2011 Ekim Anneleri

aminnnnnnnnn...

amin cnm benim inşallah edacım hepimizinkini korusun Allahım

sybell hiç üzülme geçen bi arkadaşa daha söyledim bu risli çıkanların %90ı amniyosentezde temiz çıkıyomuş bol bol dua edelim cnm

saol eslemcim, seninde gözün aydın, Allah hepimizin gönlüne göre versin...

amin cnm benim inşallah edacım hepimizinkini korusun Allahım

sybell hiç üzülme geçen bi arkadaşa daha söyledim bu risli çıkanların %90ı amniyosentezde temiz çıkıyomuş bol bol dua edelim cnm

kuzu artık sen ne beğensen labailirsin ne kadaaarrr güzelll yafuuuu

Allah izin verirse

kızda yanılma payı olmakla birlikte biri pipişli biri kukuşlu

tebrik ederim eslemcimm , öncelikle kocaman bir maaşallah diyelimde nazar değmesin bebişlerineee ::)) bu ne şanstır yaaaa bir kız bir oğlan ohhh tek seferde tam isabet senin adına çok sevindimmm

hayırlısı olsun canım çok sevindim, Allah tamamını erdirsin

maşallah suphanallah

aayyy :)
çooookk güzel bir haber eslemcim bir taşla iki güzel kuuş.
maşallah canım çok çok sevindim

gozun aydın cnm cok sevındım ıns kızdakı yanılma payıda ıyıce kalkar ne guzel bı anda ıkısı bırdan olcak cok super yaaaaaaa

saol eslemcim, seninde gözün aydın, Allah hepimizin gönlüne göre versin...

kuzu artık sen ne beğensen labailirsin ne kadaaarrr güzelll yafuuuu

oyy maşallahhhhh bebeklerıne inşallah sağlıklı hayırlı evlat olurlar

çookk teşekkür ederim kızlar Allah korusun bebişleri ben yinede korkuyorum ve 6 ay bitene kadar bişey almıcam belki 1-2 parça bişey

İnaşallah hepimizin evlatları hayırlı evlat olur güzel yüzlü güzel huylu Allahtan korkan kuldan utanan evlatlar olurlar

AMİİİİNNNNN

advocate&leyna... eyüp ekici'ye gidecek misiniz?

hayır canım şimdilik gitmeyi düşünmüyorum hiç aklımdan geçmedi ama zaruri bir durum olurda mutlaka gitmem gerekirse riskim olursa kapısını çalacağım bir kaç doktordan biri olabilir...

hayır canım şimdilik gitmeyi düşünmüyorum hiç aklımdan geçmedi ama zaruri bir durum olurda mutlaka gitmem gerekirse riskim olursa kapısını çalacağım bir kaç doktordan biri olabilir...

aynı fikirdeyim...ama kafam çok karışırsa giderim zaten....allah aratmasın

tebrik ederim eslemcimm , öncelikle kocaman bir maaşallah diyelimde nazar değmesin bebişlerineee ::)) bu ne şanstır yaaaa bir kız bir oğlan ohhh tek seferde tam isabet senin adına çok sevindimmm

eslem çok sevindim bir taşla iki kuş buna denir

saolun kızlar çok mutlu oldum erkek bebişin pipisini çekicekti doktor teyzesi yarım saatten fazla açmadı velet ya çok inatçı çıktı ben gördüm ama pipiyi fotoğraflayamadıkk

sende benim gibi kanamalı geçirmişsin günlerini, çok benzer şeyler yaşamışız cnm. çok kere kan gölünün içinde ağlarak gittim dra. dediğin çok doğru bebişlerimizi üzmemiz lazım. yazık onlarda istemezler böyle olsun. bende ki problem plasentasından kaynaklanıyormuş. ben hala yatıyorum. sıra sıra annemle kayınvalıdem bakmaya gelıyor. malesef annemler ist.da, kayınvalıdeler ankarada, bizse izmirdeyiz. onlar için zor oluyo ama yapacak bişi yok. bunların üstünede ıkılı kötü çıkınca yıkılmıştım. ama şimdi moralim daha iyi. Allah izin verirse herşey çok güzel olacakkkk...

ESLEMMM ÇOK SEVİNDİM ARKADAŞIM SEN İKİ KAT SEVİNÇ YAŞIYORSUN ŞİMDİ MAŞALLAH KUKULUYLA PİTİLİYE

nekadar zor günler geçirmişsin öyle :2: ama şimdi iyisindir umarım. başında biraz zor olsada dilerim hamileliğinin geri kalanını çok rahat geçirirsin. ben inanıyorum hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bişekilde kucağımıza alıcaz :))

slm kıslar aranıza yeni katıldım bişe sormak istiyorum size 2li test te ense kalınlığı kaç olmalı hatırlayanınız varmı yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

slm kıslar aranıza yeni katıldım bişe sormak istiyorum size 2li test te ense kalınlığı kaç olmalı hatırlayanınız varmı yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

slm cnm hos geldın aramıza 3 mm sınır olrak kabul edıyorlar 3 kadar ıyı 3 ten sonrası rısklı grubuna gırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…