slm kıslar aranıza yeni katıldım bişe sormak istiyorum size 2li test te ense kalınlığı kaç olmalı hatırlayanınız varmı yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
slm kıslar aranıza yeni katıldım bişe sormak istiyorum size 2li test te ense kalınlığı kaç olmalı hatırlayanınız varmı yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
edut senin tüp bebişmiş, genelde ikiz üçüz oluyorlar, senin yavrun yalnızlığı seçmiş :) kafa dinlemeyi tercih etmiş herhalde orda :)
Allah izin verirse
kızda yanılma payı olmakla birlikte biri pipişli biri kukuşlu
kızlar ben artık çıkıyorum, kontrolüm var, dualarınızı eksik etmeyin, biraz gerginim:18:
kızlar ben artık çıkıyorum, kontrolüm var, dualarınızı eksik etmeyin, biraz gerginim:18:
kızlar bu arada ben bazen banyodan çıkmadan önce bebe yağı bazende saf zeytinyağı sürüyorum.saf zeytinyağı inanılmaz güzel nemlendiriyo tavsiye ederim...bebe yağı kullanıyorum ben hala. 16. haftada kreme geçicem ya da kakao yağı karışımı filan bakıcam sanırım. daha küçüğüz biz sibel teyzesi, o yüzden ağırdan alıyoruz.
kuzu bana 1 tane transfer ettiler yumurta...yavlum ondan tek kaldı....
Allah izin verirse
kızda yanılma payı olmakla birlikte biri pipişli biri kukuşlu
advocate&leyna... eyüp ekici'ye gidecek misiniz?
cnm tüp bebekti ondan çok şaşırmadık ama ilk denememiz negatifti o yüzden aslında tutması bizim için süpriz olmuştu ilkinde hiçbiri tutmadı ikincide hepsi tuttu Allah izin verinceyerim ben onları ya canlarım benim gerçi onlar sana süpriz yumurta oldular dimi ilk ikiz olduğunu öğrendiğin anı anlatsana bi
hmm anladıım.transfer sayısına göre tek ya da ikiz oluyorlar yani.
çok sıkıntı çekmişsin canım gözlerim doldu okurken. Allah yaşatmasın bir daha. Bu kadar kanamaya gitmediyse daha da gitmez inşallah hep birliktesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?