kızlar ya bişi daha sorcam. 2 şey de olabilir..
1- doktorum gyneferon mu ne kan hapı mı demir hapı ondan verdi günde 1 tane aç karına. ama sabah içiyorum midemi bulandırıyo. dün aynen çıkardım ne varsa... o yüzden içmiyorum ya düzenli....
birde büyük tuvaletimin rengi acayip koyu venge diyebilrimneden kine... normalde açıktır.. kıvamı içi ama ne sulu ne kuru ortası.. ama rengi aklıma takılıyo???
kızlar hepinize merhaba
ben yeni üye oldum,duygu hanıma mesaj atamıyorum buraya yazayım dedim
31 yaş,istanbul,11 ocak hamilelik,kalp atışlarını duydum,cinsiyeti iki hafta sonra inşallah öğreneceğim ve ilk bebişimm
size birşey sorucam bir de
ikili testi yaptırdım ben,olasılık düşük çıktı
ama değerlerden hcg mom olması gerekenden yüksekmiş doktorun söylediğine göre ve dörtlü test istedi. Başına böyle birşey gelen var mı? Yani düşük risk olduğu halde 4lü test yaptırılması istenen var mı merak ettim..
Allah'ım hepimize hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
heeee eevet zeytin, arkadaşım kullanmış mustelayı memnun kalmış, bende aynı sen gibi alana kadar çocuk iki yaşına gelecek. Ama bugün dr.a gidecem alacam artık bişi, benim göbüş baya büyüdü...
Ben geldimm güzel anneler, 3 gündür raporluydum yatak döşek yatıyordum uğrayamadım buralara. Geçmişi biraz okuyayıp dedim ama hızınıza yetişilmiyor. Ağır bir faranjit geçirdiğimden dolayı kadın doğum doktoruma 1 hafta erken kontrole gitmek zorunda kaldım. Çok şükür bebişte birşey yok dedi. Ve dopler istedi. veee bir cinsiyet haberi de ben vereyim yoğunn kız hissiyatıma ve isteiğime rağmen ayrıntılı ultrasyonda bebişimiz bana el kol sallayaraktan ben erkekim dedi
genelde para için yapıldığına inadığım bir şey ama insanın evladı söz konusu oluncada doktor ne derse yapıyoruz bacım....
EYTTTT BEEEE KEYİFLENDİM GENE
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
canım hastalığın için çok geçmiş olsun...Allah oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
benim rahatlığım birazda anamdan ötürü onun zerre kadar çatlama ve sarkma olmamış maşallah genç kız gibi halaGenlere güveniyorum salladıkça sallıyorum
Dün ilk defa öğrendim annem ablama (ilkbebeği) 51 le hamile kalıp 57 ile doğurmuş 4 kilosu zaten ablammış şok oldum
bana da bugün 3lü yapılacakriskli gruptaymışım. inş. sonuçlar iyi çıkar, insanı çok üzüyor çünkü.
bana da bugün 3lü yapılacakRiskli gruptaymışım. Inş. Sonuçlar iyi çıkar, insanı çok üzüyor çünkü.
ben günlerdir rüyamda alakasız alakasız insanları görüyorum...uzun zamandır görmediğim insanları bazen....nedenine gelince çok uyumaktan diyorum
bana da bugün 3lü yapılacakRiskli gruptaymışım. Inş. Sonuçlar iyi çıkar, insanı çok üzüyor çünkü.
yazdıklarınızı okumaya çalışırken öğle oldu hızınıza yetişemiyorummmm :))) bikaç gündür nezleydim ama bugün daha iyileştiğimi hissediyorum.ben hamile kaldığımdan buyana gebelik egzamam var önce ayaklarımda vardı sonra avuç içinde çıktı ve şimdide karnımda tek tük çıkmaya başladı bunun için cildiyeyede gittim ama alerjik bünyeye sahip bazı anne adaylarının özellikle ilk gebelikte alerji olduğunu ama çoğüunun 3. ayda geçtiğini söyledi şanslıysan seninde geçer ama bazen 9 ay boyunca alerji devam edebilir dedi alerjilerim yer yer çoğalsada kaşıntılarım azaldı ve vazelin ve bebe yağı hariç bişey sürmem de yasak( acaba sizdede böyle alerjiler oldumu acaba dr eşimden gelen 23 kromozonu vücudum yabancı saydığı için bunların olduğunu söylüyor zamanla vücudun alışıcak diyor ama şimdide burun kuruluğu yapıyor buna bağlı olarakta yutak kapağı kapanıyormuş ve basınç yüzünden orta kulak iltihabı yapıyormuş ama bütün bunların normal olduğunu nadirde olsa görüldüğünü söylüyorlar. sanırım bebeğim daha doğmadan annesine çekti,rmeye başladı spam benimmm :)))
sakın üzme kendini...bak şi,mdi benim en samimi arkadaşımın 3lü testi bile risk grubunda çıktı..... Oda bir profesöre gitti ...doktor demişki bu testler %50 doğru ve ayrıntılı bakış bebeğe...demiş kızım sen içini rahatlatacaksa aminiyosentez yaptır yoksa hiççç gerek yok...çok için rahat etmezse ankarada ayrıntılı ultrasonda biri var, git bence ona
kızlar hepinize merhaba
ben yeni üye oldum,duygu hanıma mesaj atamıyorum buraya yazayım dedim
31 yaş,istanbul,11 ocak hamilelik,kalp atışlarını duydum,cinsiyeti iki hafta sonra inşallah öğreneceğim ve ilk bebişimm
size birşey sorucam bir de
ikili testi yaptırdım ben,olasılık düşük çıktı
ama değerlerden hcg mom olması gerekenden yüksekmiş doktorun söylediğine göre ve dörtlü test istedi. Başına böyle birşey gelen var mı? Yani düşük risk olduğu halde 4lü test yaptırılması istenen var mı merak ettim..
Allah'ım hepimize hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
heeee eevet zeytin, arkadaşım kullanmış mustelayı memnun kalmış, bende aynı sen gibi alana kadar çocuk iki yaşına gelecek. ama bugün dr.a gidecem alacam artık bişi, benim göbüş baya büyüdü...
bana da bugün 3lü yapılacakriskli gruptaymışım. inş. sonuçlar iyi çıkar, insanı çok üzüyor çünkü.
sakın üzme kendini...bak şi,mdi benim en samimi arkadaşımın 3lü testi bile risk grubunda çıktı..... Oda bir profesöre gitti ...doktor demişki bu testler %50 doğru ve ayrıntılı bakış bebeğe...demiş kızım sen içini rahatlatacaksa aminiyosentez yaptır yoksa hiççç gerek yok...çok için rahat etmezse ankarada ayrıntılı ultrasonda biri var, git bence ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?