canım gönlünü ferah tut allahın izniyle hiç bişicik olmıycak
melabaaa:18::18::18::18:
ben bunlardan phytolastil jelı düşünüyorum ve de bebe yağıKızlar doktorumun bana önerdiği kremler fikrinizi alim lütfen daha almadım
*bella b
*mostela
*phytolastil jel
bunları yazmış :26:
inşallah benım çok gördüğüm erkek bebek rüyası doğru çıkarrbende ruyamda hep erkek bebegım oldugunu goruyodum boyle bembeyaz sımsıyah saclı sonra doktorda oglum olcagını soyledı annelere malum oluyo dıyolar bızımkılerde olye oldu sanırım
bende 5 ay olana kadar mağazalara gırmıyorum bıle gırsem ne olcak cınsıyet bellı değilbende hep birşeyler almak istiyorum ama bizim doktorumuzda beş aylık olana kadar hiçbişi almak yok dedi bende onu dinliyorum ve almıyorum.
dıskı rengı sıyah olamsı normall kan hapı içince bırde kanılacını gece yatarken alın kızlar ve kesınlıkle yemekten yarım saat önce ya da sonra alın süt ürünlerı etkılesım yapıyokızlar ya bişi daha sorcam. 2 şey de olabilir..
1- doktorum gyneferon mu ne kan hapı mı demir hapı ondan verdi günde 1 tane aç karına. ama sabah içiyorum midemi bulandırıyo. dün aynen çıkardım ne varsa... o yüzden içmiyorum ya düzenli....
birde büyük tuvaletimin rengi acayip koyu venge diyebilrimneden kine... normalde açıktır.. kıvamı içi ama ne sulu ne kuru ortası.. ama rengi aklıma takılıyo???
bende 5 ay dan sonra beğendıgım seylerı alıcamm ve kesınlıklee ayaklıklı tek parca badılerden alıcammmYa leyna bayılıyorum sana yaaÇok haklısın.
canımcım sen nasıl istiyorsan öyle davran. Sonuçta sen mutlu olduğun zaman bebişinde mutlu oluyor. Kapını kapat,herşeyi de herkese söyleme.
Herkesin görüşü ayrı sonuçta. Bende epey büyüyene kadar bişey almak istemiyorum. Tabiki bu benim kendi düşüncem. Ama kendimi kısıtlamıyorum da. Sevdiğim bişey görsem kesin alırım heralde.
benım de çok sevdıgım ısımler bunlar ama ben demır kerem yada demır emın yata demır mertbenimkisi şehzade canım malesef kız istedik ama olmadı.kocamannnnn pipisi var teyzesi.isim aklınıza gelirse fikirlere açığım[/QU
çağan,çınar,kuzey,toprak,rüzgar,bulut,emir,ege,kerem,yağız şimdilik aklıma bunlar geliyo canım ben nedense doğa isimlerini seviyorum güçlü ve doğal geliyolar ama ege de favorilerim arasında :))...
risk grubunda mıymışsın... hayırdır sorun nedir? ikiliden bahsettin mi, hatırlamıyorum kusura bakma. sorun mu çıkmıştı?
inşallah hepsi çok güzel çıkacak. gerçeği çok yansıtmıyor diyorlar. bana da doktorum %100 doğruluğu yok dedi.
evet çok konuşuyo bu kızlar
geçmiş olsun fatos, ne kadar ilginç bir durummuş seninki. ama dua edelim de dermansız olmasın sıkıntılarımız. senin vücudun dışardan, eşinden gelen kromozomları yabancı sayıyormuş benim çatlak tiroid bezimim ürettiği hormonlar, tiroid bezimi vücuda zararlı görüp ona savaş açmışlar, yok etmeye çalışıyo saftirikler :)civciv yumurtadan çıkmış, kabuğunu beğenmemiş hesabı :)
Allah izin verirse
kızda yanılma payı olmakla birlikte biri pipişli biri kukuşlu
evet cnm rısklı gruptaymışım, dr. 3lüyü yapalım amniyosenteze öyle karar verelim dedi. bugun yaptırcam bakalım 3lüyü, hftya sonuçları gelir. inş. tertemiz çıkar hepimizinki. 100 de 100 doğruluğu yok ama insanın içini kemiren bi kurt düşüyor. Allah kimseye yaşatmasın.
evet cnm rısklı gruptaymışım, dr. 3lüyü yapalım amniyosenteze öyle karar verelim dedi. bugun yaptırcam bakalım 3lüyü, hftya sonuçları gelir. inş. tertemiz çıkar hepimizinki. 100 de 100 doğruluğu yok ama insanın içini kemiren bi kurt düşüyor. Allah kimseye yaşatmasın.
canımmm seni burada yakaladım ve haberine cook sevindim.. sana demistimmmmm resmindeki gibi bir kızın bir oglun olacak diyee
tebriklerrrrr!!!
kızlar hemen cıkıyorum topic inizden opuldunuz ben kasım annesiyim kısmetseee
inş. cnm, ben de düşünmemeye çalışıyorum. zaten çok zor bi gebelik dönemi geçiriyorum. hakkımızda hayırlısı artık.
Allah izin verirse
Allah izin verirse
Allah izin verirse
VALLAHİDE BİLDİM BİRİ KIZ BİRİ ERKEK YADA İKİSİDE ERKEK DEMİŞTİM DOKTORDA BENZERİNİ DEMİŞ
ESLEMİM GÖZÜN AYDIN ALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH
MAŞALLAH TEYZESİİNİN KUZULARINAAAAAAAAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?