Allah izin verirse
kızda yanılma payı olmakla birlikte biri pipişli biri kukuşlu
hamileliğinin zor geçtiğinden bahsetmiştin, Allah acil şifa versin ve ekim ayında kavuşursun inşallah bebeğine sibelcim. çok zor biliyorum ama canını sıkmamaya gayret etsen, pozitif düşünmeye çalışsan pek çok şey değişir eminim. haftaya ikilide aldığından çok daha güzel bir sonuç verirsin inşallah bize
amin cnm benim inşallah edacım hepimizinkini korusun Allahım
sybell hiç üzülme geçen bi arkadaşa daha söyledim bu risli çıkanların %90ı amniyosentezde temiz çıkıyomuş bol bol dua edelim cnm
amin cnm benim inşallah edacım hepimizinkini korusun Allahım
sybell hiç üzülme geçen bi arkadaşa daha söyledim bu risli çıkanların %90ı amniyosentezde temiz çıkıyomuş bol bol dua edelim cnm
Allah izin verirse
Allah izin verirse
hayırlısı olsun canım çok sevindim, Allah tamamını erdirsin
maşallah suphanallah
aayyy :)
çooookk güzel bir haber eslemcim bir taşla iki güzel kuuş.
maşallah canım çok çok sevindim
gozun aydın cnm cok sevındım ıns kızdakı yanılma payıda ıyıce kalkar ne guzel bı anda ıkısı bırdan olcak cok super yaaaaaaa
saol eslemcim, seninde gözün aydın, Allah hepimizin gönlüne göre versin...
kuzu artık sen ne beğensen labailirsin ne kadaaarrr güzelll yafuuuu
oyy maşallahhhhh bebeklerıne inşallah sağlıklı hayırlı evlat olurlar
advocate&leyna... eyüp ekici'ye gidecek misiniz?
hayır canım şimdilik gitmeyi düşünmüyorum hiç aklımdan geçmedi ama zaruri bir durum olurda mutlaka gitmem gerekirse riskim olursa kapısını çalacağım bir kaç doktordan biri olabilir...
tebrik ederim eslemcimm , öncelikle kocaman bir maaşallah diyelimde nazar değmesin bebişlerineee ::)) bu ne şanstır yaaaa bir kız bir oğlan ohhh tek seferde tam isabet senin adına çok sevindimmm
eslem çok sevindim bir taşla iki kuş buna denir
hiç öyle deme kuzum...bebeğin üzülür...benim meleğim tüp bebek, annesine gelene kadar çok uğraşıldı onun için...sonra öğrendikten 1 gün sonra kanamam başladı, 2 gün sonrada şiddetli bir sancıyla gece evde bayılıp hastaneye kaldırıldım, hastanede kanama alanımın oluştuğu söylendi bebeği düşürme tehlikem vardı, sonra evde yattım 1,5 ay..sonra yine bir hasytaneye yatış....bu sürede tam geçti derken bu sefer kanamam bilidğin kan kırmızı oldu...tek başıma evden hastaneye nasıl gittiğimde ebe düşük başlamış dedi ve içimden şükürler olsun ki kullandığım jel olduğunu anladığımız parçalar topladı.....tam 3 ay sırt üstü yattım...raporumun bittiği gün sevinip eve geldiğimde yine kanamam başladı tam 7 günün sonunda...artık arabayla değil koşarak hastaneye gitmek istiyordum ki doktoruma gittim beklerken kadının neyiniz var sorusuyla deli gibi ağlamaya başladım ama miniğimin suçu değildi ki...o bana ilk o kanamamın olduğu gün hareket etti...anne ağlama valla sorun bende değil dedi be seni üzmke istermiyim dediği gün dedim artık üzülmek yok çünkü meleği üstüne alınıyor:))) o gün oğlumuz olduğunu öğrendim hemde babası yokken:)...sen sakın canını sıkma can parçalarımız üzülüyorlar...
hiç öyle deme kuzum...bebeğin üzülür...benim meleğim tüp bebek, annesine gelene kadar çok uğraşıldı onun için...sonra öğrendikten 1 gün sonra kanamam başladı, 2 gün sonrada şiddetli bir sancıyla gece evde bayılıp hastaneye kaldırıldım, hastanede kanama alanımın oluştuğu söylendi bebeği düşürme tehlikem vardı, sonra evde yattım 1,5 ay..sonra yine bir hasytaneye yatış....bu sürede tam geçti derken bu sefer kanamam bilidğin kan kırmızı oldu...tek başıma evden hastaneye nasıl gittiğimde ebe düşük başlamış dedi ve içimden şükürler olsun ki kullandığım jel olduğunu anladığımız parçalar topladı.....tam 3 ay sırt üstü yattım...raporumun bittiği gün sevinip eve geldiğimde yine kanamam başladı tam 7 günün sonunda...artık arabayla değil koşarak hastaneye gitmek istiyordum ki doktoruma gittim beklerken kadının neyiniz var sorusuyla deli gibi ağlamaya başladım ama miniğimin suçu değildi ki...o bana ilk o kanamamın olduğu gün hareket etti...anne ağlama valla sorun bende değil dedi be seni üzmke istermiyim dediği gün dedim artık üzülmek yok çünkü meleği üstüne alınıyor:))) o gün oğlumuz olduğunu öğrendim hemde babası yokken:)...sen sakın canını sıkma can parçalarımız üzülüyorlar...
eslemcim hayırlı olsun seninkiler tek yumurtamı çift yumurtamı????
ESLEMMM ÇOK SEVİNDİM ARKADAŞIM SEN İKİ KAT SEVİNÇ YAŞIYORSUN ŞİMDİ MAŞALLAH KUKULUYLA PİTİLİYE
slm kıslar aranıza yeni katıldım bişe sormak istiyorum size 2li test te ense kalınlığı kaç olmalı hatırlayanınız varmı yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
saol cnm çift yumurta benimkiler teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?