2011 Ekim Anneleri

edut senin tüp bebişmiş, genelde ikiz üçüz oluyorlar, senin yavrun yalnızlığı seçmiş :) kafa dinlemeyi tercih etmiş herhalde orda :)

kızlar ben artık çıkıyorum, kontrolüm var, dualarınızı eksik etmeyin, biraz gerginim:18:

slm kıslar aranıza yeni katıldım bişe sormak istiyorum size 2li test te ense kalınlığı kaç olmalı hatırlayanınız varmı yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

hoşgeldin tuğba , yanlış hatırlamıyorsam 1,5 -3 arası normal kabul ediliyor ama burun kemiğinede bakılıyor teste nazal kemik var gibi bi ibarede olması gerekiyor. bide crl sine bakıyorlar ama o değişken bazen bebeğin gelişimi bir hafta önceden geliyor ozaman birazdaha uzun çıkabiliyor yada biraz geriden geliyor ve daha kısa çıkıyor ama bu normalmiş bişekilde daha sonra satı yakalıyor bebeğin ultrasondaki haftası....

bebe yağı kullanıyorum ben hala. 16. haftada kreme geçicem ya da kakao yağı karışımı filan bakıcam sanırım. daha küçüğüz biz sibel teyzesi, o yüzden ağırdan alıyoruz.
kızlar bu arada ben bazen banyodan çıkmadan önce bebe yağı bazende saf zeytinyağı sürüyorum.saf zeytinyağı inanılmaz güzel nemlendiriyo tavsiye ederim...

slm kıslar aranıza yeni katıldım bişe sormak istiyorum size 2li test te ense kalınlığı kaç olmalı hatırlayanınız varmı yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

kızlar ben artık çıkıyorum, kontrolüm var, dualarınızı eksik etmeyin, biraz gerginim:18:

hayırlı haberlerle gel de bizide sevindir...

kuzu bana 1 tane transfer ettiler yumurta...yavlum ondan tek kaldı....

hmm anladıım.transfer sayısına göre tek ya da ikiz oluyorlar yani.
çok sıkıntı çekmişsin canım gözlerim doldu okurken. Allah yaşatmasın bir daha. Bu kadar kanamaya gitmediyse daha da gitmez inşallah hep birliktesiniz.

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. unutmaki ikili testin %6 ila %40 yanılma payı var bu sadece bir risk belirleme testi kesin bir şey yok henüz. hem ikili testi normal çıkan herkez içinde %6-%40 arası yanılma payı olduğu ve riskli gruba girebileceğini hatırlatırım sana. üçlü testin çok daha iyi çıkıcağına inanıyorum hem nette okumuştum ölçümü yapan doktorun tecrübeside çok önemliymiş ölçüm yaparken 1mm bile sapma olsa anormal bir bebeğe normal, normal bebeğe ise anormal sonucu çıkabiliyormuş benim kuzenimde 15 haftalık hamile onada risk olduğu söylendi fakat üçlü teste hiç bir şey çıkmadı boşu boşuna kızcağız üzüldüğüyle kaldı sen içini ferah tut yeterki....

yerim ben onları ya canlarım benim gerçi onlar sana süpriz yumurta oldular dimi ilk ikiz olduğunu öğrendiğin anı anlatsana bi
cnm tüp bebekti ondan çok şaşırmadık ama ilk denememiz negatifti o yüzden aslında tutması bizim için süpriz olmuştu ilkinde hiçbiri tutmadı ikincide hepsi tuttu Allah izin verince

cnm rahat ol stresten çok etkineirmiş bebişin Rabbim yardımcın olsun

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. unutmaki ikili testin %6 ila %40 yanılma payı var bu sadece bir risk belirleme testi kesin bir şey yok henüz. hem ikili testi normal çıkan herkez içinde %6-%40 arası yanılma payı olduğu ve riskli gruba girebileceğini hatırlatırım sana. üçlü testin çok daha iyi çıkıcağına inanıyorum hem nette okumuştum ölçümü yapan doktorun tecrübeside çok önemliymiş ölçüm yaparken 1mm bile sapma olsa anormal bir bebeğe normal, normal bebeğe ise anormal sonucu çıkabiliyormuş benim kuzenimde 15 haftalık hamile onada risk olduğu söylendi fakat üçlü teste hiç bir şey çıkmadı boşu boşuna kızcağız üzüldüğüyle kaldı sen içini ferah tut yeterki....

birisi bana çocuğun cinsiyetini öğrenmeden adını ayşe naz koymuşsun demişti çok güldüm ama kızım olursa hiç düşünmeden ayşe naz koyucam adını inşallah gerçi adının anlamını taşırsa işimiz var ama napalım artık babası çeksin onun nazını burdan bana bu hatırlatmayı yapan arkadaşıma sonsuz saygılar sunar kendisinin yanaklarından kuzusununda gözlerinden öperim:79:

şükürler olsun ki ben sıkıntılarımı unuttum bile...tüp bebek işine girince hele birde tutunca allaha nasıl şükür ediypr oluyor ki insan...ama emin ol bende yazdıkarımı okurken her seferinde ağlıyorum....kızlar normalde hamile kalabildiğiniz için o kadar çok şükretmeniz lazımki inanamazsınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…