2011 Ekim Anneleri

bana 7, haftaya kadar hep alttan baktı bırde yumurta takıbıne gıtmıstım ıkı gunde bır alttan baktı gerçi eskiden beri tanıdığım dr du yabancı olsa çekınırdım belkı

Benim doktorum alttan bakmadı düşük tehlikem var diye hiç alttan muayene olmadım, ( bu gebeliğimde) dah aönce çok kere muayene oldum vajinal olarak... beni rahatsız etmiyor son derece doğal bu durum kadınız ve kadın olmanın gerekleri malesef alışmak ve olağan karşılamak durumundayız :) Ne kadar az kasarsak o kadar rahat oluyor çünkü...

Valla canım pek dayanabileceğini sanmıyorum, bence bi düşün sende. ben bile evin içinde olmama rağmen biraz iş yapınca hemen yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum.. :97:

evimde iş yapmıyorum bile doğru düzgün ben pazar nöbeti bile tuttum normalden daha yoğun kalabalık yorucu

ama bacaklarım ağrıdı baya

evet kesınlıkle bır keresınde rahat edememıstım ama sonrasında rahattım bende de düşük tehlıkesı vardı hafıf bır kanama da gecırdım progestan 200 mg fıtıl olarak kullandım gunde 3 kez 10 gun yattım şükkür iyiyiz artık

Nöbete kalma ya nasıl dayanacaksın o halde? Patronlarına söylesen rapor olmadan müsade etmezlermi ki?

yok canım etmez patron halam birde ama zorlanırsam dınlemıcem zaten çıkıcam direk duramıyorum dıcem ondan sonralarına da rapor alırım artık 16 mayıs ve 27 mayıs nöbetlerım var bakalım nasıl gecıcek

Canım senin böyle dediğini de duyduğuma çok sevindim, ha şöyle azcık ye..
Allah kolaylık versin

Ahestecim inan ilk defa yedim bu kadar ve inanılmaz rahatsız hissediyorum sanırım akşam yemeği yiyemeyeceğim... Dışarıya çıkmak daha çok iştah açıyor demekki :) İştahsızlıktan miğdem iyice küçülmüş sanırım, miğdemi doldurunca mahfoldum:)

Öz halanmı? oda kadın en nihayetinde, senin halinden anlaması lazım hafta içi izin istemiyorsun ki nöbet tutmayacaksın... Tanıdıkla asla çalışılmaz derim hep, yine kendi kendimi doğruladım...

Öz halanmı? oda kadın en nihayetinde, senin halinden anlaması lazım hafta içi izin istemiyorsun ki nöbet tutmayacaksın... Tanıdıkla asla çalışılmaz derim hep, yine kendi kendimi doğruladım...

öz halam canım kesinlikle katılıyorum tanıdıkla çalışılmazz

keşke çıkarsa beni tazmınatımı verip

öz halam canım kesinlikle katılıyorum tanıdıkla çalışılmazz

keşke çıkarsa beni tazmınatımı verip

Kendini attırmak için bir şeyler yap diyeceğim ama yapma sen şu aralar strese gelemessin :) Nasıl olsa bir kaç ay sonra rapor alıp ayrılıcaksın sık bari biraz daha dişini, fakat nöbet konusunda geri adım atma yazık sana o halde nöbetmi tutulur sandalye tepesinde??

evet canım yoruldum duramıyorum derim çıkarım ben zaten 10 dedin mi uyuya kalıyorum salon koltuklarında buralarda mahvolucam

evet canım yoruldum duramıyorum derim çıkarım ben zaten 10 dedin mi uyuya kalıyorum salon koltuklarında buralarda mahvolucam

Çok zor olsa gerek, insanda Allah korkusu olacak olacak yoksa kimse kimsenin halimnden anlamayacak bu memlekette. Biraz empati yapsa sorun olmayacak. Sende keyfinden çalışmıyorsun hepimiz gibi ihtiyaçların varda çalışıyorsun yoksa evde hamilelik geçirmek kadar rahatı var mı?

Son düzenleme:

sağol canım...
valla haftada 2 nöbet çok yoruyordu, 1 olsa neyse derdim ama, bir de idare sağolsun hiç tölerans göstermiyor; 23 nisan da benimle aynı haftada olan arkadaşıma "hamilesiniz diye görev yazmadık" dediler, kız geldi bana söyledi "seni unuttular herhalde söyle de sana da yazmasınlar" dedi, gidip söyledim müdür yardımcısına "daha senin haftan gelmedi" dedi... komedi yaaa... eski okulumdan arkadaşım da hamile bir kaç gün var aramızda okul idaresi nöbetini kaldırmış...
biraz da onlara kırgın olduğum için aldım raporumu... hem bu hafta nöbet izin süresi biten arkadaş var onu yazarlar benim yerime...

Çok iyi yapmışsın, hakkını yedirmemekle... Biz hakkımızı aramassak kimse al buda senin hakkın demez bu memlekette...

yanii evde olsam daha sağlıklı beslenırım daha az yorulurum ıstedıgımde yürüyüşümü yaparım ama işte çalışmam gerek

Çok iyi yapmışsın, hakkını yedirmemekle... Biz hakkımızı aramassak kimse al buda senin hakkın demez bu memlekette...

Aynen arkadaşım...
Görev de törende belirledikleri yerlerde ayakta durmak, çocukları ya da velileri sahneye çok yaklaştırmamak; ki sözden anlayan bir yapıda değil benim okulun muhiti... Ben de bir saate yakın bahçede sakin bir noktada durdum, kimseyle uğraşmadım, sonra gittim içeriye öğretmenler odasına oturdum diğer iki hamile arkadaşımın yanına...
Ben zaten törene giderim sorun o değildi ama aynı durumdaki iki kişiye farklı muamele yapılması da hiç hoş değildi doğrusu...

Uvvv saat 18,35 olmuş geç bile kaldım ben çıkıyorum kızlar hepinize sağlıklı, huzurlu akşamlar :)
iyi akşamlarr

onlara nöbet yazmıyorlarmıydı oh ne rahat neden bu ayrımcılık

iyi akşamlarr

onlara nöbet yazmıyorlarmıydı oh ne rahat neden bu ayrımcılık

canım diğer iki hamile arkadaşım 32. haftalarındalar şimdi, okulda 5 tane hamile öğretmen var haftası en ileri olan bu iki arkadaşım zaten... hatta bugün doktora da onlardan biriyle gittim, hatta o da kk üyesi "evdefnaz"... benim kızdığım nokta benimle aynı haftada hatta gün olarak gerimde olan arkadaşa o gün için görev yazılmayıp bana yazılması ve gerekçe olarak da "haftan erken daha" denmesi, sanırım biraz da zayıf olmamın etkisiyle beni hala bir kaç haftalık hamile sanıyorlar, arkadaşımdan kaynaklanan bir durum söz konusu değil tabii...

normalde tenefüslerde tuttuğumuz nöbetler 24. haftaya kadar tutuluyor... hatta "evdefnaz" arkadaşımı da hamile haliyle karşı binaya nöbetçi yazmışlardı (okulumuz 2 binalı da) o da benim gibi 14. haftasında rapor almıştı doktordan nöbet tutmamak için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…