplik var nasip olusa haftaya cumartesi özele gidicem bakalım o ne dicek
benimkisi şehzade canım malesef kız istedik ama olmadı.kocamannnnn pipisi var teyzesi.isim aklınıza gelirse fikirlere açığım[/QU
çağan,çınar,kuzey,toprak,rüzgar,bulut,emir,ege,kerem,yağız şimdilik aklıma bunlar geliyo canım ben nedense doğa isimlerini seviyorum güçlü ve doğal geliyolar ama ege de favorilerim arasında :))...
AMA ÇİĞ YENMEMeli die biliyorum.. pişince de mi yiyemem...
canım demir hapı rengi koyu yapıyo benimki de öyle merak etme yani..kızlar ya bişi daha sorcam. 2 şey de olabilir..
Midem bulanıyor iki gündür kızlarnormalmidir? 2 haftadır hiç yoktu. Dün sabah aç karna vitamin ilacını içtim 15 dk. sonra geri kustum mide kabul etmedi. Dr sordum bişey olmaz dedi. ama MİDE BULANTIM NORMALMİ ACABA? off pimpirikli ben bıktım artık senden!!!
Ben geldimm güzel anneler, 3 gündür raporluydum yatak döşek yatıyordum uğrayamadım buralara. Geçmişi biraz okuyayıp dedim ama hızınıza yetişilmiyor. Ağır bir faranjit geçirdiğimden dolayı kadın doğum doktoruma 1 hafta erken kontrole gitmek zorunda kaldım. Çok şükür bebişte birşey yok dedi. Ve dopler istedi. veee bir cinsiyet haberi de ben vereyim yoğunn kız hissiyatıma ve isteiğime rağmen ayrıntılı ultrasyonda bebişimiz bana el kol sallayaraktan ben erkekim dedi
hastane çıkışı alim diyorum herkez daha erken alma diyor çok kızıyorum ya sanki benim çocuğum ölcek gibi yapıyolar
kızlar çatlak kremleri hakkında bi yazı gördüm ama kim yazmıştı unuttum. Mustela iyiymiş galiba, biraz tuzlu ama napalım artık.
hastane çıkışı alim diyorum herkez daha erken alma diyor çok kızıyorum ya sanki benim çocuğum ölcek gibi yapıyolar
Ben geldimm güzel anneler, 3 gündür raporluydum yatak döşek yatıyordum uğrayamadım buralara. Geçmişi biraz okuyayıp dedim ama hızınıza yetişilmiyor. Ağır bir faranjit geçirdiğimden dolayı kadın doğum doktoruma 1 hafta erken kontrole gitmek zorunda kaldım. Çok şükür bebişte birşey yok dedi. Ve dopler istedi. veee bir cinsiyet haberi de ben vereyim yoğunn kız hissiyatıma ve isteiğime rağmen ayrıntılı ultrasyonda bebişimiz bana el kol sallayaraktan ben erkekim dedi
Normaldir tatlım. Deniz'inde 2 hafta bulantısı bitti, geri başladı. Hem bulantı, bebişin sağlıklı ve yerinde olduğunu gösterir diyorlar.
Benim bulantım da 2 gün kesildi, aman nasıl sevindim. Sonra geri başladı.Terazi burcu bunlaaaarrr. Dengesiz olacaklar diyorumda inanmıyosunuz bana
kızlar hepinize merhaba
ben yeni üye oldum,duygu hanıma mesaj atamıyorum buraya yazayım dedim
31 yaş,istanbul,11 ocak hamilelik,kalp atışlarını duydum,cinsiyeti iki hafta sonra inşallah öğreneceğim ve ilk bebişimm
size birşey sorucam bir de
ikili testi yaptırdım ben,olasılık düşük çıktı
ama değerlerden hcg mom olması gerekenden yüksekmiş doktorun söylediğine göre ve dörtlü test istedi. Başına böyle birşey gelen var mı? Yani düşük risk olduğu halde 4lü test yaptırılması istenen var mı merak ettim..
Allah'ım hepimize hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
:79: Ben ben
kafam karışık ya ben bu gidişle ne alcam diye düşünürken bebeğimi alcam kucağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?