2011 Ekim Anneleri

Kızlar doktorumun bana önerdiği kremler fikrinizi alim lütfen daha almadım

*bella b
*mostela
*phytolastil jel

bunları yazmış :26:
ben bunlardan phytolastil jelı düşünüyorum ve de bebe yağı
bende ruyamda hep erkek bebegım oldugunu goruyodum boyle bembeyaz sımsıyah saclı sonra doktorda oglum olcagını soyledı annelere malum oluyo dıyolar bızımkılerde olye oldu sanırım
inşallah benım çok gördüğüm erkek bebek rüyası doğru çıkarr
bende hep birşeyler almak istiyorum ama bizim doktorumuzda beş aylık olana kadar hiçbişi almak yok dedi bende onu dinliyorum ve almıyorum.
bende 5 ay olana kadar mağazalara gırmıyorum bıle gırsem ne olcak cınsıyet bellı değil
dıskı rengı sıyah olamsı normall kan hapı içince bırde kanılacını gece yatarken alın kızlar ve kesınlıkle yemekten yarım saat önce ya da sonra alın süt ürünlerı etkılesım yapıyo
bende 5 ay dan sonra beğendıgım seylerı alıcamm ve kesınlıklee ayaklıklı tek parca badılerden alıcammm

evet cnm rısklı gruptaymışım, dr. 3lüyü yapalım amniyosenteze öyle karar verelim dedi. bugun yaptırcam bakalım 3lüyü, hftya sonuçları gelir. inş. tertemiz çıkar hepimizinki. 100 de 100 doğruluğu yok ama insanın içini kemiren bi kurt düşüyor. Allah kimseye yaşatmasın.

çok tşkr ederim deniss , sanada geçmiş olsun canım senin durumunda en az benim ki kadar ilginçmiş :))
yinede en kötü ihtimalle doğumdan sonra geçecekler.... sadece ozamana kadar biz biraz sıkıntı çekicez ama onlar dünyanın bütün sıkıntılarına değerler ultrasonda ellerini hareket ettirdiğini gördüğümden beri bebek sahibi olmanın dünyanın en güzel şeyi olduğunu düşünüyorum bi an önce ekim ayı gelsinde bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde allaım inşallah....

Allah izin verirse

kızda yanılma payı olmakla birlikte biri pipişli biri kukuşlu

canımmm seni burada yakaladım ve haberine cook sevindim.. sana demistimmmmm resmindeki gibi bir kızın bir oglun olacak diyee

tebriklerrrrr!!!

kızlar hemen cıkıyorum topic inizden opuldunuz ben kasım annesiyim kısmetseee

hamileliğinin zor geçtiğinden bahsetmiştin, Allah acil şifa versin ve ekim ayında kavuşursun inşallah bebeğine sibelcim. çok zor biliyorum ama canını sıkmamaya gayret etsen, pozitif düşünmeye çalışsan pek çok şey değişir eminim. haftaya ikilide aldığından çok daha güzel bir sonuç verirsin inşallah bize

VALLAHİDE BİLDİM BİRİ KIZ BİRİ ERKEK YADA İKİSİDE ERKEK DEMİŞTİM DOKTORDA BENZERİNİ DEMİŞ
ESLEMİM GÖZÜN AYDIN ALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH
MAŞALLAH TEYZESİİNİN KUZULARINAAAAAAAAAAA

canımcım kasım annelerinden ziyaretçilerimiz var çıkmana gerek yok kuzum sen benim korumamdasın

inş. cnm, ben de düşünmemeye çalışıyorum. zaten çok zor bi gebelik dönemi geçiriyorum. hakkımızda hayırlısı artık.

hiç öyle deme kuzum...bebeğin üzülür...benim meleğim tüp bebek, annesine gelene kadar çok uğraşıldı onun için...sonra öğrendikten 1 gün sonra kanamam başladı, 2 gün sonrada şiddetli bir sancıyla gece evde bayılıp hastaneye kaldırıldım, hastanede kanama alanımın oluştuğu söylendi bebeği düşürme tehlikem vardı, sonra evde yattım 1,5 ay..sonra yine bir hasytaneye yatış....bu sürede tam geçti derken bu sefer kanamam bilidğin kan kırmızı oldu...tek başıma evden hastaneye nasıl gittiğimde ebe düşük başlamış dedi ve içimden şükürler olsun ki kullandığım jel olduğunu anladığımız parçalar topladı.....tam 3 ay sırt üstü yattım...raporumun bittiği gün sevinip eve geldiğimde yine kanamam başladı tam 7 günün sonunda...artık arabayla değil koşarak hastaneye gitmek istiyordum ki doktoruma gittim beklerken kadının neyiniz var sorusuyla deli gibi ağlamaya başladım ama miniğimin suçu değildi ki...o bana ilk o kanamamın olduğu gün hareket etti...anne ağlama valla sorun bende değil dedi be seni üzmke istermiyim dediği gün dedim artık üzülmek yok çünkü meleği üstüne alınıyor:))) o gün oğlumuz olduğunu öğrendim hemde babası yokken:)...sen sakın canını sıkma can parçalarımız üzülüyorlar...

amin cnm benim inşallah edacım hepimizinkini korusun Allahım

sybell hiç üzülme geçen bi arkadaşa daha söyledim bu risli çıkanların %90ı amniyosentezde temiz çıkıyomuş bol bol dua edelim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…