2011 Ekim Anneleri

Esfacım rüya tabirinden anlamam çok. Hayırdır deyip hayra yorayım, hayırlısı olsun inşallah :)
Demir hapı içiyorsun, gebelik öncesinde içtim ben. O zaman bile bulantı yapıyordu. Sana da tavsiyem sabah erken saatte içip yat, taze portakal suyu ile birlikte içersen daha çok ve daha çabuk emilir çünkü bir çoğunu emmeden atıyoruz vücuttan.
Tuvaletinin renginin koyuluğu da demirden oluyor, dediğim gibi çoğu emilmeden atılıyor maalesef.Hapı içtikten sonra süt ve süt ürünlerini aynı anda tüketme, emilimini daha da azaltır. Bi de feci kabızlık yapmıştı bende, sen daha şanslıymışsın.

yazdıklarınızı okumaya çalışırken öğle oldu hızınıza yetişemiyorummmm :))) bikaç gündür nezleydim ama bugün daha iyileştiğimi hissediyorum.ben hamile kaldığımdan buyana gebelik egzamam var önce ayaklarımda vardı sonra avuç içinde çıktı ve şimdide karnımda tek tük çıkmaya başladı bunun için cildiyeyede gittim ama alerjik bünyeye sahip bazı anne adaylarının özellikle ilk gebelikte alerji olduğunu ama çoğüunun 3. ayda geçtiğini söyledi şanslıysan seninde geçer ama bazen 9 ay boyunca alerji devam edebilir dedi alerjilerim yer yer çoğalsada kaşıntılarım azaldı ve vazelin ve bebe yağı hariç bişey sürmem de yasak ( acaba sizdede böyle alerjiler oldumu acaba dr eşimden gelen 23 kromozonu vücudum yabancı saydığı için bunların olduğunu söylüyor zamanla vücudun alışıcak diyor ama şimdide burun kuruluğu yapıyor buna bağlı olarakta yutak kapağı kapanıyormuş ve basınç yüzünden orta kulak iltihabı yapıyormuş ama bütün bunların normal olduğunu nadirde olsa görüldüğünü söylüyorlar. sanırım bebeğim daha doğmadan annesine çekti,rmeye başladı spam benimmm :)))

bana da bugün 3lü yapılacak riskli gruptaymışım. inş. sonuçlar iyi çıkar, insanı çok üzüyor çünkü.

ben günlerdir rüyamda alakasız alakasız insanları görüyorum...uzun zamandır görmediğim insanları bazen....nedenine gelince çok uyumaktan diyorum

benim rahatlığım birazda anamdan ötürü onun zerre kadar çatlama ve sarkma olmamış maşallah genç kız gibi hala Genlere güveniyorum salladıkça sallıyorum

Dün ilk defa öğrendim annem ablama (ilkbebeği) 51 le hamile kalıp 57 ile doğurmuş 4 kilosu zaten ablammış şok oldum

Geçmiş olsun eyt, çabuk toparlanırsın umarım.
Gözün aydın, hayırlı olsun maşallah oğluna ve sana :)

genelde para için yapıldığına inadığım bir şey ama insanın evladı söz konusu oluncada doktor ne derse yapıyoruz bacım....

evet ben de dörtlü testi yaptıracağım,ama eğer sadece para içinse paranın gitmesi önemli değil ama boşuna beni gerip strese sokmasının bedeli parayla ödenmez. Çok da güveniyordum doktora ama bir kuşku düştü içime.Belki herşeyin iyi gitme ihtimaline kendimi çok hazırladım,aksilikleri kabullenmek zor geliyor da olabilir :)

maşallahhhh ben daha şimdiden o kadar aldım o kiloyu, sen gene genlere güveniyorsun, benim anneciğimin karnı harita gibi, yok yok ben hemen başlayayım şu krem olayına....

bu arada kızlarrr UNNADO.COM'u tavsiye ederim hepinize bebekle ilgili bir çok markanın ürünlerini %40 a varan indirimlerle burada inceleyip kampanyalarını takip edebilirsiniz. beşik,araba,kıyafet,çatlaklarla ilgili kremler,hamile giysileri,biberon ve daha bir çok şeyi burada bulabilirsiniz. Çok güzel bir site bu siteye girip davet istemeniz yeterli mailinize hergün yeni kampanyalarını anlatan bir mail gönderiyorlar...

bana da bugün 3lü yapılacak Riskli gruptaymışım. Inş. Sonuçlar iyi çıkar, insanı çok üzüyor çünkü.

sakın üzme kendini...bak şi,mdi benim en samimi arkadaşımın 3lü testi bile risk grubunda çıktı..... Oda bir profesöre gitti ...doktor demişki bu testler %50 doğru ve ayrıntılı bakış bebeğe...demiş kızım sen içini rahatlatacaksa aminiyosentez yaptır yoksa hiççç gerek yok...çok için rahat etmezse ankarada ayrıntılı ultrasonda biri var, git bence ona

ben günlerdir rüyamda alakasız alakasız insanları görüyorum...uzun zamandır görmediğim insanları bazen....nedenine gelince çok uyumaktan diyorum

hamile kaldığımdan beri ben de çok rüyalar görüyorum, çok alakasız insanlar aynı senin gibi, ve de uyandığımda unutmuyorum da. Uyku düzenimde eskiye göre pek bir değişiklik yok.Hamileliğin yan etkisi mi diye düşünüyordum.Artık herşeyin sebebini hamişliğe yoruyorum

evet çok konuşuyo bu kızlar
geçmiş olsun fatos, ne kadar ilginç bir durummuş seninki. ama dua edelim de dermansız olmasın sıkıntılarımız. senin vücudun dışardan, eşinden gelen kromozomları yabancı sayıyormuş benim çatlak tiroid bezimim ürettiği hormonlar, tiroid bezimi vücuda zararlı görüp ona savaş açmışlar, yok etmeye çalışıyo saftirikler :) civciv yumurtadan çıkmış, kabuğunu beğenmemiş hesabı :)

bende izmir'de bi prof.e gidiyorum, o da branşında baya iyiymiş, Allah'a sığınıyoruz, inş. herşey çok güzel olacak.

merhaba beybim hoşgeldin, hayırlı olsun. ikiliden dörtlüye geçen bir arkadaşımız var, ama risk sebebiyle değildi sanırım onunki. yine endleeslove ya da Larissya diycem ama hep karıştırıyorum ben ikinizi kusura bakmayın kızlar.
Amin, inşallah sana da

bebe yağı kullanıyorum ben hala. 16. haftada kreme geçicem ya da kakao yağı karışımı filan bakıcam sanırım. daha küçüğüz biz sibel teyzesi, o yüzden ağırdan alıyoruz.

bana da bugün 3lü yapılacak riskli gruptaymışım. inş. sonuçlar iyi çıkar, insanı çok üzüyor çünkü.

risk grubunda mıymışsın... hayırdır sorun nedir? ikiliden bahsettin mi, hatırlamıyorum kusura bakma. sorun mu çıkmıştı?
inşallah hepsi çok güzel çıkacak. gerçeği çok yansıtmıyor diyorlar. bana da doktorum %100 doğruluğu yok dedi.

sanırım eyüp ekici yi söylüyorsun edut. ben de zamanı geldiğinde gitmeyi düşünüyorum ona. kılcal damarlarını bile en ince ayrıntısına kadar inceliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…